Page 1

Gostinski del lahko sprejme do 35 gostov, zato ste vabljeni tudi tisti, ki želite s svojo družbo obeležiti različne praznike. Obiskovalce sprejemamo od 25. marca do 15. novembra, pozimi po predhodnem dogovoru. Lokal obratuje od 10h do 22h, poleti do 23h. Ob ponedeljkih zaprto.

... sproščeno... naravno... ” “Preprosto Ekološka kmetija: Ekološka vzreja živali, pridelava zelenjave, pridelava produktov iz narave. Izdelki naravnega okusa: Sir, jogurt, skuta, kruh, marmelade.

Naša kmetija nastaja od leta 1998. Pričeli smo z ovčerejo in sirarstvom, kasneje smo razširili še na gostinski del, danes pa vam lahko ponudimo tudi doma pridelano zelenjavo, sobe in prostor za šotorjenje. Največ obiskovalcev se vedno znova vrača po ovčji sir in jogurt. Še vedno je kmetija v nastajanju in tudi vi ste lahko soustvarjalec.

TURISTIČNA

Želite biti nekaj dni z nami: Sobe in prostor za šotorenje, obora za konje, možnost izposoje koles.

eko

Domača kuhinja: Jedi iz domačih pridelkov, tradicionalne jedi. Doživetja: Planinarjenje, kolesarjenje, plavanje v Nadiži in Soči. Raziskovanje neokrnjene narave: Sprostitev in sožitje, nabiranje zelišč, stik z živalmi.

www.robidisce.si

Pavla Brilej & Igor Cencič Robidišče 3 5223 Breginj Slovenija Telefon: 05 3849 858 Mobilnik: 041 332 668 kmetija@robidisce.si


Z veseljem vam predstavljamo Turistično eko kmetijo Robidišče, v najzahodnejši slovenski vasi, 17 km iz Kobarida. Iz doline Nadiže, pri vasi Podbela, se povzpnete po vijugasti cesti. Po nekaj km se pred vami prikaže planota, na kateri je vasica Robidišče. Zaznamujeta jo majhnost, beneška arhitektura in čudovit pogled na pogorje Kobariškega Stola. Tu najdete tudi nas.

Ekološka kmetija

Doživetja Sožitje z živalmi, rastlinami ter domačini.

Poleg ovc gojimo tudi koze, konje in kokoši, srečate pa se lahko še z mnogo drugimi živalmi, ki so del našega bivanja. Pristop do pridelave mleka in mlečnih izdelkov, kakor tudi do drugih prehranskih artiklov, je ekološki. Vsako leto pridobimo certifikat ekološke kontrole. Težimo k samooskrbi, zato je sortiman gojenih in prosto rastočih rastlin, ki jih uporabljamo v naši kuhinji, zelo pester.

Sprostitev v neokrnjeni naravi. Nabiranje zelišč. Planinarjenje. Kolesarjenje. Plavanje v Nadiži. Obisk kulturno zanimivih mest na slovenski in italijanski strani: Breginj, Kobarid, Čedad, Videm, ...

Želite biti nekaj dni z nami? Izdelki naravnega okusa V naši kuhinji sta prisotna preprostost in domačnost. Ohranjamo tradicionalne jedi našega kraja, kot so: frika, polenta, mineštra, jagnje v toču, pečenka s praženim krompirjem, njoki… Sir, jogurt in skuta iz ovčjega mleka, narejeni z veliko izkušnjami, so čudovitega, naravnega okusa. Postrežemo vam jih pri nas, ali si kupite za domov. Vso hrano spremlja doma pečen kruh.

Nudimo vam bivanje v dveh dvoposteljnih sobah in eni triposteljni. Vse sobe imajo svojo kopalnico. Prosti čas lahko preživljate na prostorni terasi v nadstropju ali na terasi pred lokalom, s čudovitim pogledom na Kobariški Stol in Kanin. Pripravljamo vse tri obroke. Konjeniški turizem: možnost nastanitve tako za konjenike kot za konje. Dodatna ponudba: šotorišče na kmetiji, za tiste, ki imate raje večji stik z naravo.

Kmetija Robidišče  

Kmetija Robidišče

Kmetija Robidišče  

Kmetija Robidišče

Advertisement