Brit Care Dog Booklet

Page 1

PREVENTION BY NUTRITION SUPER PREMIUM DOG FOOD


ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ, Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ. Η εξαιρετικής ποιότητας τροφή για σκύλους Brit Care έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προστατεύει τον οργανισμό από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Βασίζεται σε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως είναι το αρνί, ο σολομός, η ρέγγα, η πάπια και το κουνέλι τα οπόια εγγυώνται μια ισορροπημένη και υποαλλεργική σύνθεση που προλαμβάνει την εκδήλωση τροφικών δυσανεξιών ενώ ταυτόχρονα καθιστούν την τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Οι τροφές για σκύλους Brit Care περιέχουν επίσης συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση και βοηθούν στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης σοβαρών ασθενειών.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ H ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ BRIT CARE; Η μακροχρόνια χρήση ορισμένων τύπων πρωτεϊνών στις τροφές για σκύλους έχει οδηγήσει σε αύξηση των τροφικών αλλεργιών. Τέτοιες πρωτεΐνες είναι το σιτάρι, το καλαμπόκι, η σόγια καθώς και κάποια είδη κρέατος, όπως το κοτόπουλο, το βοδινό και το χοιρινό. Η εξάλειψη αυτών των τυπικών αλλεργιογόνων συστατικών από τη διατροφή δεν επιβαρύνει τον οργανισμό του σκύλου σας και και προλαμβάνει την εμφάνιση τροφικών αλλεργιών.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ Η εξάλειψη των δημητριακών, συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού, είναι ένα ακόμα βήμα για τη βελτίωση των θρεπτικών ιδιοτήτων της τροφής και την εξασφάλιση μακροχρόνιας υγείας και άριστης φυσικής κατάστασης. Το κύριο όφελος των τροφών χωρίς δημητριακά είναι ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης, ο οποίος μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης μίας από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις της σύγχρονης κοινωνίας: την παχυσαρκία.


ΠΡΟΛΗΨΗ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ: (σιλυμαρίνη) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: βιταμίνη C, πρεβιοτικά MOS και FOS, ινουλίνη

ΜΕΓΕΘΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

Από ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΥΣ, ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΥΣ έως και ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων. Επιλέξτε τον σωστό τύπο τροφής ανάλογα με τις μοναδικές ανάγκες του σκύλου σας

ΗΛΙΚΙΑ Από ΚΟΥΤΑΒΙΑ και ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ έως ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ και ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΡΟΦΈΣ WEIGHT LOSS, ENDURANCE, DOG SHOW CHAMPION, SENSITIVE


Lamb & Rice ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΙ; ΥΨΗΛΗ ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ. Το αρνί είναι εύπεπτο και περιέχει υψηλά επίπεδα πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (PUFA). Το πλήρες προφίλ αμινοξέων έχει βελτιστοποιηθεί για να θρέφει τους μύες και τους ιστούς και να διατηρεί τον σκύλο σε άριστη φυσική κατάσταση


ΚΟΥΤΑΒΙΑ - ΚΥΗΣΗ, ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;

PUPPY Lamb & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ – 12 ΜΗΝΩΝ)

2-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Το στάδιο της ανάπτυξης είναι κρίσιμο και γεμάτο προκλήσεις. Μετά τη γέννηση, τα κουτάβια εξαρτώνται από το γάλα της μητέρας τους. Η μετάβαση σε ξηρή τροφή αρχίζει μόλις φτάσουν στις 3 εβδομάδες. Ο ουσιαστικός ρόλος της διατροφής είναι να υποστηρίζει και να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

6-12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Στις 12 εβδομάδες, η μετάβαση σε εξειδικευμένες τροφές που περιέχουν τα απαραίτητα επίπεδα θρεπτικών συστατικών, βοηθά τα κουτάβια μεγαλόσωμων φυλών να ανταπεξέλθουν την δύσκολη περίοδο της έντονης ανάπτυξης. Η σωστή διατροφή είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της προσωπικότητας και των νοητικών ικανοτήτων τους.

12-20 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Από τη 12η έως την 20ή εβδομάδα, η ανάπτυξη είναι ταχεία και τα λεγόμενα μακρά οστά αρχίζουν να αναπτύσσονται και να διαμορφώνουν τη δομή του σώματος. Είναι σημαντικό τα κουτάβια να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή, όπου τα ανόργανα συστατικά να είναι σε άριστες αναλογίες και έτσι να προλαμβάνεται τόσο το πλεόνασμα όσο και η ανεπάρκειά τους.

20-52 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ Μετά την περίοδο ταχείας ανάπτυξης, το κουτάβι σας θα αρχίσει να αναπτύσσει το μυϊκό του σύστημα. Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών καλής ποιότητας ζωτική πηγή αμινοξέωνείναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Η πρόσληψη ανόργανων συστατικών και χονδροπροστατευτικών ουσιών είναι σημαντική προκειμένου να διατηρείται η μάζα και η ελαστικότητα των οστών και των αρθρώσεων.

12 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Το κουτάβι σας είναι τώρα ενήλικο και έτοιμο να μεταβεί σε τροφές για ενήλικους σκύλους που έχουν σχεδιαστεί για διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης.

Σας προτείνουμε επίσης το Brit Care Puppy, με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία, για εγκυμονούσες και θυλάζουσες θηλυκές.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ – 12 ΜΗΝΩΝ) ΣΎΝΘΕΣΗ: κρέας αρνιού (45%), ρύζι (30%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, έλαιο σολομού (3%), φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη (110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 32%, λίπος 18%, υγρασία 10%, τέφρα 7,7%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,8%, φώσφορος 1,3%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 4.000 kcal/kg, Ω3: 0,42%, Ω6: 2,10%.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Υποαλλεργική σύνθεση με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λιπαρά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή ανάπτυξη των κουταβιών ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πρεβιοτικά όπως, mannan/φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και την ρύθμιση της εντερικής μικροχλωρίδας ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες και ισορροπημένα ανόργανα συστατικά (Ca και P) για τη σωστή ανάπτυξη των οστών, των αρθρώσεων, του χόνδρου και των δοντιών ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων από έλαιο σολομού για την ανάπτυξη των νοητικών λειτουργιών και της ικανότητας μάθησης


ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: 1) ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, 2) ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗΣ

LARGE BREED

Lamb & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ (3 ΜΗΝΩΝ – 2 ΕΤΩΝ) ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG)

12-20 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ Σε αυτήν την περίοδο που διαρκεί δύο μήνες, οι νεαροί σκύλοι μπορούν να διπλασιάσουν το βάρος τους, ενώ ολοκληρώνεται ο σχηματισμός των αυτιών, των δοντιών και των νυχιών. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τροφές ανεπαρκείς σε ανόργανα συστατικά και ενέργεια (% λίπος). Βελτιστοποιήσαμε την περιεκτικότητα σε ανόργανα και θρεπτικά συστατικά προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη γερών οστών και να προληφθεί το ενδεχόμενο υπερανάπτυξης και άλλων παραμορφώσεων.

2-2,5 ΕΤΩΝ (ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 KG) ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο φίλος σας είναι τώρα ενήλικος και έτοιμος να μεταβεί στην τροφή Brit Care Adult για μεγαλόσωμες/γιγαντόσωμες φυλές που έχει σχεδιαστεί για διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Εκτός από την εξασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης, είναι εξίσου σημαντικό για τους νεαρούς σκύλους μία καλή διατροφή που να προάγει τη σωστή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της τροφής που επιλέγουμε σε ανοσοτροποποιητικές ουσίες, τόσο καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα θα αναπτύξουν.

20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ - 2-2,5 ΕΤΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ Μετά την περίοδο ταχείας ανάπτυξης, ο νεαρός σκύλος σας θα αρχίσει να αναπτύσσει το μυϊκό του σύστημα. Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών καλής ποιότητας -μια ζωτική πηγή αμινοξέων- είναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Επειδή η ανάπτυξη των οστών ολοκληρώνεται σε ηλικία μεταξύ 2 έως 2,5 ετών, είναι επίσης αναγκαίο να εξασφαλιστεί η ισορροπημένη πρόσληψη ανόργανων ουσιών.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ (3 ΜΗΝΩΝ – 2 ΕΤΩΝ) ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: κρέας αρνιού (42%), ρύζι (36%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, έλαιο σολομού (3%), φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη (110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 28%, λίπος 14%, υγρασία 10%, τέφρα 7,5%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,7%, φώσφορος 1,3%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.720 kcal/kg, Ω3: 0,39%, Ω6: 1,55%.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υποαλλεργική σύνθεση με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λιπαρά και ανόργανα συστατικά για υγιή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της ταχείας ανάπτυξης ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πρεβιοτικά όπως, mannan/φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και την ρύθμιση της εντερικής μικροχλωρίδας ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες και ισορροπημένα ανόργανα συστατικά (Ca και P) για τη σωστή ανάπτυξη των οστών, των αρθρώσεων, του χόνδρου και των δοντιών ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων από έλαιο σολομού για την ανάπτυξη των νοητικών λειτουργιών και της ικανότητας μάθηση


ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΨΗ, ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΣΤΡΕΣ

ADULT SMALL BREED Lamb & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (1 – 10 KG)

Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η στοματική υγιεινή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις μικρόσωμες φυλές, λόγω της μακροζωίας τους. Προλαμβάνοντας την συσσώρευση οδοντικής πλάκας και πέτρας, η βακτηριακή μόλυνση στη στοματική κοιλότητα μειώνεται. Αυτό με τη σειρά δρα προστατευτικά ως προς την υγεία του σκύλου και βοηθά στη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ Στη ζωή κάθε σκύλου, υπάρχουν φορές όπου διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να εξασθενήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέτοιοι παράγοντες είναι η αλλαγή των εποχών, η απώλεια τριχώματος, η αναπαραγωγή και άλλες στρεσογόνες καταστάσεις. Η ημερήσια πρόσληψη φυσικών ουσιών και βιταμινών με ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός του σκύλου σας είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ, ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ποιότητα, η πυκνότητα και η λάμψη του τριχώματος είναι βασικοί δείκτες της καλής φυσικής κατάστασης του σκύλου σας. Τα θρεπτικά συστατικά -όπως έιναι τα ω-3 λιπαρά οξέα απο έλαιο σολομού - υποστηρίζουν την ανάπλαση του δέρματος και του τριχώματος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν μία άριστη εμφάνιση.Επιπλέον έχουν θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και στη ζωτικότητα του σκύλου σας.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΨΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ Οι μικρόσωμοι σκύλοι έχουν γρήγορο μεταβολισμό. Για να παραμένουν σε άριστη κατάσταση, χρειάζονται διατροφή με αυξημένα και ισορροπημένα επίπεδα πρωτεϊνών και λιπαρών προκειμένου να διευκολύνεται η πέψη και να ικανοποιούνται οι υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις που έχουν οι μικρόσωμες φυλές.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (1 – 10 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: κρέας αρνιού (40%), ρύζι (36%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, έλαιο σολομού (2%), φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 28%, λίπος 17%, υγρασία 10%, τέφρα 7,2%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,6%, φώσφορος 1,3%.

7,5kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.870 kcal/kg, Ω3: 0,33%, Ω6: 2,05%.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΨΗ Υποαλλεργική σύνθεση με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λιπαρά που ικανοποιεί τις ενεργειακές απαιτήσεις των μικρόσωμων φυλών ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πρεβιοτικά όπως, mannan/ φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και την ρύθμιση της εντερικής μικροχλωρίδας ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων από έλαιο σολομού που υποστηρίζουν το νευρικό σύστημα και χαρίζουν υγιές δέρμα και τρίχωμα ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Βιταμίνη C, δεντρολίβανο και γαρύφαλλο για υγιή δόντια και ούλα και πρόληψη του σχηματισμού πέτρας


ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ = ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ADULT MEDIUM BREED Lamb & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΦΥΛΩΝ (10 – 25 KG)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ Στη ζωή κάθε σκύλου υπάρχουν φορές όπου διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να εξασθενήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέτοιοι παράγοντες είναι η αλλαγή των εποχών, η απώλεια τριχώματος, η αναπαραγωγή και άλλες στρεσογόνες καταστάσεις. Η ημερήσια πρόσληψη φυσικών ουσιών και βιταμινών με ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός του σκύλου σας είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΙ; ΥΨΗΛΗ ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ευκολία της πέψης και η απορροφητικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά ποιότητας στη διατροφή του σκύλου. Το αρνί είναι εύπεπτο και περιέχει υψηλά επίπεδα PUFA (ακόρεστα λιπαρά). Η ποιότητα των συστατικών και η ευκολία της πέψης της τροφής σημαίνει ότι οι μύες και οι ιστοί τρέφονται σωστά, με αποτέλεσμα ο σκύλος σας να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ, ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένας υγιής σκύλος έχει απαλό δέρμα απαλλαγμένο από πιτυρίδα και ερεθισμούς. Το τρίχωμα πρέπει να είναι πλούσιο και ευχάριστο στην αφή, χωρίς απώλειες.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ; Η μακροχρόνια χρήση ορισμένων τύπων πρωτεϊνών στις τροφές για σκύλους, όπως είναι η σόγια, το μοσχάρι, το χοιρινό, το σιτάρι και το καλαμπόκι, έχει οδηγήσει σε αύξηση των τροφικών αλλεργιών. Η εξάλειψη αυτών των τυπικών αλλεργιογόνων συστατικών από τη διατροφή δεν επιβαρύνει τον οργανισμό του σκύλου σας και προλαμβάνει την εμφάνιση τροφικών αλλεργιών.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΦΥΛΩΝ (10 – 25 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: κρέας αρνιού (38%), ρύζι (37%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, έλαιο σολομού (2%), φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, δενδρολίβανο, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 26%, λίπος 16%, υγρασία 10%, τέφρα 7,2%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,6%, φώσφορος 1,3%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.820 kcal/kg, Ω3: 0,32%, Ω6: 1,90%.

ΥΨΗΛΗ ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ Υποαλλεργική σύνθεση με εύπεπτες πρωτεΐνες, λιπαρά και θρεπτικά συστατικά για την ανάπλαση των μυών και τη διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πρεβιοτικά όπως, mannan/ φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και την ρύθμιση της εντερικής μικροχλωρίδας ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων από έλαιο σολομού για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ Βιταμίνη C , με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ

ADULT LARGE BREED Lamb & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG)

Οι αρθρώσεις και τα οστά των μεγαλόσωμων φυλών υπόκεινται σε σημαντικές καταπονήσεις και θα πρέπει να φροντίζονται εφ’ όρου ζωής με διατροφή πλούσια σε χονδροπροστατευτικούς παράγοντες.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΙ; ΥΨΗΛΗ ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ευκολία της πέψης και η απορροφητικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά ποιότητας στη διατροφή του σκύλου. Το αρνί είναι εύπεπτο και περιέχει υψηλά επίπεδα PUFA (ακόρεστα λιπαρά). Η ποιότητα των συστατικών και η ευκολία της πέψης της τροφής σημαίνει ότι οι μύες και οι ιστοί τρέφονται σωστά, με αποτέλεσμα ο σκύλος σας να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ Στη ζωή κάθε σκύλου, υπάρχουν φορές όπου διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να εξασθενήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέτοιοι παράγοντες είναι η αλλαγή των εποχών, η απώλεια τριχώματος, η αναπαραγωγή και άλλες στρεσογόνες καταστάσεις. Η ημερήσια πρόσληψη φυσικών ουσιών και βιταμινών με ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός του σκύλου σας είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ; Η μακροχρόνια χρήση ορισμένων τύπων πρωτεϊνών στις τροφές για σκύλους, όπως είναι η σόγια, το μοσχάρι, το χοιρινό, το σιτάρι και το καλαμπόκι, έχει οδηγήσει σε αύξηση των τροφικών αλλεργιών. Η εξάλειψη αυτών των τυπικών αλλεργιογόνων συστατικών από τη διατροφή δεν επιβαρύνει τον οργανισμό του σκύλου σας και προλαμβάνει την εμφάνιση τροφικών αλλεργιών.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: κρέας αρνιού (38%), ρύζι (38%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, έλαιο σολομού (2%), φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 26%, λίπος 14%, υγρασία 10%, τέφρα 7,0%, ακατέργαστες ίνες 2,8%, ασβέστιο 1,5%, φώσφορος 1,2%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.700 kcal/kg, Ω3: 0,3%, Ω6: 1,55%.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΥΣ Υποαλλεργική σύνθεση με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λιπαρά και θρεπτικά συστατικά για την ανάπλαση των μυών και τη διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πρεβιοτικά όπως, mannan/φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και την ρύθμιση της εντερικής μικροχλωρίδας ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες και ω-3 για δυνατές και υγιείς αρθρώσεις, αρθρικό χόνδρο, τένοντες και συνδέσμους ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΟΙ

SENIOR Lamb & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ; Το γήρας επέρχεται μεταξύ 10 και 12 ετών στις μικρόσωμες φυλές, 8 και 10 ετών στις μεσαίου μεγέθους φυλές, και 6 και 8 ετών στις μεγαλόσωμες και γιγαντόσωμες φυλές αντίστοιχα. Σημάδια προχωρημένης ηλικίας είναι τα εξής: αισθητά μειωμένη δραστηριότητα, απώλεια της κινητικότητας, αλλαγές στο χρώμα του τριχώματος, αύξηση του βάρους.

Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ Στους ηλικιωμένους σκύλους, το υπερβολικό βάρος σχετίζεται με τη μειωμένη κινητικότητα. Μία ισορροπημένη διατροφή με μειωμένα επίπεδα λιπαρών και η καθημερινή άσκηση είναι αναγκαία και αποτελούν τον καλύτερο τρόπο διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση.

ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζει τη δραστηριότητα και τη φυσική κατάσταση των ηλικιωμένων σκύλων. Τα ω-3 λιπαρά οξέα και άλλα λειτουργικά συστατικά της τροφής μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιώνουν την κατάσταση της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση της κινητικότητας και της φυσικής κατάτασης είναι οι εύπλαστες αρθρώσεις και οι εύκαμπτοι τένοντες. Η προληπτική διατροφή που περιέχει χονδροπροστατευτικούς παράγοντες και ω-3 λιπαρά οξέα ανακουφίζει από φλεγμονές και θρέφει τον αρθρικό χόνδρο μετριάζοντας έτσι τις αρνητικές επιπτώσεις του γήρατος στο μυοσκελετικό σύστημα


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΎΝΘΕΣΗ: κρέας αρνιού (35%), ρύζι (35%), αποξηραμένα μήλα, λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), πολτός τεύτλων, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (2%), μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/ kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 25%, λίπος 12%, υγρασία 10%, τέφρα 7,0%, ακατέργαστες ίνες 4,2%, ασβέστιο 1,5%, φώσφορος 1,2%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.550 kcal/kg, Ω3: 0,28%, Ω6: 1,22%.

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ Υποαλλεργική σύνθεση με πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και μειωμένα λιπαρά που καθιστούν την τροφή εύπεπτη και μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πρεβιοτικά όπως, mannan/φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και την ρύθμιση της εντερικής μικροχλωρίδας ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ Τα ω-3 λιπαρά οξέα, η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς και μειώνουν τον κίνδυνο πρόκλησης καρδιαγγειακής νόσου ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες ώστε οι αρθρώσεις, οι χόνδροι, οι τένοντες και οι σύνδεσμοι να διατηρούνται δυνατοί και εύκαμπτοι


GRAIN-FREE

Salmon & Potato ΓΙΑΤΙ ΣΟΛΟΜΟ; ΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ, ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ω-3. ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία του μυϊκού ιστού. Ο σολομός περιέχει βασικά αμινοξέα σε άριστες αναλογίες, έτσι απορροφάται πιο αποτελεσματικά απο άλλες συνηθισμένες πηγές πρωτεϊνών. Ο σολομός περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων (DHA και EPA) τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του δέρματος και του τριχώματος, στην ανάπτυξη των αισθήσεων και των νοητικών ικανοτήτων, καθώς επίσης και στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.


ΚΟΥΤΑΒΙΑ - ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;

2-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

GRAIN-FREE

PUPPY

Salmon & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ - 12 ΜΗΝΩΝ)

ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Το στάδιο της ανάπτυξης είναι κρίσιμο και γεμάτο προκλήσεις. Μετά τη γέννηση, τα κουτάβια εξαρτώνται από το γάλα της μητέρας τους. Η μετάβαση σε ξηρή τροφή αρχίζει μόλις φτάσουν στις 3 εβδομάδες. Ο ουσιαστικός ρόλος της διατροφής είναι να υποστηρίζει την ανάπτυξη και να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

6-12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Στις 12 εβδομάδες, η μετάβαση σε εξειδικευμένες τροφές που περιέχουν τα απαραίτητα επίπεδα θρεπτικών συστατικών, βοηθά τα κουτάβια μεγαλόσωμων φυλών να ανταπεξέλθουν την περίοδο της έντονης ανάπτυξης. Η διατροφή είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της προσωπικότητας και των νοητικών ικανοτήτων τους.

12-20 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Από τη 12η έως την 20ή εβδομάδα, η ανάπτυξη είναι ταχεία και τα λεγόμενα μακρά οστά αρχίζουν να αναπτύσσονται και να διαμορφώνουν τη δομή του σώματος. Είναι σημαντικό τα κουτάβια να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή, οπου τα ανόργανα συστατικά να είναι σε άριστες αναλογίες και έτσι να προλαμβάνεται τόσο το πλεόνασμα όσο και η ανεπάρκειά τους.

20-52 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ Μετά την περίοδο ταχείας ανάπτυξης, το κουτάβι σας θα αρχίσει να αναπτύσσει το μυϊκό του σύστημα. Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών καλής ποιότητας - ζωτική πηγή αμινοξέωνείναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού.

12 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Το κουτάβι σας είναι τώρα ενήλικο και έτοιμο να μεταβεί σε τροφές για ενήλικους σκύλους που έχουν σχεδιαστεί για διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης.

Σας προτείνουμε επίσης το Brit Care Puppy, με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, για εγκυμονούσες και θηλάζουσες θηλυκές.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ – 12 ΜΗΝΩΝ) ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (35%), πατάτα (28%), πρωτεΐνη σολομού (15%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), έλαιο σολομού (3%), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη (110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 30%, λίπος 18%, υγρασία 10%, τέφρα 7,7%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,3%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.890 kcal/kg, Ω3: 0,89%, Ω6: 2,44%.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύνθεση χωρίς δημητριακά, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ακόρεστα λιπαρά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή ανάπτυξη των κουταβιών ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδοπροστατευτικοί παράγοντες και ισορροπημένα ανόργανα συστατικά (Ca & P) για τη σωστή ανάπτυξη των οστών, των αρθρώσεων, του χόνδρου και των δοντιών ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων από σολομό για την ανάπτυξη των νοητικών λειτουργιών και της ικανότητας μάθησης ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: 1) ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, 2) ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗΣ 12-20 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

GRAIN-FREE LARGE BREED

Salmon & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ (3 ΜΗΝΩΝ – 2 ΕΤΩΝ) ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG)

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ Σε αυτήν την περίοδο που διαρκεί δύο μήνες, οι νεαροί σκύλοι μπορούν να διπλασιάσουν το βάρος τους, ενώ ολοκληρώνεται ο σχηματισμός των αυτιών, των δοντιών και των νυχιών. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τροφές ανεπαρκείς σε ανόργανα συστατικά και ενέργεια (% λίπος). Βελτιστοποιήσαμε την περιεκτικότητα σε ανόργανα και θρεπτικά συστατικά προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη γερών οστών και να προληφθεί το ενδεχόμενο υπερανάπτυξης και άλλων παραμορφώσεων.

20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ - 2-2,5 ΕΤΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ Μετά την περίοδο ταχείας ανάπτυξης, ο νεαρός σκύλος σας θα αρχίσει να αναπτύσσει το μυϊκό του σύστημα. Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών καλής ποιότητας - ζωτική πηγή αμινοξέων- είναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Επειδή η ανάπτυξη των οστών ολοκληρώνεται σε ηλικία μεταξύ 2 και 2,5 ετών, είναι επίσης αναγκαίο να εξασφαλιστεί η ισορροπημένη πρόσληψη ανόργανων ουσιών.

2-2,5 ΕΤΩΝ

(ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 KG)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο φίλος σας είναι τώρα ενήλικος και έτοιμος να μεταβεί στην τροφή Brit Care Adult για μεγαλόσωμες/γιγαντόσωμες φυλές που έχει σχεδιαστεί για διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Εκτός από την εξασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης, είναι εξίσου σημαντικό για τους νεαρούς σκύλους μία διατροφή που να προάγει τη σωστή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της τροφής που επιλέγουμε σε ανοσοτροποποιητικές ουσίες, τοσο καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα θα ανααπτύξουν.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ (3 ΜΗΝΩΝ – 2 ΕΤΩΝ) ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (35%), πατάτα (32%), πρωτεΐνη σολομού (13%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), έλαιο σολομού (3%), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη (110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 28%, λίπος 15%, υγρασία 10%, τέφρα 7,4%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,2%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.770 kcal/kg, Ω3: 0,82%, Ω6: 2,10%.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Σύνθεση χωρίς δημητριακά, με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λιπαρά και ιχνοστοιχεία για την υγιή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της ταχείας ανάπτυξης ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων από σολομό για την ανάπτυξη των νοητικών λειτουργιών και της ικανότητας μάθησης ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες και ισορροπημένα ανόργανα συστατικά (Ca & P) για τη σωστή ανάπτυξη των οστών, των αρθρώσεων, του χόνδρου και των δοντιών ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ , ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ = ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ

GRAIN-FREE

ADULT

Salmon & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΦΥΛΩΝ (1 – 25 KG)

Στη ζωή κάθε σκύλου, υπάρχουν φορές όπου η ανάπτυξη και διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να εξασθενήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέτοιοι παράγοντες είναι η αλλαγή των εποχών, η απώλεια τριχώματος, η αναπαραγωγή και άλλες στρεσογόνες καταστάσεις. Η ημερήσια πρόσληψη φυσικών ουσιών και βιταμινών με ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός του σκύλου σας είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΣΟΛΟΜΟ; ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Ο σολομός είναι μία άριστη πηγη αμινοξέων. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία του μυϊκού ιστού και διαδραματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στη διατροφή. Ο σολομός είναι μια σύνθετη πηγή αμινοξέων τα οποία απορροφούνται καλύτερα από τον οργανισμό σε σχέση με τις συνηθισμένες πηγές πρωτεϊνών. Ο σολομός περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων (DHA και EPA) που είναι σημαντικά για την ποιότητα του δέρματος και του τριχώματος, την ανάπτυξη των αισθήσεων και των νοητικών ικανοτήτων, καθώς επίσης και για την καλή λειτουργία του καδιαγγειακού συστήματος.

ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ, ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένας υγιής σκύλος έχει απαλό δέρμα απαλλαγμένο από πιτυρίδα και ερεθισμούς. Το τρίχωμα πρέπει να είναι πλούσιο και ευχάριστο στην αφή, χωρίς απώλειες.

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ; Η εξάλειψη των δημητριακών είναι ένα ακόμα βήμα για τη βελτίωση των θρεπτικών ιδιοτήτων της τροφής και την εξασφάλιση μακροχρόνιας υγείας και άριστης φυσικής κατάστασης. Το κύριο όφελος των τροφών χωρίς δημητριακά είναι ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης, ο οποίος μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης παχυσαρκίας


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΦΥΛΩΝ (1 – 25 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (35%), πατάτα (34%), πρωτεΐνη σολομού (10%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (2%), μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 26%, λίπος 15%, υγρασία 10%, τέφρα 7,5%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,2%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.760 kcal/kg, Ω3: 0,7%, Ω6: 2,10%.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΥΩΝ Σύνθεση χωρίς δημητριακά με εύπεπτες πρωτεΐνες, και ακόρεστα λιπαρά για που βελτιώνουν την φυσική κατάσταση και την ανάπτυξη των μυών ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης για βέλτιστα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης παχυσαρκίας ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδίας και χαρίζουν υγιές δέρμα και τρίχωμα ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ

GRAIN-FREE

ADULT LARGE BREED Salmon & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG)

ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Οι αρθρώσεις και τα οστά των μεγαλόσωμων φυλών υπόκεινται σε σημαντικές καταπονήσεις και θα πρέπει να φροντίζονται δια βίου με διατροφή πλούσια σε χονδροπροστατευτικούς παράγοντες και ισορροπημένα ανόργανα συστατικά.

ΓΙΑΤΙ ΣΟΛΟΜΟ; ΠΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Ο σολομός είναι μία άριστη πηγη αμινοξέων. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία του μυϊκού ιστού και διαδραματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στη διατροφή. Ο σολομός είναι μια σύνθετη πηγή αμινοξέων τα οποία απορροφούνται καλύτερα από τον οργανισμό σε σχέση με τις συνηθισμένες πηγές πρωτεϊνών. Ο σολομός περιέχει επίσης υψηλά επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων (DHA και EPA) που είναι σημαντικά για την ποιότητα του δέρματος και του τριχώματος, την ανάπτυξη των αισθήσεων και των νοητικών ικανοτήτων, καθώς επίσης και για την καλή λειτουργία του καδιαγγειακού συστήματος.

ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ, ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένας υγιής σκύλος έχει απαλό δέρμα απαλλαγμένο από πιτυρίδα και ερεθισμούς. Το τρίχωμα πρέπει να είναι πλούσιο και ευχάριστο στην αφή, χωρίς απώλειες.

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ; Η εξάλειψη των δημητριακών είναι ένα ακόμα βήμα για τη βελτίωση των θρεπτικών ιδιοτήτων της τροφής και την εξασφάλιση μακροχρόνιας υγείας και άριστης φυσικής κατάστασης. Το κύριο όφελος των τροφών χωρίς δημητριακά είναι ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης, ο οποίος μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης παχυσαρκίας.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (34%), πατάτα (34%), πρωτεΐνη σολομού (10%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (2%), μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 25%, λίπος 14%, υγρασία 10%, τέφρα 7,0%, ακατέργαστες ίνες 2,8%, ασβέστιο 1,2%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.700 kcal/kg, Ω3: 0,68%, Ω6: 2,00%.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΥΣ Σύνθεση χωρίς δημητριακά με ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λιπαρά και θρεπτικά συστατικά για ανάπλαση των μυών και τη διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδίας και χαρίζουν υγιές δέρμα και τρίχωμα ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες για δυνατές και υγιείς αρθρώσεις, αρθρικό χόνδρο, τένοντες και συνδέσμους ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΟΣΤΑ, ΠΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ

GRAIN-FREE

GIANT

Salmon & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 KG)

Οι αρθρώσεις και τα οστά των γιγαντόσωμων φυλών υπόκεινται σε ακραίες καταπονήσεις και θα πρέπει να φροντίζονται εφ’ όρου ζωής με διατροφή πλούσια σε χονδροπροστατευτικούς παράγοντες. Θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο βάρος του σκύλου, καθώς η παχυσαρκία επηρεάζει αρνητικά την κινητικότητα.

CA-P Ο σκύλος θα πρέπει να προσλαμβάνει επαρκείς ποσότητες ανόργανων συστατικών, ιδιαίτερα ασβέστιο και φώσφορο. Οι γιγαντόσωμες φυλές τα χρειάζονται σε ισορροπημένη αναλογία καθημερινά.

ΕΥΠΕΠΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ Ένα από τα πλεονεκτήματα της ξηράς τροφής είναι η δυνατότητα προσαρμογής της μερίδας προκειμένου να αξιοποιηθούν στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά της τροφής. Αυτό επιβαρύνει λιγότερο τον οργανισμό, το γαστρεντερικό σύστημα (γαστρική διάταση). Για τις γιγαντόσωμες φυλές, συνιστάται η χορήγηση τροφής να γίνεται σε μικρότερα μεσοδιαστήματα.

ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου που επηρεάζει τη δραστηριότητα και τη φυσική κατάσταση των γιγαντόσωμων φυλών. Τα ω-3 λιπαρά οξέα και άλλα λειτουργικά συστατικά της τροφής μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιώνουν την κατάσταση της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 KG) ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (35%), πατάτα (32%), πρωτεΐνη σολομού (12%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (2%), μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 28%, λίπος 16%, υγρασία 10%, τέφρα 7,0%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,2%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.830 kcal/kg, Ω3: 0,72%, Ω6: 2,40%.

ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΡΙΔΑΣ Σύνθεση χωρίς δημητριακά με υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών για να ικανοποιούνται οι ενεργειακές ανάγκες των γιγαντόσωμων φυλών με τη χορήγηση μικρότερων και πιο εύπεπτων μερίδων ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Άριστα επίπεδα ασβεστίου και φωσφόρου που ενισχύουν την αντοχή και την ανθεκτικότητα των οστών ακόμη και σε ακραία καταπόνηση ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες για δυνατές και υγιείς αρθρώσεις, αρθρικό χόνδρο, τένοντες και συνδέσμους ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Αυξημένα επίπεδα ω-3 ακόρεστων λιπαρών, βιταμίνη Β12 και φολικό οξύ που ενισχύουν την καλή λειτουργία της καρδιάς και μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου


SENIOR & LIGHT

GRAIN-FREE

SENIOR & LIGHT Salmon & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ; Το γήρας επέρχεται μεταξύ 10 και 12 ετών στις μικρόσωμες φυλές, 8 και 10 ετών στις μεσαίου μεγέθους φυλές, και 6 και 8 ετών στις μεγαλόσωμες και γιγαντόσωμες φυλές αντίστοιχα. Σημάδια προχωρημένης ηλικίας είναι τα εξής: αισθητά μειωμένη δραστηριότητα, απώλεια της κινητικότητας, αλλαγές στο χρώμα του τριχώματος, αύξηση του βάρους.

Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ Στους ηλικιωμένους σκύλους, το υπερβολικό βάρος σχετίζεται με τη μειωμένη κινητικότητα. Μία ισορροπημένη διατροφή με μειωμένα επίπεδα λιπαρών και η καθημερινή άσκηση είναι αναγκαία και αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να να διατηρούνται σε άριστη φυσική κατάσταση.

ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζει τη δραστηριότητα και τη φυσική κατάσταση των ηλικιωμένων σκύλων. Τα ω-3 λιπαρά οξέα και άλλα λειτουργικά συστατικά της τροφής μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιώνουν την κατάσταση της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση της κινητικότητας και της φυσικής κατάτασης είναι οι εύπλαστες αρθρώσεις και οι εύκαμπτοι τένοντες. Η προληπτική διατροφή που περιέχει χονδροπροστατευτικούς παράγοντες και ω-3 λιπαρά οξέα ανακουφίζει από φλεγμονές και θρέφει τον αρθρικό χόνδρο μετριάζοντας έτσι τις αρνητικές επιπτώσεις του γήρατος στο μυοσκελετικό σύστημα


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (32%), πατάτα (32%), πρωτεΐνη σολομού (8%), αποξηραμένα μήλα, λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), πολτός τεύτλων, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (2%), μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/ kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 25%, λίπος 12%, υγρασία 10%, τέφρα 7,5%, ακατέργαστες ίνες 4,5%, ασβέστιο 1,4%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.490 kcal/kg, Ω3: 0,7%, Ω6: 1,61%.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Σύνθεση χωρίς δημητριακά με εύπεπτες πρωτεΐνες και λιγότερα λιπαρά που ενισχύουν την ανάπλαση των μυών και μειώνουν την εναπόθεση λίπους στο σώμα ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης για άριστα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης παχυσαρκίας ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ Αυξημένα επίπεδα ω-3 ακόρεστων λιπαρών, βιταμίνη Β12 και φολικό οξύ που υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς και μειώνουν τον κίνδυνο πρόκλησης καρδιαγγειακής νόσου ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες και ω-3 για δυνατές και υγιείς αρθρώσεις, αρθρικό χόνδρο, τένοντες και συνδέσμου


Special Care ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ: Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,Η ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ Όλοι οι σκύλοι μπορεί να περάσουν μία περίοδο στη ζωή τους όπου λόγω αλλαγών στην καθημερινότητά τους η συνηθισμένη διατροφή δεν επαρκεί. Η συγκεκριμένη σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν οι υπέρβαροι σκύλοι, οι σκύλοι με αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις και οι σκύλοι με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα ή τροφική δυσανεξία.


ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

KG

WEIGHT LOSS

Rabbit & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η απώλεια βάρους στους σκύλους επηρεάζεται από τους ίδιους παράγοντες όπως και στους ανθρώπους. Προκειμένου να επιτευχθεί απώλεια βάρους, η κατανάλωση σακχάρων και λιπαρών πρέπει να μειωθεί και να αντικατασταθεί με εύπεπτες και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες. Η περιεκτικότητα λιπαρών στη σύνθεση είναι ελάχιστη και περιλαμβάνει ακόρεστα λιπαρά, δηλαδή τη μορφή που είναι πιο χρήσιμη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ: Η ΑΣΚΗΣΗ Μην ξεχνάτε τις τακτικές βόλτες και την άσκηση, καθώς είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του σκύλου σας και τη διατήρηση του ιδανικού βάρους. Η διατροφή που είναι εμπλουτισμένη με χονδροπροστατευτικούς παράγοντες συμβάλλει στην πρόληψη των προβλημάτων κινητικότητας και διατηρεί τη μάζα και την ελαστικότητα των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των τενόντων.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Η πείνα είναι εχθρός – ο σκύλος που πεινά δεν είναι χαρούμενος. Ο μοναδικός συνδυασμός διαλυτών και αδιάλυτων ινών παρατείνει την αίσθηση κορεσμού μεταξύ των γευμάτων.

ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ Η αλλαγή της διατροφής, η άσκηση και τα ενεργά συστατικά στην τροφή (L-καρνιτίνη) βοηθούν τη διαδικασία απώλειας βάρους.

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΣΎΝΘΕΣΗ: κουνέλι (36%), ρύζι (35%), αποξηραμένα μήλα, πολτός τεύτλων, κυτταρίνη, λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), μαγιά μπύρας, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (1%), υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη (110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 27%, λίπος 10%, υγρασία 10%, τέφρα 5,5%, ακατέργαστες ίνες 9,0%, ασβέστιο 1,4%, φώσφορος 1,1%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, L-καρνιτίνη 200 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.200 kcal/kg, Ω3: 0,16%, Ω6: 1,05%.

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ Υποαλλεργική σύνθεση με εύπεπτες πρωτεΐνες, και μειωμένα λιπαρά που υποστηρίζουν την σωστή ανάπτυξη των μυών και μειώνουν την εναπόθεση λίπους στο σώμα ΑΣΚΗΣΗ Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες και ω-3 για δυνατές και υγιείς αρθρώσεις, αρθρικό χόνδρο, τένοντες και συνδέσμους ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ Άριστα επίπεδα διαλυτών και αδιάλυτων ινών που βοηθούν την πέψη και δημιουργούν την αίσθηση κορεσμού μεταξύ των γευμάτων ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ L-καρνιτίνη που συμμετέχει στην οξείδωση των λιπαρών οξέων και στη φυσική μετατροπή του λίπους σε ενέργεια


ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ENDURANCE Duck & Rice ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΤΕΝΟΝΤΕΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ Κατά τη διάρκεια τακτικής άσκησης, το μυοσκελετικό σύστημα υπόκειται σε αυξημένες καταπονήσεις. Μία διατροφή που είναι εμπλουτισμένη με χονδροπροστατευτικούς παράγοντες βιταμίνη C και υψηλά επίπεδα ω-3 συμβάλλει στην πρόληψη των προβλημάτων κινητικότητας και διατηρεί την μάζα και την ελαστικότητα των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των τενόντων.

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ Οι μύες πρέπει να αναπλάθονται γρήγορα, ώστε να μπορούν κάθε φορά να ανταπεξέλθουν στην έντονη σωματική δραστηριότητα. Τα αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων και πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπλασης.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ Η υψηλή περιεκτικότητα της σύνθεσης σε ακόρεστα λιπαρά συμβάλλει στην ταχεία αποκατάσταση των αποθεμάτων ενέργειας μετά από σωματική άσκηση. Οι εύπεπτες πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και οι σακχαρίτες αποκαθιστούν τους μύες και τους ιστούς και παρέχουν το «καύσιμο» για την επόμενη άσκηση.

ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κατά τη διάρκεια της φυσικής άσκησης, το λίπος είναι ο κύριος προμηθευτής ενέργειας. Ουσιαστικά παρέχει διπλάσια ενέργεια από τις πρωτεΐνες και τους σακχαρίτες. Η L-καρνιτίνη είναι αυτή που υποκινεί τη διαδικασία καύσης του λίπους και προωθεί την καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειας στον οργανισμό.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΎΝΘΕΣΗ: πάπια (46%), ρύζι (30%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, έλαιο σολομού (2%), μαγιά μπύρας, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη 110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 32%, λίπος 22%, υγρασία 10%, τέφρα 7,0%, ακατέργαστες ίνες 2,0%, ασβέστιο 1,8%, φώσφορος 1,3%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, L-καρνιτίνη 200 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 4.200 kcal/kg, Ω3: 0,36%, Ω6: 2,75%.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Υποαλλεργική σύνθεση με υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών και λίπους που υποστηρίζουν την ανάπλαση των μυων και την φυσική κατάσταση ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η L-καρνιτίνη συμμετέχει οξείδωση των λιπαρών οξέων και στη φυσική μετατροπή του λίπους σε ενέργεια ΟΣΤΑ, ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΤΕΝΟΝΤΕΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ Οι χονδροπροστατευτικοί παράγοντες, τα ω 3 και η βιταμίνη C εξασφαλίζουν την ελαστικότητα των αρθρώσεων, του χόνδρου, των τενόντων και των συνδέσμων ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ Υψηλά επίπεδα ακόρεστων λιπαρών και θρεπτικών συστατικών αποκαθιστούν τα αποθέματα ενέργειας χωρίς να επιβαρύνουν το πεπτικό σύστημα


ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

DOG SHOW

CHAMPION Salmon & Herring ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ

ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; Άριστη φυσική κατάσταση για έναν σκύλο πρωταθλητή σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής του εμφάνισης, ακόμα και η προσωπικότητά του διατηρούνται στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και προδιαγραφές της κάθε φυλής. Με την κατάλληλη φροντίδα, όπως είναι η διατροφή και η άσκηση μπορούμε να πετύχουμε άριστες αποδόσεις.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ Οι σκύλοι που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης στρες (ταξίδια, μεγάλες ομάδες σκύλων, νευρικότητα του χειριστή, κ.λπ.) και αυτός είναι ένας λόγος που ορισμένοι σκύλοι δυσκολεύονται να αποδώσουν. Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση του στρες είναι η εξοικείωση με τις συνθήκες του διαγωνισμού. Μην ξεχνάτε ότι οι ευτυχισμένοι σκύλοι κάνουν πολύ καλύτερη εντύπωση. Η συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό θα πρέπει να προκαλεί χαρά, όχι άγχος.

ΤΡΙΧΩΜΑ, ΜΥΕΣ, ΟΣΤΑ, ΔΟΝΤΙΑ Οι κριτές όταν εξετάζουν ένα σκύλο σε έναν διαγωνισμό, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις βασικές προδιαγραφές: φυσική κατάσταση, στάση σώματος, μυϊκό σύστημα, τρίχωμα, ποιότητα δοντιών, εξωτερικά γνωρίσματα και χαρακτηριστικά προσωπικότητας για την κάθε φυλή. Πρέπει να βοηθάμε τους πρωταθλητές μας να επιτύχουν άριστη φυσική κατάσταση με έναν συνδυασμό τακτικής φροντίδας και ποιοτικής διατροφής ειδικά προσαρμοσμένη για τις ανάγκες τους.


ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΡΕΓΓΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ

12kg 3kg 1kg

ΣΎΝΘΕΣΗ: σολομός (35%), ρύζι (32%), ρέγγα (10%), λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), πρωτεΐνη σολομού (5%), έλαιο σολομού (4%), αποξηραμένα μήλα, φυσικά αρώματα, μαγιά μπύρας, έλαιο νυχτολούλουδου (1%), υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 320 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 190 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (180 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 180 mg/kg), φρουκτοολιγοσακχαρίτες (120 mg/kg), εκχύλισμα Yucca schidigera (120 mg/kg), ινουλίνη (110 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (90 mg/ kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 26%, λίπος 16%, υγρασία 10%, τέφρα 6,5%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ασβέστιο 1,2%, φώσφορος 0,9%. ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 23.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.800 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 600 mg, βιταμίνη C (E300) 300 mg, χλωριούχος χολίνη 700 mg, βιοτίνη 0,75 mg, βιταμίνη B1 1,2 mg, βιταμίνη B2 4,5 mg, νιασίνη (3a315) 15 mg, παντοθενικό ασβέστιο 12 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1,2 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,6 mg, βιταμίνη B12 0,05 mg, ψευδάργυρος (E6) 100 mg, σίδηρος (E1) 90 mg, μαγγάνιο (E5) 45 mg, ιώδιο (E2) 0,8 mg, χαλκός (E4) 18 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,3 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.880 kcal/kg, Ω3: 0,97%, Ω6: 2,25%.

ΑΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Υποαλλεργική σύνθεση με πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και ακόρεστα λιπαρά για διατήρηση άριστης φυσικής κατάστασης ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ Αυξημένα επίπεδα ω-3 ακόρεστων λιπαρών οξέων, φολικό οξύ και βιταμίνες B που μειώνουν τα επίπεδα του στρες. ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ Ω-6 λιπαρά οξέα από έλαιο νυχτολούλουδου για υγιές δέρμα και πλούσιο, λαμπερό και μεταξένιο τρίχωμα ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρων


ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ;

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;

SENSITIVE Venison & Potato ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

Παρατηρείτε στον σκύλο σας συχνά φαινόμενα διάρροιας, απώλεια όρεξης ή εμετό; Μήπως ο σκύλος σας δείχνει περιορισμένο ενδιαφέρον για την τροφή ή δείχνει απαθής αφού φάει; Μήπως το τρίχωμα του σκύλου σας είναι θαμπό και το δέρμα παρουσιάζει ερεθισμούς; Όλα αυτά είναι ενδείξεις ακραίας ευαισθησίας, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί με την χορήγηση τροφής με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο τροφικής δυσανεξίας.

ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Προσπαθήστε να βρείτε ποια συστατικά προκαλούν δυσανεξία και αφαιρέστε τα από τη διατροφή του σκύλου σας. Παρατηρήστε τα περιττώματα του σκύλου σας, το τρίχωμα, το δέρμα και γενικότερα την φυσική του κατάσταση. Ξεκινήστε με έναν περιορισμένο αριθμό συστατικών στη διατροφή του. Αν η κατάσταση του σκύλου σας βελτιωθεί, προσπαθήστε σταδιακά να προσθέσετε και άλλα συστατικά στην τροφή του.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ Μια μοναδική μη αλλεργιογόνος πηγή ανεκτών πρωτεϊνών που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό και δεν ερεθίζει το πεπτικό σύστημα. Η σύνθεση αποτελείται από βασικά συστατικά και δεν περιέχει δημητριακά, συνεπώς αποτελεί ιδανική λύση για σκύλους με τροφική δυσανεξία και ευαισθησία στην πέψη.

Σημαντικό: Για την καλύτερη διαχείριση της τροφικής δυσανεξίας, τόσο εσείς όσο και ο σκύλος σας πρέπει να επιδείξετε πειθαρχία. Μην ξεχνάτε να προσαρμόζετε τη διατροφή συνολικά, μαζί με τις λιχουδιές και τις κονσέρβες.


ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΎΝΘΕΣΗ: ελάφι (36%), πατάτα (35%), αποξηραμένα μήλα, λίπος κοτόπουλου (συντηρημένο με τοκοφερόλες), έλαιο σολομού (5%), μαγιά μπύρας, φυσικά αρώματα, υδρολυμένα όστρακα (πηγή γλυκοζαμίνης, 260 mg/kg), εκχύλισμα χόνδρου (πηγή χονδροϊτίνης, 160 mg/kg), mannan-ολιγοσακχαρίτες (150 mg/kg), βότανα και φρούτα (δενδρολίβανο, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή, κουρκουμάς, 150 mg/kg), φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (100 mg/kg), yucca schidigera (100 mg/kg), ινουλίνη (90 mg/kg), γάλα γαϊδουράγκαθου (75 mg/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 25%, λίπος 14%, υγρασία 10%, τέφρα 8,8%, ακατέργαστες ίνες 3,5%, ασβέστιο 1,5%, φώσφορος 1,0%.

12kg 3kg 1kg

ΠΡΌΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΑΝΆ 1KG: βιταμίνη A (E672) 20.000 IU, βιταμίνη D3 (E671) 1.500 IU, βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) (3a700) 500 mg, βιταμίνη C (E300) 200 mg, χλωριούχος χολίνη 600 mg, βιοτίνη 0,6 mg, βιταμίνη B1 1 mg, βιταμίνη B2 4 mg, νιασίνη (3a315) 12 mg, παντοθενικό ασβέστιο 10 mg, βιταμίνη B6 (3a831) 1 mg, φολικό οξύ (3a316) 0,5 mg, βιταμίνη B12 0,04 mg, ψευδάργυρος (E6) 80 mg, σίδηρος (E1) 70 mg, μαγγάνιο (E5) 35 mg, ιώδιο (E2) 0,65 mg, χαλκός (E4) 15 mg, σελήνιο (3b8.10) 0,25 mg. MΕΤΑΒΟΛΙΣΤΈΑ ΕΝΈΡΓΕΙΑ: 3.600 kcal/kg, Ω3: 0,360%, Ω6: 1,70%.

ΜΟΝΟΠΡΩΤΕΪΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΕΛΑΦΙ Το ελάφι είναι μια υποαλλεργική πηγή πρωτεϊνών, ιδανική για σκύλους με ευαισθησία στην πέψη και τροφική δυσανεξία ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Σύνθεση χωρίς δημητριακά ή συστατικά τα οποία μπορούν να προκαλέσουν δυσανεξία στην τροφή ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ Αυξημένα επίπεδα ω-3 λιπαρών οξέων που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς και χαρίζουν υγιές δέρμα και τρίχωμα ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την προστασία των κυττάρωνLOVE

Η ΔΗΜΟΚΡ

ΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΓ

ΣΕΧΙΚ ΝΤ

ΙΑ ΠΑΡ ΑΤ

DOGS CARE

VAFO PRAHA s.r.o. Chrášťany 94, Rudná u Prahy, Τσεχική Δημοκρατία τηλ./φαξ: +420 257925141, e-mail: brit@brit-petfood.com Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας: KTENAS group Αγίας Παρασκευής 114B, Χαλάνδρι 15232 t: (+30) 2106854300, e: info@ktenasgroup.gr, www.ktenasgroup.gr

facebook.com/brit

brit-petfood.gr