Page 1

PRET UR I CR IS CAPR ICE 2011 ARANJAME N TE SALA H USE FEST IVE PEN TRU SCAUNE 3,2 ron - H usa din saten alb cu esa rf a din saten / organza diverse culori 3,6 ron - H usa din tafta alba, gri, auriu, grena cu esa rf a din satin /organza / brocard diverse culori 3,8 ron - H usa din tafta alba cu imprimeu si cu esa rfa din satin /organza / brocard diverse culori 3,8 ron – H usa din tafta creponata ivoire si cu esa rfa din satin /organza / brocard diverse culori 4 ron – H usa din brocard ivoire si cu esa rf a din satin /organza / brocard diverse culori 1,5 ron – Esarfa satin / organza / brocart (daca aceasta se inchiriaza fara husa de scaun) 2,5 ron – H usa satin / tafta (daca aceasta se inchiriaza fara esarfa)

FUSTE FEST IVE PE N TRU MESE 32 ron / buc. - Fusta de masa din saten 35 ron / buc. – Fusta de masa din tafta si tul

FE TE DE MASA 30 ron / buc. – Fata de masa din minimat alb dreptunghiulara (1,5 m X 2,5 m) 32 ron / buc. - Fata de masa tafta alba cu imprimeu dreptunghiulara (1,5m X 3 m) 35 ron / buc. – Fata de masa din tafta (alba, grena, aurie) rotunda (3 m X 3 m) 39 ron / buc. – Fata de masa din brocart ivoire si gri rotunda (3 m X 3 m) SERVETE MASA 1,5 ron / buc. – Servete de masa din tafta sau brocard DECOR PREZ I D I U 80 - 100 ron - Aranjamentul mesei de prezidiu consta în fata de masa, fusta de masa, falduri asortate celorlalte decoruri, pietricele decorative si 2 suporturi cu lumanari, 2 vaze pentru buchetul miresei si al nasei. Pretul este in functie de numarul de persone (4 sau 8 persoane).

P IE TR ICELE DECORAT IVE 7 ron / masa - Pietr icele decorat ive de diverse culori, care se asorteaza cu husele si drapajele. 10 ron / masa - Pietr icele decorative si petale de tr andafi r i de diverse culori, care se asorteaza cu husele si drapajele.

SUPORTUR I PEN TRU LU MANAR I MESE 7 ron / buc. – Suport cu lumana re ina lta 5 ron / buc. – Suport cu lumana re mica FANTANA DE C IOCOLATA Fantana de ciocolata - Pretul este in functie de nr. de pers. În pret este calculata ciocolata, betisoarele, dar si personalul care va va sta la dispozitie.


ARANJAME N TE FLORALE 250 ron - Arcada din fier forjat, cu diverse drapaje din material in nuanta nuntii, 3 aranjamente florale diverse, la alegere si 15 fluturasi in nuanta nuntii 100 ron - Arcada din fier forjat, cu diverse drapaje din tul, in nuanta nuntii. 110 ron - Arcada din fier forjat, cu diverse drapaje din tul si 30 fluturasi in nuanta nuntii. de la 40 ron / buc. - Stalpi din fier forjat, imbracati in tul, saten sau organza, cu aranjamente florale diverse. de la 40 ron / buc. - Vaze in a lte , transparente, decorate cu flori si diferite alte elemente care confera stil si eleganta. de la 12 ron / buc. - Bolur i transparente din sticla cu pietricele decorative si aranjament floral / lumanare plutitoare (aceste vor fi asezate pe scari, pe aleea restaurantului, la intrarea in sala) de la 35 ron / buc. - Stalpisori cu tul si bol lumana re (Stâlpisori din fier forjat, cu diverse drapaje din material in nuanta nuntii si cu un bol transparent in care va arde o lumanare decorativa pe tot parcursul evenimentului).

Se pot inchi r i a separ at, far a a r anj amente f lora le si din materi a l: a rcada, stalpii, vazele si bolur i le .

100 ron / buc.- ARANJAME N T FLORAL MASI N A (pe suport cu ventuza) 15 ron / buc. - ARANJAME N T FLORAL oglinda retrovizoare de la 90 ron / buc. - ARANJAME N T FLORAL PREZ I D I U (in functie de florile alese) de la 30 ron / buc. - ARANJAME N T FLORAL MESE I N V ITAT I (la baza) – in functie de florile alese

BUCHE TE DE M I REASA, NASA SI DOM N ISOARE DE ONOARE LUMANAR I DE N U NTA SI BOTEZ

ACCESOR I I COCARDE de la 3 ron / buc - Cocarde pentru invitati, realizate din f lor i natu r a le , care vor da un aer elegant invitatilor.


de la 1 ron / buc - Cocarde pentru invitati, realizate din f lor i a r t ificia le , care vor da un aer elegant invitatilor.

MARTUR I I de la 3 ron / buc. - M ici cadour i pentru invitati, care vor adauga o nota de originalitate nuntii. Ele vor fi realizate in culorile reprezentative nuntii sau vor respecta motivul nuntii

CRUC I U L I TE PEN TRU BOTEZ de la 3 ron / buc.

ST ICLU TE DE M I R PAHARE DECORATE Paha re mi r i 30 ron / 2 buc. - Paharele sunt decorate in ton cu tematica nuntii. Paha re mi r i + nasi 40 ron / 4 buc. - Paharele sunt decorate in ton cu tematica nuntii. Paha re mi r i + nasi + cavaleri 55 ron / 6 buc. - Paharele sunt decorate in ton cu tematica nuntii. PAHARE P ICTATE MANUAL SI PERSONAL I ZATE 70 ron / 2 buc.

CART I DE OASPET I pentru mi r i si botez, in paginile carora invitatii vor avea ocazia sa lase imortalizate peste vreme gandurile si urarile lor de bine - 80 ron / buc.

ALTE SERV IC I I Decor cu faldu r i 7 ron / ml - Faldurile sunt din voal, satin, tull sau organza în diferite culori

Serviciu tip hostess 300 ron - Pentru întâmpinarea invitatilor si conducerea acestora la mese, într-o maniera eleganta si organizata. (Pretul este calculat pentru 2 persoane, 3 ore).

Covor rosu 150 ron – Covorul are lungimea de 10 m si latimea de 1m. Il puteti folosi pe scarile bisericii, in biserica, pe aleea restaurantului, la intrarea in restaurant, unde veti putea zabovi cateva clipe cu fiecare invitat ciocnind cupa de sampanie sau facand o poza. Invitatii se vor simti cu adevarat importanti la evenimentul dvs. 200 ron - Covorul are lungimea de 12 m si latimea de 2m.


Suportu r i din fier forjat 50 ron – Suport din fier forjat pentru luman a r i cununie este in forma de inima. 30 ron – Suport din fier forjat pentru luman a re botez are forma cilindrica. 80 ron – Suport din fier forjat in forma de in ima cu drapaje la masa de prezidiu 30 ron – Pupit ru din fier forjat pentru carti de oaspeti si lista invitati Numere pentru mese cu suport – 2 ron / buc. Meniu r i personal izate – incepand cu 3 ron / buc. Cardu r i masa/ Plicu r i bani – incepand cu 1,6 ron Catering l a oficiul star i i civile 10 ron / pers. – Dupa oficierea cununiei civile, participantii vor fi asteptati cu sampanie, piscoturi si bomboane.

I nchi r iem: - casute pentru da ru l de nunta - cosulete pent ru cocarde, bomboane, domnisoare de onoare - suport cu paha re far a talpa din fier forjat

Preturi 2011  

preturi cris caprice

Preturi 2011  

preturi cris caprice