Page 1

SEO / Adwords

Website

Webshop

Hosting/Support

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder.

Tekstforfatter

Sociale Medier

www.marketing-manager.dk | Tlf.: 3220 6030


Marketing Manager er et ambitiøst webbureau beliggende i Odense. Vi har 10 års erfaring med markedsføring på nettet og sørger hele tiden for at holde os opdateret om nye ting i branchen – vi vil være på forkant, så vi kan tilbyde de bedste digitale løsninger og designs. Vores medarbejdere arbejder professionelt og dedikeret, både i Danmark og Thailand. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en god service og får en løsning ud over det sædvanlige. Når vi arbejder, er det efter devisen: Fokus på tilfredse kunder – det er sund fornuft! Marketing Manager ønsker at leve for og af tilfredse kunder, og dette afspejler vores valg af produkter, service og kvalitet. Det kan være rigtig svært at navigere i alle de digitale muligheder for markedsføring, der er. Med denne brochure håber vi, at det bliver lidt nemmere for jer at få overblik over de muligheder, I har. I brochuren finder I en gennemgang af de produkter og løsninger, vi tilbyder. I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

God læselyst

2

Marketing Manager |

| www.marketing-manager.dk |


Indholdsfortegnelse:

Website

4

Webshop

6

SEO

8

Tekstforfatter

10

Hosting

11

Support

11

Sociale Medier

11

| www.marketing-manager.dk |

| Marketing Manager

3


Website Køb din hjemmeside af Marketing Manager

Marketing Manager leverer websideløsninger i systemet Wordpress. Det er der rigtig mange fordele ved. I får en flot og funktionel hjemmeside der bl.a.: • er i open source (softwaren er derfor altid fuldt opdateret og gratis) • er et let CMS system (så I kan • opdatere selv) • giver mulighed for stor variation af designs • er søgemaskinevenlig

Det er vigtigt, at jeres webside fokuserer på både design, brugervenlighed og søgeoptimering. Hvad siger jeres website om jeres virksomhed? 1 klik – mere skal der ikke til før, at en potentiel kunde har klikket sig videre ud i internettets store jungle. Derfor er det utrolig vigtigt, at en virksomheds hjemmeside, ikke bare er flot, men også fremstår professionelt, både hvad angår design, brugervenlighed og søgeoptimering. En hjemmeside er virksomhedens ansigt udadtil. Er den professionel og brugervenlig, kan den være med til at fastholde de besøgende på jeres side. Balance imellem brugervenlighed og design Når I køber en hjemmeside hos Marketing Manager, vil den altid være lavet med en god balance mellem det grafiske design og

4

Marketing Manager |

brugervenlighed/funktionalitet på hjemmesiden. Den vil derved fremstå flot visuelt samtidig med, at den er let at finde rundt i og bruge. Vi leverer hjemmesiden i et let overskueligt CMS System, så I nemt kan opdatere den efter behov. Vi anbefaler WordPress hjemmeside, med CMS system som hjemmesideløsning. Vi har også muligheden for at opsætte det unikke design i en Joomla hjemmeside og CMS system løsning for jer.

Vidste du Budget henvender sig til dem, der ønsker et brugervenligt design med få moduler. Professionel er den løsning, vi normalt anbefaler kunden, da I her får stor fleksibilitet til en konkurrencedygtig pris. Enterprise er den helt store løsning, hvor alle moduler, vi tilbyder, er inkluderet, samt heldagskursus og 1 års udvidet support.

Vi tilbyder tre forskellige pakkeløsninger; Budget, Professionel eller Enterprise, så I får den hjemmesideløsning, der passer til jeres behov.

| www.marketing-manager.dk |


Hvad siger kunderne: Cafe Biografen “Vi er allermest glade for den gode kontakt, vi har haft med Marketing Manager. De er kommet med forslag, og vi har kunnet foreslå vores ideer, så det har været et rigtig godt samarbejde. Har vi spørgsmål, får vi altid et hurtigt svar tilbage, og det betyder rigtig meget for os, især fordi WordPress CMS systemet er helt nyt for os.”

Samarbejdet er det bedste af det hele, det har været gnidningsfrit. Vi føler, vi bliver taget alvorligt, og det er rigtig vigtigt for os. www.cafebio.dk

Cafe Biografen ønskede et re-design af sin nuværende hjemmeside. For at det nye design ikke skulle afvige for meget fra den overordnede designlinje, arbejdede Marketing Manager tæt sammen med Cafe Biografen om det nye design. For Marketing Manager er det vigtigt at lytte til kundens behov og hele tiden sørge for, at kunden er opdateret.

OK Haveservice “Jeg havde ledt et stykke tid efter nogen, som kunne hjælpe med en hjemmeside. Da Marketing Manager kontaktede mig, præsenterede de sig rigtig godt, så de fik lov at lave den. Jeg har kun godt at sige om Marketing Manager, de er hurtige til at følge op på tingene, og holder hvad de lover”

| www.marketing-manager.dk |

Jeg har kun godt at sige om Marketing Manager, de er hurtige til at følge op på tingene og holder, hvad de lover. www.ok-haveservice.dk

| Marketing Manager

Hos Marketing Manager skaber vi balance mellem funktionalitet og design. Selv om funktionaliteten er i top, er det vigtigt, at den også er indbydende og passer til målgruppen. Derfor arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder, når der skal designes en webside, så sikrer vi, at vores kunder får den webside, de ønsker sig.

5


Webshop Danskerne er blandt de hyppigste brugere af e-handel i verden Handler jeres kunder også på nettet? Der er sket en kraftig vækst i nethandel de sidste år, og efterhånden er det blevet lige så normalt at handle på nettet som i en almindelig butik. Der er mange fordele ved at have en webshop, et stort kundesegment har adgang til jeres butik døgnet rundt, og det tager blot et klik, før de er inde i jeres ”onlinebutik” og har adgang til jeres ydelser og produkter.

Vi tilbyder en webshop, der er nem at bruge og vedligeholde Hos Marketing Manager kan I købe webshops og webshop designs til jeres virksomhed. Vi producerer open source web-shops, da de er ”up to date”, og løbende bliver vedligeholdt af mange programmører.

Vidste du Vidste du, at i 2011 foregår 96,85 % af alle søgninger i Danmark på Google. Derfor er Google et utroligt vigtigt redskab, når der skal markedsføres på internettet. Kilde: gs.statcounter.com

Vi leverer både web-shops målrettet til B2B og B2C.

Hvad siger kunderne:

“Man kan hurtigt blive taget ved næsen, men her vidste vi, hvor vi var i processen, og det gav os en stor tryghed.” www.glasse.dk

6

Marketing Manager |

“Hvis der har været problemer, så har Marketing Manager været der hver gang.” www.batco.dk

“Samarbejdet er rigtig godt, vi har haft et glidende samarbejde om, hvordan webshoppen skulle tage sig ud, så den var i tråd med hjemmesiden” www.akuform.dk

| www.marketing-manager.dk |


Webshop Løsning Vi bruger Prestashop Når vi laver jeres webshop, er det i systemet Prestashop. Prestashop er et open source system, hvilket vil sige, at it-kyndige i hele verden har mulighed for at ændre og forbedre systemet. Som kunder er I derfor altid fuldt opdateret, og det er ganske gratis for jer. Med Prestashop kan vi designe en funktionel og indbyd-ende webshop – der er masser af muligheder. Og det bedste ved jeres webshop: I kan vise den frem 24 timer i døgnet!

Nogle af de mange muligheder i vores Webshop-system er: • • • •

Mulighed for sammensætning af pakker / tilbehørspakker Mulighed for mange former for rabatter (mængde, koder, kundegrupper, B2B etc.) Ubegrænset antal muligheder for produktvarianter (farve, længde, bredde etc.) Sælg med eller uden moms-og mange flere muligheder

Prestashops officielle hjemmeside: http://www.prestashop.com/

Vi skræddersyer unikke løsninger til vores kunder.

| www.marketing-manager.dk |

| Marketing Manager

7


SEO SEO-pakkeløsninger Hos Marketing Manager tilbyder vi forskellige løsninger: Budget, No Cure no pay, Enterprise, Adwords SEO og Lej en SEO ekspert.

Med en søgeoptimeret hjemmeside bliver I synlige på internettet

Til højre finder i et udpluk af vores SEO referencer.

– så kan kunderne se jer!

Bliver I fundet på Google? At markedsføre sig på nettet kan være en yderst fordelagtig strategi, men det kræver, at kunderne kan finde frem til jeres side. Med søgemaskineoptimering (SEO) kan I på en effektiv og billig måde markedsføre jeres produkt og få rigtig mange besøgende på jeres side.

Vidste du At vi kan hjælpe jer med at målrette jeres AdWords annoncer, så de rammer jeres målgruppe præcist.AdWords annoncer egner sig især til kampagner.

8

Marketing Manager |

Optimering af jeres Når vi optimerer jeres side, bliver det lettere for søgemaskinerne (fx Google), at finde den. Har I en god SEO, vil Google indeksere hjemmesiden højt, og hermed får den en høj placering på nettet. Det giver blikfang, så kunderne vælger at klikke på jer i stedet for dem, der ligger længere nede og på side 2 og 3.

| www.marketing-manager.dk |


SEO Referencer

Vil du ligge i toppen på Google?

Hvad siger kunderne:

AdWords annoncer Adwords-princippet kan være lidt svært at forstå, og derfor præsenterer vi det yderligere her.

Hos Marketing Manager har vi stor fokus på at annoncen, der klikkes på, skal vise den besøgende hen på den rigtige side.

Adwords er en af de mest fordelagtige annonceringsplatforme, da den er både effektiv og billig. Kort sagt betaler I en pris pr. klik, altså en pris pr. visning af jeres side.

Ved at bygge Adwords op på denne måde og foretage de tekniske optimeringer, kan vi optimere kampagn-en med 25 %.Herved får I mere for pengene, og jeres kunder finder det, de leder efter i 1. klik.

Vi laver en optimal opsætning, så I får en effektiv markedsføring. Placeringen af de annoncer, I har på Google, afhænger både af prisen I betaler og kvaliteten af jeres annoncer samt de sider, de linker til. I mange tilfælde peger annoncen ind på en side, der ikke er relevant for det, den besøgende søger efter.

| www.marketing-manager.dk |

”Vi valgte Marketing Manager, fordi deres designforslag var det mest nytænkende af de 5 forslag vi fik fremsendt” fortæller Andreas Birch ”det er mange penge at skulle investere, så det var vigtigt for os at afsøge markedet først”.

Fordele ved Google Adwords: • Målrettet og effektiv annonceringsform • Billig annonceringsform • Målrettede annoncering, der fanger den rette målgruppe

| Marketing Manager

9


Tekstforfatter Lad Marketing Manager skrive jeres tekster Sæt de rigtige ord på jeres virksomhed!

Hos Marketing Manager sætter vi ord på

Ord er ikke bare ord. En god tekst afspejler virksomheden, og den har et klart budskab, som modtageren forstår.

Vi kan hjælpe jer med: • Websidetekster • Pressemeddelelser • Nyhedsbreve • Tilretning af eksisterende tekster • Salgsbreve • Tekst til brochure/ pjecer • Opdateringer på Facebook/LinkedIn

Når Marketing Manager skriver en tekst, sker det derfor i tæt samarbejde, så vi forstår virksomhedens identitet og får en fornemmelse af, hvordan kunderne vil læse teksten.

Vidste du

Men alle kan jo skrive en tekst… Ja, det er ganske korrekt – dog er det ikke alle tekster, der er lige gode. En dårlig tekst kan give et misvisende billede af virksomheden, skabe misforståelser eller være trættende at læse. Derfor er det vigtigt at have en viden om, hvilke sproglige værktøjer der virker, og hvordan teksten skrives inden for en bestemt genre. Det er vigtigt at kende disse retningslinjer, så tekstens form og sproglige stil passer til virksomheden, til det medie den er tiltænkt og selvfølgelig tiltaler målgruppen.

10

Marketing Manager |

At din webside skal være scanbar. Vi læser nemlig ikke websiden ord for ord, men finder vigtige ord i teksten og danner forståelsen der udfra. Kilde: Sæt ord på af Thomas Hestbæk Andersen.

| www.marketing-manager.dk |


Hosting/Support Hosting

Support

Når I køber en webside eller web-shop hos Marketing Manager, så bestemmer I, om vi skal hoste den for jer, eller I vil gøre det selv.

I kan også vælge at få både support og gratis hosting gennem os. Når I vælger det, så har I altid muligheden for at kontakte os, hvis I har behov for hjælp. I får desuden gratis hosting igennem os, hvor vi sørger for opdateringer mv.

Ofte kan det være bekosteligt at få hostet sin webside/shop hos webbureauerne. Hos Marketing Manager mener vi ikke, at budgettet skal bruges på hosting, og giver derfor kunderne muligheden for selv at bestemme, om de vil hoste selv eller igennem os.

Support med gratis hosting pr. år kr. 2.495,- (så kan I ringe eller skrive til vores support og få hjælp) Udvidet Support med gratis hosting pr. år kr. 3.995,- (så kan I ringe eller skrive til vores support og få hjælp samt sende tekst og billeder, som vi retter på siden for jer)

Det betyder med andre ord, at det er vores kunder, der selv ejer de websider og shops, vi laver for dem, og at de frit kan vælge den hosting, der passer dem bedst.

Vidste du

Hos Marketing Manager vælger du selv din hosting.

At I på denne måde selv kan skræddersy jeres hosting. I kan fx vælge hosting/ support det første år og herefter vælge at hoste selv – det er vores kunder, der bestemmer, hvad der er bedst.

Sociale Medier Skal I med på bølgen ligesom jeres kunder?

Mange af de store internationale firmaer har for længst fået øjnene op for de sociale medier, og der er store fordele ved at markedsføre sin service og produkter via kanaler som Facebook og LinkedIn.

Fordelene er bl.a.:

• • •

I kommer tættere på jeres kunder, og får opbygget en loyal kundegruppe. I kan markedsføre jer direkte til den kundegruppe, der er interesseret i jeres produkter/service. I kan hurtigt introducere nye produkter / kampagner.

| www.marketing-manager.dk |

I kan sælge restlagre, eller varer der evt. udløber, i stedet for at smide dem ud. Markedsføringen spreder sig viralt (brugerne spreder budskabet i netværket). Prisen er lav og markedsføringen effektiv.

Er I interesseret i, hvordan jeres virksomhed kan få gavn af de sociale medier, så kontakt Marketing Manager og hør mere.

| Marketing Manager

11


For os handler det om:

- Tryghed - Tilfredshed - Kvalitet - NytĂŚnkning - HjĂŚlpsomhed

SEO / Adwords

Website

Webshop

Hosting/Support

Tekstforfatter

Sociale Medier

www.marketing-manager.dk | Tlf.: 3220 6030

Marketing Manager brochure 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you