Page 1

vanaf 12u

Red Rock

Plaza

ASTRIDPARK BRUGGE - GRATIS FESTIVAL - WWW.REDROCKRALLY.BE


EP IN DE ZEE’

SPEELDORP ‘DI

RRT BEA ETE S

BELFIUS BEACH BOUTIQUE MET LOKAAL TALENT!

P

G R AT I S

28 / 29 APRIL www.festivalaa

20 18

nzee.be

KENS MILO MES EMMA BALE POEL VAN ECHEL OER

REGI

JEBR DE HELDEN NKER DJ YOLOTA ISABELLE A GE E LE SAUVA DJ SHIZZL

ORE! & MANY M

A FRESH REMIX OF APPLE OVER ICE Verkrijgbaar op de Red Rock Rally!


Zin in de 24e editie van Red Rock Rally? Al 24 jaar zet de Red Rock Rally Brugge op de festivalkaart. In deze editie zetten we terug in op jong talent, niet alleen in de rally, maar ook bij het avondprogramma. Daarnaast zijn er tal aan randactiviteiten zodat er geen seconde overblijft voor verveling. RRR blijft verder ook inzetten op duurzaamheid.

Red Rock Plaza Vanaf 12u!

De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rockgeweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks met verse frietjes, grillworst/burgers, pizza, pasta, kebab & gourmetburgers. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12u tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Betaal je drankbonnen bij voorkeur met Bancontact!

We werken sinds vorig jaar niet meer met jetons, maar 1 drankbon van 2,40 euro. De drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Daarboven krijg je in de Milieutent 10 cent terug per lege beker/blikje/PET-flesje. Frisdrank blijft goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact. Of cash kan natuurlijk ook nog altijd. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. • Oxfam Wereldwinkels zorgt voor (h)eerlijke cocktails (in ruil voor 2 ½ drankbonnen) • Viva-SVV is er terug met de Kaapse Wijnbar. Drink er ééntje en steun een project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 1 ½ of 2 drankbonnen). • In ons drankaanbod verwelkomen we Maes Zero en St. Bernardus (prior en tripel).


n o p e ! ' e n i K k c RRRo

Rock-’n-roll verzekerd. www.pv.be


.

Krijg 10 cent TERUG per beker/blikje/PET-flesje

We werken terug met wegwerpbekers (biologisch afbreekbare of kartonnen) en blikjes of PET-flesjes. Wie z’n beker/blikje/flesje terugbrengt naar de milieutent (rechts van het podium), krijgt 10 cent terug. 10 lege bekers/blikjes = 1 euro, 5 lege bekers/blikjes = 50 cent. Voor de kinderen zijn er ook gadgets beschikbaar.

DuuRRRzaam festival

We nemen onze verantwoordelijkheid op tegenover het milieu. Vorige jaren zetten we onze eerste stappen om samen met onze festivalgangers en –partners onze ecologische voetafdruk te verkleinen. En dat blijven we ook dit jaar doen! Naast inzamelen van de bekers/blikjes gaan we terug met z'n allen sorteren. Ons festival draait op 100 % groene stroom, ledlampen, we gebruiken milieuvriendelijke onderhoudsproducten in de toiletten, ... Als festival in het hartje van de stad promoten we uiteraard ook de fiets en het openbaar vervoer. Met de ondersteuning van de Dienst Leefmilieu van Stad Brugge en input van andere festivalorganisatoren worden we ondersteund in ons proces om naast een kwalitatief en amusant ook een duurzaam festival te zijn. Samen gaan we voor duurzaam!

SorteeRRR!

We (=jullie ) blijven sorteren op RRR. Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes (geen lege bekers!) Groene container = REST = al de rest ... 't is nie moeilijk! Glas gevonden = breng het binnen in de milieutent waar we een glasbak hebben.


Bezoek ons op onze

INFODAGEN BRUGGE EN KORTRIJK

Jan Sabbe / student Howest

ZATERDAG 30/06 R VAN 10 TOT 16 UU

ZATERDAG 01/09 R VAN 9 TOT 12 UU

BESPAAR TOT 40% OP UW KLEURENAFDRUKKEN 3 kleurentellers op de nieuwe TASKalfa 6052ci

Gi.Ko BVBA Bunderstraat 6 9770 Kruishoutem kyocera@gi-ko.be


AGENDA 1 MEI! 1 Mei-optocht

Verzamelen Langestraat, vertrek om 10u45 - 1 Mei-toespraken op de Burg om 12u

Volksfeest [Vismarkt]

De Hollandse Vismijn zorgt terug voor een volksfeest vanaf 9u tot ...

Red Rock Rally Astridpark [Astridpark]

12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Robert. (Knokke-Heist) 14u00 - 14u30 Outside Revelation (Zoersel) 15u00 - 15u30 Murphy (Herk-de-stad) 16u00 - 16u30 Bosum (Brussel) 17u00 - 17u30 MAUGER (Oostende) 18u00 Bekendmaking winnaar RRR (+ 500 euro + 8u studiotijd The Jam) 18u25 Bekendmaking winnaar ‘pRRRijs van het publiek’ 18u30 - 19u15 Sunflower (winnaar WestTalent 2017) 19u40 Bekendmaking winnaar Cactus-award 19u45 - 20u30 The Lighthouse (winnaar De Nieuwe Lichting 2017) 21u00 - 21u45 Whispering Sons (winnaar Humo’s Rock Rally 2016) 22u30 - 23u55 School is Cool Presentatie door de enige echte Paul Schrijvers en de nog enige echtere Peter Roose.


dé nieuwe veiling groene stroom en gas

WWW.SAMENSTERKER.BE Al meer dan 87.000 gezinnen kozen via een groepsaankoop van SamenSterker voor een voordeliger energiecontract.

Schrijf je in vóór 8 mei 2018

en ontvang een vrijblijvend aanbod. GOED VOOR HET MILIEU EN VOOR DE PORTEMONNEE

DE BRUGSE LIJST


Rock Rally Prijzenpot!

Juryprijs Red Rock Rally (met steun van Howest, Van Acker Stichting en The Jamm) De winnaar van onze Rally krijgt: een portie eeuwige RRRoem, 500 euro & Nieuw! 8u Demo opname in The Jamm. Dit jaar kregen we via Vi.be 281 kandidaten, waaruit de jury er dus 5 een plek gaf op ons podium/affiche. De juryleden zijn: Bregt Depreeuw (wandelende muziekencyclopedie), Chris 'Hazy' De Neve (allround musician), Daphne Rosseel (vintage groupie), Emily Stewart (voormalig medewerker Britse muziekvakbond), Gino Claeys (sessie muzikant), Leander Van Loo (PVL Sound&Light), Mike De Moey (Villa Bota), Noël Van Oyen (Cultuurcentrum Brugge), Sam Claeys (Red Zebra), Stefaan Van Volcem (freelancejournalist), Steven Van Havere (muziekschool Metronoom / drum Gorki, Hooverphonic & Arid) Prijs van het publiek (met steun van Drukkerij De Prest) Het RRR-publiek krijgt ook dit jaar een stem. In ruil voor hun stemformulier krijgen ze van JOETZ een gratis condoom. Stemformulieren binnenbrengen aan de Condovan tussen 17u en 18u. De trofee werd gemaakt door leerlingen van het Go! Atheneum Eureka te Torhout (beire wi!). Wie de publieksprijs wint, krijgt er een studio/optreden-sessie in Villa Bota bovenop.

Cactus-award Ook dit jaar zal het Cactus Muziekcentrum één van de vijf rallybands een ‘cactus-award’ uitreiken. Deze band krijgt een plaatsje als ‘support-act’ op één van de vele cactus-optredens.


Een bijzonder bruin eetcafĂŠ ... Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)

L’Estaminet Park 5 :: 8000 Brugge :: T 050 33 09 16 cafelestaminet@telenet.be Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)


Red Rock Rally Finalisten

Robert. (Knokke-Heist) [13u00] vi.be/robert

Hallo? Wie noemt er nu zijn band Robert..? Ze geven zelf uitleg: de groep is als de zatte noenkel op familiefeestjes met zijn vuile kluchten! Drie exen van Zorro's Dirty Sister (remember vroegere RRR) en een nieuwe drummer Wout ROBERT (tja) vormen de hard core van de band sedert 2012. Dat de bassist Tim van Sluis is en de rest van Knokke-Heist maakt het combo alleen maar sexier. Ze performden al in de Gentse Kinky Star en op Kneistival. Dansbare headbangende riffrock met als voorbeelden QOTSA, Arctic Monkeys en Royal Blood is de enige manier om van de RRR 2018 een heet festival te maken... en dan nog gratis!!!

Outside Revelation (Zoersel) [14u00] vi.be/outsiderevelation

Uit Zoersel, zo gezegd, komt Outside Revelation... alhoewel het meer een Vlaams/Hollandse connectie is... zanger Gunther Uytterhoeven richtte samen met zijn Nederlandse kompanen uit het "Bredase", Michael, Toine en Michael, een heavy ensemble op dat onvermijdelijk doet denken aan Audioslave met betreurde zanger Chris Cornell, jawel... Zie en hoor hun song "Got my eye on you" maar! In februari 2018 kwam een eerste EP uit en hun heavy melodische rock bezorgde hen een plaats op de Hollandse versie van Humo's RR... Popronde NL. Outside Revelation zal met hun harde riffrock het botanieke RRR podium doen daveren tot in Daverlo en terug... don't miss it!


MAKE AN

WITH

IMPACT INTERACTIVE & DIGITAL SIGNAGE

DIGITAL SIGNAGE

CONTENT CREATION

FIELD SERVICES

ADVICE

HARDWARE CMS

www.digitopia.be E info@digitopia.be T 03 384 00 48


Murphy (Herk-de-stad) [15u00] vi.be/murphy

Als je jezelf Murphy noemt ben je eigenlijk een beetje het lot aan het tarten... en toch heeft dit vijftal het goeie lot getrokken; een stevige brij van nineties rock, hoekige riffs en sterke refreinen. Daardoor werden ze geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2018 en werden finalist op Limbomania 2017 en Rock Herk. "We make loud music" zeggen ze zelf en omschrijven het als rockgrungepsycho... met onze gedachten zitten we in een vuile kelder waar het publiek zo goed als op het podium staat en waar de grond nog plakt door het bier en... van de vorige nacht... ja, zo vettig klinkt die brij van Murphy!! Als dat maar goed komt op de RRRwei... Bosum (Brussel) [16u00] vi.be/bosum In 2014 werd Bosum opgericht "in the evergreen fields around Brussels". Het project werd algauw een kwartet met een donker, mystiek kantje die de ideale soundtrack vormde voor bij zowel een kop koffie in de winter aan de Damse vaart als bij een luie dag op het strand in Bredene... Met hun succesvolle dromerige indie pop kwamen ze al vlug in de Ancienne Belgique terecht. Tom, Bart, Alessio en Elias namen ondertussen ook een eerste single op -"Marvin"- die werd geproduced door Klaas Tomme en gemixed door Barry Grint (Radiohead, Oasis...). So, laten we ons wegdromen via Leuven en Brussel met Bosum door het groene RRR Astridpark! By the way... ze houden ook van Bon Iver, MGMT en The Kooks.


50 euro korting* voor oordoppen op maat!

Vanaf â‚Ź 3.180 * www.bondmoyson.be/oordoppen

Advenso geeft je energie!

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zonnepanelen met opbrengst garantie

_oordoppen-festival-102x76.indd 1

05/04/2016 09:15:53

V Van anaf af â‚Ź 3. 18800 3.1 Advensogeeft geeftjejeenergie! energie! Advenso

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zon ane Zonep nnep anlen elen me t opb met opren bregst ngst gar gaant ranietie


MAUGER (Oostende) [17u00] vi.be/mauger

Wie houdt van een snuifje indie folkpop komt hier aan zijn trekken. Mauger Mortier begon als singer/songwriter, maar snakte al snel naar een band... samen met o.a. de heren Jan Duthoy (gitaar) en Jacob Nachtergaele (drums), twee ex-leden van Absynth Minded, lieten ze het aan hun hart komen en presenteren hier hun equivalent van Bon Iver & Andrew Bird... songs zacht en ongemakkelijk, donker en fris. De Oostends/Gentse connectie werkte blijkbaar uitstekend want ze werden ook geselecteerd voor Humo's RR. Ze werden beloond met airplay op radio 1 via "Streets run dry" en ondertussen moet hun eerste full album uit zijn... wat zeg ik... hier nu nog op ons RRR podium, straks op Werchter...? Wablief?

Veel meer dan een repetitiekot! 1 locatie, 4 ruimtes en meer dan een miljoen mogelijkheden

The Jamm Pathoekeweg 34c 8000 Brugge www.thejamm.be


Voor al je vragen over studiebeurzen, jobstudenten en stages!

www.abvvjongeren.be

Met JOETZ op vakantie?!! Verlang je ook al naar de vakantie? Dan presenteren we je graag de kinder- en jongerenvakanties 2018 van JOETZ. Bestel de vakantiebrochure!

www.joetz.be T 056 27 47 00 | E Joetz.west@joetz.be /joetz.westvlaanderen


Afsluiters

Sunflower [18u30] www.vi.be/sunflower / www.facebook.com/sunflowerBelgium Uit 163 bands koos de jury van Westtalent 2017 Sunflower uit Brugge als de grote overwinnaar. Met hun postpunk voorzien van droompopinvloeden bliezen ze live iedereen van hun sokken en treden ze zo in de voetsporen te treden van Balthazar, Steak Number Aight of SX. Dat ze het waard zijn om bij deze rij toppers aan te sluiten, laten ze zien als openers van Red Rock Rally 2018!

winnaar


DE BRUGSE LIJST


The Lighthouse [19u45] vi.be/thelighthouse // www.facebook.com/TheLighthouseSound Frisse, dansbare popsongs, dat is het handelsmerk van de jonge Leuvense popband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur. Dat het succesrecept van The Lighthouse werkt, bewijst het mooie rijtje hoogtepunten. Zo bracht een reeks van meer dan 100 live shows de band onder andere op het Hongaarse topfestival Sziget, Pukkelpop, Suikerrock, Maanrock, Crammerock en tal van andere binnen- en buitenlandse podia. Bovendien kaapten ze in 2017 het hoogste schavot weg bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dat wordt dansen in Brugge!

winnaar


PHOTONICS Uw partner in audio-visuele toepassingen

www.photonics.be

PROEF ONZE Tripel & Prior 8 op Red Rock Rally!

Sandra Wintein, Pascal Ennaert en Christie Herckenrath, Verder met Brugge!

DE BRUGSE LIJST


Whispering Sons [21u00]

vi.be/whisperingsons // www.facebook.com/WhisperingSons De Limburgse postpunkband Whispering Sons werd in 2016 tot winnaar van Humo's Rock Rally gekroond. Het was verdomd lang geleden, zo liet ��n van de meest doorgewinterde juryleden optekenen, dat er zo weinig gediscussieerd moest worden over wie de winnaar werd. En dat bewijst de band op 1 mei maar al te graag in Brugge met hun donkere, atmosferische geluid dat vertwijfeling en nervositeit samenbindt tot een onheilspellend geheel. De groep stond vorig jaar op Belgische festivals als Pukkelpop en Les Nuits Botanique en nu dus ook op Red Rock Rally 2018!

winnaar


cmyk

www.goekint.be

van 1 tot 1.000.000 exemplaren van klein tot XXXL formaat van papier tot pvc

ndd 1

21/03/16 15:37

nieuwe tijden nieuw socialisme #wijzorgenervoor


School is Cool [22u30]

www.schooliscool.be // www.facebook.com/schooliscoolofficial Goed nieuws! School Is Cool sluit op 1 mei de 24ste editie van de Red Rock Rally af. Met �Good News� bracht de band die ooit Humo's Rock Rally won en de jaren nadien op alle grote festivals van Belgi� speelde hun derde plaat uit. Op het met sterren overladen nieuwe album schoof de band nog een stap verder op richting popmuziek van internationaal niveau, zonder hun indieroots te verliezen. Arcade Fire en Bruce Springsteen zijn zelden ver weg, maar evengoed heeft songsmid Johannes Genard goed geluisterd naar jonge wolven als Miles Kane en Alex Turner. Live knallen ze harder dan ooit en dat maakt ze een perfecte afsluiter voor de Red Rock Rally.

Eigen dranken NIET MeRRRci! Zo kan ons festival GRATIS blijven ...


Hollandse Vismijn Vismarkt Brugge

1 MEI-feest Vanaf 9 uur


Red Rock Plaza [vanaf 12u]

Als je het park binnenkomt via de hoofdingang (nabij inrit Parking 't Pandreitje) dan bots je op onze Red Rock Plaza. De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rockgeweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks met frietjes, grillworst/burgers, pizza, pasta, kebab & gourmetburgers. Dessert? Een wafel of ijsje? Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de animatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12 tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Animatie voor kinderen en jongeren

Circus Woesh (14u tot 17u) Tussen 14u en 17u verspreid Circus Woesh de circusmicrobe. Kom en proef! Kindergrime + Tattoo's (14u tot 15u en 16u tot 17u) Altijd al graag een tijger willen zijn? Of een vlinder? Of wil je liever een super coole glittertattoo? 1 mei is de dag waar alles mogelijk is!! Pop College (14u - 17u) Een grote oude Amerikaanse schoolbus waar kinderen: instrumenten kunnen bouwen, initiatielessen volgen of aan een mini-jam deelnemen (als je al beetje een instrument kan bespelen). Creatief met creatool (14u tot 15u en 16u tot 17u) Breng je fantasie tot leven met houten basiselementen. Op een speelse manier creatieve constructies opzetten zoals een draak, kraan en katapult. Kom dat zien en bouw!


www.krekels.net

TENTEN | vlaggen | banner | roll-ups beurswanden | Zitkubussen

De sterkste vakbond in de openbare sector! www.acodonline.be DRANKEN UNION -

Gifts met opdruk Kledij met opdruk Promotieartikelen Product Media Spoorwegstraat 29 B-8930 Lauwe T +32 (0)56 41 40 74 F +32 (0)56 42 01 27 info@publi-vando.be

www.publi-vando.be

Naaldenstraat 4 | Brugge


Nuttige info

Terug in het Astridpark De 24e edtitie gaat terug door in het Koningin Astridpark te Brugge. Kom met de fiets! Met medewerking van Stad Brugge komen er fietsrekken voor minstens 300 fietsen. Deze zullen een plaatsje krijgen aan de achterkant van de kerk en aan de 'bovenzijde' van het park. Bekijk op het plan (website of inkom park) waar je je fiets kwijt kan. Parking Wie met de wagen onder het Astridpark wil parkeren kan terecht in Pandereitje dat 24u op 24 open is. Op wandelafstand zijn er ook nog nog volgende betaalparkings: Zilverpand, 't Zand en Station. Actie 'Hou het plein rein' In de Millieutent ruil je lege bekers en brikjes in. 10 bekers/blikjes = 1 euro of kinderen kunnen lege bekers/blikjes inruilen voor iets leuks. Blauwe container = PMD = enkel blikjes + PET-flesjes (geen lege bekers!) Groene container = REST = al de rest (ook lege bekers!) Glas gevonden = breng het binnen in de PMD-tent waar we een glasbak hebben. Drank je wel! We werken terug met een drankbon van 2,40 euro. Deze drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact. Of cash kan natuurlijk ook nog altijd. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. › In samenwerking met Oxfam Wereldwinkels zullen er terug (h)eerlijke cocktails verkocht worden (in ruil voor 2 1/2 drankbonnen). › In samenwerking met Viva-SVV is er nu ook een Kaapse Wijnbar. Drink er ééntje en steun een project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 1 1/2 of 2 drankbonnen). › In ons drankaanbod verwelkomen we Maes Zero en St. Bernardus (prior en tripel).


Verkoop, verhu verkoop van ge

www.pvl-sound.be

Legeweg 12 Tel. 050 35 10 E-mail: p

Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluidsen lichtinstallaties. Legeweg 123 8020 Oostkamp T 050 35 10 46 F 050 35 13 20 philip@pvl-sound.be www.pvl-sound.be


HongeRRR stillen Er is catering ... frietjes, bicky- of gourmetburgers, ... of kies je voor pasta of pizza? Dat kan! En voor dessert een lekker ijsje. Ook dit jaar kan je terug iets warms bestellen in onze Koffiebar. RRR op Villa Bota (en omgekeerd) Villa Bota [beeld, klank en vertier] voor en door frisse jong van ziel zijnde creatievelingen zal verslag uitbrengen van de RRR en staat ook in voor de muziek op het festivalterrein tussen de optredens door. RRR gerust mee van achter je PC via www.villabota.be of via FM 106.4 in Brugge en 107.9 in Torhout. Ze openen terug ons festival om 12u00 met een uurtje liveradio vanuit hun studio! Dit jaar zal Villa Bota ook stukken van de optredens live streamen. Gratis Oordopjes Tienduizenden jongeren lopen jaarlijks blijvende gehoorschade op door te luide muziek. Je verzekert je van een healthy summer met fantastische festivals mĂŠt oordoppen. Je kan -zolang de voorraad strekt- ook gratis oordopjes afhalen in de Milieutent, bar of minibar. Bij Bond Moyson Medishop krijg je tot 50 euro korting op je 'oordoppen op maat'. Meer info en voorwaarden op www.bondmoyson.be/oordoppen Verdwaalbandjes Aan de animatietent, minibar en Rode Kruis-tent zijn JOETZ-verdwaalbandjes beschikbaar. Schrijf er naam en GSM-nr op. Kinderen die hun ouders kwijt zijn (of omgekeerd) worden naar de Rode Kruis-tent gebracht (rechts van het podium). Condovan De Condovan van Joetz is ook weer van de (vrij)partij. Toiletten / Urinoirs ... voor iedereen gratis! Niet onbelangrijk ... what goes in, must come out ;-) We voorzien twee toiletwagens (in de Minderbroederstraat - aan zij-ingang Astridpark) met 7 toiletten en een 20-tal urinoirs. Een rolstoeltoegankelijk toilet is beschikbaar.


www.florealholidays.be

Brugge/Roeselare/Ieper/Oostende

www.accg.be

Salons uw partner voor feesten, seminaries en catering

Torhoutsesteenweg 76 - 8210 Zedelgem - 050 24 14 74 www.denotter.be - info@denotter.be

surf naar: www.aneca.be


We danken ...

Onze peters & meters geven een kleine financiële MAAR een grote morele steun... Pablo Annys (Schepen), Christine Beke (Schepen Oostkamp), Jonathan Chevalier (OCMW-raadslid), Anneke Crevits (OCMW-raadslid Blankenberge), Dolores David (Schepen), Sanne Doms (Gemeenteraadslid), Pascal Ennaert (Gemeenteraadslid), Mathijs Goderis (Gemeenteraadslid), Christie Herckenrath (Bestuurslid sp.a Brugge), Heidi Hoppe (OCMW-raadslid), Mieke Hoste (Schepen), Annick Lambrecht (Federaal Volksvertegenwoordiger), Renaat Landuyt (Burgemeester), Viviane Nollet (OCMWraadslid), Philip Pierins (Schepen), André Van Nieuwkerke (Eresenator), Frank Vandevoorde (Gemeente- & Provincieraadslid), Sandra Wintein (Gemeenteraadslid) en Filip Wybo (Gemeenteraadslid). Dankzij onze sponsors kunnen we jullie een gratis festival aanbieden! De werkgroep RRR: Charlotte, Clémence, Edelbert, Mario, Mathijs, Niels, Noël en Tom ... zij zijn de onvermoeibare motor van ons festival. De vele vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na de RRR zich belangeloos inzetten. Deze organisaties maken de RRR mogelijk: de vzw 1opMei, ABVV-Jongeren, Joetz, Jongsocialisten Brugge, Jeugdhuis De Comma, FOS Scouts, Oxfam Wereldwinkel, Villa Bota, Cactus Muziekcentrum, de ABVV-centrales, Curieus, sp.a, Bond Moyson, ABVV, ... Ook dank aan de Stad Brugge en de Jeugddienst van Brugge die op 1 mei hun beste beentje voorzetten!

Volg ons op Facebook & Instagram

Verslaggeving door 'onze man terplaatse', maar op 1 mei kan/mag/ moet jij ook sociaal doen met de tag: #redrockrally. Inchecken op 1 mei kan via Swarm of Facebook.

/redrockrallybrugge

/redrockrally


ORGA NISATIE

HOOF DSPO NSOR S DRANKEN UNION

/redrockrallybrugge

/redrockrally

Red Rock Rally 1/05/2018  

1 Mei Red Rock Rally Brugge [Astridpark] Gratis festival in hartje Brugge! 24e editie 12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Robert...

Red Rock Rally 1/05/2018  

1 Mei Red Rock Rally Brugge [Astridpark] Gratis festival in hartje Brugge! 24e editie 12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Robert...

Advertisement