Page 1

Postanite mecen! Najžlahtnejša vloga vašega življenja. Tudi med vami so mladi ustvarjalci, ki skrivajo v sebi moč in sposobnost, da ustvarijo boljši svet ... A samo plemenitost tistega, ki vidi jutrišnji dan, jim to lahko omogoči.

1

2

3

Prepoznaj.

Omogoči.

Ustvari.

Iščite z umom, najdite s srcem!

Vi najdete talent, za ostalo poskrbimo mi!

Tu smo, da si pomagamo!

Zagotovo ste v svoji okolici že razpoznali mlade vedeže, ki vidijo ta svet drugače, ki hitro dojemajo, ali se umikajo v svoj svet, se drugače igrajo, so avtorji različnih vragolij, izumljajo novosti, se upirajo rutini, skratka, so ustvarjalni za svoja leta. In ni nujno, da so v šoli uspešni. Spoznajte jih bolje, stopite v stik s starši in šolo.

Omogočite mu udeležbo na srečanju od 16. do 21. septembra 2014. V Hotelu Bor v MZL Debeli rtič bodo potekali raziskovalni tabori za dve starostni skupini: tabor za osnovnošolce (od 12 do 15 let) in srednješolce (od 15 do 18 let). Vse podrobnosti raziskovalnih taborov si oglejte na strani www.ummi. net/gibanje-UM-MI V taborih mladi vedoželjnež dobi nove motivacije, najde vzore v mentorjih strokovnjakih, ustvarjalcih na različnih področjih, dela v skupini sebi enakih, ponujeno mu je spoznanje sreče ob ustvarjanju, tako lahko občuti največjo svobodo človeka, ki terja sposobnost, delo in vizijo rezultata.

Med nami so že 23 let mentorji z najvišjimi nagradami na področjih znanosti, umetnosti pa tudi pedagogike. Naši nekdanji udeleženci stopajo po njihovih stopinjah in osvajajo najvišje vrhove intelektualnega sveta. Naša misija je pokazati, da se da delati in razmišljati tudi drugače. Boljše!

Mogoče ste odkrili bodočega znanstvenika, umetnika, dobrega voditelja … In postanite mu mecen.

Iz lastnih izkušenj vemo, kako težka in osamljena je lahko ta pot. Tu smo, da si pomagamo!

Cena vašega prispevka je 450,00 EUR. S tem boste svojemu izbrancu omogočili bivanje in predstavljeni program. Prijava je na: www.ummi.net/gibanje-UM-MI

Koncept, oblikovanje in fotografija: Marjan Krebelj - www.marjankrebelj.com

Gibanje UMMI  
Gibanje UMMI  

Postanite mecen

Advertisement