{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

r, er, m. øre , bar e m. s i r r r f Til rante ægle tau r, m res tione ep rec

FRISØRER

DU KAN NU LEASE SYSTEMET FOR KUN 1895/ MND*

TØJBUTIKKER

BARER

RESTAURANTER

BOOST DIT SALG

***

MED DIGITAL SKILTNING * Over 24 mnd i samarbejde med Grenke Leasing med mulighed for køb af system efter kontraktperiode. Ekskl. omkostninger og førstegangsydelse 4 995,- ** Til alle pakker medfølger en unik skabelon, som vi laver i samarbejde med dig tilpasset til din butik eller virksomhed. *** Skaber et gennemsnitligt øget salg på 31,8 %, ved promovering af produkt. Ifølge Digital Signage Statistic 2016.

SignageRevenue.dk Ring 2424 3140 i dag


Professionelt salgsværktøj til betalbare priser Vi kan nu gøre dette fantastiske markedsføringsværktøj tilgængeligt for dig, som erhvervsdrivende, indenfor retail, food, non food samt oplevelsesbranchen, men også andre områder som til virksomhedens reception, konferencehoteller og på messer. Vi samarbejder med og er forhandler for det verdensledende brand indenfor digital skiltning, Brightsign® samt for flere softwareudbydere, heriblandt det brancheførende Mvix og vi har udviklet et koncept, der kan leveres indenfor en ramme, hvor det ikke længere behøver at koste et 6-cifret beløb, at lege med! Vi håber du lader dig overbevise af de fabelagtige tal om effekten fra utallige undersøgelser. Det virker!

Mark Hildebrandt, indehaver af Futureline Media ApS & SignageRevenue

Alle undersøgelser peger i én retning. Digital Signage virker – og det virker rigtig godt. Da 7-Eleven i Danmark begyndte at reklamere for deres fliterkaffe på deres skærme, steg salget med over 30%.

All-in-one løsning

Vi tilbyder ikke blot system og hardwaren, men også ekspertkompetence i at producere de rette spots, der passer lige præcis til din virksomheds dna.

Intelligent styring med playlister

Kend dine kunder. Styr dine spots, alt efter hvad tid på dagen du byder nye gæster velkomne. Det kan være specielle timetilbud i baren eller ugens vare i tøjbutikken. Kun din fantasi sætter grænser. Du får lov til at styre playlisterne, som du kan lave lige så mange du vil, af. Vi skal nok lære dig op. NYHED: Opdaterbar spot i alle pakker.

Hurtig ROI

Omsæt for under 125,- ekstra om dagen og tjen opstartssystemet hjem på kun ét år.

Plug & Play

Meget brugervenligt system, som, når det først er sat op, kræver minimal vedligehold. Køb en tillægsaftale med fjernsupport, for at sikre dig bedst muligt, mod uforudsete hændelser. Vi kan hjælpe hele vejen rundt.

BRUG DINE EGNE SPOTS

For et mindre gebyr (295,- pr. stk) kan du bruge egenproducerede spots. Der er altså ingen bindinger til vores grafiske tjenester


N

”Vi har helt klart kunnet mærke en forøgelse i salg på de produkter, vi har haft på skærmen”

T SIS SPO BA AU E V I

Martin Lavlund Larsen, indehaver af musicalbaren My Fair Ladies i det indre København

... ELLER LAD OS PRODUCERE DEM FOR DIG

Har du ikke selv kompetencerne kan vi hjælpe dig. Se eksempler på signagerevenue.dk

Du kan vælge, at få en løsning, enten vertikalt eller det traditionelle format, du kender det fra TV

N

T IN SPOPLAT U A IVE

SPOTPRODUKTION TILPASSET DIG Har du brug for, at få produceret spots til dit digital signage-system, har vi både abonnementspakker (hvor du sparer mange penge) og enkeltstående bestillinger, så du kan finde den tjeneste, der passer lige præcis din butik.


Fotos: Adobe Stock, Brooke Cagle/unsplash.com

OR ET D F TEM E * H S LIG SY ND MU ASE 24 M LE ER AT OV

Få jeres eget digital signagesystem

INKL. SKÆRM OG INSTALLATION 1 895,-/MND* Du får dette med i din pakke:

HAR DU EGEN SKÆRM? 29 750,-

● Rådgivning om placering af system ● Installation af signagesystem, skærm og ophæng m.m. ● Et stk kvalitets LG signageskærm 49” ** ● Installation og opsætning af software og serverløsning + 2 spots, niveau Guld samt én opdatérbar (værdi 5 290,-) *** + Serverleje for hele 2020 (værdi op til 2 995,-)

SignageRevenue.dk

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i pakker. Alle priser er ekskl. moms. SignageRevenue ApS er en del af Futureline Media ApS, der leverer denne tjeneste. Priser og tilbud gælder i en begrænset periode og kan ændres uden varsel. Forvent leveringstid på op til 30 dage. * Over 24 mnd i samarbejde med Grenke Leasing med mulighed for køb af system efter kontraktperiode. Ekskl. omkostninger. ** Kan opgraderes i størrelse samt outdoor for et tillæg. *** Spotproduktion fordrer en times planlægningsmøde, som er inkl. i pakken.

Profile for Futureline Media

Digital skiltning · For frisører, ejendomsmæglere, receptioner, barer, restauranter · Folder 2020  

Start-kit inkl. opsætning, 2 spots, skærmsystem, inkl. intelligent styring af visning, opdatérbar spot inkluderet, inkl. installation. Se m...

Digital skiltning · For frisører, ejendomsmæglere, receptioner, barer, restauranter · Folder 2020  

Start-kit inkl. opsætning, 2 spots, skærmsystem, inkl. intelligent styring af visning, opdatérbar spot inkluderet, inkl. installation. Se m...

Profile for mark-cph
Advertisement