Page 8

BLUE MEDIA INDSIGT OG VIDEN Mediekonsulenterne i Maritime Danmark har dyb indsigt i den maritime branche, ikke kun i Danmark hvor vores egne medier dækker hele markedet, men også internationalt. Mediemarkedet er et broget marked og det kan være svært at gennemskue hvilke medier man skal vælge at samarbejde med for at opnå de bedste resultater. Igennem vores arbejde med bl.a. markedsføring af Danish Ma-

ritime Fair internationalt har vi opnået et stort kendskab til både globale og nationale maritime medier. Vi har et komplet setup af både interne ressourcer og eksterne partnere, der kan hjælpe med tekst, billeder, grafik, video, søgemaskineoptimering og optimal brug af Sociale Medier. Derudover har vi opnået et indgående kendskab til maritime events globalt.

ONE STOP MARKETINGSPARTNER Vi tilbyder kompetent og professionel 360 graders rådgivning til firmaer og organisationer som har et behov for at styrke deres profil. Har I ikke selv en dedikeret marketingsfunktion, eller føler I et behov for at få nye øjne på Jeres salgs- og marketingsstrategi, står vores konsulenter til rådighed. Vi vil sætte os ind i Jeres situation og bruge vores erfaring til rådgive Jer om den rigtige strategi og vi vil stå for eksekvering såfremt I måtte ønske det.

PRESSEMEDDELELSE VIA BLUE MEDIA Igangsætter I en ny aktivitet, lancerer et nyt produkt eller ændrer organisation er det vigtigt at få det kommunikeret ud til omverdenen. Er det noget der sker f.eks. 2-4 gange om året kræver det store ressourcer at sætte sig ind i hvad der virker. Nu introducerer Maritime Danmark under brandet Blue Media et nyt koncept, hvor vi sørger for en komplet pakke. PRESSEMEDDELELSE BESTÅR AF: • Dansk eller engelsk pressemeddelelse efter forudgående interview med Jer – skrives af professionel maritim journalist og godkendes af Jer • Pressemeddelelse danner baggrund for en 1 sides Profilannonce, sat op som artikel, i Magasinet Maritime Danmark eller Danish Maritime Magazine (afhængigt af målgruppe). • Pressemeddelelse lægges i forkortet form online på www.maritimedanmark.dk samt www.maritimedenmark.dk med link til den fulde artikel i E-versionen af det relevante magasin. • Nyhed online kommer ud i næste dags nyhedsbrev • Pressemeddelelse udsendes til ca. 300 maritime journalister i Danmark og hele verden (afhængig af målgruppe) • Link til Profilannoncen deles på de sociale medier, herunder specifikt LinkedIn, facebook og Twitter hvor Maritime Danmark råder over meget aktive sider og grupper.

19.900 5 stk. DKK 74.625

1 stk. DKK

GO wide

Medieinformation 2017 - Dansk  
Medieinformation 2017 - Dansk