Red Rock Rally 2022

Page 1

22u45

Mauro Pawlowski Spinvis 20u45

17u15

19u00

Ramkot The Guru Guru vanaf 13u

Red Rock Rally ASTRIDPARK ASTRIDPARK BRUGGEBRUGGE- GRATIS GRATIS FESTIVAL FESTIVAL -- WWW.REDROCKRALLY.BE WWW.REDROCKRALLY.BE


8 > 9 > 10 JULI 2022 > BRUGGE Balthazar Robert Plant & Alison Krauss Franz Ferdinand Ben Harper & The Innocent Criminals Richard Hawley Supergrass Intergalactic Lovers The Tallest Man On Earth Oh Wonder Whitney Arab Strap Nordmann TRAAMS

Tickets & info via cactusfestival.be

CULTUUR CENTRUM BRUGGE

GRATIS CONCERTEN

M IKE JUL IE N + S AR AH D 'H ONDT Q UART E T VR 20 MEI 2022 ------ 20.00 UUR DAVERLO, DRIES 2

AM BR A Z AR 7 - 29 MEI 2022 WWW.AIRBAGFESTIVAL.BE

ZO 22 MEI 2022 ------ 14.00 UUR VOLKSKUNDEMUSEUM, BALSTRAAT 43


28e editie Red Rock Rally Na twee online edities ontvangen we ons publiek graag terug in het Astridpark. We trekken de festivalzomer op gang met een portie goeie muziek, met vrienden, het gezin, met rooie rakkers en vers getapte pintjes en dies meer. We vragen extra aandacht voor Operatie Proper Park. Samen gaan we voor duurzaam en houden we het park proper.

MÉT herbruikbare bekers MAAR zonder gedoe!

Met Operatie Proper Park én het invoeren van herbruikbare bekers gaan we samen voor duurzaam! We vragen ons publiek om op www.operatieproperpark.be ons charter te ondertekenen. Het ProperPark-charter JA!! • Ik gooi geen afval of peuken op de grond • Ik breng mijn herbruikbare beker naar de (mini)bar of milieutent • Ik gooi mijn afval in de juiste vuilbak

RRR zegt ook JA!! • Wij gebruiken herbruikbare bekers MAAR geen gedoe • Wij doneren 10 cent per herbruikbare beker, die je afgeeft aan de (mini)bar aan het goede doel Komerbi • Wij geven je 10 cent per herbruikbare beker, blikje of PET- flesje dat je afgeeft in de milieutent We richten dit jaar afvaleilandjes in waar je alle afval meteen kan sorteren. De herbruikbare bekers breng je naar de milieutent of de diverse bars.


n o p e ! ' e n i K k c RRRo

INFODAG

VAN 10u TOT 16u RIJK IN BRUGGE, KORT E EN OUDENAARD

ZA 07/05

HOWEST.BE/INFO

DAG


Red Rock Plaza Vanaf 12u!

De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse, wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rock-geweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12u tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq!

We werken met drankbonnen van 2,60 euro. De drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Daarenboven krijg je in de Milieutent 10 cent terug per lege beker/blikje/PET-flesje. Frisdrank blijft goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. Cash betalen kan natuurlijk ook, maar liever niet. • Oxfam Wereldwinkels zorgt voor (h)eerlijke cocktails (in ruil voor 3 drankbonnen) • De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun het FOS-project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 2 drankbonnen). • Ook bij KoffieQueen betaal je met onze drankbonnen.

Krijg 50 cent TERUG per 5 bekers/blikjes/PET-flesjes

Alles wat op vat zit, tappen we in herbruikbare bekers. Daarnaast verkopen we ook dranken in blikjes of PET-flesjes. Wie z’n beker/blikje/flesje terugbrengt naar de milieutent (rechts van het podium), krijgt 10 cent terug. Breng ze binnen per veelvoud van 5 stuks. 10 lege bekers/blikjes = 1 euro, 5 lege bekers/blikjes = 50 cent. Voor de kinderen zijn er ook gadgets beschikbaar.


Otegemstraat 98 8550 Zwevegem 056 70 69 63 info@ideehome.be www.ideehome.be

Uw

k e u k e n s p e c i a l i s t

NIEUWE SHOWROOM IN 2022 langs Rijksweg in Roeselare

www.conxion.be


SorteeRRR er op los aan de afvaleilandjes!

We (=jullie ) blijven sorteren op RRR. Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes (geen bekers!) Groene container = REST = etensresten, foodverpakking ... Roker? Peuken NIET op de grond, maar in de peukenzuil of vraag een peukenbuidel (zolang de voorraad strekt) in de milieutent. Glas gevonden = breng het binnen in de milieutent waar we een glasbak hebben. De herbruikbare bekers breng je naar de milieutent of de (mini)bar.

Steun vzw Komerbi

Per herbruikbare beker die afgegeven wordt in de bar, minibar of wijnbar schenken wij 10 ct aan Komerbi. Komerbi is een unieke, brede Brugse jeugdorganisatie. Zij biedt zowel een vrijetijdsaanbod als een leerplatform aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren en jongvolwassenen. Momenteel helpt ze een 60-tal jongeren in hun schoolloopbaan, talentontwikkeling, zelfontplooiing en identiteitsontwikkeling. Het idee achter Komerbi vloeit voort uit de nood aan een ‘safe space’ voor deze Brugse jongeren en de overtuiging dat de talenten van alle jongeren binnen en buiten de school ontwikkeld moeten worden. www.komerbi.be


AGENDA 1 MEI! 1 Mei-optocht

Verzamelen Langestraat, vertrek om 10u45 - 1 Mei-toespraken op de Burg om 12u

Volksfeest [Vismarkt]

De Hollandse Vismijn zorgt terug voor een volksfeest vanaf 9u tot ...

Red Rock Rally Astridpark [Astridpark]

12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Dalliance (Brussel) 14u00 - 14u30 Nick Noel & The Red Rose Rogers (Brugge) 15u00 - 15u30 Frau (Hasselt) 16u00 - 16u30 Maxime Rouquart en Het Nieuwe Normaal (Gent) 17u00 Bekendmaking winnaar RRR (+500 euro) 17u15 - 18u00 The Guru Guru 18u45 Bekendmaking winnaar pRRRijs van het publiek 18u55 Bekendmaking winnaar Cactus-award 19u00 - 20u00 Ramkot 20u45 - 22u00 Spinvis 22u45 - 24u00 Mauro Pawlowski Onze presentator is ... David Galle.


Rock Rally Prijzenpot!

Juryprijs Red Rock Rally (met steun van Howest, Van Acker Stichting en The Jamm) De winnaar van onze Rally krijgt: een portie eeuwige RRRoem, 500 euro & 8u repetitieruimte in The Jamm. Dit jaar kregen we via Vi.be 204 kandidaten, waaruit de jury er dus 4 een plek gaf op ons podium/affiche. De juryleden zijn: Bregt Depreeuw (wandelende muziekencyclopedie), Felix Van De Loock (Cactus Muziekcentrum), Noël Van Oyen (Voorzitter & Muzikant), Peter Devisch (Cultuurcentrum Brugge), Pieter Brabant (Cultuurcentrum Brugge - Brugotta), Pieter-Jan Cools (Het Entrepot) & Sam Claeys (Red Zebra). Prijs van het publiek (met steun van Eureka) Het RRR-publiek krijgt ook dit jaar een stem. In ruil voor hun stemformulier krijgen ze een lekstok! Stemformulieren binnenbrengen aan de Milieutent tussen 16u30 en 17u30. De trofee werd gemaakt door leerlingen van het Go! Atheneum Eureka te Torhout (beire wi!).

Cactus-award Ook dit jaar zal het Cactus Muziekcentrum één van de vier rallyfinalisten een ‘cactus-award’ uitreiken. Deze band krijgt een plaatsje als ‘support-act’ op één van de vele cactus-optredens.


www.vanackerstichting.be


Red Rock Rally Finalisten

Dalliance (Brussel) [13u00] vi.be/platform/dalliancee

Dalliance is geboren in Rusland en heeft Brussel als uitvalsbasis. De 22-jarige frontvrouw - die volgens sommigen aan een jonge Madonna doet denken - woont in het exotische Wingene en groeide op in ons geliefde Brugge. Dalliance brengt een intrigerende mix van pop, urban, soul en alternative. Betoverende en dromerige beats en een stem zo zwoel als de geur van jasmijn en verboden liefde. Broeierig als een zomers feest met onweer op komst, dat is Dalliance. De band heeft alles in huis om je mee te nemen op een zweterige en zweverige muzikale trip. In 2022 haalde Dalliance de preselecties voor Humo's Rock Rally, nu wagen ze gezwind en vol overtuiging hun kans in de leukste Rock Rally van het land. With love from Brussel, Wingene en Brugge!

Nick Noel & The Red Rose Rogers (Brugge) [14u00] vi.be/platform/nicknoeltheredroserogers Breydelstad boven met deze 7-koppige band met rasmuzikanten uit het Wilde Westen van Brugge, Damme en Gent. Nick Noel & The Red Rose Rogers brengen een frisse en fruitige mix van country, pop en americana. De sound vatten we samen als een stevige scheut Calexico, een flinke dosis Israel Nash en een paar snuifjes Wilco, stevig gekruid met traditionele americana. The Rogers doen je moven en grooven. De band is opgericht in 2019 - moest even ter plaatse trappelen omwille van virale redenen - en is nu klaar om de podia stormenderhand en met kluisters en geschreeuw te veroveren. Na de finale van Sound Track 2021 en airplay voor hun single 'The Fool' op Willy is het Brugse Astridpark het volgende tussenstation op weg naar eeuwige roem.


Profiteer mee van de kracht van ‘samen’

Al meer dan 287.000 gezinnen kozen voor een groepsaankoop via samensterker voor een voordelig energiecontract. Schrijf je in vóór 6 mei 2022 en ontvang een vrijblijvend aanbod.

www.samensterker.be


Frau (Hasselt) [15u00] vi.be/platform/frauband

Extremen raken elkaar, ook op het vlak van Vlaamse provincies. Het vijfkoppige Frau telt dan ook leden uit Hasselt, Genk, Mol en Brugge. Frau nestelt zich in de duistere en klamvochtige spelonken van de postpunk en voegt daar een volle mond post-wave aan toe. Klaterende gitaren, een ritmesectie met de allures van een stoomtrein, dansende synths en een een stem die tegelijk zacht, verleidelijk, hard en aanklampend is. En dat met de occasionele oerschreeuw als toetje. Frau is fascinerend en zuigt je mee in hun met finesse gesponnen muzikale web. In 2022 bracht Frau hulde aan Kurt Cobain voor de Brugotta-tribute rond de frontman van Nirvana. Op 1 mei laten ze hun Territorial Pissings mogelijks vrijelijk door de Botanieken Hof stromen.

Maxime Rouquart en Het Nieuwe Normaal (Gent) [16u00]

vi.be/platform/maximerouquarthetnieuwenormaal De lange naam van dit Gentse vijftal bezorgt enkel onze letterzetter kopzorgen. Op muzikaal vlak staat Maxime Rouquart en Het Nieuwe Normaal garant voor een oorgasme van jewelste en een brede smile die je mondhoeken verre buren van elkaar zal maken. Maxime Rouquart - die je ook kan kennen van VONNIS, BARST, Eraserhead en Modder - combineert alternatieve rock, pop en lo-fi funk met alles wat los en vast staat. Homo Eclecticus is dan ook een op maat gesneden titel voor zijn debuutplaat (mei 2021) als solo-artiest die airplay kreeg op Willy. De band staat garant voor stevige songs met dansbare grooves, onverwachte wendingen en verwrongen riffs met melodieuze hooks die doen denken aan het werk van Evil Superstars, Beck, Eels en Millionaire.


MAKE AN

WITH

IMPACT INTERACTIVE & DIGITAL SIGNAGE

DIGITAL SIGNAGE

CONTENT CREATION

FIELD SERVICES

ADVICE

HARDWARE CMS

www.digitopia.be E info@digitopia.be T 03 384 00 48

Vanaf € 3.180 Advenso geeft je energie!

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zonnepanelen met opbrengst garantie


Afsluiters

The Guru Guru [17u15] www.theguruguru.com

De planken van ons podium zullen we moeten verstevigen voor de komst van The Guru Guru. Hun biografie belooft ons een liveshow waar de energie vanaf spat met een zanger die zich op de rand van een theatrale psychose begeeft. Messcherp en hoekig brengt de band iets wat we als indie-math-psycho-noise kunnen beschrijven, met goeie songs. Op zo'n 1 mei-vooravond glijdt dat ongetwijfeld goed binnen. Voor fans van METZ, Pere Ubu, The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman.


www.brederographics.com

van 1 tot 1.000.000 exemplaren van klein tot XXXL formaat van papier tot pvc

ero.indd 1

Een bijzonder bruin eetcafé ... Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)

L’Estaminet Park 5 :: 8000 Brugge :: T 050 33 09 16 cafelestaminet@telenet.be Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)

11/03/2019 11:17


Ramkot [19u00] vi.be/platform/ramkot

Sinds De Nieuwe Lichting 2021 moet je voor goeie ouwe ramrock bij Ramkot zijn. Dat betekent zeker niet dat er sleet op zit. De drie kapoenen gieten hun geluid in een eigentijds sausje waar je ook op kan dansen. Met een verse EP onder de arm, is de Gentse band rotsvast van plan om alle aanwezige potten in het Astridpark te breken. Hun sound is voer voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire en STAKE.


Met JOETZ op vakantie!

50 euro korting op oordoppen op maat

www.bondmoyson.be/oordoppen

Verlang je ook al naar de vakantie? Ontdek al onze kinder- en jongerenvakanties in binnenen buitenland. www.joetz.be

ABVV-JONGEREN.BE ALLES OVER JONGEREN EN WERK!

WORD NU GRATIS LID!


Spinvis [20u45] www.spinvis.nl

We zijn vereerd om Erik de Jong alias Spinvis op 1 mei te verwelkomen in het Astridpark. In 2022 blaast zijn debuutplaat 20 kaarsjes uit. Een ideaal moment dus om 2 decennia aan kwaliteitsoeuvre uit de kast te halen voor gans Brugge. We verwachten er veel van en als we de geruchtenmolen mogen geloven is zelfs veel niet genoeg. Geflankeerd door een veelkoppige band tovert Erik de Jong pareltje na pareltje tevoorschijn. De rode draad? Eigenzinnigheid en de kenmerkende Spinvis-schrijfstijl.


Hollandse Vismijn Vismarkt Brugge

1 MEI-feest Vanaf 9 uur


Mauro Pawlowski [19u00] www.mauropawlowski.be

Voor Belgische rock royalty rollen wij graag de rode loper uit. Na 20 jaar rockgeschiedenis schrijven, bracht Mauro Pavlovski in 2021 zijn eerste album onder eigen naam uit. De melodieuze singles uit 'Eternal Sunday Drive' hoorde je zeker al voorbij waaien. Het is grenzeloze poprock voor liefhebbers van muziek die op de bovenste plank ligt te rijpen. Mauro en zijn band komen op 1 mei langs om een avond - die al schoon was - nog schoner af te sluiten. Hopelijk met een knipoog naar een aantal Evil Superstars en dEUS-nummers.


Zoekt progressieve jongeren! Nieuwsgierig? Klaar voor actie? www.facebook.com/ Jongsocialistenbrugge.


Red Rock Plaza [vanaf 12u]

Als je het park binnenkomt via de hoofdingang dan bots je op onze Red Rock Plaza. De verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders). Op dit plein staan onze foodtrucks met frietjes, grillworst/ burgers, pizza, pasta, kebab & gourmetburgers. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de animatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12 tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Animatie voor kinderen en jongeren

Circus Woesh (14u tot 17u) Tussen 14u en 17u verspreidt Circus Woesh de circusmicrobe. Kom en proef! Kindergrime + Tattoo's (14u tot 17u) Altijd al graag een tijger willen zijn? Of een vlinder? Of wil je liever een super coole glittertattoo? 1 mei is de dag waar alles mogelijk is!! Gekke kapsels (14u-16u ) De gekke kapsters van dienst nemen je coupe onder de loep. Je haar wordt niet geknipt, maar zeker en vast super geflipt! Elastiekjes, haarlak, spray en gel, zo leggen we je kapsel in een zot model.


Veel meer dan een repetitiekot! 1 locatie, 4 ruimtes en meer dan een miljoen mogelijkheden

The Jamm Pathoekeweg 34c 8000 Brugge www.thejamm.be

UW DRUKPARTNER

PARK 7

8000 BRUGGE

050 80 00 30


Nuttige info

Terug in het Astridpark De 28e editie gaat terug door in het Koningin Astridpark te Brugge. Kom met de fiets! Met medewerking van Stad Brugge komen er fietsrekken voor minstens 300 fietsen. Deze zullen een plaatsje krijgen aan de voorkant park en achterkant kerk. Bekijk op het plan op de website waar je je fiets kwijt kan. Parking Wie met de wagen onder het Astridpark wil parkeren kan terecht in Pandereitje dat 24u op 24 open is. Op wandelafstand zijn er ook nog nog volgende betaalparkings: Katelijne, Zilverpand, 't Zand en Station. Geen eigen dranken toegelaten We willen jullie graag nog jarenlang een gratis festival aanbieden. Dit kan alleen als je ook je (frisse) pintjes en drankjes op ons festival koopt. Eigen dranken niet toegelaten. Herbruikbare bekers NIEUW! Alles wat van 't vat komt, tappen we in HERBRUIKBARE BEKERS! Maar geen gedoe met extra waarborg of zo. Gooi de herbruikbare beker NIET in de vuilbak, maar breng ze terug naar de milieutent of de (mini)bar. Geef je een beker af in de (mini)bar, dan steun je Komerbi (10 ct per beker). Breng je lege bekers/blikjes/PET-flejes binnen in de Milieutent én krijg 1 euro voor 10 stuks, 50 cent voor 5 stuks. Kinderen kunnen ook ruilen voor gadgets. Hoe meer bekers/blikjes, hoe sjoaner de kado! Samen gaan we voor duurzaam!


De sterkste vakbond in de openbare sector! www.acodonline.be

creative warriors www.hannibal.be

UW PARTNER VOOR DUUR Z A ME HYG IËNE

WWW.SALUBRIS.BE


U sorteert toch ook? Herbruikbare bekers: geef je af in milieutent of (mini)bar! Afvaleilandjes NIEUW!... op 10 plaatsen in het park zetten we een hek met aan beide zijden vuilbakken en peukenbakken. Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes Groene container = REST = etensresten, foodverpakking ... Roker? Peuken NIET op de grond, maar in de peukenzuil of vraag een peukenbuidel (zolang de voorraad strekt) Glas gevonden = breng het binnen in de Milieu-tent waar we een glasbak hebben. Drank je wel! We werken met een drankbon van 2,60 euro. Deze drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact of Payconiq. Cash kan ook nog, maar liever niet. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. › In samenwerking met Oxfam Wereldwinkels zullen er terug (h)eerlijke cocktails verkocht worden (in ruil voor 3 drankbonnen). › De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun het FOS-project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 2 drankbonnen). › Ook bij KoffieQueen betaal je met onze drankbonnen. Do the CupKeepeRRR! NIEUW! Koop je CupKeepeRRR aan de bar of minibar voor de prijs van 1 drankbon (2,60 euro) en draag met gemak 6 pintjes in 1 hand. De CupKeepeRRR neem je voortaan mee naar elk festival ... handig en goed voor het milieu (want geen wegwerpkartonnetjes meer).


Verkrijgbaar op ! Red Rock Rally

proef onZe

tripel en pRior 8 op red Rock rally 2022

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand


RRR op Villa Bota (en omgekeerd) Villa Bota [beeld, klank en vertier] voor en door frisse, jong van ziel zijnde creatievelingen zal verslag uitbrengen van de RRR vanop de Kiosk in het park. Villa Bota staat in voor de muziek op het festivalterrein tussen de optredens door. RRR gerust mee van achter je PC via www.villabota.be of via FM 106.4. Ze openen ons festival om 12u00 met een uurtje liveradio! De live-captatie op het grote scherm is eveneens in handen van Villa Bota (videoteam). Toiletten / Urinoirs ... voor iedereen gratis! Niet onbelangrijk ... what goes in, must come out ;-) We voorzien vier toiletwagens (in de Minderbroederstraat - aan zij-ingang Astridpark) met 15 toiletten en een 20-tal urinoirs. Een rolstoeltoegankelijk toilet is beschikbaar. PS Je mag vrijblijvend altijd een cent in de spaarpot van de FOS-scouts stoppen. Gratis Oordopjes Tienduizenden jongeren lopen jaarlijks blijvende gehoorschade op door te luide muziek. Je verzekert je van een healthy summer met fantastische festivals mét oordoppen. Je kan -zolang de voorraad strekt- ook gratis oordopjes afhalen in de Milieutent, bar of minibar. Oordoppen op maat? Die koop je bij Zorg&Meer (partner van Bond Moyson). Leden van Bond Moyson krijgen 10% korting én een terugbetaling van 30 euro. Meer info en voorwaarden op www.bondmoyson.be/oordoppen. Verdwaalbandjes Aan de animatietent, minibar en Rode Kruis-tent zijn JOETZ-verdwaalbandjes beschikbaar. Schrijf er naam en GSM-nr op. Kinderen die hun ouders kwijt zijn (of omgekeerd) worden naar de Rode Kruis-tent gebracht (rechts van het podium).


www.pvl-sound.be Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst van geluidsgeluids-naenverkoop lichtinstallaties en lichtinstallaties.

Legeweg 123 • 8020 Oostkamp • Tel. 050 35 10 46 • Fax 050 35 13 20 Legeweg 123 8020 Oostkamp E-mail: philip@pvl-sound.be

surf naar: www.aneca.be

T 050 35 10 46 F 050 35 13 20 philip@pvl-sound.be

BUSREIZEN LENOIR Meensesteenweg 427 8902 Zillebeke info@reizenlenoir.be www.reizenlenoir.be 057/20 07 73

www.accg.be

Eigen dranken NIET MeRRRci! Zo kan ons festival GRATIS blijven ...


We danken ...

Onze peters & meters geven een kleine financiële MAAR een grote morele steun... Pablo Annys (schepen Brugge), Anneke Crevits (voorzitter gemeenteraad Blankenberge), Dolores David (gemeenteraadslid Brugge), Annie De Pauw (schepen Blankenberge), Isabelle Descheemaecker (Karmamarkt), Pascal Ennaert (gemeenteraadslid Brugge), Mathijs Goderis (schepen Brugge), Mauk Haemers (fan), Mieke Hoste (schepen Brugge), Annick Lambrecht (Vlaams Volksvertegenwoordiger en voorzitter gemeenteraad Brugge), Nick Mouton (gemeenteraadslid Torhout), Conner Rousseau (voorzitter Vooruit), Jurgen Vanlerberghe (gedeputeerde provincie West-Vlaanderen), Sandra Wintein (gemeenteraadslid Brugge) en Filip Wybo (gemeenteraadslid Oostkamp). Dankzij onze sponsors kunnen we jullie een gratis festival aanbieden! De werkgroep RRR: Aïsa, Bart, Clémence, Edelbert, Florent, Korneel, Mario, Noël, Romy, Sam en Tom ... zij zijn de onvermoeibare motor van ons festival. De vele vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na de RRR zich belangeloos inzetten. Deze organisaties maken de RRR mogelijk: de vzw 1opMei, ABVV-Jongeren, Joetz, Jongsocialisten Brugge, Jeugdhuis De Comma, FOS Scouts, Oxfam Wereldwinkel, Villa Bota, Cactus Muziekcentrum, V90, de ABVV-centrales, Vooruit, Bond Moyson, ABVV ... Ook dank aan de Stad Brugge en de Jeugddienst van Brugge die op 1 mei hun beste beentje voorzetten!

Volg ons op Facebook & Instagram

Verslaggeving door 'onze Howest-reporter ter plaatse', maar op 1 mei kan/mag/moet jij ook sociaal doen met de tag: #redrockrally. Inchecken op 1 mei kan via ons Facebook-event.

/redrockrallybrugge

/redrockrally


PROGRAMMA 28e RED ROCK RALLY 12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Dalliance (Brussel) 14u00 - 14u30 Nick Noel & The Red Rose Rogers (Brugge) 15u00 - 15u30 Frau (Hasselt) 16u00 - 16u30 Maxime Rouquart en Het Nieuwe Normaal (Gent) 17u00 Bekendmaking winnaar RRR (+500 euro) 17u15 - 18u00 The Guru Guru 18u45 Bekendmaking winnaar pRRRijs van het publiek 18u55 Bekendmaking winnaar Cactus-award 19u00 - 20u00 Ramkot 20u45 - 22u00 Spinvis 22u45 - 24u00 Mauro Pawlowski PRESENTATIE

DAVID GALLE ORGANISATIE

ANIMATIE

14U TOT 17U

CIRCUS WOESH - GEKKE KAPSELS - KINDERGRIME GLITTERTATTOOS HOOFDSPONSORS

DRANKEN UNION

/redrockrallybrugge

/redrockrally