Page 1

Oversøiske rejser 2018-19 Start din drømmerejse på www.gislev-rejser.dk – eller 62 29 12 10


Vi drømmer alle om at opleve verden Vi drømmer om at opdage, udforske og gense steder – i det hele taget at opleve med alle sanser. Dit rejseeventyr får en ekstra dimension sammen med os og vores kompetente og passionerede rejseledere. Det er dem der bedst kender landet og de lokale forhold, og de brænder for at give deres viden om landets historie, kultur og natur videre til dig. Du vil også opleve det helt særlige rejsefællesskab der opstår, når der fx udveksles oplevelser og erfaringer efter en oplevelsesrig dag. Det er et rejsefællesskab, hvor der også er plads til at opleve på egen hånd - du vælger selv. Det kan være solnedgangen ved Grand Canyon eller en spadseretur på Den Kinesiske Mur. Del din drøm med Gislev og glæd dig til oplevelser, der bliver til minder. Forbered dig på at drømme igen, for her er inspiration til dit næste rejseeventyr, og der er endnu mere at hente på www.gislev-rejser.dk Sæt dig godt til rette og glæd dig til en masse spændende nyheder. Rigtig god læse- og rejselyst. Og velkommen i Gislevs rejsefællesskab.

Poul Andersen

2

Mogens Andersen


Canada

Canada Vest 16 dage Canada - Alaska med krydstogt 18 dage Canada - USA 11 dage

USA - Caribien - Latinamerika USA The Grand Tour 20 dage USA Best of the West 16 eller 17 dage USAs Sydstater for fuld musik 12 dage New England i efterårsfarver 13 dage Luksusliv på Nordatlanten 19 dage New York 7 dage Guadaloupe 9 dage Florida & krydstogt i Caribien 15 dage Cuba Magnifico 16 dage Caribiske Cuba 14 dage Costa Rica 13 dage Et Caribisk eventyr i Vestindien 10 dage De Vestindiske Øer & New York 14 dage

Afrika

Marokkos Kongebyer 10 dage Mit Fynske Afrika 10 dage

                NYHED NYHED NYHED NYHED NYHED NYHED     NYHED       NYHED  

Side 4 6 8   10 12 14 16 18 20 21 22 24 26 28 29 30     32 34

Mellemøsten

Nytår i Dubai 9 dage 1001 nats eventyr i Dubai & Abu Dhabi 9 dage Israel 10 dage

NYHED NYHED   Asien   Indiens Gyldne Trekant 9 eller 11 dage   Indiens Mægtige Kongebyer 13 dage NYHED Sri Lanka 11 dage   Nepal - Verdens Tag 10 dage   Java & Bali 14 dage NYHED Thailand - smilets land 15 dage NYHED Vietnam fra nord til syd 18 dage   Beijing & Kinas kulturperler 7 dage   Den store kinarejse med krydstogt på Yangtze 14 dage Grand Japan 16 dage NYHED     Australien - New Zealand   Australien & Tasmanien 21 dage   New Zealand fra nord til syd 22 dage   Magi i Nordnorge 5 dage

35 36 38   40 41 42 43 44 46 48 50 52 54

56 58

Bagside

Almindelige rejsebetingelser for pakkerejser. Se: www.gislev-rejser.dk/rejsebetingelser 3


CANADA 16 DAGE

Canada Vest Inklusiv sejltur pĂĽ Maligne Lake i Jasper National Park

Mulighed for hvalsafari Stewart

Smithers Prince Ruphert Jasper

Port Hardy Victoria

Banff Vancouver

Calgary

Inklusiv halvpension og stort udflugtsprogram

4

NYT i 2018: Oplev Salmon Glacier i Alaska


Oplev storslåede scenarier i naturskønne Canada Sæsonen i Canada er kort og derfor udbyder vi kun rejsen i juli, hvor laksene bevæger sig op i floderne. Dette øger chancen for at opleve bjørne. Vi kører ad Icefield Parkway med snedækkede bjerge og spejlblanke søer. Mod nord krydser vi den ydmyge grænse til Alaska og stopper ved floden Fish Creek. Her står vi på træbroer hævet over floden og om naturen vil, ser vi vilde bjørne fange laks. I Stewart står menuen på kæmpe kongekrabber. I Prince Rupert tager et storslået krydstogt gennem Inside Passage sin begyndelse. På Vancouver Island venter blomsterpragt i The Butchart Gardens samt charmerende Victoria. Rejsen afsluttes med ophold i Vancouver, der flere gange er kåret som verdens smukkest beliggende by.

  NYT i 2018: Du oplever også Salmon gletsjeren   På udkig efter fiskende bjørne i det sydligste Alaska   Inklusiv flot krydstogt i Inside Passage Dag 1: Afrejse fra København. Flyskift før vi ankommer til Calgary samme aften. Dag 2: Byrundtur i Calgary, køretur i den flotte natur til den smaragdgrønne Lake Louise i Banff National Park og derefter til byen Banff. Dag 3: Icefield Parkway. 230 km ad den lange og imponerende Icefield Parkway – en af de smukkeste veje i verden. Med specialbus kører vi op på Athabasca Glacier, der er en del af den 325 km2 store gletsjer Columbia Icefield. Dag 4: Udflugt til Jasper National Park inklusiv sejltur på den betagende sø Maligne Lake. God tid til at betragte de flotte bjergmassiver.

Vi skal også opleve den store Salmon Glacier, som er verdens 5. største gletsjer. Vejen dertil er ujævn og det bumper – men det imponerende syn er hele køreturen værd. Dag 9: Mod syd til Meziadin fisketrappe hvor vi ser laksene springe for at komme op ad floden for at gyde. Overnatning i Prince Rupert. Dag 10: Krydstogt i Inside Passage. Endnu et af rejsens højdepunkter er den 15 timer skønne sejl­ tur fra Prince Rupert til Vancouver Island. De smalle fjorde danner imponerende kontraster til den barske, stejle kystlinie. Vi spiser middag ombord.

Dag 11: Mod syd ad North Island Route gennem et meget øde og ubeboet landskab. Dette øger Dag 5: Farvel til Rocky Mountains og Jasper. naturligvis chancen for at se vilde dyr som f.eks. Herfra køres mod vest og vi stopper ved Ancient elge, hjorte, ørne eller måske en bjørn eller to. Cedar Forest, hvor vi har tid til en spadseretur Dag 12: Vancouver Island med mange dejlige op­blandt de kæmpe cedertræer, før vi ankommer levelser: Gigantiske træer, blomsterpragt i The til Prince George. Butchart Gardens og den charmerende by Victoria. Dag 6: Tømmerbyen Vanderhoof. Gennem Dag 13: Afslapning i Victoria eller mulighed de store canadiske skove til byen Vanderhoof. for hvalsafari. Oplevelsen af de enorme dyr på Hør om den store tømmerindustri. nært hold er uforglemmelig. (Turen skal bestilles Dag 7: Den gamle indianerlandsby Ksan Village sammen med rejsen kr. 575 pr. person). og de 18 originale totempæle i Kitwanga. På vej Dag 14: Byrundtur i Vancouver. Vi besøger bl.a. videre mod nordvest stopper vi ved den flotte Stanley Park, Grouse Mountain og der bliver gletcher Bear Glacier. mulighed for en gåtur på den 140 meter spinkle hængebro 70 meter over Capilano River. Dag 8: Vi passerer den ydmyge grænse til Alaska og fortsætter videre til Fish Creek i håb Dag 15: Hjemrejse. Efter morgenmaden kører om, at se de vilde bjørne fange deres morgen­ vi til Vancouver lufthavn. Flyskift i Toronto. mad i den lille flod. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 14 x morgenmad • 14 x middag • Alle udflugter og entréer (hvaltur dog undtaget) • 15 timers krydstogt i Inside Passage • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.500.

Dag 16: Hjemkomst til København. VÆRD AT VIDE Bemærk at der kræves en godkendt eTA for at deltage på denne rejse.

FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 17.07, 25.07, 27.07 Afrejse 2019: 17.07, 25.07, 27.07

HER BOR DU Pæne 3-4 stjernede hoteller. Generelt rummelige værelser med bad/toilet, tv, telefon og hårtørrer. Se mere info om hoteller på gislev-rejser.dk/cav

Se mere: www.gislev-rejser.dk/cav

Fra kr. 33.998 5


CANADA – USA 18 DAGE

Canada – Alaska med krydstogt Vi kører ad smukke Icefield Parkway

Inklusiv 8 dages krydstogt med fuld forplejning

Anchorage Seward Hubbard Glacier Icy Strait Point

Juneau Ketchikan Jasper Kelowna

Edmonton Golden

Vancouver

6

Inklusiv sejltur på Maligne Lake


Canadas Rocky Mountains, Alaskas bjørne og gletsjere Icefield Parkway, med hundredvis af gletsjere og spejlblanke søer, er en stor kontrast til frodige Kelowna, hvor vi smager på de liflige vine. I Vancouver starter et 8 dages krydstogt. Det komfortable skib danner en flot ramme om dine oplevelser i Canada og Alaska. Vi sejler tæt på den mægtige Hubbard Glacier og besøger goldrush-byen Juneau. Juni og juli er sæson for at opleve vilde dyr. Mulighed for vildmarkstur med vandflyver til fiskende bjørne. Glæd dig til at opleve overvældende natur, unikt dyreliv og et flydende luksushotel med fuld forplejning.

  Mulighed for vildmarkstur med vandflyver til bjørneland   Rejselederen tilbyder udflugter til fods når skibet er i havn   Hele 18 dage giver god tid til at opleve den storslåede natur Dag 1: Afrejse fra Billund eller København. Flyskift før ankomst til Edmonton i Canada. Dag 2: Edmonton, Jaspers søer og Maligne Canyon. Kort byrundtur i Edmonton før vi kører til Jasper – også kaldet Porten til Rocky Moun­ tains. Vi besøger den lille kløft Maligne Canyon og ser et par af de smukke søer. Dag 3: Jasper National Park med sejltur på Maligne Lake. Vi kører ind i Jasper National Park, hvor der venter en sejltur på søen der er omkranset af flotte bjerge. Dag 4: Icefield Parkway. Vi følger Icefield Parkway – en af verdens smukkeste vejstrækninger. Her ligger gletsjere og spejlblanke søer som perler på en snor. Stop ved Athabasca Glacier, hvor vi kører op med snebus på den enorme gletsjertunge. Dag 5: Vinsmagning i Kelowna. Fra barske bjerge til Canadas frugthave, hvor vi skal smage på landets prisbelønnede vine. Dag 6: Vancouver. Gennem kønne bjergland­ skaber og langs store floder til hovedstaden Vancouver, i British Columbia – en af verdens smukkest beliggende byer. Dag 7: Byrundtur i Vancouver. Først på efter­ middagen går vi om bord på Radiance of The Seas. Afsejling fra Vancouver. Dag 8: Canadas skærgård. Flot sejltur gennem den smukke Inside Passage.

Dag 9: Ketchikan, Tlingit indianere, Alaska. Ankomst til hele verdens laksehovedstad, hvor der også er mulighed for at opleve indiansk kultur. Dag 10: Icy Strait Point, mulighed for hvalsafari eller spadseretur i regnskoven. Dag 11: Alaskas hovedstad Juneau, her kan du opleve gletsjeren Mendenhall, et lakseopdræt eller tage turen med svævebanen til flot udsigtspunkt. Dag 12: Porten til Klondyke, hyggelige Skagway samt mulighed for togtur over White Pass. Dag 13: Gletsjerkysten og Hubbard Glacier. Sejlads langs med kysten og ind i Yakutat bugten og helt tæt på den storslåede gletsjer Hubbard. Dag 14: Krydstogtet ender i Seward. Vi forla­ der skibet efter morgenmaden og kører gennem den naturskønne dal Portage Valley. Stop ved Portage Glacier før vi kører til Anchorage. Dag 15: Byrundtur i Alaskas største by Anchorage. Også tid på egen hånd – besøg evt. byens interessante museum. Dag 16: Bjørne på laksefiskeri. Mulighed for heldags vildmarkstur med vandflyver til bjørne­ land. Bestilles med rejsen kr. 5.500. Dag 17: Hjemrejse fra Anchorage. En eventyrlig naturrejse er slut og vi kører til lufthavnen. Fly mod Europa. Dag 18: Ankomst til Billund eller København.

HER BOR DU Til lands: Gode 3-4 stjernede hoteller. Til vands: Pæne indvendige kahytter med bad og toilet. Se mere info om hoteller og krydstogtskibet på gislev-rejser.dk/cal. VÆRD AT VIDE Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen. Bemærk at der kræves en godkendt ESTA og eTA for at deltage på denne rejse.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad • 7 nætter i indvendig kahyt (andre kahytstyper mod tillæg) • 8 dages krydstogt med fuld forplejning • Udflugt til Jasper National Park • Sejltur på Maligne Lake • Tur med snebus på gletsjer • Vinsmagning i Kelowna • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse i indvendig kahyt: kr. 10.900 (andre kahytstyper mod tillæg). FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 23.06, 21.07 Datoer og priser i Afrejse 2019: 22.06, 20.07 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/cal

Fra kr. 33.998 7


CANADA – USA 11 DAGE

Canada - USA

Sejltur ved Niagara Falls er også inkluderet

Du bor med udsigt til Niagara Falls

Toronto Niagara Falls

Gettysburg

New York

Washington DC

3 nætter i Washington DC

8

3 nætter i New York


Niagara Falls – Washington DC – New York Fra Torontos 553 meter høje CN Tower skuer vi ud over den mægtige Ontario-sø og kan knapt tro at dette enorme vandspejl blot er en sø. Vi oplever Niagara Falls og sejler helt tæt på de brusende vandmasser. Glæd dig til at bo på Marriott Fallsview med flot udsigt til vandfaldene fra alle værelser. Vi mærker historiens vingesus på Gettysburgs historiske slagmarker og dvæler ved Kennedys grav. Du kan også besøge et af Washington DCs fremragende museer. 3 nætter i Washington DC med flotte monumenter, Det Hvide Hus og US Capitol. Rejsen slutter med 3 nætter i New York, hvor vi bor midt på Manhattan og kan opleve bl.a. 5th Avenue, Frihedsgudinden, Ellis Island samt gående byrundtur til Ground Zero, Wall Street og meget mere.

  3 nætter i Washington DC på godt hotel nær seværdigheder   Middag inkluderet 1. aften i både Washington DC og New York   3 nætter nær Times Square midt på Manhattan i New York Dag 1: Afrejse fra Billund eller København. Flyskift før ankomst til Toronto og indkvartering på centralt hotel.

f.eks. National Air and Space Museum, Museum of Natural History eller National Gallery of Art.

Dag 7: Stop i Philadelphia på vej til New York. Vi forlader Washington DC og kører til USAs første hovedstad Philadelphia, på vej mod New York. Indkvartering på hotel midt på Manhattan for 3 nætter. Vores hotel ligger ved 5th Avenue tæt ved Empire State Building og god shopping på 34th Street. Middag samt besøg i den legendariske Empire State Building – udsigten til Dag 3: Niagara Falls fra den amerikanske side. Manhattan Skyline er imponerende. Vi krydser grænsen til USA, for at komme helt Dag 8: Byrundtur i New York. Sejltur fra sydtæt på vandmasserne og se alle 3 vandfald fra Goat Island og Luna Island. Herfra fra Gettysburg spidsen af Manhattan til Frihedsgudinden og emigrantmuseet Ellis Island. Tilbage på for overnatning. Manhattan starter den gående byrundtur, hvor vi oplever Wall Street, 911 Memorial og det Dag 4: Gettysburg og Kennedys grav. Vi besønye World Trade Center. Kr. 450. ger kort Gettysburgs historiske slagmarker før vi kører til USAs mest ærefulde kirkegård Arlington. Dag 9: Central Park, 5th Avenue. Byrundtur til Her besøger vi Den Ukendte Soldats Grav samt Kennedys grav. Indkvartering på centralt beliggen- fods i Midtown Manhattan med bl.a. 5th Avenue, Rockefeller Plaza, FN-bygningen og Central Park. de hotel for 3 nætter. Middag i Washington DC. Byrundturen slutter først på eftermiddagen. Tid til egne oplevelser f.eks. shopping eller besøg et af Dag 5: Byrundtur i Washington DC med de spændende museer: Metropolitan Museum imponerende monumenter som f.eks. Vietnam of Art, MOMA eller Hangarskibet Intrepid. Memorial, Lincoln Memorial og mange flere. Vi gør stop ved USAs regeringsbygning US Capitol Dag 10: Tid på egen hånd. Hjemrejse fra og Det Hvide Hus. Kr. 350. New York om aftenen. Dag 6: Dagen er fri til egne oplevelser. Vores gode hotel ligger i gåafstand til parken The Mall. Dag 11: Flyskift i Europa før vi flyver til Billund eller København. Besøg evt. et af de mange gratis museer som Dag 2: Byrundtur i Toronto med bl.a. CN Tower. Besøg i den lille blomstersmykkede by Niagaraon-The-Lake. Sejltur ved Niagara Falls, hvor vi sejler helt tæt på de imponerende vandfald. Vi bor på Marriott Falls View med panorama udsigt til de amerikanske og canadiske vandfald.

Oplev CN Tower i Toronto

HER BOR DU Holiday Inn Downtown Centre, Toronto (1 nat). Marriott Fallsview, Niagara Falls (1 nat). Country Inn & Suites, Gettysburg (1 nat). Holiday Inn Capitol, Washington DC (3 nætter). SpringHill Suites, New York (3 nætter).

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad • 1 x middag i Washington DC • 1 x middag i New York • Sejltur ved Niagara Falls • Entré til CN Tower • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.998.

VÆRD AT VIDE Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen. Bemærk at der kræves en godkendt ESTA og eTA for at deltage på denne rejse.

FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 15.07, 02.09, 16.09 Afrejse 2019: 14.07, 01.09, 15.09 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/can

Fra kr. 21.998 9


USA 20 DAGE

USA The Grand Tour Vi besøger verdensberømte Yellowstone National Park

Yellowstone San Francisco

Salt Lake City

Mount Rushmore Denver

Las Vegas

New York Washington DC

Grand Canyon Los Angeles

Det bedste af USA samlet i en rejse

2 nætter i San Francisco 10

Oplev Grand Canyons uspolerede nordside


Oplev USAs største seværdigheder på 20 dage Rejsen starter i Washington DC med US Capitol, Det Hvide Hus og Kennedys grav. I New York venter den velkendte skyline, gule taxier og vartegnet Frihedsgudinden. Fra New York flyver vi til vestkysten og San Francisco. Vi besøger Solvang, Los Angeles, Hollywood og lyslevende Las Vegas. Oplev også de flotteste nationalparker i USA: Imponerende Grand Canyon, Zion, Bryce, verdenskendte Yellowstone samt Mount Rushmores tavse stenansigter.

  Alle udflugter og entréer er inkluderet   Centrale hoteller i Washington DC og New York   I San Francisco bor vi ved Fishermans Wharf Dag 1: Afrejse fra Billund eller Københavns Luft­ havn. Flyskift. Ankomst til Washington DC. Dag 2: Byrundtur inkl. de største monumentale bygninger bl.a. Det Hvide Hus og regeringsbyg­ ningen US Capitol. Besøg Kennedys grav. Dag 3: Bus til New York hvor vi skal opleve de mange seværdigheder bl.a. Central Park, 5th Avenue og Times Square. Dag 4: Sejltur til den kendte Frihedsgudinde og Ellis Island. Sejlturen tilbage til Manhattan er en imponerende oplevelse med udsigten til skyskra­ berne der nærmest rejser sig direkte fra havet. Om eftermiddagen spændende byrundtur til fods. Dag 5: Fly fra New York tværs over USA til hyg­ gelige San Francisco. Dag 6: Sejltur til den kendte fange-ø Alcatraz. Udsigt til Golden Gate Bridge og San Francisco skyline. Frokostpause på Pier 39, den hyggelige mole med de berømte søløver.

Dag 11: Grand Canyons uspolerede nordside. Udsigten er imponerende. Mulighed for en lille spadseretur. Gennem Utahs smukke natur til Bryce. Dag 12: Solopgang i Bryce Canyon. Synet du aldrig glemmer: Solens første stråler på det eventyrlige landskab af røde eroderede kalkstensklipper. Ankomst til Salt Lake City. Dag 13: Salt Lake City også kaldet mormonernes by og cowboybyen Jackson. Dag 14: Yellowstone og Grand Teton. Gennem den naturskønne Grand Teton National Park, med det 4.197 m. høje bjergmassiv, til den verdenskendte nationalpark Yellowstone. Oplev den spruttende gejser Old Faithful. Dag 15: Yellowstone National Park. Oplev det 40 meter høje Tower Fall, den farverige Yellowstone Canyon og det 94 meter høje Lower Fall. Langs med Shoeshone River til wild west byen Cody, grundlagt af legenden Buffalo Bill.

Dag 7: Farvel til San Francisco. Med bus mod Dag 16: I Black Hills besøger vi Mount Rushmore syd til den danske by Solvang. Vi ankommer i tide og de 18 meter høje ansigter af de 4 berømte til en sen frokost. præsidenter: George Washington, Thomas Jeffer­ son, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. Dag 8: Langs med Stillehavet til Los Angeles. Gåtur på det stjernebesatte fortov Walk of Fame. I Dag 17: Historiske Fort Laramie. klart vejr ses det berømte Hollywood skilt tydeligt Emigranternes vej The Oregon Trail. Se de ende­ fra Kodak Teaterets trappe. løse flade vidder, når vi kører ud over prærien. Dag 9: Udflugt til Hoover Dam. Kom helt ned i bunden af den 221 meter høje dæmning. Oplev lyslevende Las Vegas. Dag 10: Guddommelig natur i Zion National Park. Tid til afslappende spadseretur langs med floden Virgin River omgivet af høje røde klipper.

HER BOR DU Washington DC (2 nætter). New York (2 nætter). San Francisco (2 nætter). Solvang (1 nat). Las Vegas (2 nætter). Kanab (1 nat). Bryce Canyon (1 nat). Salt Lake City (1 nat). Jackson (1 nat). West Yellowstone (1 nat). Cody (1 nat). Hill City (1 nat). Fort Collins (1 nat). Denver (1 nat). FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 20.09 Datoer og priser i 2019 er vejledende. Afrejse 2019: 30.08, 19.09

Dag 18: Mod syd til Denver, beliggende på den flade prærie 30 km øst for Rocky Mountains. Dag 19: En flot rundrejse er slut. Hjemrejse fra Denver, Colorado. Dag 20: Hjemkomst til Billund eller København. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 18 x morgenmad • Alle udflugter og entréer • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.995. VÆRD AT VIDE Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen. Bemærk at der kræves en godkendt ESTA for at deltage på denne rejse.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/tgt

Fra kr. 33.998 11


USA 16-17 DAGE

USA The Best of The West

Oplev det usædvanlige landskab i Joshua Tree National Park

Gåtur og picnic i de flotte naturparker

San Fransisco Yosemite NP Bishop Death Valley

Zion NP

Bryce Canyon

Las Vegas

Grand Canyon Solvang Los Angeles 29 Palms Joshua Tree NP

Mulighed for helikopterflyvning over Grand Canyon 12

3 nætter i San Francisco


Det bedste af Californien, Arizona, Utah og Nevada Ad den legendariske Highway 1 langs Stillehavet til den danske by Solvang. I Hollywood venter stjernebesatte fortove og Hollywoodskiltet. I de flotte nationalparker Grand Canyon, Zion og Bryce, nyder vi en spadseretur samt vores medbragte mad i det fri. Hoover Dams gigantiske turbiner og Las Vegas blinkende neonlys, giver god kontrast til den tørre ørken. San Franciscos søløver hyler om kap med de gamle sporvogne, der besejrer de utallige bakker i USAs mest charmerende by. Her bor vi i 3 nætter så du har god tid til at opleve både fængselsøen Alcatraz, Golden Gate Bridge og den hyggelige havnefront Fishermans Wharf.

  Inklusiv 5 middage bl.a. 1 middag hos Gislevs ørkenkok   God tid i nationalparkerne – 2 nætter ved Grand Canyon   Mulighed for at flyve i helikopter over Grand Canyon Dag 1: Afrejse fra Billund eller København. Flyskift og ankomst til San Francisco samme dag. Velkomstmiddag i Carmel. Dag 2: USAs berømte kystvej Highway 1. Langs med Stillehavet til den danske by Solvang der blev grundlagt af en dansk præst i 1911.

Dag 8: Zion National Park og Las Vegas. Flot køretur ned i Zion dalen. Afslappende ­spadseretur langs Virgin River, hvor 900 meter høje, røde klippevægge rejser sig på begge sider af floden. Herfra til Las Vegas. Dag 9: Hoover Dam og outlet. Halvdagsudflugt til Hooverdæmningen, som tæmmer Colorado­ flodens vandmasser. Mulighed for besøg i outlet, hvor der er shopping til fordelagtige priser. Kr. 195.

Dag 3: Hollywood, nationalpark og middag i ørkenen. Los Angeles med de stjernebesatte fortove, Beverly Hills og Rodeo Drive. Joshua Tree National Park med sære klippeformationer og ejen­ Dag 10: Dødens Dal med gule forstenede sand­ klitter, høje sorte bjerge og den hvide saltslette dommelige træer. Middag hos Gislevs ørkenkok. i bunden af dalen. Stop ved Bad Water - 85,5 Dag 4: Colorado River, London Bridge, Route 66. meter under havets overflade. Vi fortsætter gennem den californiske ørken til den livsgivende grønne Colorado River. Stop ved London Dag 11: Yosemite National Park med søer, bjerge Bridge før vi kører ud på den legendariske Route 66. og klipper i grå granit, frodige enge og høje træer. Dag 5: Grand Canyon, gåtur, solnedgang. Mulig­ Dag 12: Gammel guldgraverby, San Francisco. hed for helikopterflyvning over Grand Canyon. Den Hør om det store guldfund i 1849, når vi besøger medbragte mad nydes med en storslået udsigt over Columbia. Kørsel til San Francisco. kløften. Mulighed for flot gåtur med rejselederen. Dag 13: San Francisco og Alcatraz. Stor b ­ yrundtur med den berygtede fangeø, det Dag 6: Indianere, Horsehoe Bend og Glen livlige Pier 39 og Golden Gate Bridge. Kr. 295. Canyon Dam. Gennem USAs største indianer­ reservat Navajo, hvor du kan købe indiansk kunsthåndværk. Gåtur til det betagende udsigts­ Dag 14: Sporvogn og tid på egen hånd. Hyggelig køretur i en af byens historiske spor­ punkt Horseshoe Bend. Ved dæmningen Glen vogne. Tid på egen hånd til at opleve Chinatown, Canyon Dam krydser vi Coloradofloden. gå på museum, shoppe eller cykle langs vandet. Dag 7: Solopgang i Bryce Canyon. Det er Dag 15: Hjemrejse fra San Francisco. en uforglemmelig oplevelse når solens første stråler rammer det eventyrlige landskab af røde Vi kører til lufthavnen ved middagstid. klippesøjler. Flot gåtur med rejselederen før den Dag 16: Ankomst til Billund eller København. medbragte mad nydes i den smukke natur.

HER BOR DU Carmel (1 nat). Santa Barbara (1 nat). 29 Palms (1 nat). Grand Canyon Tusayan (2 nætter). Bryce (2 nætter). Las Vegas (2 nætter). Bishop/Mammoth (1 nat). Sonora (1 nat). San Francisco (3 nætter). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 14 x morgenmad • 5 x middag • Udflugter og entréer jf. program • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.500.

VÆRD AT VIDE Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen. Bemærk at der kræves en godkendt ESTA for at deltage på denne rejse. FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 27.05, 26.08, 02.09, 09.09 Afrejse 2019: 30.05, 03.07, 25.08, 01.09, 08.09 (Afgang i juli er på 17 dage) Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/usa

Fra kr. 27.998 13


USA 12 DAGE

USAs Sydstater for fuld musik

Du bor 2 nætter nær det franske kvarter i New Orleans Nashville Memphis

Chattanooga Atlanta

Natchez

Montgomery New Orleans

Oplev Elvis´ Graceland

14

Inklusiv alle udflugter og entréer


It’s Now or Never… Alsidig rundrejse i musikkens tegn med et strejf af Borte med Blæsten nostalgi. Du oplever New ­Orleans med hyggelig jazz brunch og Mississippi River med hjuldamper. Søjleomkransede plantage­ejendomme, ydmyge slavehytter og sejltur i sumpen blandt alligatorer. Memphis med Martin Luther King samt Elvis Presleys Graceland. Nashville med Country Music Hall of Fame og festlige Honky Tonk Row. Rundvisning på det legendariske Jack Daniels Whiskey destilleri. Graciøst vand­fald og smukke klippeformationer i Chattanooga. Sidst men ikke mindst, OL- byen Atlanta der er hjemsted for CNN, Coca Cola og det enorme Georgia Aquarium. Undervejs rundt i USAs Sydstater vil du uundgåeligt sidde med fornemmelsen af Can’t Help Falling in Love…

  Dinner jazz cruise på Mississippi ved solnedgang   Stemningsfuld jazz brunch i New Orleans franske kvarter   Elvis Presleys Graceland og Jack Daniels Whiskey destilleri Dag 1: Afrejse fra Danmark. Flyskift før ankomst til Atlanta, Georgia. Dag 2: Borte med Blæsten blev født på disse kanter, og vi besøger museet Road to Tara i Jonesboro, der er en hyldest til både romanen og filmen. Desuden findes her en udstilling om byens rolle under den amerikanske borgerkrig. Vi fortsætter til Hank Williams Museum og afslutter dagen med et stop ved King Memorial Baptist Church, hvor Martin Luther King var præst fra 1954-1960. Dag 3: Amerikansk krigshistorie går mange år tilbage og især historierne fra 2. verdenskrig bliver nærværende, når vi går ombord på det imponerende krigsskib fra 1942, USS Alabama. Ydermere kan vi opleve ubåden USS Drum, der sejlede til Pearl Harbour og mere end 25 militærfly. Indkvartering ved New Orleans franske kvarter, tæt ved Bourbon Street. Dag 4: New Orleans med jazz brunch og senere et uforglemmeligt dinner jazz cruise på Mississippi River. Byrundtur i New Orleans, inklusiv den gamle katedral St. Louis. Dag 5: Sejltur blandt alligatorer på en privat flod i vidunderlige omgivelser. Vi kører langs Mississippi i søgen efter plantageejendomme og slavehytter, der står som symboler fra en svunden tid. Dagen slutter i den charmerende by Natchez, hvor tiden synes at være gået i stå i 1800 tallet. Dag 6: Flot natur på Natchez Trace Parkway gennem gamle plantageområder. Vejen blev i 1938 grund­lagt på en 10.000 år gammel indianer

sti. Videre på The Blues Highway, hvor vejene US 61 og US 49 møder hinanden, på vej til Clarksdale, bluesmusik­kens vugge. Til tonerne af blues musik og rappende ænder, ankommer vi sidst på dagen til Memphis. Dag 7: Elvis Presley og Graceland er helt særlige mindesmærker fra USA eneste konge, og vi skal naturligvis opleve både det samt Sun Studio hvor The King of Rock’n’Roll indspillede sin 1. single. Flere historiske begivenheder venter på National Civil Rights Museum (tidligere Lorraine Motel), hvor Martin Luther King blev skudt. Dag 8: Besøg på Loretta Lynns Ranch, bygget i plantagestil i Tennessees skønne natur. Indkvartering i Nashville ved Honky Tonk Row. Dag 9: Legendariske Studio B og Country Music Hall of Fame, danner rammen om en dag der går i country– og rock´n´roll musikkens fodspor. Dolly Parton og Johnny Cash er nogle af de største stjer­ner fra denne institution. Intet besøg er fuldendt uden et visit på det legendariske Ryman Auditorium, der fra 1943-1974 var countrymusikkens tempel. Dag 10: Rundvisning på Jack Daniels Whiskey Destilleri, efterfulgt af en ægte sydstatsfrokost. Flotte oplevelser venter i Rock City og Look Out Mountain på vej til hotellet i Chattanooga. Dag 11: Via Stone Mountain Park og Martin Luther Kings barndomshjem, inden ankomst i Atlanta. Tid på egen hånd inden hjemrejse senere på aftenen. Dag 12: Flyskift og ankomst til Danmark efter en stemningsfyldt og musikalsk rejse.

HER BOR DU Atlanta (1 nat). Montgomery (1 nat). New Orleans (2 nætter). Nathez (1 nat). Memphis (2 nætter). Nashville (2 nætter). Chattanooga (1 nat).

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad • 1 x jazz brunch • 1 x frokost • 1 x dinner jazz cruise • Alle udflugter og entréer • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.998.

VÆRD AT VIDE Bemærk at der kræves en godkendt ESTA for at deltage på denne rejse.

FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 04.11 Afrejse 2019: 07.04, 03.11 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/usy

Fra kr. 24.498 15


USA 13 DAGE

New England i efterårsfarver

Stowe Franconia

Brunswick

Keene Danvers Boston Newport

Inklusiv frokost på Hummerrestaurant

Cape Cod

Stort udflugtsprogram inkluderet

16

Oplev Vanderbilts Sommerhus

Vi kører langs New Englands smukke kyst


Boston, klippekyster med fyrtårne, Vermont, Cape Cod Bostons skyskrabere synes at rejse sig direkte op fra havet – mens den gamle tre-mastede fregat USS Constitution vugger blidt i bølgerne. De toppede brosten og historiske huse i de smalle gader på Beacon Hill bliver starten på vores eventyr. Vi følger The Freedom Trail forbi The State House med den gyldne kuppel, parken The Common, gamle kirkegårde, Faneuil Hall og Quincy Marketplace. Vi besøger også det interessante Kennedy Museum med en kopi af det ovale kontor, som det så ud på Kennedys tid. Nord for Boston betages vi af klippekysterne med de karakteristiske hvide fyrtårne, samt de små fiskelejers kulørte huse, hvor hummerbøjerne hænger til tørre. New Hampshire og Vermonts bløde bjerge i flammende gule, orange og røde efterårsfarver er en flot kontrast til de brusende vandfald og gamle overdækkede broer over de rislende floder. Enhver, der har set Sound of Music har siddet tilbage med ønsket om at vide, hvad der mon blev af den musikalske familie? Hør hele historien når vi spiser frokost på Von Trapp Family Lodge, der stadig er i familiens eje. Newport var stedet hvor USAs mest velhavende familier tilbragte somrene i deres feriehuse. Her ligger det ene store palæ efter det andet. Vi besøger to af de mest imponerende: The Marple House og Vanderbilts The Breakers. Sidstnævnte er overdådigt udsmykket og har ikke færre end 70 værelser. Vi slutter vores rejse på Cape Cod med mulighed for hvaltur eller besøg på Marthas Wineyard. Velkommen til storslåede oplevelser i skønne New England.

  Boston med Freedom Trail samt Kennedy Museum   Frokost hos Von Trapp fra Sound of Music   To nætter på Cape Cod med mulighed for hvaltur Dag 1: Afrejse fra Billund eller København. Flyskift før ankomst til Boston, og indkvartering på centralt hotel.

Mulighed for hvaltur

Oplev også flot udsigt fra kabelbane og smag på den lokale ahornsirup.

Dag 8: Frokost hos Von Trapp fra Sound of Dag 2: Byrundtur i Boston – USAs vugge. Vi følger Music. Her slog den syngende familie sig ned The Freedom Trail forbi de vigtigste historiske steder. efter deres flugt fra Østrig. Besøg og smagsprøve på Ben & Jerrys is-fabrik. Dag 3: Harvard, Cambridge, USS Constitution samt Kennedy Museum – en arkitektonisk per- Dag 9: Newport med imponerende luksussomle, der på interessant vis beskriver Kennedys liv. merhuse fra en svunden tid. Oplev bl.a. Vanderbilt familiens The Marple House. Dag 4: New Englands smukke klippekyst. Heksebyen Salem, New Englands karakteristiske Dag 10: The Breakers, Provincetown, Cape kyst med kønne hvide fyrtårne og små fiskerbyer, Cod. Besøg i det største af Newports imponerende huse: Vanderbilts The Breakers. Den farvehvor hummerbøjerne hænger til tørre. rige by Provincetown på spidsen af Cape Cod. Dag 5: Ørkenlandskab i Desert of Maine, taxfree Dag 11: Mulighed for hvaltur eller besøg på shopping i Freeport og hummerfrokost på reMarthas Wineyard. Vi anbefaler en hvaltur til staurant beliggende ved vandet på en lille halvø. Stellwagen Bank National Marine Sanctuary. Du kan også vælge at besøge Marthas Wineyard. Dag 6: New Hampshire og White Mountains i Vermont i flammende efterårsfarver, vandfald Dag 12: Plymouth – hjemsted for Mayflower, og overdækkede broer. frilandsmuseum, hjemrejse fra Boston. Dag 7: Naturparken Flume Gorge. Kom helt Dag 13: Flyskift og ankomst til Billund tæt på de brusende vandfald og rå klipper via eller København. parkens gangbroer og skovstier.

HER BOR DU Boston (2 nætter). Danvers (1 nat). Freeport (2 nætter). Franconia (1 nat). Waterbury/Stowe (1 nat). Keene (1 nat). Newport (1 nat). Cape Cod (2 nætter). VÆRD AT VIDE Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen. Bemærk at der kræves en godkendt ESTA for at deltage på denne rejse.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • Byrundtur i Boston • Entré til Kennedy Museum, USS Constitution, Desert of Maine, Flume Gorge, Cannon Mountain Tramway • Rundvisning på Ben & Jerrys is-fabrik • Entré til Vanderbilts The Breakers og Marple House • 11 x morgenmad • Frokost på hummer­ restaurant • Frokost hos Von Trapp • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.998. FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 08.10 Afrejse 2019: 07.10 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/nee

Fra kr. 24.998 17


NORGE - SKOTLAND – ISLAND – GRØNLAND - CANADA – USA 19 DAGE

Luksusliv på Nordatlanten

17 dages krydstogt fra København med fuld forplejning

I Stavanger kan du opleve Preikestolen

3 dage i Island

Grønland Akureyi Island Reykjavik Qaqortoq

Prins Christian Sund

Lerwick, Shetlands-øerne Stavanger Skagen

Canada

18

Boston

Halifax

København

Sydney Nova Scotia


Krydstogt fra København til Boston via Island og Grønland Rejsen starter i København, når du går om bord på det flotte skib Serenade of The Seas. De næste 17 dage vil det flydende luksushotel bringe dig frem til en perlerække af store naturoplevelser – og tværs over Atlanterhavet. Skibet sejler hovedsaligt om natten, så du vågner frisk op til nye indtryk. Flot sejltur ind til Stavanger før skibet forlader Norden og sætter kurs mod Shetlandsøerne i Skotland. Glæd dig også til 3 dage i Island før vi fortsætter de flotte oplevelser i Sydgrønland, hvor vi sejler ind i Prins Christian Sund. Det smalle farvand er en flot oplevelse med spidse fjelde, isbjerge og imponerende gletsjere. I Halifax vil du betages af den barske kyst med de smukke fyrtårne, før skibsrejsen slutter i Boston. Overnatning og stor byrundtur i den historiske by, hvor du bl.a. oplever Kennedy museum før vi flyver hjem til Danmark.

  Oplev de flotteste nordatlantiske lande i én og samme rejse   Overnatning i Boston og stor byrundtur inklusiv Kennedy Museum   Skibet sejler fra København. Dansk rejseleder med på hele rejsen Dag 1: Afsejling fra København. Du møder Gislevs et langt panorama med spidse fjelde, imponeren­ rejseleder, som er med på hele rejsen, ved skibet. de gletsjere og flotte isbjerge. Dag 2: Skagen – toppen af Danmark. Nyd en spadseretur blandt de smukke gule huse og ­måske en lækker rødspætte på en hyggelig café.

Dag 11: Grønlands smukkeste by Qaqortoq (Julianehåb). God tid til at opleve den charmeren­ de bygd med de karakteristiske kulørte træhuse.

Dag 3: Flot indsejling til Stavanger i Norge. Besøg f.eks. Preikestolen, det 604 meter høje fjeldplateau, med flot udsigt over fjord og fjeld.

Dag 12: Afslappende dag på havet i godt selskab. Det er nu tid til at krydse den sidste del af Atlanterhavet og sætte kurs mod Nordamerika.

Dag 4: Lerwick, Shetlands-øerne. Her kan du opleve et af Skotlands bedst bevarede forter.

Dag 13: På havet. Skibet nærmer sig Canada. På vej til nye oplevelser i Canada får du en dag med tid til hyggeligt samvær med dine medrejsende.

Dag 5: På havet. Tid til at nyde skibet. Oven på de mange flotte oplevelser er det tid til en af­slap­pende dag på havet til at fordøje de mange indtryk. Dag 6: Akureyri, det nordlige Island. Du kan f.eks. tage på udflugt til vandfaldet Godafoss. Dag 7: Reykjavik. Blot få kilometer fra byens butikker finder du den barske vulkanske natur. Skibet ligger i havn i Reykjavik natten over.

Flot sejlads gennem Prins Christian Sund i Grønland

Dag 14: Den canadiske stat Nova Scotias nord­ligste spids med byen Sydney. Der er rig mulig­ hed for at opleve det østligste Canadas vilde natur. Dag 15: Nova Scotias hovedstad Halifax. Skibet ligger til havn blot 1,5 km fra det historiske cen­ trum og den charmerende havnepromenade. Dag 16: Sidste dag på havet. Gør en god handel i butikkerne. Sidste chance for bare at slappe af med en god bog i en af skibets hyggelige saloner.

Dag 8: Endnu en dag i Island. Skibet tilbyder også mange spændende udflugter. Du kan f.eks. Dag 17: Boston med Beacon Hill, Freedom Trail, Faneuil Hall og State House. Krydstogtet slutbade i Den Blå Lagune eller opleve vandfaldet ter i Boston, USA om morgenen. Stor byrundtur i Gullfoss, der er Islands mest kendte vandfald. den historiske by. Dag 9: På havet. Glæd dig til en dag med tid til at udforske skibet. Oven på et par oplevelsesrige Dag 18: Harvard, Cambridge, USS Constitu­ dage er der endelig tid til at nyde en hel fridag om tion, Kennedy Museum. En hel dag med spændende oplevelser før vi kører til lufthavnen. bord på det komfortable skib. Dag 19: Flyskift før hjemkomst til København Dag 10: Sydgrønlands fjorde. Gletsjere i Prins Christian Sund, Grønland. Det smalle farvand er efter en storslået rejse. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse/indvendig kahyt • 17 dages krydstogt med fuld forplejning • 1 nat på hotel i Boston • 1 x morgenmad • Byrundtur i Boston • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse i indvendig kahyt: kr. 10.800. (Andre kahytstyper mod tillæg).

HER BOR DU Midtown Hotel, Boston (1 nat). Serenade of The Seas, Krydstogtskib (16 nætter). Ophold i indvendig kahyt. Udvendig kahyt samt kahyt med balkon mod tillæg. FRA KØBENHAVNS KRYDSTOGTTERMINAL Afrejse 2019: 25.08

Se mere: www.gislev-rejser.dk/lpn

Kr. 28.998 19


Oplev det nye World Trade Center

USA 7 DAGE 5 nætter på hotel nær Empire State Building

5 nætter på godt hotel midt på Manhattan Inklusiv udflugt til Frihedsgudinden

New York - byen der aldrig sover Her venter en kæmpe oplevelse for alle sanser. Himmelstræbende skyskrabere, gule taxier, 5th Avenue, Wall Street og Frihedsgudinden. Alt sammen velkendt fra utallige film og tv-serier. Metropolen opleves bedst når du har en central base. Vi bor tæt på 5th Avenue og Empire State Building i et godt kvarter med masser af butikker og restauranter. New Yorks hjerte Times Square er blot 5-10 minutters gang fra hotellet. Mange spændende udflugter i godt selskab med Gislevs stedkendte rejseleder. Det giver dig optimalt udbytte af New Yorks mange seværdigheder. Også tid til at du kan udforske byen på egen hånd og f.eks. besøge det sneglehusformede museum Guggenheim.

  Dansk rejseleder på hele rejsen – din tryghed   Inklusiv kort til ubegrænset kørsel med undergrundsbanen   Mulighed for at opleve det nye World Trade Center Dag 1: Fly til New York, hvortil der er ankomst om aftenen. Dag 2: Flot sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island samt spadseretur ad Broadway og Wall Street til 911 Memo­ rial (Ground Zero) og One World Observatory – det nye World Trade Center. Dag 3: Vi går over den ikoniske Brooklyn Bridge. Imponerende udsigt fra Brooklyn Heights mod Manhattans skyskrabere. Flot spadseretur over Brooklyn Bridge tilbage til Manhattan.

og Tiffany. Vi stopper også ved Rocke­ feller Plaza, St. Patricks Cathedral og Plaza Hotel på vores vej til Central Park. Dag 5: Utallige muligheder for spændende oplevelser. Besøg eventuelt det snegle­ husformede Guggenheim, Museum of Modern Art eller det gigantiske hangarskib Intrepid. Dag 6: Egen tid før hjemrejse. Masser af tid til at gøre de sidste fordelagtige indkøb eller gå på museum før hjem­rejse fra New York om aftenen.

Dag 7: Hjemkomst til Danmark efter Dag 4: Spadseretur ad 5th Avenue forbi de eksklusive butikker såsom Gucci mange flotte oplevelser i The Big Apple. 20

HER BOR DU SpringHill Suites Midtown Manhattan, New York (5 nætter). Dejligt hotel med god beliggenhed. Her er du kun en kort spadseretur fra 5th Avenue, Empire State Building og de mange butikker på 34th Street. Værelserne er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks (mod betaling), strygefaciliteter, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 5 x morgenmad • Kort til ubegrænset kørsel med undergrundsbane • Sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island • Daglige udflugter med rejselederen • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.000. One World Observatory kr. 250. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 18.05, 30.08, 07.09 Afrejse 2019: 12.04, 17.05, 12.07, 30.08, 06.09, 25.10 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Tilslutning fra Aalborg på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/nyc

Fra kr. 12.498


FRANSK VESTINDIEN 9 DAGE All inclusive resort med lækker pool

Værelse med havudsigt på all inclusive resort

Guadeloupe

Sommerfugle-øen i Caribien Der er mange øer i Caribien, men perlen Guadeloupe er noget helt særligt. Slanke kokospalmer svajer blidt i brisen på de billedskønne strande med det krystalklare vand. Temperaturen ligger konstant på knap 30 grader – både i luften og i vandet. Den vestlige del af øen er domineret af frodige grønne bjerge. Mest markant er den aktive vulkan, der omtales som den gamle dame: La Vieille Dame. Smukke vandfald kaster sig udover de bratte klipper i den tropiske jungle – naturen er ubeskrivelig smuk. Mod øst ligger vidtstrakte plantager med kaffe, kakao og sukkerrør. Uendelige romsorter indbyder til kulørte drinks, mens vi nyder solnedgangen over Det Caribiske Hav. Ja, Guadeloupe har det hele - velkommen til Paradis.

  7 nætter med all inclusive resort beliggende ud til stranden   Inklusiv udflugt på både Grande-Terre og Basse-Terre   Perfekt kombination af flotte oplevelser og afslapning Dag 1: Afrejse fra Danmark. Flyskift før ankomst til Pointe-A-Pitre på den sommerfugleformede ø Guadeloupe. Dag 2: Dagen er fri til afslapning ved hotellets indbydende pool og det lune caribiske hav.

Dag 5: Det vestlige Guadeloupe BasseTerre er domineret af en mægtig bjergkæde og den 1.467 meter høje aktive vulkan Den Gamle Dame. De frodige bjerge gemmer på en stor nationalpark med flotte vandfald.

Dag 6: Mulighed for sejltur til Les ­Saintes en lille øgruppe beliggende syd for Dag 3: Det østlige Guadeloupe Grande- Basse-Terre. Sejlturen forgår med hurtigTerre er en stor frodig have med mange færge og tager blot 20 minutter. På den bilplantager med eksotiske afgrøder. Her frie ø kan du opleve et imponerende 360º dyrkes kakao, kaffe, bananer og sukker­ panorama fra det historiske Fort Napoleon. rør. Vi besøger en romfabrik, hvor vi smager på den lokale rom, der findes i et Dag 7: Nyd det krystalklare vand og det utal af varianter. skønne klima denne sidste dag i Caribien. Dag 4: Tag på opdagelse i den hyggelige by Pointe-A-Pitre med de pastelfarvede huse og den charmerende katedral eller nyd at slappe af i de skønne omgivelser.

Dag 8: Hjemrejse fra Guadeloupe og nat­flyvning mod Europa. Dag 9: Flyskift i Paris. Ankomst Danmark.

Bas Vent Pointe-A-Pitre Guadeloupe

Les Saintes

HER BOR DU Langley Resort Fort Royal, Bas Vent (7 nætter). Det 3-stjernede resort, med godt 200 værelser, ligger direkte ved stranden på den nordlige del af Basse-Terre. Pæne værelser med aircondition, hår­ tørrer og wi fi. Alle værelser med havudsigt. Stort lækkert pool område og masser af muligheder for ­aktiviteter. Mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter på hotellet. Ophold med all inclusive med lokale drikke­varer – se beskrivelse på vores hjemmeside. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 1 x morgenmad • 1 x middag • 6 x all inclusive • Udflugt Grande-Terre • Udflugt Basse Terre • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 2.400. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 09.11 Afrejse 2019: 07.01

Se mere: www.gislev-rejser.dk/gua

Kr. 17.998 21


USA, MEXICO, BELIZE 15 DAGE

Florida & krydstogt i Caribien

Prøv at svømme med søkøer i Crystal River Crystal River

8 dages krydstogt i Caribien, udvendig kahyt og fuld forplejning

Orlando Tampa Ft. Lauderdale Miami Key West

Costa Maya Mexico

22

Belize

Cozumel

Oplev skønne Caribien ombord på Rhapsody of The Seas


Miami, Universal Studios, Key West og krydstogt til Mexico Lun og lækker nyhed til solskinsstaten Florida. Du starter med 2 nætter ved Miami Beach, hvor du bl.a. ser de pastelfarvede huse i Art Deco District og berømte South Beach. Oplev også Floridas Venedig Fort Lauderdale med charmerende kanaler og store millionærvillaer. I det interessante Kennedy Space Center, ser vi rumraketter og spiser frokost med en astronaut. Glæd dig også til Orlando, hvor vi bor lige ved Universal Studios. I det vestlige Florida venter en enestående oplevelse i Crystal River. Her kan du snorkle med vilde søkøer i det lave, lune vand. Fra Tampa starter et storslået krydstogt i Caribien. Hele 8 skønne dages krydstogt med det flotte skib Rhapsody of The Seas fra RCCL – og der er fuld forplejning om bord. Du oplever bl.a. USAs sydligste punkt Key West, Belize og Mexico. Før hjemrejse til Danmark er der spændende udflugt til Everglades kendt for de mange alligatorer.

  Bemærk at krydstogtet er med ophold i udvendig kahyt   Enestående mulighed for at snorkle med vilde søkøer   Inklusiv entré til Kennedy Space Center og frokost med astronaut Dag 1: Flyrejse til Florida. Ankomst samme dag. ways hus og hans foretrukne bar Sloppy Joes samt USAs sydligste punkt - blot 90 mil fra Cuba. Dag 2: Byrundtur i Miami samt – tid til afslapning på Miami Beach. Miami er kendt for utallige film Dag 9: Afslappende dag på det caribiske hav. Tid til at nyde det komfortable skib og reflektere og vores rejseleder glæder sig til at vise dig det karakteristiske Act Deco District og South Beach. over de mange flotte oplevelser. Dag 3: Fort Lauderdale - Floridas Venedig, hvor 450 km kanaler udgør et kæmpe net af vandveje. Vandtaxi forbi de imponerende villaer og lystbåde.

Dag 10: Cozumel, Mexico. Ankomst til Cozumel i Mexico kl. 7.00. Øen, der ligger ud for Yucatan-­ halvøen, byder på lækre strande og krystalklart vand. Skibet tilbyder et væld af udflugter.

Dag 4: Kennedy Space Center med spændende oplevelser i form af udstillinger, raketter og flotte film. Dag 11: Belize City, Belize. Vi ankommer til hoved­­Frokost i komplekset sammen med en astronaut. staden i Belize kl. 8.00. Også her tilbyder skibet spændende udflugter som f.eks. Lamanai maya­ruin, Dag 5: Universal Studios, hvor vi anbefaler Studio snorkelture ved koralrevet og eksotiske strande. Tour - er en virkelig flot køretur blandt filmkulisser, hvor du oplever Hollywoods bedste filmtricks og Dag 12: Costa Maya, Mexico. Skibet lægger til kaj i effekter. Ønsker du ikke at besøge Universal Studios Puerto Costa Maya kl. 9.00. Her venter skønne straner det let at besøge f.eks. Seaworld eller Disneyland. de. Mulighed for at opleve ture ind i junglen, snorkelture eller ruiner fra den spændende mayakultur. Dag 6: Søkøer i Crystal River. Her findes verdens største koncentration af vilde søkøer. På en sejltur Dag 13: Sidste dag på havet. Gør en god handel kan du se søkøerne fra båden, men det er også i butikkerne. Benyt chancen for bare at slappe af i muligt at snorkle med de venlige kæmper. en af skibets hyggelige saloner eller spille et slag kort med dine rejsefæller. Dag 7: Kørsel til Tampa – start på krydstogt. Læk­ker frokost i en af skibets restauranter og Dag 14: Ankomst til Tampa, Everglades, hjemtid til at lære skibet lidt at kende før det sejler fra rejse. Vi ankommer til Tampa kl. 7.00. Gennem Tampa kl. 16.00. Amerikas største subtropiske vildnis Everglades. Sejltur med airboat. Natflyvning mod Europa. Dag 8: Hemingways Key West - USAs sydligste punkt. Kl. 11.00 ankommer vi til Key West, som by­ Dag 15: Hjemkomst til Danmark efter en flot og der på masser af caribisk charme. Besøg Heming- oplevelsesrig rejse.

Oplev den spændende mayakultur i Mexico

HER BOR DU Til lands: Pæne 3-4 stjernede hoteller. Til vands: Pæne udvendige kahytter med bad og toilet. (Balkonkahyt mod tillæg). Se mere info om hoteller og krydstogtskibet på www.gislev-rejser.dk/kca VÆRD AT VIDE Bemærk at der kræves en godkendt ESTA for at deltage på denne rejse. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2019: 10.02

MED I PRISEN Overnatning i dobbeltværelse • 6 x morgenmad • Frokost med astronaut • 7 nætter i udvendig kahyt (balkonkahyt mod tillæg) • 8 dages krydstogt med fuld forplejning • Sejltur i Fort Lauderdale • Kennedy Space Center • Sejltur og snorkeltur i Crystal River • Everglades med airboat • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse i udvendig kahyt: kr. 7.000. Balkonkahyt mod tillæg.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/kca

Kr. 24.998 23


CUBA 16 DAGE

Cuba Magnifico Cubas kulturrige perle , Trinidad

Alle udflugter og entréer er inkluderet

El Cobre Church

15-25 deltagere

Den store Cuba rejse Havana Las Terrazas Viñales

Santa Clara Cienfuegos

Trinidad Camagüey Bayamo Santiago de Cuba

24


Cubas sjæl, kulturhistorie & natur, fra øst til vest. Fra de støvede historiske gader i Havana til revolutionens vugge i Santiago de Cuba, genoplever vi på denne rundrejse en fascinerende kolonialhistorie, krydret med den rige arv af musik, dans og cigarrøg som Cuba er kendt for. Vi besøger undervejs hele 6 af Cubas i alt 7 kulturelle UNESCO Verdensarvsområder. Fordyb dig ind i den utrolige historie om Caribiens største ø, som siden opdagelsen af Christoffer Columbus har måtte gennemgå erobringer, krig og revolutioner m.m. for at ende som Caribiens mest sensuelle og hjertevarme, men også mystiske og isolerede land. Vi rejser ’hele Cuba’ fra Havana til Santiago De Cuba med fly og derefter over land med bus tilbage mod Havana og Viñales dalen. Med duften af cigarer og smagen af rom gennem eventyrlige historiske byer og naturskønne områder, tager vi dig til hjertet og kanten af Cuba.

  Hele 6 UNESCO Verdensarvs områder   13 x helpension samt 1 x middag + 1 x morgenmad   Dansk rejseleder på hele rejsen samt lokalguide i Cuba Dag 9: Trinidad, UNESCOs Verdensarv og salsamusik. Udflugt til Sugar Mills-dalen, et cubansk UNESCO Verdensarvs område, inden vi betræder Dag 2: Byrundtur i den gamle bydel af Havana, de brostens-belagte gader i den autentiske og i det historiske centrum, via plazaer, charmerende pastelfarvede by Trinidad. Besøg på byens histo­ riske museum og Canchanchara bar. forfaldne bygninger, farvestrålende gamle biler, spændende museer og ikke mindst det helt Dag 10: Topes de Collantes National Park. Med unikke gadeliv. bus og russiske lastbiler til El Cubano Park i Topes de Collantes, hvor der venter smuk og sprudlende Dag 3: Byrundtur i det moderne Havana, gennem flere ikoniske bydele, bl.a. havnefronten natur og lette vandreture. Udsigt over bl.a. Sierra del Escambray, Cubas næststørste bjergkæde. Malecon, det gamle rigmandskvarter Miramar Dag 1: Afrejse fra Billund eller København, med ankomst til Havana samme aften.

samt Revolutionspladsen og Colon kirkegården i bydelen Vedado. Besøg på rom-museum og Prodanza School by Laura Alonso Dag 4: Med fly til Santiago de Cuba, Cubas 2. største by, hvor revolutionen startede i 1953. Dag 5: Byrundtur i Santiago De Cuba, via Santa Ifigenia Kirkegården og det spanske fort San Pedro de la Roca Castle (El Morro). Besøg på cigar fabrik og senere entré på museet for Diego Velazquez. Dag 6: Udflugt til Moncada-kasernen, havne­ rundfart og tid på egen hånd i Santiago. Dag 7: Gennem det flotte landskab, via ­Bayamo mod Camaguey. Vi gør stop undervejs ved El Cobre Church inden byrundtur i Bayamo langs byens boulevard, Ignacio Agramonte Park og La Soledad-­kirken med sine barokke fresker Dag 8: Via Sancti Spiritus til Trinidad. En skøn udflugt og panoramaudsigt ved Yayabo Bridge, på vejen mod Cubas perle, Trinidad.

HER BOR DU Havana (6 nætter). Santiago De Cuba (3 nætter). Camaguey (1 nat). Trinidad (3 nætter på gode private mini-hoteller hos gæstfrie Cubanske familier). Santa Clara (1 nat). FRA BILLUND ELLER KØBENHAVN Afrejse 2018: 12.11 Afrejse 2019: 21.01, 04.02, 04.03, 15.04, 11.11

Dag 11: Mod Santa Clara, via den blå bugt i Cienfuegos. Byrundtur i Cienfuegos, med sine parisiske boulevarder og elegante huse, forbi José Martins torv, Tomas Terry Theater og katedralen. Dag 12: Che Guevara mausoleet i Santa Clara, og det armerede tog Tren Blindado. Dag 13: Heldagsudflugt til den frodige Viñales dal, i Pinar del Rio provinsen. Kaffeplantager i Las Terrazas og besøg hos lokal landmand og cu­bansk skole. Forbi Mogotes klipperne i Viñales dalen, med det enorme vægmaleri Mural de la Prehistoria. Dag 14: Ernest Hemingways hus og fiskerbyen Cojimar, I Havana følger vi sporet til hans ynglings bar Floridita, hvor vi nyder en svalende cocktail. Hyg­gelig afskedsmiddag i Havana med en kort udflugt til den traditionelle blast ceremony på Morro Fortet. Dag 15: Tid til egne opdagelser i Havana, inden afrejse. Dag 16: Ankomst til Billund eller København. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 13 x helpension • 1 x middag • 1 x morgenmad • Alle udflugter og entréer • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.695. Visum til Cuba kr. 300. Bestilles sammen med rejsen.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/cum

Kr. 25.998 25


CUBA 14 DAGE

15-25 deltagere

Oplev det bedste af Cuba

Caribiske Cuba Den frodige ViĂąales dal

Alle udflugter og entrĂŠer er inkluderet

Havana Las Terrazas Vinales

Cayo St. Maria Cienfuegos Trinidad

26


Havana, Trinidad, Viñales & all inclusive i Cayo St. Maria. Cuba er et smukt land der byder på mange kulørte og historiske oplevelser. Med 6 nætter i Havana er der god tid til at komme under huden på denne historiske hovedstad med dets mangfoldige og festlige bydele. Der er liv i alle smalle gader og passager, alt sammen krydret med duften af cigarer og osen fra de klassiske amerikanerbiler. Havanas farvestrålende huse, ligger hen i charmerende forfald, mens de livsglade cubanere socialiserer på de mange hyggelige plazaer. Udflugt til den frodige Viñales dal, med de karakteristiske grønne runde bjerge. Her kører tobaksbonden med sin kærre, uanfægtet af naturens skønhed. Cuba har en utrolig spændende historie, der både omfatter slaveri, rige sukker­ baroner, revolutioner og unik arkitektur. Hele 9 steder er under UNESCOs beskyttelse, blandt andet de pastelfarvede huse i Trinidad. Vi slutter rejsen på et all inclusive hotel ved det krystalklare Caribiske Hav og de kridhvide sandstrande i Cayo St. Maria. Forandringerne lurer lige om hjørnet, så besøg Castros Cuba mens det stadig er autentisk.

  Inklusiv 7 x helpension og 4 x all inclusive   Afslapning og hvide strande ved Cayo St. Maria   Dansk rejseleder på hele rejsen samt lokalguide i Cuba

Dag 5: Sukkerrørsplantager i skøn natur, hvor vi nyder udsigten, mens vi smager på sukkerrørs­ drinken guarapo. Videre rejse mod Cienfuegos, Dag 2: Byrundtur i Havana med store seværdig­ ved den blå bugt Jagua og byrundtur inden vi heder som Plaza de Armes, Plaza de la Catedral, fortsætter mod kolonitidsbyen Trinidad. Havanas katedral og naturligvis Plaza de la Dag 6: Betagende byrundtur i Trinidad, der i ­Revolution samt den historiske bydel. Intet sandhed har fortjent sin status som UNESCOs besøg er fuldendt, uden en spadseretur på den Verdensarv. Fordyb dig i denne kulturhistoriske 8 km lange og smukke havnepromenade El perle med dets pastelfarvede huse og smukt Malecon, hvor de lokale ofte mødes. bevarede spanske koloniarkitektur. Inklusiv besøg på Museo Romantico samt & Canchanchara Bar. Dag 3: Revolutions museet og i Ernest Hemingways fodspor. Oplev det spændende Dag 7: Che Guevara mausoleet i Santa Clara Revolutions museum og derefter besøger vi og det armerede tog Tren Blindado, er vores sid­ Hemingways tidligere hjem Finca Vigia, i ste historiske indblik, inden vi sætter kurs mod Cojimar, efterfulgt af cocktails på baren La den nordlige kyst hvor der venter caribisk stem­ Floridita. Aften udflugt til Morro fortet der ning med komplet afslapning. vogter indsejlingen til Havana, hvor der kl. 21.00 affyres en kanon – en gammel Dag 8-11: All inclusive resort i Cayo St. Maria, ceremoni, der fortsat holdes i hævd. i naturskønne omgivelser. Nyd solen på den kridhvide strand og det krystalklare hav, eller slap Dag 4: Heldagsudflugt til den frodige af ved det store poolområde. Viñales dal, beliggende i Pinar del Rio provin­ sen, kendt for produktion af rom og tobak – Dag 12: Gennem landskabet tilbage til Havana. især cubanske cigarer. Vi besøger naturligvis et traditionelt tobakshus samt en rom producent. Dag 13: Tid til egne opdagelser i Havana, I Viñales dalen kører vi til Mogotes klipperne, inden afrejse. hvor det gigantiske vægmaleri Mural de la Prehistoria kan opleves, og vi ser klippegrotterne Dag 14: Ankomst i Billund eller København. Cueva Del Indio. Dag 1: Afrejse fra Billund eller København, med ankomst Havana samme aften.

All inclusive ved Cayo St. Maria

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 7 x helpension • 1 x middag • 1 x morgenmad • 4 x all inclusive i Cayo St. Maria • Alle udflugter og entréer • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 2.100. Visum til Cuba kr. 300. bestilles sammen med rejsen.

HER BOR DU Havana (6 nætter). Trinidad (2 nætter på gode private mini-hoteller hos gæstfrie Cubanske familier). Cayo St. Maria (4 nætter). FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 5.11 Afrejse 2019: 14.01, 28.01, 14.10, 04.11

Se mere: www.gislev-rejser.dk/cub

Fra kr. 21.998 27


COSTA RICA 13 DAGE

15-25 deltagere

Flot natur­ rejse – gode hoteller og rigtig meget inkluderet

Costa Rica

Oplev Costa Ricas vilde dyr

Vulkaner, vandfald og vilde dyr Det lille fredelige land har flere dyrearter pr. km² end noget andet. Oplev lurende krokodiller, brølende aber, skræppende papegøjer, kæmpe leguaner og farvestrålende tukaner. Vi bor 2 nætter i regnskoven ved Tortuguero National Park. Sejltur med en naturguide, der viser os det unikke dyreliv. Oplev også Poás vulkanens kæmpe­ krater og smukke vulkan-søer. Brusende vandfald venter i La Paz, hvor vi kan se den lille rødøjede frø. Vi besøger et indiansk stammefolk samt Monteverdes tåge-skove med kæmpe træer og hængebroer. Rejsen slutter ved Tamarindos dejlige strand.

2 nætter i Tamarindo

Monteverde

  Velvalgte hoteller af høj standard med rigtig god beliggenhed   Spændende rundrejse inklusiv alle udflugter og entréer   Bo 2 nætter midt i Tortugueros regnskov - oplev Costa Ricas dyr Dag 1: Afrejse fra København. Flyskift før ankomst til San Jose i Costa Rica. Dag 2: Vandfald og vulkaner. Gennem kaffeplantager til den 2.740 m. høje vulkan Poas. Besøg i La Paz Waterfall Garden. Frokostbuffet i La Paz samt spadseretur til 4 flotte vandfald. Dag 3: Gennem nationalpark og bananplantage til en lille havn. Flot sejltur gennem det grønne vildnis til vores hotel i Tortugueros regnskov. Dag 4: Båd-safari i regnskoven med lokal naturguide. Mulighed for at se aber, krokodiller og leguaner.

Dag 6: Vulkanen Arenal. Indiansk ­stammefolk og flot udsigt til den kegleformede vulkan Arenal. Dag 7: Laguna de Arenal. Besøg i Lille Schweiz Togtur til roterende restaurant med udsigt over Arenal sø og vulkan. Dag 8: Hængebroer i Monteverdes tågeskove. Mulighed for svævebane. Dag 9: Bello-familiens kaffeplantage. Skønt hotel ved Stillehavet. Dag 10: Afslapning ved havet i skønne omgivelser i badebyen Tamarindo. Dag 11: Costa Ricas hovedstad San Jose. Oplev det flotte teater og guldmuseum.

Dag 5: Chokolade i regnskoven. Sejltur til fastlandet. Spændende indblik Dag 12: Hjemrejse fra San Jose. i chokoladens historie. Smag den helt Dag 13: Hjemkomst til København. frisk fra regnskoven. 28

Arenal

Tamarindo

Tortuguero San Jose

HER BOR DU San Jose (3 nætter). Tortuguero (2 nætter). La Fortuna (2 nætter). Monteverde (2 nætter). Tamarindo (2 nætter). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 11 x morgenmad • 4 x frokost • 3 x middag • Alle udflugter og entréer • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.995. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2019: 18.01 Dato og pris i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/cra

Kr. 24.998


DANSK VESTINDIEN, USA 10 DAGE

På begge øer bor du ud til havet

Perfekt kombination af oplevelser og afslapning 15-25 deltagere

Et Caribisk eventyr Sol, strand og dansk historie på De Vestindiske Ø ­ er Spændende nyhed til de gamle danske besiddelser i Caribien. 4 nætter på St. Thomas på hotel ud til havet. Flot udflugt til Charlotte Amalie, hvor både arkitektur og gadenavne vidner om den danske historie. Besøg den eksklusive ø St. John, med overdådig natur, mondæne hoteller og en gammel sukkermølle fra danskertiden. Også 4 nætter på St. Croix, hvor vi bor på en lille ø få minutters sejlads fra byen Christiansted. Øen har sin egen lille strand, hvor der er mulighed for at slappe af med flot udsigt mod det gamle danske gule fort. Gislevs rejseleder tager dig med rundt i Christiansted, hvor den danske historie er meget nærværende.

På St. Croix bor vi på en ø tæt på fortet

Charlotte Amalie

St. John

  Hotel direkte ved vandet på både St. Thomas og St. Croix   Mulighed for udflugt til St. John og Buck Island   Oplev den spændende danske historie med dansk rejseleder

Buck Island Christiansted

Dag 1: Udrejse og ankomst til St. Thomas samme dag. Dag 2: Panoramatur og Charlotte Amalie med det gamle fort og de hygge­lige gader med danske gadenavne. Mageløs udsigt fra Valdemar Hill.

Dag 6: Spændende gåtur i Christiansted blandt de historiske gule bygninger. Oplev bl.a. fortet Christiansværn. Besøg også Cruzan Rum og Frederiksted. Dag 7: Dagen fri til egne oplevelser. Gå på opdagelse i historiske Christiansted eller slap af på stranden og nyd det lune caribiske hav.

Dag 3: Flot udflugt til St. John, hvor vi bl.a. besøger sukkerplantagen Annaberg og ser den smukke strand Trunk Bay. Kr. 750. Dag 8: Sejltur til koraløen Buck Island. Prøv at snorkle i det krystalklare vand og slap af på den kridhvide sandstrand. Dag 4: Dagen er fri til at slappe af Udflugt købes lokalt ca. $70. og nyde hotellets pool og den skønne beliggenhed ved havet. Dag 9: Hjemrejse fra St. Croix. Flyskift før natflyvning mod Europa. Dag 5: Vi flyver det lille stykke fra St. Thomas til St. Croix, hvor tiden er gået Dag 10: Hjemkomst til Danmark. lidt i stå og ikke meget er ændret siden Flyskift før ankomst til København. øen var dansk.

HER BOR DU Emerald Beach, Charlotte Amalie (4 nætter). Hotel on The Cay, Christiansted (4 nætter). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • Panoramatur inklusiv Charlotte Amalie • Byrundtur i Christiansted • Udflugt til Cruzan Rom og Frederiksted • 8 x morgenmad • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 6.000. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2019: 11.01, 26.02, 12.03, 26.03, 09.04, 19.10, 12.11 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/vec

Fra kr. 25.998 29


DANSK VESTINDIEN, USA 14 DAGE 15-25 deltagere

De Vestindiske Øer & New York Besøg bl .a. St. John og Trunk Bay

Charlotte Amalie

St. John

Buck Island Christiansted

2 nætter i New York

Oplev alle 3 Vestindiske Øer

30

Besøg Buck Island


Flot rundrejse til De Vestindiske Øer og New York I 2017 var det 100 år siden Danmark solgte de smukke øer til USA. De danske gadenavne og historiske bygninger gør den danske historie meget nærværende. Denne spændende rundrejse byder på en perfekt kombination af oplevelser, historie og afslapning. Vi starter med 2 nætter i New York. Vi bor midt på Manhattan tæt på Central Park, Times Square og 5th Avenue. På St. Croix bor vi 5 nætter midt i Christiansted eller på en lille privat ø få minutters sejlads fra byen. Vi bor også 5 nætter på St. Thomas ved en af øens bedste strande og alle værelser har havudsigt og balkon eller terrasse. Du kan også opleve St. John med en af verdens smukkeste strande, Trunk Bay, samt tage på sejltur til den lille ø Buck Island, en smuk koralø i det krystalklare vand. Her kan du slappe af på den kridhvide strand. Vores erfarne rejseleder, der er med på hele rejsen, glæder sig til at vise dig de gamle danske besiddelser og fortælle den spændende danske historie.

  Inklusiv stort udflugtsprogram med vidende rejseleder   Du kan opleve alle 3 af de gamle danske øer   Hotel direkte på eksotisk strand på St. Thomas Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst til New York samme dag. Indkvartering for 2 nætter på hotel midt på Manhattan.

koraløen Buck Island. Prøv at snorkle i det krystalklare vand og slap af på den kridhvide sandstrand. Halvdagsudflugt ca. $70.

Dag 2: Byrundtur i New York hvor du oplever Central Park, 5th Avenue og 911 Memorial.

Dag 8: Med vandflyver til St. Thomas. Indkvartering på hotel beliggende direkte på en af øens bedste strande for 5 nætter.

Dag 3: Flyskift på vej til St. Croix. Indkvartering for 5 nætter på hotel enten centralt i Christiansted Dag 9: Historisk rundtur i Charlotte Amalie med bl.a. det gamle fort, de historiske huse og eller på lille ø få minutters sejlads derfra. hyggelige gader med de danske gadenavne. Dag 4: Historisk byrundtur i Christiansted. Dag 10: Dagen fri til at slappe af og nyde Spændende gåtur rundt i Christiansted med hotellets skønne beliggenhed ved havet. vores vidende rejseleder. Oplev bl.a. det gamle gule fort Christiansværn. Dag 11: Ø-rundtur på St. Thomas. Panoramatur rundt på St. Thomas. Flotte Dag 5: Dagen fri til egne oplevelser. udsigter og spændende dansk historie. Gå på opdagelse i historiske Christiansted eller slap af på stranden på den lille ø der ligger blot Dag 12: St. John. Heldagsudflugt med frokost 2 minutters sejlads fra Christiansted. til St. John inklusiv den gamle sukkerplantage Annaberg og Trunk Bay. Kr. 750 Dag 6: Ø-rundtur St. Croix. Oplev St. Croix – den største af De Vestindiske Øer. Spændende besøg på Cruzan Rum samt besøg i Frederiksted Dag 13: En flot rejse er slut. Hjemrejse fra St. Thomas. Flyskift før natflyvning mod Europa. med det gamle røde fort og den historiske frihedsplads, hvor Von Scholten frigav slaverne. Dag 14: Hjemkomst til Danmark. Flyskift før ankomst til Billund eller København. Dag 7: Buck Island. Mulighed for sejltur til

HER BOR DU Springhill Suites Manhattan, New York (2 nætter). Emerald Beach, Charlotte Amalie (5 nætter). Caravelle, Christiansted (5 nætter) eller Hotel on The Cay, Christiansted (5 nætter). VÆRD AT VIDE Rækkefølgen af udflugterne kan variere. Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen. Bemærk at der kræves en godkendt ESTA for at deltage på denne rejse.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 2 nætter i New York • 5 nætter på St. Thomas i værelse med havudsigt • 5 nætter på St. Croix • Byrundtur i New York • Byrundtur i Charlotte Amalie • Ø-rundtur St. Thomas • Byrundtur i Christiansted • Ø-rundtur St. Croix • 11 x morgenmad • 4 x middag • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 6.200 - 6.700. FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 26.10, 09.11 Afrejse 2019: 08.01, 22.02, 08.03, 22.03, 05.04, 08.11 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/veo

Fra kr. 31.998 31


MAROKKO 10 DAGE Hassan II Moskéen, Casablanca

15-25 deltagere

Eventyrlig rejse med mange udflugter samt tid til egne oplevelser

Marokkos Kongebyer

Tanger Tetouan

Chefchaouen

32

Chefchaouen , den blå by

Volubilis Fez

Rabat Meknes Casablanca

Ifrane


Eventyrlige skønheder fra Nordafrikas juvel Glæd dig til at udforske kongebyer, UNESCO Verdensarv, medinaer og farverige basarer, når Gislev åbner op for denne spændende nyhed i Nordafrika. Fordyb dig undervejs i eksotiske farver og kulturer, fra de kejserlige byer Meknes og Rabat til den kunstneriske blå og hvidkalkede bjerglandsby Chefchaouen, smukt beliggende under Rifs rå toppe. Oplev den middelalderlige by Fez med dets for­ tryllende medinaer og de romerske ruiner i Volubilis. Lad tankerne fordybe sig ved kysten til Middel­ havet, når vi besøger Tamuda Bay og Tetouan nær Rif bjergene og Gibraltarstrædet. I dette gamle Maure­tanske rige gemmer sig en uendelig liste af folkefærd, traditioner, myter og legender, mixet med ekstravagante seværdigheder og himmelske dufte fra krydderierne i det smagfulde marokkanske køk­ ken. I sandhed er Marokko et eventyrligt sted, og hvis eksotisk magi stadig eksisterer, så dyrkes den her.

  Direkte fly til Casablanca - nemt og bekvemt   Mange udflugter og måltider inkluderet   Dansk rejseleder på hele rejsen Dag 1: Afrejse fra København, direkte til Casablanca. Transfer til centralt hotel i det berømte promenadeområde La Corniche. Dag 2: Casablanca og Meknes. En spændende dag er foran os med mange seværdigheder. Vi ser det jødiske museum i Casablanca samt byens måske største seværdighed, den enorme Hassan II-moske med sin 210 meter høje minaret og plads til 80.000 bedende. Smukt beliggende er den, helt ud til Atlanterhavskysten. Vi fortsætter mod den tidligere konge by Meknes, med den smukke byport Bab Mansour og medinaen. Dag 3: Marokkos ældste konge by, Fez, danner rammen om de næste 2 dage. Vi har god tid til at fordybe os i denne åndelige og religiøse hovedstad og fare vild i de labyrintiske gader omkring medinaen og basarerne. Vi oplever Karaouine moskéen, koranskolen Medersas Attarine, Najjarine-springvandet og flere små historiske højdepunkter. Medinaen i Fez, er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Romerske ruiner ved Volubilis

naturen samt de arkæologiske udgravninger med de velbevarede mosaikker, romerske søjler, triumfbuer m.m. Vi fortsætter rejsen mod det nordlige Marokko og den meget karakteristiske bjerglandsby Chefchaouen, der som et gigantisk maleri fortryller øjnene med sine koboltblå og hvidkalkede huse. Dag 6: Tetouan og Tamuda Bay, beliggende ved Rif bjergene og Gibraltarstrædet er næste stop på rejsen. Dette bjergrige middelhavs område har været under mange forskellige religiøse indfly­ delser siden dets grundlæggelse, og Tetouan er sandelig en juvel af en by, med ægte autenticitet. Den gamle Medina, er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og giver et indtryk, af at den ikke er ændret i flere århundreder. Dag 7-8: Afslapning ved Middelhavet, Tamuda Bay. Mulighed for tilkøb af forskellige dagsudflugter, f.eks. til det arkæologiske museum i Tetouan, Jebala landsbyen i bjergene, den gamle berber landsby Tamouda, Smir Søen m.fl.

Dag 4: Tid til egne opdagelser i Fez. Tilkøb evt. dagsudflugt inkl. frokost til Ifrane, hvor vi kører igennem fascinerende landskaber og betagende scenerier i Mellem Atlasbjergene. Ifrane er kåret som en af de reneste byer i ver­ den. I vintermånederne er området kendt som et populært skisportssted og omtales ofte som Marokkos Schweiz. Pris ca. 30 EUR.

Dag 9: Tanger, Asilah og Rabat. Rejsen fortsæt­ ter mod den mytiske by Tanger. Vi introduceres for byens andalusiske bånd og ånd, inden videre færd til den smukke by Asilah ved Atlanterhavet. Dagen slutter i Rabat, hvor vi besøger Oudaya kasbahen, en flot hvidkalket kasbah, formet som en befæ­ stet bygning. Intet besøg uden berømte vartegn, Hassan Tårnet og Den Ufuldendte Moské.

Dag 5: Romerske ruiner og monumenter, ligger som en tidskapsel gemt i landskabet der omkranser Volubilis. Vi gør stop og nyder både

Dag 10: Hjemrejse fra Casablanca. Efter en tidlig morgenmad, kører vi fra Rabat til lufthavnen i Casablanca.

HER BOR DU Casablanca (1 nat). Fez (3 nætter). Chefchaouen (1 nat). Tetouan (3 nætter). Rabat (1 nat). FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2019: 06.02, 06.03, 17.04, 04.09, 09.10, 13.11 Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad • 5 x frokost • 8 x middag • Alle udflugter og entréer jf. program • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.620.

Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/mak

Fra kr. 13.498 33


SYDAFRIKA 10 DAGE

Flot udflugt til Drakensbjergene

10-15 deltagere

Glæd dig til 2 x safari i Krüger National Park

Mit Fynske Afrika

Bo hos danske Tine blot 1,5 km fra Krüger National Park

Oplev Sydafrika i trygge rammer

I 2009 drog Tine, Bjørn og deres lille søn til Sydafrika. Den lille familie købte et mindre hotel nær Krüger National Park. Tine styrer hele foretagendet og fortæller engageret om naturen, befolkningen og de mange dyr. Hun elsker at hygge om Gislevs gæster. De veltilberedte måltider nydes under Afrikas himmel i den lille hyggelige gårdhave Boma med åbent ildsted. Tine glæder sig til at byde dig vel­ kommen til familiens fynske Afrika. Bemærk max 15 deltagere.

  Unik rejse – kun med Gislev til danskejet lodge med pool   Alle udflugter er inkluderet - også 2 x safari i Krüger   Tine Normann er med på hele rejsen fra start til slut Dag 1: Afrejse fra Københavns lufthavn. dag­en kører vi til Krüger National Park. Her Du møder Tine Normann i lufthavnen. skifter vi minibussen ud med åbne safari­ Tine følger med på hele rejsen. biler, klar til at opleve Afrikas vilde dyr. Dag 2: Ankomst og indkvartering Dag 6: Heldagsudflugt til de majestæpå Normann Safari Lodge. Flyskift i tiske Drakensbjerge og til en af verdens Johannesburg. Herfra med indenrigsfly største kløfter Blyde River Canyon. det sidste lille stykke til Phalaborwa. Dag 7: Besøg i lokal børnehave og Dag 3: Velkomst og informations­ Township. På likørfabrikken Amarula Lapa møde. Flodsafari på Olifants River vises film om fremstillingen og vi får lejlig­ som grænser op til Krüger National hed til at smage på Amarula likøren. Tid Park. På en 2 etagers pram flyder vi i til at udforske Phalaborwa på egen hånd. et roligt tempo ned ad floden. Dag 8: Morgensafari i Krüger National Dag 4: Moholoholo Rehabilitation Park i åbne safari biler. Tidligt om Centre med foredrag og rundvisning. morgenen er dyrene tit meget aktive. Krybdyrspark og besøg hos Sydafrikas filmstjerne nr. 1: flodhesten Jessica. Dag 9: Hjemrejse fra Phalaborwa. Flyskift i Johannesburg. Dag 5: Safari i Krüger National Park. Af­slapning på lodgen. Sidst på efter­mid­ Dag 10: Hjemkomst til København. 34

Normann Safari Lodge Phalaborwa Drakensbjergene

Krüger National Park

HER BOR DU Normann Safari Lodge, Phalaborwa (7 nætter). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 7 x morgenmad • 3 x frokost • 1 x picnic • 7 x middag • Moholoholo Rehabilitations Centre • Flodsafari på Olifants River (evt. drikkevarer for egen regning) • Reptile Park • Besøg hos flodhesten Jessica • 1 x aftensafari i Krüger National Park • 1 x morgen safari i Krüger National Park • Halvdags udflugt i lokalområdet med besøg i børnehave • Amarula Lapa og Phalaborwa • Panoramatur i Drakensbjergene • Alle entréer • Rejseleder Tine Normann på hele rejsen. Tillæg: Enkeltværelse kr. 2.998. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 18.09, 16.10, 13.11 Afrejse 2019: 22.01, 26.02, 26.03, 03.09, 01.10, 01.11 Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/mfa

Fra kr. 19.498


DUBAI OG ABU DHABI 9 DAGE 15-25 deltagere

Sol & varme. 5 stjernet hotel i Abu Dhabi med privat strand

Nytår i Dubai - 1 nat du aldrig glemmer En helt unik mulighed for at opleve et af verdens mest imponerende nytårsfyrværkeri shows, når vi skyder året ind med direkte udsigt til den ikoniske Dubai skyline med Burj Khalifa. Vi går om bord på en traditionel træ-Dhow, der er gjort særligt klar til et nytårsaften cruise i golfen ud for Dubais kyst. Mange spændende udflugter og oplevelser er inkluderet. Vi besøger både det gamle og nye Dubai, med dets markeder, Dubais Venedig, Marina og verdensklasse shopping. Spændende 4WD ørkensafari med barbecue, byrundtur i UAEs kulturelle hovedstad, Sharjah og byrundtur i Abu Dhabi, inkl. den smukke Sheik Zayed Grand Mosque. Rejsen afsluttes med tid til afslapning. Hele 3 nætter på et skønt 5-stjernet centralt hotel i Abu Dhabi, med privat strand. Nyd de lækre faciliteter eller tag med på et par ekstra valgfri udflugter - valget er dit. Glæd dig til fantastiske oplevelser i et skønt klima.

  Dubais karakteristiske skyline oplyst af spektakulært nytårsfyrværkeri   Vi flyver direkte med Emirates om bord på verdens største fly – A380   Stort og varieret udflugtsprogram samt dansk rejseleder er inkluderet Dag 1: Afrejse fra København til Dubai, direkte med Emirates Airlines. Dag 2: Tid til egne oplevelser, inden vi kører på 4WD ørkensafari med en skøn traditionel grill-barbecue, mavedansere og arabisk dans. Solnedgang i ørkenen. Dag 3: Byrundtur i Dubai, forbi Dubai Creek, den gamle bydel Deira & de forskellige souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Besøg på Dubai Museum og forbi Jumeirah Moskeen, Burj Al Arab samt Palmen med de ekstravagante resorts, villaer og parker.

Dag 5: Nytårsaften. Tid på egen hånd. Kl. 22:00 - 01:00 - Nytårsmiddag om bord et traditionelt Dhow Cruise, fra Dubais creek til golfen. Inkl. international 5 stjernet nytårsmiddag, ubegrænset juice & vand samt 2 timers fri bar. Masser af underholdning, live musik, DJ og traditionelle dansere. 1 etage er dedikeret til dansegulv.

HER BOR DU Dubai, Royal Continental Hotel, Deira (5 nætter). Hotellet har swimmingpool og restaurant. Alle værelser har bad/toilet, telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks, wifi, hårtørrer og klimaanlæg. Abu Dhabi, Bab Al Qasr (3 nætter). Flot 5-stjernet hotel i arabisk stil. Alle værelser er med bad/toilet, telefon, minibar, hårtørrer, satellit-tv og værdiboks. Hotellet har restaurant, bar, kaffebar, elevator, wifi og skønt poolområde samt privat strand. MED I PRISEN 5 nætter på 4-stjernet hotel i Dubai • 3 nætter på 5-stjernet hotel i Abu Dhabi • Byrundtur i Dubai • Udflugt til Sharjah • Ørkensafari • Nytårsaften Dhow cruise inkl. 2 timers fri bar • 8 x morgenmad • 1 x frokost • 7 x middag • Udflugter og entréer jf. program • Lokalguide • Rejseleder.

Dag 6: Byrundtur i Abu Dhabi, med bl.a. Sheik Zayed moskeen og strand­ promenaden Corniche.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 5.850.

Dag 7-8: Hvil krop og sjæl ved poolen eller den private strand. Rejselederen vil tilbyde ekstra udflugter, f.eks. til Ferrari World eller oasebyen Al Ain.

Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Dag 4: Udflugt til Sharjah, der er fyldt med unik islamisk arkitektur og kultur. Vi kommer forbi Islamic Museum, Den Blå Dag 9: Direkte fly fra Dubai til København. Souk, King Faisal moskeen m.m.

FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 27.12

Se mere: www.gislev-rejser.dk/dada

Fra kr. 19.998 35


DUBAI – ABU DHABI 9 DAGE

1001 nats eventyr i Dubai & Abu Dhabi

Inkl. mange oplevelser, tid på egen hånd og 5 stjernet hotel i Abu Dhabi

Oplev både det gamle og det nye Dubai 15-25 deltagere

36


Et eventyr i Orienten I hjertet af Arabien ligger Dubai, der er det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (UAE). Med 5 nætter i Dubai er der god tid til at opleve både det gamle og det nye Dubai og derudover køre på en spændende ørkensafari med barbecue. Glæd dig også til aftenkrydstogt om bord på en traditionel træ-Dhow. Dubais mageløse arkitektur by night er intet mindre end imponerende. Du oplever også Sharjah, UAEs kulturelle hovedstad, der kun ligger 17 km fra Dubai. Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning. Rejsen slutter derfor med 3 nætter på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i UAE. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit. Glæd dig til fantastiske oplevelser i et skønt klima.

  Vi flyver direkte med Emirates om bord på verdens største fly – A380   3 nætter på 5-stjernet strandhotel i Abu Dhabi med gode faciliteter   Stort og varieret udflugtsprogram samt dansk rejseleder er inkluderet Dag 1: Afrejse fra København til Dubai, direkte med Emirates Airlines i den store flotte Airbus A380. Ankomst ved midnat og transfer til hotellet. Dag 2: Byrundtur i Dubai. Vi skal udforske de store kontraster som Dubai byder på, fra det historiske og moderne til det eksotiske og magiske. I et afslappet tempo kommer vi forbi Burj Al Arab Hotel, verdens eneste 7-stjernede hotel og de imponerende Emirates Towers. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, Palmen og besøger Dubai Museum. Med en traditionel vandtaxa, kaldet en Abra, suser vi over floden for at besøge de forskellige kulørte souks – de typiske arabiske tekstil, krydderi og guldmarkeder. Dag 3: Tid til afslapning og egne oplevelser. Vi kører med 4-hjulstrækkere på ørkentur, henover de varme og bølgeformede sanddyner. I vores teltlejr kan du ride på kamel og ryge vandpibe inden der serveres en skøn traditionel grill-barbecue, imens mavedansere og arabisk dans fylder teltet med liv. Denne festlige aften afsluttes med solnedgang i ørkenen.

Dag 5: Udflugt til Sharjah, der er udnævnt til UAEs kulturelle hovedstad og er fyldt med unik islamisk arkitektur. Besøg på bl.a. Islamic Museum, Den Blå Souk, King Faisal moskeen m.m. Dubai by night - aftenkrydstogt på en traditionel træDhow, hvor vi oplever det gamle og det moderne Dubai, mens vi nyder en orientalsk middag med arabisk musik. Dag 6: Byrundtur i Abu Dhabi, Mellemøstens svar på Manhattan. På vej dertil passerer vi Jebel Ali Port og Free Zone som huser verdens største menneskeskabte havn. Vi kommer også forbi den smukke Sheik Zayad Bin Sultans moske. Du får et pragtfuldt indtryk af byen, når vi kører ad strandpromenaden Corniche. Indkvartering for 3 nætter på 5-stjernet strandhotel. Dag 7: Hvil krop og sjæl og nyd omgivelserne omkring hotellet, der ligger direkte på stranden. Mulighed for at tage med rejselederen på shopping tur. Dag 8: Afslapning på stranden. Tilkøb evt. udflugt til Ferrari World, oasebyen Al Ain eller Louvre Museet.

Dag 4: Dagen er til fri disposition. Tilkøb evt. udflugt til Burj Khalifa, hvor rejselederen som oftest Dag 9: Hjemrejse fra Dubai. Tidlig afgang fra tager med. Nyd resten af dagen på egen hånd Abu Dhabi. Direkte fly fra Dubai til København. eller tag med rejselederen videre til f.eks. Dubai Marina, Mall Of Dubai og Dubais Venedig.

Dubai Abu Dhabi

Sharjah

HER BOR DU 2018: Royal Continental Deira, Dubai (5 nætter). 2019: City Seasons Towers, Dubai (5 nætter). Begge hoteller har swimmingpool, elevator og restaurant. Alle værelser har bad/toilet, telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks, wifi, hårtørrer og klimaanlæg. 2018: Al Raha Beach Hotel, Abu Dhabi, (3 nætter). 2019: Bab Al Qasr, Abu Dhabi, (3 nætter). Begge hoteller er flotte 5-stjernede hoteller. Alle værelser er med bad/toilet,telefon, minibar, hårtørrer, satellit-tv og værdiboks. Hotellet har restaurant, bar, kaffebar, elevator, wifi og skønt poolområde samt egen anlagt strand. Forbehold for ændringer.

MED I PRISEN Ophold i 5 nætter på godt 4-stjernet hotel i Dubai • Ophold i 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel i Abu Dhabi • Byrundtur i Dubai • Udflugt til Sharjah • Ørkensafari • Aftenkrydstogt • 7 x morgenmad • 6 x middag • Udflugter og entréer jf. program • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.698. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 15.10, 06.11, 27.12* Afrejse 2019: 20.01, 05.02, 12.02, 26.02, 05.03, 14.10, 05.11 Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel. *Nytårsrejse, se side 35

Se mere: www.gislev-rejser.dk/dad

Fra kr. 12.998 37


ISRAEL 10 DAGE

Israel

Flot rundrejse med unikke oplevelser Jaffa

Nazareth Tel Aviv

Bethlehem

Jerusalem

Besøg Grædemuren Oplev klippemoskéen i Jerusalem

38


Rundrejse i Jesus fodspor: Bethlehem, Nazareth, Via Dolorosa og Golgata Oplev stederne hvor det skete i de dage på denne spændende rejse til Israel. Historien, som vi alle kender, bliver levende når vi besøger Bethlehem og stedet hvor Jesus blev født. Fødselskirken er en særlig oplevelse. I Nazareth, hvor Jesus trådte sine barnesko, besøger vi Josephskirken samt Bebudelseskirken. Også besøg i Nazareth Village, hvor alt ser ud som på Jesu tid. I Jerusalem spadserer vi ad Via Dolorosa. Ikke meget er ændret her siden Jesus gik den tunge vej med korset. Vi ser Gravkirken ved Golgata, bygget på det sted, hvor Jesus blev korsfæstet. Besøg ved Grædemuren, der er resterne af Kong Davids Tempel – og jødernes mest hellige sted. Virkelig flot rundrejse i Det Hellige Land – hvor de mange bibelske steder formidles på en letfordøjelig måde.

  Inklusiv halvpension samt alle udflugter og entréer   Kong Herodes fæstningsværk på Masada klippen   Tid til afslapning og et bad i vægtløs tilstand i Det Døde Hav Dag 1: Afrejse fra Billund og ankomst til Tel Aviv samme dag. Indkvartering nær Middelhavet for 2 nætter. Dag 2: Afslapning ved Middelhavet og tid til egne oplevelser. Tid til at akklimatisere og nyde det behagelige klima. Mulighed for spadseretur med rejselederen. Dag 3: Ruinbyen Caesarea, Haifa og Nazareth. Vi forlader hotellet i Tel Aviv og kører til den flotte havneby Jaffa, hvis historie går flere tusinde år tilbage. Nordpå langs Middelhavskysten til Caesarea, der blev grundlagt af Kong Herodes. I Haifa nyder vi den flotte udsigt over Haifabugten, før vi kører til Nazareth. Dag 4: Nazareth med Marias Kilde og Bebudelseskirken. Spadseretur i Nazareths gamle bydel med alle de bibelske steder fra det nye testamente. Vi skal se stedet hvor Josephs tømreværksted lå og besøge Marias Bebudelseskirke. Frokost med 20 små retter på en arabisk restaurant. Besøg også Nazareth Village - et frilandsmuseum – hvor alt ser ud som på Jesu tid. Dag 5: Kibbutz, Golanhøjderne og Genesaret sø. Vi kører op i Galilæas højland til byen Safet og videre til Banias, en af Jordanflodens kilder. Rundvisning i kibbutz før vi kører via Golan­ højderne øst om Genesaret søen til Kursi. Sejltur fra Tiberias til Capernaum, hvor vi skal besøge synagogen, hvor Jesus prædikede. Nær ved skal

vi se stedet, hvor han bespiste 5000 mennesker med fem fisk og nogle brød. Dag 6: Jordandalen med Jericho og til Jerusalem. Gennem Jordandalen til den gamle romerske by Beit Shean og Jericho, der anses for at være en af verdens ældste byer. Stop ved Jordanfloden, hvor Johannes Døberen døbte Jesus. Sidst på eftermiddagen ankomst til Jerusalem. Dag 7: Jerusalem, Oliebjerget, Via Dolorosa, Grædemuren. Oplev Oliebjerget med Gethsemane have og Fadervor kirken. Spadseretur ad Via Dolorosa og besøg ved Jesus gravkirke. Også stop ved grædemuren, som er jødernes mest hellige sted. Dag 8: Jerusalem, Dødehavsrullerne, Holocaust museum og Bethlehem. Vi ser Dødehavsrullerne og det arkitektoniske mesterværk Shrine of the book. Gribende besøg på Yad Vashem, museet for Hitlers udryddelse af 6 millioner jøder. Dag 9: Kong Herodes Masada ved Det Døde Hav. Stop i kibbutz på vej til Masada fæstningen, hvor vi ser resterne af Kong Herodes Palads. Herfra til Det Døde Hav, hvor der bliver mulighed for at bade i det salte og mineralrige vand. På vej tilbage til Jerusalem stopper vi i Qumran-området, hvor Dødehavsrullerne blev fundet. Dag 10: Hjemrejse og hjemkomst. Formid­dagen er til egen disposition før hjemrejse sidst på eftermiddagen.

HER BOR DU Grand Beach Hotel, Tel Aviv, (2 nætter). Golden Crown Hotel, Nazareth, (3 nætter). Jerusalem Gardens, Jerusalem, (4 nætter).

VÆRD AT VIDE Rejsen er fra Billund – men det er også muligt at flyve fra København, skal bestilles sammen med rejsen.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad • 1 x frokost • 9 x middag • Udflugter og entréer jf. program • Lokalguide • Rejseleder.

FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 05.10 Afrejse 2019: 08.03 Dato og pris i 2019 er vejledende.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.200.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/isr

Fra kr. 16.498 39


Oplev HOLI festival på afgangen 09.03

INDIEN 9 / 11 DAGE

15-25 deltagere

Inklusiv helpension, alle udflugter og entréer Du oplever verdens smukkeste kærlighedserklæring Taj Mahal

Indiens Gyldne Trekant Farverige Indien – en oplevelse for alle sanser Spændende nyhed til en meget favorabel pris og med rigtig meget inkluderet. Vel ankommet til Delhi bliver vi straks mødt af et farvestrålende menneskemylder, hellige køer og en duft af krydderier. Vi sætter kursen mod Den Lyserøde By Jaipur. Her skal vi opleve det imponerende Amber Fort og det smukke lyserøde Hawa Mahal – også kaldet Vindens Palace. I Ranthambore National Park venter en helt unik chance for at opleve vilde tigre. Vi besøger også Keoladeo fuglereservat, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. I Agra skal vi opleve Agra Fort og verdens smukkeste kærligheds­ erklæring Taj Mahal.

New Delhi Jaipur

Agra Ranthambore

  Rigtig gode og komfortable hoteller   Inklusiv visum til Indien og drikkepenge undervejs   2 x 4WD safari i Ranthambore Tigerpark

Dag 1: Afrejse fra Billund eller København til Delhi. Dag 2: Ankomst til Delhi. Hvile på hotel, inden vi kører til Jaipur, Den Lyserøde By. Dag 3: Byrundtur i Jaipur med de største seværdigheder bl.a. Amber Fort med dets hinduistiske og muslimske arkitektur og den 17 km lange fæst­ ningsmur. Vi besøger også City Palace og Vindens Palads Hawa Mahal samt et lokalt marked.

Dag 5: Ranthambore National Park, på udkig efter vilde tigre, hyæner, vildsvin og mere end 320 fuglearter. Vi kører derud både morgen og eftermiddag. Dag 6: Autentisk togrejse til Bharatpur. Udflugt til fuglereservatet Keoladeo. Kørsel til Agra. Dag 7: Taj Mahal og prægtige Agra Red Fort er højdepunkterne på byrund­ turen i Agra.

Dag 8: Byrundtur med det bedste fra New Delhi og Old Delhi, inden sen Dag 4: Jaipur – Ranthambore National afrejse efter midnat. Park. Efter frokost på hotellet, et smug­ kig på naturen med panoramaudsigt over Dag 9: Hjemkomst til Billund eller København. nationalparken fra Ranthambore Fort. 40

HER BOR DU New Delhi (1 nat). Jaipur (2 nætter). Ranthambore (2 nætter). Agra (2 nætter). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 7 x morgenmad • 7 x frokost • 7 x middag • Alle udflugter og entréer • Drikkepenge til chauffør, lokalguider, stuepiger og bellboys • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.600. FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 04.11 Afrejse 2019: 09.03*, 03.11 *Afgangen 09. Marts 2019 bliver på 11 dage, som inkluderer HOLI festivalen i en af Indiens helligste hinduistiske byer, Mathura. Her flyves i øvrigt direkte fra Københavns Lufthavn med Air India til Delhi tur/retur. Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/igt

Fra kr. 12.498


INDIEN 13 DAGE

15-25 deltagere

Inklusiv helpension, alle udflugter og entréer

Jaswant Thada, Jodhpur

Jaigarh Fort ved Jaipur & Maota søen

Indiens Mægtige Kongebyer Magisk eventyr gennem storslåede Rajasthan

Spændende nyhed til en meget favorabel pris og med rigtig meget inkluderet. Farverig og kaotisk, mystisk og eksotisk - velkommen til Rajasthan. Drag med ud når vi udfor­sker Indiens vestlige og festlige eventyrbyer og rejser via smukke paladser, forter og ørkenlandskaber. I maharajaernes fodspor, fascineres vi af historier og sagn fra en svunden tid, og mærker storhedstidernes sus i os, når vi oplever deres kunst, kulturskatte og arv. Oplev synet af Taj Mahal klædt i solopgangens blide skær. Mærk varmen og den tørre luft i Thar-ørkenen. Fordyb dig i den romantiske blå by Jodhpur. Vi besøger traditionelle byer, møder de lokale på markeder og basarer og smager lækre regionale retter.

Jaipur

Udaipur

Dag 8: Den blå by, Jodhpur. Landsby besøg og oplevelser i Rajasthans 2. største by. Overnatning på palads

Dag 2: Sightseeing i Old Delhi og New Delhi, med bl.a. Jamia Masjid moskeen, Chandi Chowk og Gandhi-mindesmærket. Dag 9: Mehrangarh Fort, efterfulgt af det smukke marmor mindesmærke, Jaswant Thada. Overnatning på palads. Dag 3: Det røde fort i Agra og lokale farverige markeder. Dag 10: Den hvide by, Udaipur. Templer Dag 4: Solopgang ved Taj Mahal. Stop i og aber i landsby, inden solnedgang over Pichola søen. spøgelsesbyen Fatehpur Sikri. Dag 5: Byrundtur i Jaipur med bl.a. Dag 11: Udaipurs kvarterer, med Amber Fort, City Palace og Hawa Mahal. bl.a. rickshaws. Markeder og Jagdish templet. Naturskøn bådtur på Pichola Dag 6: Mandawa Fortet og sightseeing søen forbi Taj Lake Palace. i Mandawa inkl. de storslåede Mandawa Havelier. Overnatning på ørkenresort. Dag 12: Udaipur til Delhi med fly. Dag 7: Ørkenbyen Bikaner, via Junagarh For- Dag 13: Afslapning og egen tid, inden tet, Prachina Museum & Rampuria Havelien. afrejse Delhi. Hjemkomst til København.

Agra

Jodhpur

  4 unikke nætter på paladser og ørkenresort   Inklusiv visum til Indien og drikkepenge undervejs   Direkte fly til Delhi – nemt og bekvemt Dag 1: Københavns lufthavn til Delhi.

New Delhi Mandawa

Bikaner

HER BOR DU New Delhi (2 nætter). Agra (1 nat). Jaipur (2 nætter). Mandawa (1 nat, ørkenresort). Bikaner (1 nat, palads). Jodhpur (2 nætter, palads). Udaipur (2 nætter). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 12 x morgenmad • 11 x frokost • 11 x middag • Alle udflugter og entréer • Flybillet Udaipur – Delhi • Visum til Indien • Drikkepenge til chauffør, lokalguider, stuepiger og bellboys • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.500. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 04.10 Afrejse 2019: 21.03, 10.10 Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/imk

Fra kr. 16.998 41


Besøg Tandens Tempel

SRI LANKA 12 DAGE

Flot rundrejse med mange kulturelle oplevelser

15-25 deltagere

Afslapning ved det Indiske Ocean

Sri Lanka

En farverig og historisk perle i Det Indiske Ocean

Sri Lanka er vajende palmer, eksotiske strande, imponerende templer, bølgende teplantager, et rigt dyreliv og mere end 2000 års historie. Du bor på Sri Lankas mest ikoniske hotel Galle Face i Colombo. Oplev kongebyen Anuradhapura, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Huletemplet i Dambulla er Sri Lankas bedst bevarede tempel med næsten 100 buddhaer. Du ser Sri Lankas vilde dyr på safari i både Minneriya og Yala National Park. Togtur gennem teplantager og betagende landskaber i det grønne højland. Du oplever også charmerende Galle omgivet af et intakt fæstningsværk. Også tid til afslapning på godt hotel ved Det Indiske Ocean.

Anuradhapura Sigiriya Kandy Colombo

  High Tea på det historiske kolonihotel Galle Face   Alle udflugter og entréer er inkluderet   Fantastiske natur- og kulturoplevelser Dag 1: Afrejse fra Billund eller København, flyskift før fly til Colombo.

Besøg på en lokal tefabrik.

Dag 7: Sri Lankas højest beliggende Dag 2: Byrundtur i Colombo. Spændende by Nuwara Eliya ligger omgivet af teplantager. Botanisk have samt det rigt kolonihistorie, brede boulevarder og små smalle stræder. High Tea på Galle Face Hotel. udsmykkede tempel Seetha Amman. Dag 3: Anuradhapura, Ceylons første hovedstad er på UNESCOs Verdensarvs­ liste. Oplev bl.a. Den Siddende Buddha. Dag 4: Løveklippen i Sigiriya. Kokke­skole og frokost på hotellet. Efter­ middagssafari i Minneriya National Park.

Dag 8: Nyd naturen, de skønne rismarker og det rige fugleliv. Eftermiddagssafari i Yala Nationalpark der er hjemsted for bl.a. elefanter, bjørne og leoparder. Dag 9: Charmerende Galle. Frokost i byen og gåtur til det gamle fort.

Dag 10: Tid til at slappe af ved Det Dag 5: De 5 klippehuler i Dambulla. På vej mod Kandy stopper vi i en krydderihave. Indiske Ocean. Kort bytur i Kandy. Lokalt danseshow. Dag 11: Hjemrejse efter en flot tur. Dag 6: Tandens Tempel i Kandy. Togtur Dag 12: Ankomst til Danmark. igennem de betagende landskaber. 42

Bentota

Nuwara Eliya Yala National Park Wellawaya

HER BOR DU Galle Face Hotel, Colombo (2 nætter). Anuradhapura (1 nat). Sigiriya (1 nat). Kandy (1 nat). Nuwara Eliya (1 nat). Wellawaya (1 nat). Yala National Park (1 nat). Bentota (1 nat). MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 9 x morgenmad • 3 x frokost • 9 x middag • High Tea på historisk hotel • Kokkeskole • Togtur gennem teplantager • Jeepsafari i Yala National Park • Alle udflugter og entréer • Visum til Sri Lanka • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.400. FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2019: 27.02 Med forbehold for ændringer.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/srl

Fra kr. 19.998


NEPAL 10 DAGE

Inklusiv helpension og alle udflugter

15-25 deltagere

Du oplever Himalayas snedækkede tinder

Nepal - Verdens Tag

Kathmandu, Mount Everest, safari og Lake Pokhara Som en velbevaret hemmelighed ligger Nepal gemt bag de mægtige Himalayabjerge. Tibetanske munke i farvestrålende klæder, nysgerrige aber, hellige mænd og kulørte bedeflag. Nepal er et land fuld af spændende kultur og store kontraster. Lige fra lav­ landets frodige landbrugsområder til højlandet, hvor 8 ud af verdens 10 højeste bjerge ligger. Det 8.848 meter høje Mount Everest ligger blot 180 km fra Kathmandu. I små sightseeing fly flyver vi langs det enorme bjergmassiv. Du oplever også Kathmandus mangfoldige kultur og arkitektur, spændende kanotur og junglesafari i Chitwan National Park samt et ophold ved den smukke sø Lake Pokhara. Her har du mulighed for at deltage i en vandretur til Sarangkok hvorfra der er en imponerende udsigt til det 55 km lange Annapurna bjergmassiv med hele 6 tinder over 7.200 m.

Inklusiv flyvetur til Mount Everest

Pokhara Kathmandu

  Gode 4-stjernede hoteller med helpension   Inklusiv alle udflugter – også flyvetur til Mount Everest   Dansk rejseleder på hele rejsen samt lokalguide i Nepal Fredspagoden og en formidabel udsigt til Annapurna bjergkæden og det 6.993 m høje Machhapuchhare.

HER BOR DU Kathmandu (4 nætter). Chitwan (2 nætter). Pokhara (2 nætter). Gode 4-stjernede hoteller med bad og toilet.

Dag 7: Solopgang ved Sarangkot, med mageløs udsigt til Annapurna, Fishtail, Mt. Manaslu og Mt. Dhaulagiri. Sejltur på Phe­ wa Tal og besøg på bjergbestigermuseet.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • Helpension i Nepal • Panorama flyvetur til Mount Everest • Alle udflugter og entréer jf. program • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 2.340.

Dag 8: Bandipur og Kathmandu. Vi besøger byen Bandipur der nærmest er et levende museum.

FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 09.11 Afrejse 2019: 08.03, 08.11

Dag 1: Fra København til Kathmandu. Dag 2: Oplevelser i Kathmandu. Pas­ hupatinath templet ved Bagmati floden, Swayambhunath stupaen samt Thamel. Dag 3: Flightseeing til Mount Everest, henover Sagamartha National Park. Be­ søg i Nepals gamle hovedstad Bhaktapur. Dag 4: Kørsel til Chitwan, med besøg ved Tharu stammen.

Mount Everest Chitwan

Dag 5: Chitwan safari. Kanotur og kroko­ Dag 9: Oplevelser i Kathmandu, med diller på Budi Rapti River. På elefantryg bl.a. Durbar Square, Indra Chowk, Akash ind i junglen på udkig efter næsehorn og Bhairab templet og tid på egen hånd. bengalske tigre. Dag 10: Afrejse Kathmandu og hjem­ Dag 6: Ankomst Pokhara, med visit ved komst til København.

Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/nvt

Fra kr. 20.998 43


INDONESIEN 14 DAGE

På eventyr på Java & Bali Solopgang ved vulkanen Bromo Java Yogyakarta

Banyuwangi Kalibaru

Lovina Bali Ubud

Cykeltur til det buddhistiske tempel Borobudur Kultur og flot natur i verdens største ørige

44

Oplev Balis underskønne risterrasser


Naturskønne Java og gudernes ø Bali Stor nyhed til Indonesien - et fascinerende og afvekslende land, der byder på både en interessant kultur og en overvældende natur. Spændende kombination af bus, tog og skib, der gør at du oplever de store seværdigheder på den helt rigtige måde. I Yogyakarta, Java, cykler vi i roligt tempo til verdens største buddhistiske tempel Borobudur. Flot togtur gennem den centrale del af Java og solopgang ved den berømte vulkan Mount Bromo. Vi sejler med skib fra Java til Bali, hvor vi bl.a. ser Balis flotteste vandtempel Pura Ulun Danu Bratan og landskaber med ris-terrasser. Gode hoteller samt alle udflugter og entréer inkluderet sikrer dig den totale rejseoplevelse.

  Solopgang ved Indonesiens mest imponerende vulkan Mount Bromo   Ris-terrasser så smukke, at de er på UNESCOs Verdensarvsliste   Lette cykelture blandt templer sammen med Gislevs rejseleder Dag 1: Afrejse fra Københavns Lufthavn, hvor du møder Gislevs rejseleder. Fly til Singapore.

og hvordan der dyrkes kaffe, nelliker, vanilje og sjældne planter. Togtur til Banyuwangi, hvor vi ser en anden side af Indonesien.

Dag 2: Flyskift før ankomst til Yogyakarta, Java. Vi ankommer om formiddagen, tid til at slappe af. Dag 9: Vulkankrater og sejltur til Bali. Smuk tur til krateret af vulkanen Mount Ijen, med den Overnatning i Yogyakarta for 4 nætter. turkisblå kratersø. Vi møder lokalbefolkningen med kurvene fulde af gule sulfatsten. Naturskøn Dag 3: Let cykeltur gennem et skønt landskab køretur til færgeterminalen Ketapang, hvorfra vi til en typisk indonesisk landsby. Herefter til det sejler i ca. 30 minutter til Gilimanuk på Bali. Langs imponerende tempel Borobudur, der er verdens med nordkysten af Bali til vores hotel i Lovina. største buddhistiske tempel. Frokost på lokal restaurant. Vi cykler i alt ca. 4 timer inkl. pauser. Dag 10: Vandfald, templer og rismarker. Dagens første stop er det 35 meter høje Git-Git vandfald. Dag 4: Tempel, Sultan Palace og Water Castle. Let cykeltur på i alt ca. 2 timer til Indonesiens største Herfra til det underskønne vandtempel Pura Ulun hindutempel Prambanan. Templet er helt eneståen- Danu Bratan bygget i 1663. Også stop ved det farverige frugt- og blomstermarked i Bedugul, før de og ikke uden grund på UNESCOs Verdensarv­ vi fortsætter til Jatiluwih risterrasser, der strækliste. Tilbage i Yogyakarta venter en byrundtur, hvor ker sig endeløst ud i horisonten. Oplev også det vi bl.a. besøger sultanens palads. Også besøg hos kongelige tempel Taman Ayun, der er et af Balis lokal kunstner, hvor vi ser den unikke batikkunst. vigtigste templer bygget i 1634. Dag 5: Besøg i den historiske sølvby Kota Gede Sargede, grundlagt i det 16. århundrede. Tid til at Dag 11: Panoramatur på det østlige Bali. nyde den lille by med de smalle gader og mange Vi oplever det østlige Bali med banrongdans og en fantastiske udsigt over bjerge, søer og rismarker traditionelle sølvsmedebutikker. ved Tegalalang Rice Terraces. Vi smager også på de lækre lokale kaffesorter, herunder verdens Dag 6: Med tog gennem det centrale Java til Bromo. De prægtige og naturskønne landskaber dyreste kaffe, den berømte Kopi Luwak. strækker sig ud i horisonten. Indkvartering på Dag 12: Dagen er til egen disposition og der er hotel, som ligger ved skråningerne af Javas god tid til at udforske byen Ubud og omegn. Gå mest kendte vulkan Mount Bromo. en tur i gaderne, foretag de sidste indkøb, slap af ved poolen eller få en afslappende massage. Dag 7: Solopgang ved vulkankrater. Tidlig jeeptur til Mount Bromo. Vi kommer helt tæt på Dag 13: Hjemrejse efter en flot og oplevelsesrig krateret og er klar til at se solen stå op over den imponerende vulkan og det særprægede landskab. rejse. Fly fra Bali med skift i Singapore. Dag 8: Lokalt landbrug og togtur. Vi besøger lokale plantager, hvor vi ser gummiproduktion

HER BOR DU Yogyakarta (4 nætter). Bromo (1 nat). Kalibaru (1 nat). Banyuwangi (1 nat). Lovina (1 nat). Ubud (3 nætter). Se hotelliste på www.gislev-rejser.dk/jab FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 21.09 Afrejse 2019: Spørg Gislev

Dag 14: Hjemkomst til Københavns Lufthavn tidligt om morgenen. Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 11 x morgenmad • 3 x frokost • 5 x middag • Alle udflugter og entréer • 2 x togtur • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.900.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/jab

Kr. 16.998 45


THAILAND 15 DAGE

Thailand – smilets land

Flot kulturrejse kombineret med afslapning

Besøg det flydende marked

Chiang Rai Chiang Mai

Lampang

Sukhothai

Ayutthaya Bangkok Koh Samet

46

Oplev Wat Phra Singh i Chiang Mai


Oplevelser i det centrale og nordlige Thailand og tid til afslapning Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål, når efteråret sætter ind. Thailand er meget mere end et dejligt klima og skønne strande. Glæd dig til også at opleve et fascinerende kongedømme med et smilende traditionsbundet folkefærd. Hovedstaden Bangkok er en interessant blanding af en moder­ ne storby og velbevarede orientalske templer. Her finder du alt lige fra det højteknologiske skytrain til de små taxier kaldet tuk tuk. I det imponerende Grand Palace finder du templet Wat Phra Kaew med Thailands helligste Buddha. Efter dagene i Bangkok tager vi mod nord og her venter flere spænden­ de oplevelser de næste 7 dage som f.eks. Chiang Mai. Vi slutter turen af med 2 nætter på øen Koh Samet syd for Bangkok. Velkommen til dejlige dage i smilets land.

  Oplev det hektiske Bangkok og den uberørte natur i smilets land   Med alle udflugter og entréer inkluderet får du den fulde oplevelse   Rejse i behageligt tempo – 2 nætter med afslapning på øen Koh Samet Dag 1: Direkte fly med Thai Airways fra København til Bangkok. Dag 2: Ankomst til Bangkok om morgenen. Indkvartering på centralt hotel for 3 nætter. Dag 3: Historiske Bangkok med imponerende Grand Palace og sejltur på Chao Phraya floden. Dag 4: Det flydende marked, hvor de lokale sæl­ ger frisk frugt og delikatesser fra deres små både. Dag 5: Vi kører mod Ayutthaya, den tidligere hovedstad. Undervejs ser vi de gamle pagoder Wat Phra Srisanpetch og Wat Yai Chaimongkol. Frokost på en lokal restaurant før vi fortsætter til Sukhothai. Dag 6: Sukhothai Historiske Park med adskil­ lige tempelruiner bl.a. Wat Mahathad og Wat Sri Chum med den gigantiske Buddha statue. Gå en tur på den smalle gangbro over Yom-floden. Efter frokost kører vi mod Lampang. Dag 7: I Ko Kah ser vi Wat Phra Thad Lampang Luang, som er et af de bedste eksempler på Lanna arkitektur i Thailand. Kort stop ved det farverige Kad Tung Kwian marked hvor håndværk, frugt, grøntsager, levende dyr og den berømte Lampang Keramik er til salg. Vi fortsætter til Lamphun for at besøge det berømte Wat Phra That Hariphunchai tempel - et af de ​​ helligste monumenter i nord. Herefter fortsætter vi til Chiang Mai.

HER BOR DU Centre Point Hotel Silom, Bangkok (3 nætter). Legendha Sukhothai Resort, Sukhothai (1 nat). Lampang River Lodge, Lampang (1 nat). Movenpick Suriwongse Hotel, Chiang Mai (2 nætter). Maekok River Village, Thatorn, (1 nat). The Legend, Chiang Rai (2 nætter). Ao Prao Beach Resort, Koh Samet (2 nætter).

Dag 8: Chiang Mai med Wat Phra Singh som er det mest ærede tempel i Chiang Mai området. Wat Bupparam og Wat Doi Suthep, ligger gemt væk i bjergene 1.056 meter over havets overflade. I aften skal vi nyde en typisk thailandsk middag og se traditionelle danse fra det nordlige Thailand. Dag 9: Fang og Thatorn. Inden vi når den lille by Thatorn nær den burmesiske grænse, besøger vi Thai Elephant Care Center og en orkidépark. Dag 10: Tre timers bådtur ad Kok-floden hvor vi passerer små bjergstamme landsbyer bestående af enkle bambushytter blandt frodig vegetation. Ankomst til Chiang Rai om eftermiddagen. Besøg Chiang Rai Clock Tower og natmarkedet. Dag 11: Den Gyldne Trekant hvor grænserne til Thailand, Myanmar og Laos mødes. Bådtur på Mekong-floden til Chiang Saen. Efter frokost på en lokal restaurant, vender vi tilbage til hotellet og eftermiddagen er til fri disposition. Dag 12: Chiang Rai og fly til Bangkok. Transport med bus og færge til Koh Samet. Dag 13: Tid på egen hånd til at nyde de smukke omgivelser og udforske Koh Samet. Dag 14: Om eftermiddagen er der afgang fra Koh Samet. Dag 15: Afrejse fra Bangkok lige over midnat. Ankomst til København tidligt om morgenen.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • Alle udflugter og entréer • 12 x morgenmad • 8 x frokost • 7 x middag • 2 bådture • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.600. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 14.11 Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/tha

Kr. 20.498 47


VIETNAM 18 DAGE

Vietnam fra nord til syd

Inklusiv smukt krydstogt i Ha Long bugten 2 nĂŚtter ved Nha Trang

Inklusiv alle udflugter, entrĂŠer og helpension i Vietnam

Hanoi

Ha Long bugten Hue Hoi An Nha Trang

Da Lat

Ho Chi Minh Mekong Deltaet

48

Singapore


Vietnam med krydstogt, skøn natur og charmerende byer Du oplever den charmerende hovedstad Hanoi – fyldt med Østens visdom. I Ha Long bugten skal du på et skønt krydstogt mellem de smukke kalkstensbjerge i det smaragdgrønne vand. I kejserbyen Hue oplever du Den Forbudte By og en flot sejlads på Parfumefloden. Ad Vietnams smukkeste bjergvej til Hoi An – en af landets mest charmerende byer. Herefter et par afslappende dage ved de tropiske strande i Nha Trang, inden turen går op til det blomsterrige højland. Videre til Saigon og udflugter til Mekong deltaet samt de berømte Cu Chi tunneller. Rejsen afrundes med overnatning, byrundtur og sejltur i metropolen Singapore. Det hele foregår i et behageligt rejsetempo.

  Med alle udflugter og entréer inkluderet får du den fulde oplevelse   Rejse i behageligt tempo – 2 nætter med afslapning ved tropiske Nha Trang   Ophold i Singapore med Gislevs store oplevelsespakke med mange gratis fordele Dag 1: Udrejse via Singapore til Hanoi, den charmerende hovedstad i Vietnam. Dag 2: Byrundtur i Hanoi. Efter ankomst besøger vi Marmor-mausoleet, One Pillarpagoden og Ho Chi Minh-huset i stilter.

Dag 9: Fly til Nha Trang og tid til afslapning ved de tropiske strande. Nha Trang er en malerisk by ved kysten, hvor der hersker en behagelig stemning. Dag 10: Bådtur – vi sejler i de skønne farvande i det Sydkinesiske hav til en af de små indbydende øer ud for Nha Trang.

Dag 3: Litteraturtemplet, rickshaw tur i hjertet af byen og til fods mellem de små smalle hus­facader Dag 11: Blomsterrige Da Lat ligger i ca. 1.500 i den gamle bydel. Om aftenen skal du opleve det meters højde og kaldes byen med det evige forår. særlige nordvietnamesiske vanddukketeater. Dag 12: Morgen besøg i den lille blomsterby Dag 4: 24 timers krydstogt i Ha Long bugten Van Thanh og Ta Nung kaffeplantage. Oplev det blandt de mere end 3000 smukke kalkstensbjerge art deco inspirerede sommerpalads Bao Dai, Doog øer. De små fiskerbåde, det helt specielle lys main De Marie kirken og den gamle banegård. Tid og den tynde tåge, der ofte indhyller de grønklædte på egen hånd til shopping på markedet i Da Lat. bjerge, giver bugten et nærmest magisk skær. Dag 13: Flot bustur gennem kaffe- og teplantager Dag 5: Solopgang og panoramaer. Efter morgen­ til Saigon. Byen er Vietnams største by og her maden sætter kaptajnen kurs mod Luon grotten, oplever vi et hektisk men charmerende lokalt liv. som vi besøger ombord på små både. Fly til Hue. Dag 14: Saigon og Cu Chi tunnellerne. FormidDag 6: Hue - Vietnams tidligere kejserhoveddagsudflugt til Cu Chi nord for Saigon. Her skal vi stad. I skøn natur for foden af De Lange Bjerge se en del af det mere end 200 km store tunnelnet ligger Hue med sin velbevarede kejserlige charme. fra krigstiden og du får mulighed for selv at komVi besøger kejserens by, hvor den inderste del af me helt ned i tunnellerne. byen var forbeholdt kejseren og hans familie. Dag 15: Udflugt og sejltur til Mekong deltaet. Dag 7: Sejltur på Parfumefloden, besøg Dong Ba Vi skal sejle på Mekong floden og dens kanaler markedet og den 7 etager høje Thien Mu pagode. forbi små landsbyer, øer og plantager. Du får lejligPanoramatur ad Vietnams smukkeste vej til Hoi An. hed til at smage på nogle af de lokale produkter. Dag 8: Hoi An – Shopping og kokkeskole. Hoi An er en af Vietnams mest charmerende byer. Her har vi tid til shopping, og vi skal sammen med en lokal kok tilberede de traditionelle vietnamesiske retter med nogle af de mange friske grøntsager og urter.

HER BOR DU Du overnatter på gode hoteller på hele rundrejsen. Hotelliste udsendes ca. 14. dage før afrejse. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • Alle udflugter og entréer • Krydstogt med overnatning på Ha Long • 3 bådture • Helpension i Vietnam • Halvpension i Singapore • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.800.

Dag 16: Afrejse til Singapore. Østens førende by er en spændende oplevelse. Dag 17: Byrundtur i byens mange kvarterer som Chinatown og Colonial Quarter, sejltur på Singapore River og tid til gratis attraktioner. Dag 18: Ankomst til Danmark om morgenen. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 27.10, 03.11 Afrejse 2019: 23.02, 02.03, 23.03, 26.10 Datoer og priser i 2019 er vejledende.

Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/vtm

Fra kr. 22.798 49


KINA 7 DAGE

Beijing & Kinas kulturperler Du oplever Den Forbudte By Oplev ogsĂĽ Den Kinesiske Mur

Inklusiv helpension med drikkevarer, alle udflugter og entrĂŠer Lama Tempel

50


Beijing – Sommerpaladset, Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur Spændende rejse til Folkerepublikken Kinas hovedstad. Skønt Beijing ikke er Kinas folkerigeste by, så er det her vi finder Kinas politiske og kulturelle centrum. Gennem tiderne har Beijing udviklet en imponerende kulturarv, hvoraf flere er på UNESCOs liste. Af disse ser vi bl.a. Himlens Tempel, Sommerpaladset og Lama Templet. Vi oplever også Den Forbudte By, et enormt kompleks af 800 bygninger der med sine i alt 9.999 rum breder sig over 720.000 m². I kejserperioden havde den almene kineser ikke adgang – deraf navnet. Blot 70 km nord for Beijing besøger vi Den Kinesiske Mur i Badaling og hører den interessante historie om dette utrolige bygningsværk på mere end 6.000 km. Glæd dig også til at se Sommerpaladset, der blev brugt som sommerresidens af Qingdynastiet. Sidst men ikke mindst skal vi besøge en perlefabrik og en cloissonné-fabrik samt i Det Røde Teater og se forestillingen Legenden om Kung Fu. Under hele opholdet i Beijing bor vi centralt og tæt på Den Himmelske Freds Plads, der med sine 440.000 m² er verdens største plads. Glæd dig til mange forskelligartede oplevelser i en af verdens mest spændende byer. Velkommen til Beijing.

  Erfaren og vidende rejseleder på hele rejsen   Godt og centralt beliggende hotel i Beijing   Glæd dig til at opleve forestillingen Kung Fu i Det Røde Teater

Dag 1: Afrejse fra Billund eller København. Dag 2: Ankomst morgen i Beijing. Orienterende byrundtur med bl.a. verdens største plads Tiananmen Square, Det Kinesiske Revolutions Museum, Folkets Hal, Zhenyangmen Tårnet samt Maos Mindehal. Dag 3: Byrundtur med mange highlights, f.eks. Tiananmen Square og Den Forbudte By, som i mere end 500 år var hjem for Kinas store kejsere og i dag står som et prægtigt museum med uvurderlige skatte. I den Olympiske By fra 2008, oplever vi bl.a. det ikoniske fuglerede stadion, og når mørket falder på, kører vi en særlig aften-lystur med bus gennem Beijing hvor flotte bygninger og fascinerende templer er oplyst.

du shoppe nærmest alt hvad hjertet begærer – men prisen afhænger af dine forhandlingsevner, og for kineserne er dette nærmest en sport. Spændende teaterforestilling om aftenen i Det Røde Teater med Legenden om Kung Fu. Dag 5: Udflugt til Sommerpaladset, bygget af Kejser Qianlong i 1750. Det bugner af pagoder, korridorer, handelsgader og typisk kinesisk havekunst. Vi skal på opdagelse med rickshaw cykler i de traditionelle Hutonger, hvor vi også besøger en kinesisk familie og sammen spiser frokost. Dagen afsluttes med besøg på en perlefabrik.

Dag 6: Den Kinesiske Mur, er dagens højdepunkt og en kæmpe seværdighed med såvel historisk som scenisk værdi. Vi besøger muren i naturskønne omgivelser. Inden vi er retur i Dag 4: Udflugt til Lama Templet, et af de bedst Beijing, har vi en rundvisning på en cloissonnébevarede lamaistiske helligdomme, hvor der fabrik, der viser den klassiske kinesiske dekorationsemmer af tibetansk kulturhistorie. Mange budteknik og vi gør holdt i en landsby, hvor vi hilser dhistiske munke har deres daglige gang i disse på lokalbefolkningen. Dagen afsluttes med templer. Dagen er fyldt med store oplevelser, traditionel pekingand til middag. som f.eks. Himlens Tempel, der dateres tilbage til Ming-dynastiet i 1420. På Silkemarkedet kan Dag 7: Hjemrejse til Billund eller København.

HER BOR DU 2018 – Qianmen Jiangou Hotel, Beijing (5 nætter). 2019 – Dong Fang Hotel, Beijing (5 nætter). Centralt beliggende hoteller af god og moderne standard. Alle værelser med bad/toilet, hårtørrer, telefon, værdiboks, fladskærms-tv og aircondition. Gratis wifi. Fitnesscenter og restaurant med morgenmadsbuffet, bar, elevator, valuta-service. Hyggelig gårdhave. Hotellerne er ideelt placeret for egne spadsere­ ture ud i byen.

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 5 x helpension i Kina • Drikkevarer til måltiderne (1 glas øl / sodavand samt grøn te til frokost og middag) • Alle udflugter og entréer • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.100. Visum kr. 965. FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 15.07, 19.09, 17.10 Afrejse 2019: 15.05, 14.07, 18.09, 14.10

Se mere: www.gislev-rejser.dk/bei

Fra kr. 11.498 51


KINA 14 DAGE

Den store kinarejse med krydstogt på Yangtze

15-25 deltagere

Beijing

2 nætter i Shanghai

Xi’an Shanghai Yichang

Chongqing

Bemærk 14 dage – oplev Kinas største seværdigheder

52

Oplev Xi´ans ­terrakottakrigere

Krydstogtskib af bedste kategori


Shanghai, Yangtze-flodkrydstogt, Den Kinesiske Mur og Beijing

Du bliver imponeret over den moderne og betydningsfulde by Shanghai. Besøg i de klassiske kinesiske Yu Yuan-havelandskaber. Fra Shanghai med fly til Yichang, hvor sejladsen på Yangtze-floden starter. Det 5-stjernede krydstogtskib fra rederiet Century Cruises bringer dig gennem imponerende slugter og du oplever verdens største dæmning som kontrollerer Yangtze-floden. Tilkøb evt. ekstra udflugter fra krydstogtskibet og oplev endnu mere, når du i små både sejler op ad bifloderne i de dybe kløfter. Fra Chongqing med fly til Xi’an, hvor du skal se Vildgåspagoden og de 6000 enestående terrakotta­ krigere, der alle er lige så forskellige som rigtige mennesker. Fra Xi´an med fly til Beijing. Her oplever du de klassiske seværdigheder. Byrundtur til Det Himmelske Tempel, Sommerpaladset, den åbne plads Tiananmen Square også kaldet Den Himmelske Fredsplads samt Den Forbudte By. Tur til Ming Gravene og Den Kinesiske Mur, hvor du kan gå på muren igennem bjerglandskabet. Også et besøg hos lokale kinesere i en såkaldt Hutong. Du har dansk rejseleder med på hele rejsen og kinesisk lokalguide i Kina. Glæd dig til en stor og kontrastfyldt rejse rundt i Kina med mange forskelligartede oplevelser.

  Helpension under hele opholdet i Kina   Krydstogtskib af bedste kategori på Yangtze   Kinas største seværdigheder i én og samme rejse Dag 1: Afrejse fra Billund eller København. Dag 2: Ankomst Shanghai. Med Maglev magnet-tog kører vi lynhurtigt mod centrum. Kort byrundtur i Shanghai inden vi indkvarteres på vores hotel. Dag 3: Rundtur i det gamle Shanghai, der danner kontrast til den moderne og højteknologiske storby. Vi ser også den kendte seværdighed The Bund, som er 52 bygninger i forskellige stilarter. Dag 4: Indenrigsfly fra Shanghai til Yichang. Byen er en moderne industriby og Kinas største center for vandkraft. Indkvartering ombord på krydstogtskibet fra rederiet Century Cruises – klassificeret som et af de bedste på Yangtze-floden. Dag 5: Afsejling fra Yichang om morgenen. Forude venter en flot sejlads på Yangtze-floden hvor vi bl.a. passerer en gigantisk sluse med 30 meter i højdeforskel. Dag 6: Imponerende sejlads gennem den vestlige del af Xiling-slugten og Wu-slugten. Dag 7: Udflugt til Shi Baozhai-pagoden, som er bygget op ad en 200 meter høj klippe langs Yangtze-floden. Pagoden er et unikt bygningsværk i træ. Dag 8: Ankomst til Chongqing om morgenen. Her slutter krydstogtsejladsen og vi går fra borde. Indenrigsfly fra Chongqing til Xi’an, Kinas

HER BOR DU Shanghai (2 nætter). Krydstogtskib (4 nætter). Xi’an (2 nætter). Beijing (4 nætter). FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2018: 01.06, 06.07, 31.08, 03.10 Afrejse 2019: 03.05, 07.06, 05.07, 30.08, 04.10

første hovedstad med sin storhedstid under Tang-dynastiet. Dag 9: Oplev Kinas første hovedstad Xi´an med Vildgåspagoden og et af verdens største arkæologiske fund, Kejser Qin Shihuangdis grav med 6000 terrakotta soldater. Dag 10: Indenrigsfly fra Xi’an til Beijing som var vært for De Olympiske Lege i sommeren 2008. Køretur rundt om Den Olympiske By. Besøg ved sommerpaladset. Om aftenen lystur gennem Beijing, hvor vi får lejlighed til at beundre byens oplyste templer og seværdigheder. Dag 11: Besøg i en Hutong hos en lokal familie. En Hutong er små gråpudsede klynger af gårdhavehuse. Sådan var de typiske beboelseskvarterer i Beijing tidligere. Besøg på lokalt marked eller perlefabrik. Dag 12: Besøg Den Himmelske Freds Plads – verdens største åbne plads, Himlens Tempel – engang Kinas mest betydningsfulde helligdom og Den Forbudte By – verdens største og bedst bevarede palads. Aften arrangement med specialiteten peking and. Dag 13: Heldagsudflugt til Ming gravene hvor 13 kejsere fra Ming-dynastiet ligger begravet. Videre til Den Kinesiske Mur – det enestående bygningsværk som med sine 6000 km snor sig gennem bjerglandskabet. Du får lejlighed til en gåtur på muren. Dag 14: Hjemrejse til Billund eller København. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 12 x helpension • 4 dage/4 nætter krydstogtsejlads på Yangtze floden • Bustransport • Alle udflugter og entréer • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.900. Visum kr. 965.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/kya

Fra kr. 20.998 53


JAPAN 16 DAGE

Grand Japan Udsigt ved Chureito Pagoden med kirsebærtræerne i blomst

16 dage med mange udflugter og måltider inkluderet

Japanske haver i Shukkeien Den Gyldne Pavillon, Kyoto

Shirakawa-go

Den røde Shinto-port, Miyajima 54

Kanazawa

Hiroshima Miyajima

Osaka

Takayama Mt. Fuji

Kyoto Nara

Nikko Tokyo Hakone


Kejserlige fornemmelser i Solens Rige Japan er et land af antikke kulturer, strenge og stolte traditioner samt banebrydende teknologi. Vi rejser gennem solens rige fra det futuristiske Tokyo til de fredelige samurailandsbyer. Mærk den himmelske fred omkring Lake Ashi og det ikoniske bjerg Mt. Fuji. Udforsk de storslåede Kyototempler, gamle slotte og prægtige japanske haver. Vi rejser i et alsidigt tempo, fra de rolige gåture i blomsterrige parker til suset gennem landskabet med 320 km/t om bord på hurtigtoget Shinkansen. Vi smager undervejs på Japans ikoniske køkken, med alt fra lokale lækkerier på et Takayama marked til sushi, supper og grøn te. Mod syd, gør vi et historisk og fortryllende besøg i Hiroshima, hvor fredsflammen lyser op i den smukke Peace Park. Vi sejler til klippeøen Miyajima, som af Japanerne regnes for et af de smukkeste og helligste steder i landet, navnlig ved den flydende torii port. Japan er i sandhed et kontrast- og sjælefyldt land, som byder på helt utrolige autentiske oplevelser.

  Japans største kulturskatte, UNESCO Verdensarv og seværdigheder i én og samme rejse   Behageligt forløb med tid til fordybelse blandt templer, japanske haver og helligdomme   3 og 4-stjernede hoteller samt 1 overnatning i traditionel japansk ryokan med onsen bade Japan. Entré til Kanazawa museum og visit ved Nomura House, en tidligere samurai residens. Dag 2: Byrundtur i Tokyo hvor vi ser Asakusa og Spadsere­tur blandt te huse i klassisk Edo-stil, på den smukke Higashi Chaya gade. Sensoji templerne og nyder udsigten fra Tokyo Sky Tree. Velkomstmiddag i Ginza distriktet. Dag 10: Myoryuji Ninja Templet, inden vi rejser med eksprestog og Shinkansen til Hiroshima. Dag 3: Nikko National park med fantastiske scenerier omkring Chuzenji søen og Kegon vandfaldet samt Toshogu helligdommen, som er Dag 11: Hiroshima & gudernes ø, Miyajima. Japanske haver i Shukkeien. Shopping på Omotepå UNESCOs Verdensarvsliste. sando gaden og forbi Itsukushima, den berømte Dag 4: Udflugt til Tsukiji fiskemarkedet og Hama- røde shinto-port. Udflugt og entré til Hiroshima Rikyu haven. Vi passerer Tokyo Tower på vej mod A-Bomb Dome & Peace Memorial Park og Meiji Jingu helligdommen, Shibuya distriktet og Hiroshima Peace Memorial Museum. Omotesando Avenue, Tokyos Champs-Élysées. Dag 12: Shinkansen til Himeji, for at opleve Himeji borgen. Udflugt til Byodoin templet. Dag 5: Himmelske udsigter mod Mt. Fuji, fra f.eks. Chureito Pagoda ved Arakura Sengen Dag 13: Kyotos templer og helligdomme. helligdommen. Besøg på Itchiku Kubota Art Museum. Smuk køretur langs Kawaguchi søen. Udflugt til Den Gyldne Pavillon, Kinkakuji tempHotel med udsigt til Ashi søen, hvor du kan nyde let, efterfulgt af besøg ved Ryoanji og Kiyomizu templerne. Oplev desuden Kitano Tenmangu og et varmt bad i en japansk spa, kaldet onsen. Heianjingu helligdommene. Dag 6: Hakone svævebanen over bjergene og vulkan dalen Owakudani. Skøn sejltur på Ashi søen. Dag 14: Tusinder af røde shinto-porte, ved Fushimi Inari templet. I Nara, Japans første hovedstad, troner verdens største bronzeDag 7: Med Shinkansen mod Takayama, hvor vi buddha under Todaiji-templets tag. Vi besøger overnatter og spiser middag på klassisk japansk manér, i en traditionel ryokan. Onsen bad tilbydes. Kasuga helligdommen samt Nara park. Dag 1: Afrejse fra Billund eller København.

Dag 8: Udflugt til Miyagawa Markedet og besøg Dag 15: Flot rundvisning ved Osaka borgen og parkerne omkring den. Udflugt og entré til i den smukke bjerglandsby Shirakawago. Oplev Kaiyukan Akvariet, med bl.a. hvalhajer. Afskedsbl.a. det 250 år gamle, velbevarede Nagase hus. middag i Dotonbori distriktet. Dag 9: Byrundtur i Kanazawa, med bl.a. Dag 16: Afrejse fra Osaka, hjemkomst samme dag. Kenrokuen, en af de tre smukkeste haver i

HER BOR DU Shinagawa Prince Hotel, Tokyo (3 nætter). The Prince Hakone Lake Ashinoko, Hakone (2 nætter). Hoshokaku Ryokan, Takayama (1 nat i traditionel Japansk Ryokan). ANA Holiday Inn Sky, Kanazawa (2 nætter). Hotel Granvia, Hiroshima (2 nætter). New Miyako Hotel, Kyoto (3 nætter). Hotel Nikko, Osaka Kansai Airport (1 nat).

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 1 nat i traditionel Japansk Ryokan • 14 x morgenmad • 13 x frokost • 8 x middag • Japan Rail Pass • Alle udflugter og entréer • Lokalguide • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 6.900.

Forbehold for ændringer.

Datoer og priser i 2019 er vejledende

FRA BILLUND OG KØBENHAVN Afrejse 2019: 01.04, 04.11

Se mere: www.gislev-rejser.dk/jap

Fra kr. 36.998 55


AUSTRALIEN 21 DAGE

Australien & Tasmanien

3 nætter i Sydney med rundvisning i Operahuset

Oplev også Singapore Cairns

Ayers Rock Sydney Melbourne Tasmanien

Oplev Great Ocean Road

56


Stor rejse til verdens mindste kontinent Glæd dig til at opleve imponerende kyststrækninger, den knastørre røde ørken ved Ayers Rock, frodig regnskov i nord, monumentale bjerge samt en farvestrålende verden under havets overflade. Oplev også Kronprinsesse Marys fødeø Tasmanien med spændende historie, flot natur, vin og fåreklipning. Hele 3 nætter i Sydney med stor byrundtur og Utzons berømte operahus.

  Roligt rejseforløb med ophold i Singapore på ud- og hjemrejse   Festlig middag med vin ad libitum ombord på sporvogn i Melbourne   Picnic i den vilde natur med danske Jytte. Oplev Australiens dyr Dag 1: Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Park, som er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Lufthavn. Singapore Airlines direkte til Singapore. Dag 11: Vi kører gennem det frugtbare nordlige Tasmanien til Launceston, hvorfra vi flyver til Dag 2: Byrundtur i Singapore med China Town, Sydney. Byrundtur med operahuset samt besøg Colonial Quarter, det farverige indiske kvarter, på The National Opal Collection. samt sejltur på floden. Overnatning i Singapore. Dag 3: Fly fra Singapore direkte til Melbourne. Indkvartering for 4 nætter.

Dag 12: Byrundtur i Sydney, med besøg i operahuset, sejltur og frokost.

Dag 4: Australiens unikke dyreliv og natur udforskes, ledsaget af en lokal naturvejleder. Efterfølgende venter en ægte australsk velkomst BBQ serveret af danske Jytte og Michael under de skønne gamle eukalyptustræer.

Dag 13: Dagen fri til egne oplevelser i Sydney. Rejselederen giver gode råd. Dag 14: Fly til Yulara. Oplev The Olgas/Kata Tjuta samt solnedgang ved Ayers Rock.

Dag 5: Byrundtur i Melbourne, vi udforsker byens Dag 15: Heldagsudflugt med bus i den røde og øde outback til Kings Canyon i Watarrka Nat. Park. historiske bygninger, museer og kulturbygninger. Festlig middag ombord på sporvognsrestaurant. Dag 16: Solopgang ved Ayers Rock. Fly til Dag 6: Ad Great Ocean Road forbi de 12 Apostle tropiske Cairns i det nordøstlige Australien. og Loch Ard Gorge. Gyldne sandstrande og regnDag 17: Sejltur til verdens største koralrev, skov mødes med det brusende blå hav. Great Barrier Reef. Mulighed for at sejle med båd med gennemsigtig bund og svømme med snorkel. Dag 7: Fly til Hobart på Tasmanien. Besøg på vingård, hvor vi skal smage på de liflige lokale vine. Heldagsudflugt kr. 895 – bestilles med rejsen. Dag 8: Halvdagsudflugt til Port Arthur, straffekolonien fra 1833, som nu er på UNESCOs kulturarvsliste. Tid på egen hånd i Hobart. Dag 9: Besøg i Bonorong dyrepark, som bl.a. er hjem for den Tasmanske djævel, vombatten, kænguruer og koalaer. Vi sejler på Derwent floden mod Curringa Farm, hvor vores værter Tim og Jane byder på frokost og fåreklipning. Dag 10: Sejltur på Gordonfloden gennem den tætte regnskov. Udflugt til Cradle Mt. National

HER BOR DU Singapore (1 nat). Melbourne (4 nætter). Tasmanien (4 nætter). Sydney (3 nætter). Ayers Rock (2 nætter). Cairns (3 nætter). Generelt pæne 3-4 stjernede hoteller med bad/ toilet, tv, telefon, hårtørrer. Se hotelliste på www.gislev-rejser.dk/aus FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2018: 19.10. Afrejse 2019: 18.10 * Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel. *Nyt rejseforløb i 2019, uden Tasmanien.

Dag 18: Udflugt til den prisbelønnede Aboriginale Kulturpark, Tjapukai. Med kabinelift over kystbjergene, tager vi mod regnskoven Kuranda og vandfaldet Barron Falls. Dag 19: Afslapning i Cairns. Om eftermiddagen flyver vi via Brisbane mod Singapore. Dag 20: Ankomst til Singapore. Egne oplevelser eller afslapning før aftenfly mod Danmark. Dag 21: Hjemkomst til København om morgenen. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 17 x morgenmad • 5 x frokost • 3 x middag • Byrundtur i Melbourne • Udflugt til Great Ocean Road • Vinsmagning på tasmansk vingård • Port Arthurs berømte straffekoloni • Sejltur på Gordon River • Byrundtur i Sydney • Rundvisning i Sydneys operahus • Solnedgangstur til Ayers Rock • Udflugt til Kings Canyon • Kuranda med tog og svævebane • Alle udflugter undtagen én • Alle entréer til seværdigheder iflg. program • Visum • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 5.500.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/aus

Fra kr. 47.998 57


NEW ZEALAND 22 DAGE

New Zealand fra nord til syd

Bay of Islands Auckland Rotorua Farmstay Tongariro Nelson

Wellington Arthurs Pass

Mount Cook Queenstown Milford Sound Te Anau Dunedin

58

Christchurch

Kvalitetsrejse inklusiv alle udflugter og sejltur pĂĽ Milford Sound

Ophold i Bangkok - oplev Grand Palace


Verdens smukkeste land fra nord til syd Man siger at hele verdens natur kan opleves i New Zealand. På Gislevs roste rejse oplever du det alsidige land, fra det subtropiske nord til Milford Sound i syd. Du ser vulkaner, glødende sankthansorme, boblende mudderpøle og den mageløse indsejling i Queen Charlotte Sound. Mod øst venter gletsjere, turkisgrønne søer, graciøse vandfald og frodig regnskov. Glæd dig til flotte oplevelser og et godt rejseforløb med overnatning i Bangkok og Sydney.

  Behageligt rejseforløb med ophold i Bangkok på ud- og hjemrejse   Du oplever også smuk natur i Bay of Islands i det tropiske nord   Togtur med TranzAlpine og sejltur på Milford Sound  Dag 12: Eventyrlig togrejse tværs over Syd-øen, gennem Arthurs Pass til Christchurch. Toget snor Dag 2: Hvile på hotel i Bangkok, evt. en tur i swim- sig gennem grønne landskaber og sneklædte bjerge, i et behageligt tempo. mingpoolen, om eftermiddagen fly til Auckland. Dag 1: Fly fra København til Bangkok.

Dag 3: Ankomst Auckland. Orienterende by­ rundtur. Resten af dagen er fri til at slappe af.

Dag 13: Langs Stillehavskysten, hvor vi stopper ved kæmpestenene Moeraki Boulders. Byrundtur i den skotske by Dunedin.

Dag 4: Udflugt til det subtropiske nord. Oplev Bay of Islands og Kauriskovene.

Dag 14: På Otago-halvøen besøger vi Royal Albatros Centre, og øjnene forkæles med en Dag 5: Sejltur til historiske Russel, hvor vi efter flot køretur ad Southern Scenic Route mod en gåtur har mulighed for at bade ved Long Beach. billedskønne Lake Manapouri. Dag 15: Udflugt til Milford Sound med sejltur Dag 6: Frokost og vinsmagning på vej sydpå. Vi møder vores New Zealandske værtsfamilier og blandt bjergkæder, vandfald, floddale og frodige oplever den berømte gæstfrihed i deres eget hjem. skove. Natur i verdensklasse. Dag 7: Udforskning af Waitomo Caves, der afsluttes med sejltur på en underjordisk sø, hvor glødende sankthansorme lyser hulens loft op. Maori show og traditionel hangi-middag.

Dag 16: Nostalgisk udflugt til guldminebyen Arrowtown. I Queenstown op med svævebanen til frokost med udsigt til søen og bjergene omkring byen.

Dag 8: Udflugt til kulturcentret Te Puia og derefter til Huka Falls, med dets voldsomme vandmasser og isblå farve. Dagen afsluttes ved Tongariro National Park, hvor der overnattes.

Dag 17: Mount Cook National Park med gletsjere, kløfter og de højeste tinder.

Dag 9: Scenisk køretur mod New Zealands hovedstad, Wellington. Orienterende byrundtur.

Dag 18: Via Inland Scenic Route til bjergsøen Lake Tekapo. Besøg i stenkirken Church of the Good Shepherd. Fly til Sydney, Australien.

Dag 19: Byrundtur i Sydney med alt det bedste af den smukke by, inkl. Utzons operahus. Dag 10: Med færgen over Cook-strædet til Syd-øen, hvor en skøn naturoplevelse venter ved indsejlingen gennem Queen Charlotte Sound til Dag 20: Fly fra Sydney, ankomst til Bangkok. Picton. Orienterende byrundtur i Nelson og egen Dag 21: Byrundtur i Bangkok med bl.a. konge­ tid til besøg i kunst- og keramikbutikkerne. paladset Grand Palace og sejltur på floden. Dag 11: Bådtur i Abel Tasman National Park, Dag 22: Hjemkomst til København. med laguner og krystalklart vand.

HER BOR DU Auckland (1 nat). Bay of Islands (2 nætter). Cambridge-området (1 nat). Rotorua (1 nat). Tongario (1 nat). Wellington (1 nat). Nelson (2 nætter). Christchurch (1 nat). Dunedin (1 nat). Te Anau (1 nat). Queenstown (2 nætter). Mount Cook, Omarama (1 nat). Sydney (2 nætter). Bangkok (1 nat).

MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 1 nat hos privat landbofamilie • 18 x morgenmad • 5 x frokost • 13 x middag • Alle udflugter og entréer • Visum til Australien • Rejseleder. Tillæg: Enkeltværelse kr. 6.998. FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN Afrejse 2019: 07.01, 11.02, 04.11* Tilslutningsfly fra Aalborg, Aarhus eller Billund på forespørgsel. * Afrejsen 04.11 med forbehold for ændringer.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/nez

Fra kr. 47.998 59


NORGE 5 DAGE

Unik chance for at opleve Nordens lysshow

Magi i Nordnorge

 Oplev naturens helt egen teaterforestilling Nordlys  Dejlig middag i hytte midt i naturen ved Nordens største ishotel  Få vind i håret på slædetur bag et spand flotte Huskyhunde

Jagten på Nordlyset

Den arktiske vinter i Nordnorge er fuld af skønhed. På disse kanter opfører naturen sin helt egen teaterforestilling - den endeløse stjernehimmel, det skummende hav og det funklende Nordlys, som oplyser den klare polarnat. Nordkap er dækket af sne og iført vinterklæder. Spektakulære oplevelser venter forude i jagten på Nordnorges magiske naturfænomener. Du oplever samisk kultur, frokost på Nordkapklippen, Nordlysets hovedstad Alta, mulighed for tur med rensdyr og hundeslæde og afslutningsmiddag ved et fascinerende hotel opført af krystalklar is. Oplev naturens kræfter på tæt hold i det vilde, snedækkede Nordnorge. Dag 1: Afrejse fra Aalborg el. København til Finnmarkens største by Alta. Tid til at besøge den flotte Nordlyskatedral. Hotel i Alta. Efter middagen aftentur på højfjeldet på jagt efter Nordlys.

og Sapmi, en samisk temapark. Hotel i Karasjok og middagen afsluttes med Joik, samernes specielle form for sang.

Dag 4: På vej mod Alta, besøger vi en ren­ejer, som fortæller om rendrift og livet som samer. For dem som har lyst, er der Dag 2: På vores vej mod Nordkap rensdyrslædekørsel, en unik oplevelse. kører vi gennem det fascinerende snePris kr. 400,- . Vi lægger også vejen forbi et klædte landskab. At stå på selve Nordkapklippen 307 m over havets overflade, hundecenter for at køre med hunde­slæde. Pris kr. 800,- . For dem som ikke skal med kan ikke beskrives. Du føler naturens hundeslæde, er der ophold i Alta. kræfter i hele kroppen. Vi spiser en let Afslutningsmiddagen er en særlig op­frokost i Nordkaphallen. I Honningsvåg levelse. Vi får en rundvisning i Nordens oplever vi kulturhuset Perleporten med største ishotel med drink i baren. Midforedrag, sang og musik. Overnatning dagen er midt i den dejlige natur, i en og middag midt i Honningsvåg. 8-kantet træbygning, tæt på ishotellet. Dag 3: Dagen står i de norske samers Dag 5: Inden vi flyver hjem, er der mutegn. I Karasjok, samernes hovedstad, lighed for at besøge Alta Museum, eller nyder vi en samisk inspireret frokost Nordlyskatedralen, hvis du ikke nåede med fortællinger om samisk kultur og livsstil. Vi besøger de samiske samlinger det første dag.

HER BOR DU Alta (1. og 4. nat). Honningsvåg (2. nat), Karasjok (3. nat). Yderligere info på www.gislev-rejser.dk/mag. MED I PRISEN Ophold i dobbeltværelse • 4 x morgenmad • Let frokost i Nordkaphallen • Frokost i Karasjok • 4 x middag, hvor én er ved ishotel • Entré til Nordkap Hallen • Nordkapcertifikat • Arrangement i Perleporten med musik, sang, kaffe/te og vafler • Entré samiske samlinger og Sapmipark • Joik (samesang) • Rejseleder. Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt. Tillæg: Enkeltværelse 1.398. Udflugt med rensdyrslæde 400. Udflugt med hundeslæde 800. FRA AALBORG OG KØBENHAVN Afrejse 2019: 08.02 og 22.02 Dato og pris i 2019 er vejledende.

Se mere: www.gislev-rejser.dk/mag

Fra kr. 10.998

Gislev oversøiske rejser 2018  
Gislev oversøiske rejser 2018