Page 1

1 MEI 2017

winnaar

ASTRIDPARK BRUGGE - GRATIS FESTIVAL - WWW.REDROCKRALLY.BE


EDER DISCOBAAR A MO

N ATA L I A G R AT I S

29 & 3I0L APR

NT ONTDEK LOKAAL MUZIKAAL TALE E IN DE BELFIUS BEACH BOUTIQU

HE T ZESDBREIHANG ME TAAL ZWARTWERK REKEUTRTESS ERTEB GA / LES TR RADIO GU

NEGRA WESTFLAG / RADIO OILLIE DJ MAARTEN VANC DE KETNETBAND

NI EU W!

FESTIVAL

KERMIS

anzee.be www.festivalastiva laanzee.be

info@fe toerisme@depanne.be /

A FRESH REMIX OF APPLE OVER ICE Verkrijgbaar op de Red Rock Rally!


Zijn jullie klaar voor de 23e Red Rock Rally? Al 23 jaar zet de Red Rock Rally Brugge op de festivalkaart. In deze editie zetten we extra in op jong talent, niet alleen in de rally, maar ook bij het avondprogramma. Daarnaast zijn er tal aan randactiviteiten zodat er geen seconde overblijft voor verveling. RRR blijft verder ook inzetten op duurzaamheid.

Red Rock Plaza Vanaf 12u!

De Red Rock Plaza kwam vorig jaar in plaats van de BBQ-tent en is een blijver! De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rockgeweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks met frietjes, bickyburgers, pizza, pasta en ‘gourmetburgers’. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12 tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Geen twee soorten jetons meer, maar 1 drankbon! NIEUW

Dit jaar geen 2 soorten jetons meer, maar 1 drankbon van 2,40 euro. De nieuwe drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Daarboven krijg je in de Milieutent 10 cent terug per lege beker/blikje (zie verder). Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Ook nieuw: Betaal je drankbonnen met Bancontact. Of cash kan natuurlijk ook nog altijd. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. • Oxfam Wereldwinkels zorgt voor (h)eerlijke cocktails (in ruil voor 2 ½ drankbonnen) • Viva-SVV is er terug met de Kaapse Wijnbar. Drink er ééntje en steun een project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 1 ½ of 2 drankbonnen).


n o p e ! ' e n i K k c RRRo

Rock-’n-roll verzekerd. www.pv.be


.

Geen Ecobeker, maar 10 cent TERUG per beker/blikje NIEUW

Vorig jaar voerden we de ecobeker (herbruikbare drankbeker) in. Na een grondige evaluatie besloten we een stapje terug te zetten. We werken terug met wegwerpbekers (biologisch afbreekbare of kartonnen) en blikjes (Pepsi, Desperados, Maes Radler). Wie z’n beker/blikje terugbrengt naar de milieutent (rechts van het podium), krijgt 10 cent terug. 10 lege bekers/blikjes = 1 euro, 5 lege bekers/blikjes = 50 cent. Voor de kinderen zijn er ook gadgets beschikbaar.

DuuRRRzaam festival

We nemen onze verantwoordelijkheid op tegenover het milieu. Vorige jaren zetten we onze eerste stappen om samen met onze festivalgangers en –partners onze ecologische voetafdruk te verkleinen. En dat blijven we ook dit jaar doen! Naast inzamelen van de bekers/blikjes gaan we terug met z'n allen sorteren. Ons festival draait op 100 % groene stroom, ledlampen, we gebruiken milieuvriendelijke onderhoudsproducten in de toiletten, ... Als festival in het hartje van de stad promoten we uiteraard ook de fiets en het openbaar vervoer. Met de ondersteuning van de Dienst Leefmilieu van Stad Brugge en input van andere festivalorganisatoren worden we ondersteund in ons proces om naast een kwalitatief en amusant ook een duurzaam festival te zijn. Samen gaan we voor duurzaam!

SorteeRRR!

Sinds een paar jaar sorteren we (=jullie ) op RRR. Blauwe container = PMD = enkel blikjes en brikjes (geen lege bekers) Groene container = REST = al de rest ... 't is nie moeilijk! Glas gevonden = breng het binnen in de milieutent waar we een glasbak hebben.


Welkom op onze

INFODAGEN ZATERDAG 01/07 02/09 ESCHOOL BRUISENDE HOG RIJK BRUGGE EN KORT howest.be

BESPAAR TOT 40% OP UW KLEURENAFDRUKKEN 3 kleurentellers op de nieuwe TASKalfa 6052ci

Gi.Ko BVBA Bunderstraat 6 9770 Kruishoutem kyocera@gi-ko.be


AGENDA 1 MEI! 1 Mei-optocht

Verzamelen Langestraat, vertrek om 10u45 - 1 Mei-toespraken op de Burg om 12u

Volksfeest [Vismarkt]

De Hollandse Vismijn zorgt terug voor een volksfeest vanaf 9u tot ...

Red Rock Rally Astridpark [Astridpark]

12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Millbrooks (Gent) 14u00 - 14u30 Locus Control (Brugge) 15u00 - 15u30 Desert Drones (Kortrijk) 16u00 - 16u30 Camp Rebecca (Antwerpen) 17u00 - 17u30 The Waltz (Kuurne) 18u00 Bekendmaking winnaar RRR (+ 500 euro) 18u25 Bekendmaking winnaar ‘pRRRijs van het publiek’ 18u30 - 19u15 Beuk 19u40 Bekendmaking winnaar Cactus-award 19u45 - 20u30 Kai Wén (winnaar De NIeuwe Lichting 2017 - Studio Brussel) 21u00 - 21u45 Equal Idiots 22u30 - 23u55 Ertebrekers Presentatie door de enige echte Paul Schrijvers en de nog enige echtere Peter Roose.


KLAAR VOOR EEN CROSSOVER? BEGIN JE VERHAAL IN EEN NISSAN JUKE

Milieu-informatie: K.B. 19/03/2004: www.nissan.be NISSAN.BE Adverteerder : Nissan Belux n.v. (invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar. Nr van de vestiging : BE0838.306.068

JUKE

104 - 172 G/KM

4,0 - 7,3 L/100 KM

De ‘1 1mei’-traditie we al dan meer120 danjaar. 120 jaar. mei vieren vieren we al meer We blikken terug op de socialevandaag strijd vanén hetmorgen. verleden Vroeger, en kijken naar de toekomst, Samen voorvooruit een eerlijke(re) toekomst. een eerlijke(re) toekomst.

Onze sociale strijd. 047_OOH_OPO April_JUKE_76x102.indd 1

De ‘1 1mei’-traditie w mei vieren vieren we al m We blikken terug op de soci Onze sociale strijd. Vroege en kijken na Samen voorvooruit een eer een eerlijke(re

Want Want

De ‘1 mei’-traditie vieren w

Want … Want …

31/03/16 16:27


Rock Rally Prijzenpot!

Juryprijs Red Rock Rally (met steun van Van Acker Stichting en Howest) Ook dit jaar krijgt de winnaar van onze Rally een portie eeuwige RRRoem en een geldprijs van 500 euro. Dit jaar kregen we via Vi.be 313 kandidaten, waaruit de jury er dus 5 een plek gaf op ons podium/affiche. De juryleden zijn: Noël Van Oyen (Cultuurcentrum Brugge), Bregt Depreeuw (wandelende muziekencyclopedie), Mike De Moey (Villa Bota), Daphne Rosseel (vintage groupie), Chris 'Hazy' De Neve (allround musician), Sam Claeys (Red Zebra), Steven Van Havere (muziekschool Metronoom / drum Gorki, Hooverphonic & Arid), Hilde Wintein (organisator huisconcerten), Emily Stewart (voormalig medewerker Britse muziekvakbond), Stefaan Van Volcem (freelancejournalist). Prijs van het publiek (met steun van Drukkerij De Prest) Het RRR-publiek krijgt ook dit jaar een stem. In ruil voor hun stemformulier krijgen ze van JOETZ een gratis condoom. Stemformulieren binnenbrengen aan de Condovan tussen 17u en 18u. De trofee werd gemaakt door leerlingen van het Go! Atheneum Eureka te Torhout (beire wi!). Wie de publieksprijs wint, krijgt er een studio/optreden-sessie in Villa Bota bovenop.

Cactus-award NIEUW Dit jaar zal het Cactus Muziekcentrum één van de vijf rallybands een ‘cactus-award’ uitreiken. Deze band krijgt een plaatsje als ‘support-act’ op één van de vele cactus-optredens.


Een bijzonder bruin eetcafĂŠ ... Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)

L’Estaminet Park 5 :: 8000 Brugge :: T 050 33 09 16 cafelestaminet@telenet.be Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)


Red Rock Rally Finalisten

Millbrooks (Gent) [13u00] vi.be/millbrooks

Er zit iets in het water in Britse steden zoals Sheffield, Manchester en Liverpool. En dat sprankeltje vloeibare magie moet - dankzij een zeer gunstige wind - via de illustere rivier de Mersey op de een of andere manier de samenvloeiing van de Leie en de Schelde bereikt hebben. Het Gentse Millbrooks laaft zich immers uiterst gulzig aan net dezelfde bron waar ook The Last Shadow Puppets zich comazuipend aan tegoed hebben gedaan. Grootse melodische poprock die zich met het nodige pathos en scheurende gitaren druk gesticulerend door een reeks perfecte popsongs jaagt. De eerste sprankelende single ‘Rosenthal Effect’ zorgde er mee voor dat Millbrooks zich wist te selecteren voor de Nieuwe Lichting 2017 van Studio Brussel. Volgende halte: het podium van Red Rock Rally 2017!

Locus Control (Brugge) [14u00] vi.be/locuscontrol

Je kan onmogelijk ontkennen dat ons Venetië van het Noorden een stevige reputatie heeft op het vlak van Metal, Stonerrock en aanverwante genres. Locus Control voegt daar zeer trefzeker nog een wervelend hoofdstuk aan toe. Filmisch is hier het bijvoeglijk naamwoord van de dag. De ijzersterke instrumentale muziek van Locus Control meandert statig tussen hevig, mysterieus en catchy. De spoken word passages maken het geheel nog wat surrealistischer. De stevige sound doet denken aan Tool, Opeth en Metallica. Met deze illustere bands heeft het Brugse viertal gemeen dat de ‘power of the riff’ de onuitputtelijke fossiele brandstof is die ervoor zorgt dat de motor nooit sputtert. De avontuurlijke melodieën krijg je er geheel gratis en zonder btw bij. Een thuismatch in het vredige Astridpark die je absoluut niet mag missen.


Desert Drones (Kortrijk) [15u00] vi.be/desertdrones

Dat er tussen de West-Vlaamse centrumsteden Brugge en Kortrijk enige vriendschappelijke rivaliteit bestaat, wisten we al veel langer dan vandaag. Maar op 1 mei stuurt de Groeningestad zijn meest dodelijke en hevig naar Bockor en Omer geurende wapen op ons af. En neen, dat is niet KV Kortrijk. Nadat Desert Drones in 2015 Burgrock onveilig kwam maken, verleggen ze het slagveld nu een goeie 500 meter verder naar ‘den Botanieken Hof’. Hou je klaar voor zinderende gitaren, krachtige drums, een stomende bas en stevige vocalen. De sound van Desert Drones doet meer dan eens denken aan de grunge van Alice In Chains en Soundgarden, maar ook de woestijngeluiden van Queens Of The Stone Age kregen een plaatsje in de zeer drinkbare cocktail die deze band serveert. Hevig, maar toch toegankelijk. Camp Rebecca (Antwerpen) [16u00] vi.be/camprebecca Camp Rebecca uit Antwerpen is een statig huis met vele kamers. Muziek waarin je heerlijk in kan blijven ronddolen. Een zanger die de meest soulvolle en krachtige vocalen uit zijn longen perst en daarbij soms onwillekeurig aan Lenny Kravitz doet denken. De meest groovy ritmesectie van de Scheldestad die dan nog eens uitstekende versterking krijgt van een baritonsaxofonist die er hevig grommend en donderend op lostoetert. Een wel zeer unieke mix vol kleur en textuur, een wonderlijke rollercoaster van formaat. In 2016 liet het vierkoppig monster dat Camp Rebecca heet de EP ‘Visitors At Night’ als eerste wapenfeit los op het nietsvermoedende publiek. De band blies alvast menig recensent en toeschouwer omver en is vastberaden om op 1 mei geheel hetzelfde te doen op het podium van de Red Rock Rally.


50 euro korting* voor oordoppen op maat!

Vanaf â‚Ź 3.180 * www.bondmoyson.be/oordoppen

Advenso geeft je energie!

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zonnepanelen met opbrengst garantie

_oordoppen-festival-102x76.indd 1

05/04/2016 09:15:53

V Van anaf af â‚Ź 3. 18800 3.1 Advensogeeft geeftjejeenergie! energie! Advenso

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zon ane Zonep nnep anlen elen me t opb met opren bregst ngst gar gaant ranietie


The Waltz (Kuurne) [17u00] vi.be/thewaltz

Vijf jonge honden uit het West-Vlaamse Kuurne. Maar ook uit het mythische Scherpenheuvel-Zichem, het drukstbezochte bedevaartsoort in België. Daarnaast ook linken naar Ternat… Brussel ook. Zeer verwarrend allemaal. Veel betrouwbare biografische informatie valt er over deze band dan ook niet te rapen. Ze houden van Evil Superstars, The Jesus Lizard, Alice In Chains, Kraftwerk én de bosbessenvodka van hun lieve oma. Derde plaats Road Rock Kortrijk. Support voor Wallace Vanborn. Dat is het zo ongeveer. Ook muzikaal gezien laat deze groep zich niet zo eenvoudig in een hokje duwen. The Waltz bevindt zich enigszins zwalpend en zwetend op het gevaarlijke kruispunt van energieke en tegendraadse post-punk en noisy garage rock. Brullend, gierend, hoekig en koppig tegen de stroom in met om het af te werken ook wat grimmige metal-kantjes.

Eigen dranken NIET MeRRRci! Zo kan ons festival GRATIS blijven ...


Voor al je vragen over studiebeurzen, jobstudenten en stages!

www.abvvjongeren.be

Met JOETZ op vakantie?!! Verlang je ook al naar de vakantie? Dan presenteren we je graag de kinder- en jongerenvakanties 2017 van JOETZ. Bestel de vakantiebrochure!

www.joetz.be T 056 27 47 00 | E Joetz.west@joetz.be /joetz.westvlaanderen


Afsluiters

Beuk [18u30] www.vi.be/beuk / www.facebook.com/beukband Hardrock in het Nederlands? Het kan! Met liedjes over de koers, feestvieren en mooie meisjes veroverde het Brugse Beuk al grote en kleine podia en voorprogramma’s van o.m. Dog Eat Dog, The Godfathers, Phil Campbell (MotÜrhead) en Gers Pardoel. En als je denkt dat onze taal een buitenlandse tour tegenhoudt, dan heb je het verkeerd. Ook ver over de grenzen is de band graag gezien. Maar het liefst van al zien we de band in Brugge. Op het podium van de Red Rock Rally bijvoorbeeld.


O’teur

Marokkaans restaurant Vierde verdieping

Steenstraat 96 8000 Brugge 050 33 31 47

www.oteur.be


Kai WĂŠn [19u45] www.stubru.be/kaiwen / www.facebook.com/KaiwenFushubi/ Kai WĂŠn is samen met Tamino en The Lighthouse een van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2017 van Studio Brussel! De Bruggeling kreeg op de finale in de AB de hele zaal aan het dansen met zijn zweterige, opzwepende r&b, deep trap en soul. Dit jong producers- en raptalent doet ongetwijfeld hetzelfde in het Koningin Astridpark op 1 mei.

winnaar


PHOTONICS Uw partner in audio-visuele toepassingen

www.photonics.be


Equal Idiots [21u00]

www.vi.be/equalidiots / www.facebook.com/equalidiots Voor Equal Idiots was 2016 een topjaar. Studio Brussel kroonde het prettig gestoorde duo tot winnaars van De Nieuwe Lichting 2016 en bovendien haalde de band ook de finale van Humo’s Rock Rally 2016. De prille twintigers gingen niet zweven door alle persaandacht en het oppikken van ‘Salmon Pink’ door de radio en brengen nog steeds een oprechte mix van punk en garagerock. Live hebben de twee de reputatie een heuse wervelwind te zijn. Niet te missen!


cmyk

ndd 1

www.goekint.be

van 1 tot 1.000.000 exemplaren van klein tot XXXL formaat van papier tot pvc

De toekomst wordt niet gemaakt door mannen in maatpak in ivoren torens, maar door jou.

www.s-p-a.be

21/03/16 15:37


Ertebrekers [22u30]

www.ertebrekers.com / www.facebook.com/ertebrekers De drie hartenbrekers van Ertebrekers komen met uitbreiding van een drummer richting Brugge op 1 mei! Flip Kowlier ken je van zichzelf en van ’t Hof van Commerce. Peter Lesage is bekend van Flip Kowlier, Gabriel Rios en Moiano. Jeffrey Jefferson is iets minder bekend, maar komt uit Ingelmunster en zingt en rapt al vele jaren in het Engels. Hun samenwerking uit zich in zwart bloed (funk, hiphop en soul) dat zich uitdrukt in het West-Vlaams. Single ‘De Zji’ over de schoonheid van de zee zal ongetwijfeld niet aan je oren ontsnapt zijn vorige zomer en ook de rest van hun plaat ‘Otel’ staat bol met nostalgie oproepende prachtsongs. Dat belooft.


Hollandse Vismijn Vismarkt Brugge

1 MEI-feest Vanaf 9 uur


Red Rock Plaza [vanaf 12u]

Als je het park binnenkomt via de hoofdingang (nabij inrit Parking 't Pandreitje) dan bots je op onze Red Rock Plaza. De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en fiere wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rockgeweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks met frietjes, bickyburgers, pizza, pasta & gourmetburgers. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de animatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12 tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Animatie voor kinderen en jongeren

Circus Woesh (14u tot 17u) Tussen 14u en 17u verspreid Circus Woesh de circusmicrobe. Het volledige circusspectrum wordt verkend: ballekes, diabolo's, Chinese bordjes, devilsticks, loopballen en tonnen, rolla bolla's, ĂŠĂŠnwielers, ... Docenten geven uitleg en demonstraties. Kom en proef! Kindergrime (14u tot 15u en 16u tot 17u) Altijd al graag een tijger willen zijn? Of een vlinder? 1 mei is de dag waar alles mogelijk is! Pop College (14u - 17u) www.popcollege.be Een grote oude Amerikaanse schoolbus waar kinderen instrumenten kunnen bouwen met gerecycleerd materiaal, er initiatielessen zijn voor mensen die graag eens een instrument willen bespelen en een Mini jam voor kinderen/jongeren die al in beperkte mate tot goed een instrument kunnen bespelen.


PIEKFIJN GEDRUKT, NETJES OP TIJD. Een tevreden klant is onze beste reclame. Daar halen we voldoening uit.

www.krekels.net

TENTEN | vlaggen | banner | roll-ups beurswanden | Zitkubussen

Bij PROPRINT zijn we trots op wat we drukken !

INFO@PROPRINT.BE WWW.PROPRINT.BE

T. 051 65 05 60 F. 051 65 05 69

DRANKEN UNION

Uit sympathie, John Crombez

Naaldenstraat 4 | Brugge


Nuttige info

Terug in het Astridpark De 23e edtitie gaat terug door in het Koningin Astridpark te Brugge. Kom met de fiets! Met medewerking van Stad Brugge komen er fietsrekken voor minstens 300 fietsen. Deze zullen een plaatsje krijgen aan de achterkant van de kerk en aan de 'bovenzijde' van het park. Bekijk op het plan (website of inkom park) waar je je fiets kwijt kan. Parking Wie met de wagen onder het Astridpark wil parkeren kan terecht in Pandereitje dat 24u op 24 open is. Op wandelafstand zijn er ook nog nog volgende betaalparkings: Zilverpand, 't Zand en Station. Actie 'Hou het plein rein' In de Millieutent ruil je lege bekers en brikjes in. 10 bekers/blikjes = 1 euro of kinderen kunnen lege bekers/blikjes inruilen voor iets leuks. Blauwe container = PMD = enkel blikjes (geen lege bekers!) Groene container = REST = al de rest (ook lege bekers!) Glas gevonden = breng het binnen in de PMD-tent waar we een glasbak hebben. Drank je wel! Nieuw dit jaar = geen 2 soorten jetons meer, maar 1 drankbon van 2,40 euro. De nieuwe drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Ook nieuw: Betaal je drankbonnen met Bancontact. Of cash kan natuurlijk ook nog altijd. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. › In samenwerking met Oxfam Wereldwinkels zullen er terug (h)eerlijke cocktails verkocht worden (in ruil voor 2 1/2 drankbonnen). › In samenwerking met Viva-SVV is er nu ook een Kaapse Wijnbar. Drink er ééntje en steun een project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 1 1/2 of 2 drankbonnen).


Verkoop, verhu verkoop van ge

www.pvl-sound.be

Legeweg 12 Tel. 050 35 10 E-mail: p

Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluidsen lichtinstallaties. Legeweg 123 8020 Oostkamp T 050 35 10 46 F 050 35 13 20 philip@pvl-sound.be www.pvl-sound.be


HongeRRR stillen Er is catering ... frietjes, bicky- of gourmetburgers, ... of kies je voor pasta of pizza? Dat kan! En voor dessert een lekker ijsje. Ook dit jaar kan je terug iets warms bestellen in onze Koffiebar. RRR op Villa Bota (en omgekeerd) Villa Bota - een Brugse webradio voor en door frisse jong van ziel zijnde creatievelingen - zal verslag uitbrengen van de RRR en staat ook in voor de muziek op het festivalterrein tussen de optredens door. RRR gerust mee van achter je PC via www.villabota.be. Ze openen terug ons festival om 12u00 met een uurtje liveradio vanuit hun studio! NIEUW! Dit jaar zal Villa Bota ook stukken van de optredens live streamen. Gratis Oordopjes Tienduizenden jongeren lopen jaarlijks blijvende gehoorschade op door te luide muziek. Je verzekert je van een healthy summer met fantastische festivals mĂŠt oordoppen. Je kan -zolang de voorraad strekt- ook gratis oordopjes afhalen in de Milieutent, bar of minibar. Bij Bond Moyson Medishop krijg je tot 50 euro korting op je 'oordoppen op maat'. Meer info en voorwaarden op www.bondmoyson.be/oordoppen Verdwaalbandjes Aan de animatietent, minibar en Rode Kruis-tent zijn JOETZ-verdwaalbandjes beschikbaar. Schrijf er naam en GSM-nr op. Kinderen die hun ouders kwijt zijn (of omgekeerd) worden naar de Rode Kruis-tent gebracht (rechts van het podium). Condovan De Condovan van Joetz is ook weer van de (vrij)partij. Toiletten / Urinoirs ... voor iedereen gratis! Niet onbelangrijk ... what goes in, must come out ;-) We voorzien twee toiletwagens (in de Minderbroederstraat - aan zij-ingang Astridpark) met 7 toiletten en een 20-tal urinoirs. Een rolstoeltoegankelijk toilet is beschikbaar.


www.florealholidays.be

Brugge/Roeselare/Ieper/Oostende

www.accg.be

www.btb-abvv.be

surf naar: www.aneca.be


We danken ...

Onze peters & meters geven een kleine financiële MAAR een grote morele steun ... Annys Pablo (Schepen), Catteceur Yves (OCMW-raadslid), Chevalier Jonathan (OCMW-raadslid), Crevits Anneke (OCMW-raadslid), Crombez John (Nationaal Voorzitter), David Dolores (Gemeenteraadslid), De Pauw Annie (Gemeenteraadslid), Doms Sanne (Gemeenteraadslid), Goderis Mathijs (Gemeenteraadslid), Goemaere Marcel (Gemeenteraadslid), Hoppe Heidi (OCMW-raadslid), Hoste Mieke (Schepen), Lambrecht Annick (Federaal Volksvertegenwoordiger), Landuyt Renaat (Burgemeester), Nollet Viviane (OCMW-raadslid), Pierins Philip (Schepen), Van Nieuwkerke André (Eresenator), Vandevoorde Frank (Schepen), Wintein Sandra (Gemeenteraadslid), Wybo Filip (Gemeenteraadslid).. Dankzij onze sponsors kunnen we jullie een gratis festival aanbieden! De werkgroep RRR: Clémence, Edelbert, Karen, Mario, Mathijs, Niels, Noël en Tom ... zij zijn de onvermoeibare motor van ons festival. De vele vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na de RRR zich belangeloos inzetten. Deze organisaties maken de RRR mogelijk: de vzw 1opMei, ABVV-Jongeren, Joetz, Jongsocialisten Brugge, Jeugdhuis De Comma, FOS Scouts, Oxfam Wereldwinkel, Villa Bota, Cactus Muziekcentrum, de ABVV-centrales, Curieus, sp.a, Bond Moyson, ABVV, ... Ook dank aan de Stad Brugge en de Jeugddienst van Brugge die op 1 mei hun beste beentje voorzetten!

Volg ons op Facebook & Instagram

Verslaggeving door Bjorn 'onze man terplaatse', maar op 1 mei kan/mag/moet jij ook sociaal doen met de tag: #redrockrally. Inchecken op 1 mei kan via Swarm of Facebook.

/redrockrallybrugge

/redrockrally


1 MEI 2017

ORGA NISATIE

HOOF DSPO NSOR S DRANKEN UNION

/redrockrallybrugge

/redrockrally

Red Rock Rally / 1 mei 2017  
Red Rock Rally / 1 mei 2017  

Gratis festival in hartje Brugge! Met oa Ertebrekers, Equal Idiots, Kai Wén, Beuk ... en nog 5 bands die in de namiddag strijden in onze 23e...

Advertisement