Page 1

can you manage

sefa

brochure over een bestuursjaar bij sefa informatie bijeenkomst 14 maart 17.00u — E0.20

Applicatie deadline 6 april


Van de voorzitter Beste student Als voorzitter van het Sefa bestuur wil ik studenten aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde graag bewust maken van de geweldige mogelijkheden en uitdagingen die je staan te wachten tijdens een bestuursjaar bij Sefa! Samen met de andere bestuursleden leid je een uiterst professionele organisatie met 4500 leden, waarvan er ruim 200 actief zijn in een commissie.

Voor mij persoonlijk kwamen deze facetten dagelijks ten tonele. Elke dag ben ik bezig met zeer afwisselende dingen en komen er veel uitdagingen op mijn pad. De voldoening die je krijgt om met een team aan het roer te staan van zo’n grote, professionele, sociale en diverse organisatie is voor mij zeer waardevol en iets waar ik mijn leven lang op kan terugkijken.

Als je deel uitmaakt van het bestuur, begeleid je deze commissies zodat hun evenementen een succes worden. Daarnaast heb je contact met vooraanstaande bedrijven, de faculteit en andere studieverenigingen. Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van communicatie, coaching, planning en in het creatief zijn in het vinden van oplossingen?

Ben jij klaar voor een jaar met zulke leerervaringen? Ben jij klaar om je cv naar een niveau hoger te tillen? Twijfel dan niet en meld je nu aan. Mocht je vragen hebben, voel je dan vrij om ze te stellen bij ons in de bestuurskamer (E0.02) of stuur een e-mail naar board@sefa.nl. Ik kijk uit naar je aanmelding voor het Sefa bestuur 2013-2014! Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klein Voorzitter Sefa Bestuur 2012-2013

Een bestuursjaar bij Sefa Hoe ziet een bestuursjaar er uit?

Financiële compensatie

Naast de verantwoordelijkheden die komen kijken bij je specifieke bestuursfunctie, coördineer je ook projecten en ben je verantwoordelijk voor eventuele extra ‘modules’. Jouw dagelijkse taken zijn hierdoor zeer divers. Aan de ene kant werk je op een strategisch niveau door het implementeren van langetermijnbeleid, aan de andere kant ben je nauw betrokken bij de dagelijkse ontwikkelingen van je commissies.

Omdat je hard werkt, blijft er weinig tijd over voor activiteiten waar je geld mee verdient. Financieel wilt Sefa je niet in de kou laten staan. Sefa en de UvA compenseren je bestuursjaar met een maximum van je studiebeurs. Daarnaast worden er ook veel activiteiten in relatie met Sefa financieel gecompenseerd.

Fulltime

Nieuw bij Sefa?

Een bestuursjaar bij Sefa is fulltime. Van maandag tot en met vrijdag werk je gedurende kantooruren, maar ook wordt je verwacht bij sociale activiteiten die in de avonden en in de weekenden kunnen plaatsvinden.

Heb je nog geen ervaring bij Sefa? Dat is geen probleem. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die voor die extra dimensie tijdens hun studie gaan. Of je wel of niet eerder actief bent geweest bij Sefa, hoeft dus niet uit te maken!


Van de Recruiters EEN BESTUURSJAAR: LEIDING GEVEN AAN EEN GROTE ORGANISATIE Als bestuurslid sta je aan het hoofd van de organisatie. Dit betekent dat je samen met je medebestuursleden de commissies coördineert én verantwoodelijk bent voor de lange termijn van de vereniging. Met een omzet van 1.5 miljoen euro kun je Sefa als een serieus bedrijf zien. Een bestuursjaar is dus een unieke kans om aan de start van je carrière niet onderaan de ladder te beginnen, maar gelijk te ervaren hoe het is om eindverantwoordelijk te zijn. Fulltime aan de slag gaan in een team van zeven zeer gemotiveerde mensen geeft je de ultieme ervaring die bedrijven van je eisen.

EEN BESTUURSJAAR: IN CONTACT KOMEN MET TOPWERKGEVERS Tijdens een bestuursjaar heb je de kans om in contact te komen met vele topwerkgevers. Een bestuursjaar is dus de perfecte manier om jezelf te oriënteren op de arbeidsmarkt. Tijdens besturendagen en andere evenementen heb je de kans om bedrijven écht te leren kennen. Bovendien kun je zo je netwerk enorm uitbreiden en je carrière een vliegende start te geven!

AKZONOBEL

KPMG

OC&C

‘Alles wat je meemaakt in een bestuursjaar vergeet je nooit meer! Het werken in een team, het vergroten van je netwerk en het organiseren van evenementen zijn ervaringen die in de rest van je leven van grote waarde zijn.’

Eén ding is zeker. Een bestuursjaar bij Sefa is een uitgesproken manier om jezelf te onderscheiden van anderen op de arbeidsmarkt. KPMG kan je een bestuursjaar bij Sefa sterk aanraden.

– Karin Hoetmer Recruiter AkzoNobel

– Marjolein Soto Roca Recruiter KPMG

Tijdens een bestuursjaar bij Sefa ontwikkel je skills die bij je studie nooit aan bod zullen komen. Het is mijns inziens dan ook de manier om jezelf boven je medestudenten uit te laten steken. Na mijn afstuderen kreeg ik de kans om bij OC&C Strategy Consultants aan de slag te gaan. Als ik er zo op terugkijk, heeft een bestuursjaar veel raakvlakken met strategy consulting, aangezien je op projectbasis en in teamverband een organisatie naar een hoger niveau probeert te tillen door complexe, uitdagende en interessante vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. In beide situaties is er geen sprake van 9-5 werktijden, maar juist het knallen met je team voor het beste resultaat geeft enorm veel energie. Ik kom nu dagelijks nieuwe uitdagingen tegen waarbij ik ervan overtuigd ben profijt te hebben van mijn bestuursjaar in het aangaan van deze uitdagingen. En natuurlijk brengt een bestuursjaar ook veel gezelligheid en hechte vriendschappen met zich mee.

ING

BCG

Voorzitter zijn van Sefa was een unieke kans om aan het hoofd te staan van een organisatie voordat je aan je carrière begint. Het gaf me een onwaarschijnlijk inzicht in hoe organisaties werken en hoe je ze optimaal managet. Deze vaardigheid bleek onmisbaar te zijn toen ik door ING als business manager naar Tokio werd uitgezonden, met uitdagingen die verrassend genoeg zeer verwant waren aan die uitdagingen waar ik in mijn bestuursjaar ook mee te maken had!

Het werken in een gemotiveerd team, het vergroten van je vermogen om problemen op te lossen en het opdoen van ervaring op organisationeel vlak zijn vaardigheden die door werkgevers hoog worden gewaardeerd. Ik denk dat een bestuursjaar bij Sefa je zal helpen om deze vaardigheden op te doen.

– Robert Breugelmans ING Corporate Banking Voorzitter Sefa Bestuur 2005-2006

– Imke Peters Recruiter The Boston Consulting Group

– Andrea van Vliet OC&C Strategy Consultants Penningmeester Sefa Bestuur 2009-2010


over sefa

Aanbeveling Arnoud Boot Beste student Dat extracurriculaire activiteiten van belang zijn voor je cv weet iedereen, immers, de tijd dat recruiters alleen naar jouw cijfers keken is al lang voorbij. Nu is er de kans een bestuursjaar bij Sefa doen, een mogelijkheid die ik alle ambitieuze studenten van onze faculteit van harte aanbeveel! Sefa is de toegewijde faculteitsvereniging die de ambities van onze universiteit reflecteert. Sefa is met 4000 leden één van de grootste faculteitsverenigingen in Nederland en biedt een zeer divers portfolio aan van top activiteiten.

De kans om deze professionele organisatie te leiden, zal je de mogelijkheid geven om je theoretische kennis in praktijk te brengen. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op diverse gebieden en de vele uitdagingen die in dat jaar op jouw pad komen, vragen om jouw creatieve oplossingen. Daarnaast leer je om efficiënt te werken in een team met zeer gemotiveerde bestuursleden. Samen zet je ambitieuze projecten neer en help je de vereniging met het ontwikkelen en het bereiken van lange-termijndoelen. Een bestuursjaar zorgt ervoor dat je weet wat je kwaliteiten zijn, waar je interesses liggen en wat je motiveert. Je maakt de vertaalslag naar het bedrijfsleven, overheid en beleid en komt in contact met veel bedrijven, variërend van overheidsorganisaties tot grote multinationals. Een jaar in het bestuur van Sefa zal jou voorzien van persoonlijke ontwikkeling, essentiële kennis, ervaring en een waardevol CV. Grijp je kans en meld je aan voor het Sefa Bestuur 2013-2014! Hartelijke groeten, Prof. Dr. Arnoud Boot Hoogleraar Corporate Finance en Financiële Markten aan de Universiteit van Amsterdam

Sinds 1922 is Sefa de faculteitsvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) aan de Universiteit van Amsterdam. Het is ons doel om de levens van onze 4500 leden te verrijken door jaarlijks zo’n 65 onderscheidende activiteiten te organiseren, welke zijn te scharen onder vier pijlers:

Academisch CarriÈre Internationaal Sociaal Sefa geeft jou de kans om het maximale uit je studententijd te halen. Op de volgende pagina’s een aantal van onze onderscheidende activiteiten:


ACADEMIC:

STRENGTHENING YOUR GRIP ON ACADEMIA

Door academische evenementen te organiseren geeft Sefa studenten de kans om meer verbreding te krijgen over huidige economische onderwerpen en hierover te discussiëren.

Eén van de belangrijkste academische activiteiten is Room for Discussion. Room for Discussion is een wekelijks platform waar studenten in discussie kunnen treden met mensen uit de politiek, het bedrijfsleven en de academische wereld. Op deze manier slaat Sefa een brug tussen de actualiteit en de academische wereld.

— List

Enkele gasten die op de bank hebben plaatsgenomen zijn Rijkman Groenink, Wouter Bos, Jan Kees de Jager en Ratan Tata.

Sefa for FSR — Room for Discussion — Rostra Economica — Sefa Conference — Voluntary Committee

Career:

getting in touch with your future employers

Sefa organiseert verschillende carrière activiteiten die studenten de kans geven om in contact te komen met potentiele werkgevers. — Amsterdamse

Carrière Dagen Inhouse tours Sefa Career Month Accountancy Tour Amsterdam Marketing Challenge Consultancy Event International Career Event Masters of Finance Publieke Sector Dagen Responsible Career Event Sefa Career Month jr.

— Dutch —

- - - - - - - —

Eén van de grootste carrière-evementen van Sefa is de Amsterdamse Carrière Dagen. Tijdens dit evenement grijpen meer dan 1000 studenten de kans aan om kennis te maken met 65 topbedrijven. Dit jaar vinden de ACD plaats in het WTC op de Zuidas, waar bedrijven als Google, LinkedIn en Unilever bedrijfspresentaties, trainingen, lunches en borrels verzorgen.


INTERNATIONAL:

Social:

In de huidige wereld waarin we leven is het belangrijk om ervaring op te doen met bedrijven en culturen in het buitenland. Om deze reden organiseert Sefa verschillende activiteiten die studenten de kans geven om deze ervaring op te doen.

Bij Sefa is het sociale aspect van het studentenleven ook goed vertegenwoordigd. Dit doen wij onder andere door het organiseren van maandelijkse borrels op mooie locaties in Amsterdam, een wintersport, weekenden voor actieve leden en een gala. Sociale activiteiten bieden actieve en passieve leden een gelegenheid om te socializen en andere studenten te leren kennen.

BROADENING YOUR HORizON IN A GLOBALIZING WORLD

— — — — —

International Development Project International Week Research Project Sefa Master Entrepreneurship Trip Sefa Study Trip

Het Research Project is het meest tot de verbeelding sprekende project in de internationale pijler van Sefa. Jaarlijks acquireren de deelnemers opdrachten om onderzoek te doen in een opkomende economie. Dit jaar zullen de deelnemers zo’n vier weken in Vietnam doorbrengen om onderzoek te doen en kennis te maken met de culturen aldaar. Vorige jaren ging het RP onder andere naar Brazilië, India, Indonesië en Zuid-Afrika. Daarnaast zullen de studenten van de Sefa Master Entrepreneurship Trip ondernemerschap gaan beleven in Tokio en zal de groep van het International Development Project naar Bangladesh gaan.

meeting your fellow students

Elk jaar vindt in augustus de Sefa factulteitskamp plaats. Ruim 200 nieuwe studenten trekken er samen met een groep actieve leden van Sefa op uit om kennis te maken met elkaar en geweldige activiteiten te ondernemen. Daarnaast vond afgelopen januari het jaarlijkse Sefa Gala plaats in Tilburg. Het diner en met als afsluiter een spetterend feest vonden plaats in een groot landhuis, waarna de groep verbleef in een vier-sterren hotel in het centrum van Tilburg.


De zeven posities:

voorzitter

De zeven posities:

secretaris

Voorzitter

Taken van de voorzitter

Secretaris

Taken van de secretaris

Als voorzitter heb je een centrale positie in het bestuur en ben je Sefa’s eindverantwoordelijke naar de buitenwereld. Je houdt het overzicht en waakt over de doelen van de vereniging als geheel. Daarnaast is het goed functioneren van je team cruciaal, waar jij mede zorg voor draagt. Wekelijks zit je de bestuursvergaderingen dan ook voor en op de Algemene Ledenvergadering, die elke vier maanden plaatsvindt, verantwoord jij de prestaties en het beleid.

— Organiseren en voorzitter bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen — Uitzetten en het bewaken van strategische beleidspunten — Contact met Raad van Toezicht, Faculteit en andere verenigingen —H  et gezicht van Sefa naar de buitenwereld toe — Zorgen dat je als team goed functioneert — Financiële controle

De rol van secretaris in het betuur is erg divers. Aangezien je een relatief vrije rol bekleed is er veel ruimte voor eigen initiatief. Als sparringpartner voor medebestuursleden leer je als secretaris alle ins en outs van de vereniging kennen. Het werk is om die reden gevarieerd en uiterst interessant. Snel kunnen schakelen en kunnen multitasken zijn absoluut geen overbodige luxes! Aangezien je de ruimte krijgt om over lange termijn uitdagingen na te denken, is tevens een strategische blik belangrijk.

— — — — —

Capaciteiten: ijverig, leiderschap capaciteiten, teamplayer, diplomatiek Persoonlijke ervaring van sebastiaan “De vooruitziende blik combineren met de praktische dagelijkse dingen leveren constant een uitdaging op voor mij als voorzitter. Daarbij moet je continu op de hoogte zijn van de dingen die er spelen bij alle commissies, bij de bestuursleden en heb je een ondersteunende rol bij alles wat daarbij komt kijken. Het maakt je dagen ontzettend afwisselend en het is ontzettend leuk om bij zoveel dingen betrokken te zijn. Ik leer veel over hoe te plannen, te communiceren en te organiseren. Maar je leert bovenal jezelf kennen omdat je tot het uiterste gedreven wordt in een bestuursjaar bij Sefa! “ Sebastiaan Klein Voorzitter Sefa Bestuur 2012-2013

Sparringpartner van het bestuur Innovator en katalysator nieuwe ideeën De ledenadministratie up-to-date houden Verantwoordelijk voor de faciliteiten Onderhouden van faculteitsrelaties

Capaciteiten: teamplayer, punctueel, efficiënt, flexibel, innovatief Persoonlijke ervaring van bas “Een bestuursjaar is een gouden kans om binnen korte tijd enorm veel ervaring op te doen. Na een master strategie was de keus om bij Sefa het bestuur in te gaan snel gemaakt. Veel verantwoordelijkheid dragen, praktijk ervaring opdoen, en daarmee je leercurve zo steil mogelijk houden, maakt een bestuursjaar tot een perfecte brug naar het bedrijfsleven: en dat terwijl je je in een studenten context bevind! Als secretaris bevind je je als spin in het bestuursweb: met een frisse blik spar je met je medebestuursgenoten over uiteenlopende zaken. In mijn bestuursjaar heb ik razendsnel geleerd wat mijn sterke punten zijn en met welke punten ik minder affiniteit hebt.”

Bas Jongerius Secretaris Sefa Bestuur 2012-2013


De zeven posities:

Penningmeester

De zeven posities:

Marketing Officer

Penningmeester

Taken van de Penningmeester

Marketing Officer

Taken van de Marketing Officer

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiële positie van Sefa. Het is jouw doel om je bestuursgenoten het geld altijd op de meest efficiënte manier uit te laten geven. Je bent ook degene die de begroting opstelt en alle plannen op financieel gebied controleert. Daarnaast heb je veel contact met penningmeesters van commissies om hen te begeleiden in het financiële proces. Verder ben je verantwoordelijk voor het controleren van contracten. Als penningmeester ben je een belangrijke spil in het web van de vereniging.

—V  erantwoordelijk voor de begrotingen en de kwartaalrealisaties — Een volledig overzicht hebben van de financiële positie van de vereniging —H  et managen en toestemming geven voor alle cashflows — Coördineren financiën van commissies

Als Marketing Officer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en behouden van een sterk merk. Het is je taak om de marketing en PR strategie naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je door alle promotie en uitingen te coördineren voor zowel activiteiten als voor Sefa in het algemeen. Het is jouw ambitie om perfectie na te streven, zodat alle uitingen van communicatie aansprekend en professioneel zijn.

—S  efa positioneren als een aantrekkelijk en hoogwaardig merk — Verantwoordelijk voor Sefa’s marketing en PR beleid — Verantwoordelijk voor de website en social media — Vertantwoordelijk voor designen promotiemateriaal

Capaciteiten: stressbestendig, punctueel, betrouwbaar, zelfvertrouwen Persoonlijke ervaring van wendy “Tijdens mijn bestuursjaar heb ik ontzettend veel geleerd door het financiele aanspreekpunt te zijn van de vereniging. Als penningmeester is het takenpakket erg afwisselend; je coördineert bijvoorbeeld commissies, bespreekt strategische zaken en houdt het overzicht over de financiele situatie van Sefa en haar commissies. Zo heb ik geleerd om veel dingen tegelijk te doen, belangrijke beslissingen te nemen en om te gaan met de grote financiele verantwoordelijkheid. Hierdoor weet ik nu een stuk beter wat mij te wachten staat in de toekomst, hoe ik daarmee om kan gaan en welke kant ik op wil!”

Wendy Rossenaar Penningmeester Sefa Bestuur 2012-2013

Capaciteiten: creatief, ‘out of the box’ denkend, ambitieus, perfectionistisch, oplossingsgericht denken Persoonlijke ervaring van jordi “Een jaar lang op jonge leeftijd aan het hoofd staan van een organisatie van omvang is niet voor velen weggelegd. In dit jaar heb je de kans om jezelf enorm te verbeteren op verscheidene aspecten. De Marketing Officer is betrokken van het concept tot de uitvoering van campagnes, waar creativiteit centraal staat. Je werkt met veel mensen samen uit verschillende commissies, waardoor je weet wat er in de vereniging speelt. Naast je specifieke taken als Marketing Officer begeleid je verscheidene commissies en ben je nauw betrokken bij de algemene strategie van de vereniging.”

Jordi van den Berg Marketing Officer Sefa Bestuur 2012-2013


De zeven posities:

HR Officer

De zeven posities:

Project Officer

HR Officer

Taken van de HR officer

Project Officer

Taken van de Project officer

Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor alle leden van je vereniging en het samenstellen van commissies. Je bent het aanspreekpunt voor nieuwe potentiële leden maar hebt ook intensief contact met huidige actieve leden. Het werven en behouden van leden is natuurlijk van cruciaal belang voor de vereniging. Ook ben je als HR Officer verantwoordelijk voor de sollicitatie procedures en neem je de sollicitatiegesprekken af. Je zult daarna de best mogelijke selectie maken en binnen een jaar tijd meer dan 150 vacatures vullen.

— Coachen en behouden van actieve leden — Werven van nieuwe leden en sollicitatiegesprekken afnemen — Groeimogelijkheden uitstippelen voor commissiele den — Begeleiden van startende actieve leden — Ontwikkelen van nieuwe HR strategieën

Als Project Officer ben je verantwoordelijk voor Sefa’s grootste carrière projecten. Je bent de contactpersoon vanuit het bestuur voor de commissieleden en begeleidt hen bij planning, promotie en acquisitie. Daarbij zorg jij voor de synergie tussen deze commissies en ben je verantwoordelijk voor de lange termijn strategie voor de carrière pijler. Omdat je de schakel bent tussen de studenten en de bedrijven, ga je met de Commercial Officer bij de bedrijven op bezoek en voorzie jij de contactpersonen van informatie over Sefa’s carrière evenementen.

— Verantwoordelijk voor Sefa’s carrière projecten — Commissies begeleiden bij organisatie, planning en acquisitie — Bedrijfscontacten onderhouden samen met de Commercial Officer — HR Officer helpen met recruitment van actieve leden — Ontwikkelen en ondersteunen van commissieleden door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding

Capaciteiten: enthousiast, toegankelijk, sociaal, representatief, overtuigend en communicatief Persoonlijke ervaring van lysbet

Capaciteiten: teamplayer, strategisch, zakelijk ingesteld, betrokken en enthousiast

“Door de vele verantwoordelijkheden leer je ontzettend goed te plannen en dien je zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Ik mezelf beter leren kennen en ik heb ontdekt waar mijn sterke kanten liggen en wat mijn zwakkere punten zijn en deze te ontwikkelen. Verder heb ik geleerd om mezelf professioneel op te stellen en zo ook te handelen. Dit geldt tijdens het afnemen van een sollicitatiegesprek, maar ook in het algemeen omdat je als bestuur het gezicht van een vereniging bent. Daarnaast heb ik geleerd om mensen in te schatten en goed overwogen en strategische keuzes te maken bij het samenstellen van commissies. Door alle praktijkervaring die ik tijdens dit jaar heb opgedaan weet ik beter welke richting ik op wil met mijn uiteindelijke carrière!”

Persoonlijke ervaring van enza

Lysbet Dekker HR Officer Sefa Bestuur 2012-2013

Enza Monster Project Officer Sefa Bestuur 2012-2013

”Sinds mijn bestuursjaar heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt, zowel persoonlijk als professioneel. Voordat je helemaal onderaan een organisatie gaat beginnen, krijg je de kans om bovenaan te staan en je met strategie en leidinggeven bezig te houden! Als Project Officer vond ik het heel erg leuk om commissieleden te helpen en ondersteunen aan de ene kant, maar aan de andere kant mij op professioneel gebied te ontwikkelen.”


De zeven posities:

De zeven posities:

Commercial Officer

Het 91ste bestuur

Commercial Officer

Taken van de Commercial Officer

De Commercial Officer is verantwoordelijk voor alle bedrijfscontacten van Sefa. Tijdens bedrijfsbezoeken bespreek je met de werkgever de mogelijkheden voor deelname aan onze evenementen en de mogelijkheden om het bedrijf te promoten. Op deze manier zorg je ervoor dat de samenwerking tussen de twee partijen voor beide een positieve uitkomst heeft. Hiernaast breng je startende acquisiteurs in commissies de nodige kennis bij en ben je altijd op zoek naar nieuwe interessante partners van Sefa.

— — — —

Contactpersoon voor bedrijven Generen van Sefa’s sponsorinkomsten Nieuwe contacten leggen Commissies helpen met acquisitie

Capaciteiten: betrouwbaar, go-getter, commercieel, overtuigend Persoonlijke ervaring van aniel “Als Commercial Officer ben jij het primaire aanspreekpunt voor bedrijven. Hierdoor maak je kennis met mensen bij bedrijven binnen verschillende sectoren. Sefa werkt met vele topwerkgevers samen. Jij bent, als Commercial Officer, verantwoordelijk voor een groot deel van de inkomsten. Tijdens mijn bestuursjaar heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, ook bij bedrijven, en heb ik een veel duidelijker beeld gekregen van waar ik later wil gaan werken.”

Aniel Ganga Commercial Officer Sefa Bestuur 2012-2013


Modules Naast de taken die direct aan een functie zijn toe te schrijven, zijn er nog enkele modules die door een bestuurslid uitgevoerd kunnen worden.

IT

SEFA Store

In de 21e eeuw is IT onmisbaar. Sefa heeft verschillende systemen die onderhouden moeten worden, maar misschien ook verbeterd kunnen worden.

De Sefa Store is voor studenten vaak de eerste kennismaking met Sefa. Daarom is het belangrijk dat de Sefa Store altijd een professionele uitstraling heeft. Met deze bijtaak ben je verantwoordelijk voor de inkoop, de logistiek en het aansturen van het Store-team.

ViceVoorzitter Onderwijs Als vicevoorzitter ben je de rechterhand en sparringpartner van de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter ben je automatisch de plaatsvervanger.

Sefa ondersteunt de student met bijlessen, samenvattingen en enkele services waarmee wij ook de faculteit ondersteunen. Wellicht zijn er ook nieuwe services te bedenken die een faculteitsvereniging kan aanbieden.


Belangrijke data in de selectieprocedure Dinsdag 25 februari Start van de aanmeldingsperiode Sefa Bestuur 2012-2013 Verstuur jouw motivatiebrief en cv naar board@sefa.nl Woensdag 20 maart Informatie bijeenkomst van 17.00u tot 18.00u in E0.20 (Marinus Behrens-zaal) met aansluitend een borrel in de Krater. Zondag 7 april Deadline aanmelden bestuur 2013-2014 April: Sollicitaties Als we overtuigd zijn door je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor twee sollicitatiegesprekken: één half april met leden van het huidige bestuur en één in de laatste week van april met leden van de Raad van Toezicht. Begin mei: Selectie Gedurende een individueel gesprek zullen we jouw sollicitatiegesprekken evalueren en vertellen we je over de uitkomst van de selectieprocedure. Donderdag 7 juni: Algemene Ledenvergadering Op de Algemene Ledenvergadering wordt het nieuwe bestuur voorgesteld en ter stemming gebracht.


Fluency in Dutch required Sefa is working very hard on internationalisation. However the Sefa Board has daily contacts with only dutch-speaking people. Therefore it is not possible yet to accept people who are not fluent in Dutch.

Bestuurswerving  
Bestuurswerving  

Bestuurswerving Sefa Bestuur 2013

Advertisement