Page 1

e d iti e

vanaf 13u

Rock Rally

MET 5 BANDS

BAR + MINI-BAR

ASTRIDPARK BRUGGE - GRATIS FESTIVAL - WWW.REDROCKRALLY.BE


LAURA TESORO DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

27/28 APRIL 20 19

GRATIS STRAND & ESPLANADE ONTDEK L LOKAA DE T IN TALEN BEACH S U BELFI QUE! BOUTI

CLEMENT PEERENS EXPLOSITION OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM KAPITEIN WINOKIO / #LIKEME PAUL MICHIELS (SOULSISTER) / OT 2 FABIOLA / SHIZZLE LE SAUVAGE MOONEYE / RHEA / & MANY MORE! KOM HET GRATIS SPEELDORP “RACE DOOR DE TIJD” ONTDEKKEN!

FESTIVALAANZEE.BE Wedden dat we ‘t hebben!

CULTUUR CENTRUM BRUGGE

ccbrugge.be/wacko

VR 03.05.19

CONNARD & DJ TWEET D’EXPEDITEURS KAI WÉN ZA 04.05.19

BOUVIER VULTURES AT DUSK COWBOYS & ALIENS ONTWERP: CEL CREATIE - STAD BRUGGE | BEELD: RUBEN DESMET, 6DE PUBLICITEITSGRAFIEK, TIHF BRUGGE

WACKO FESTIVAL VR 03.05.19 ZA 04.05.19 BURG, ONDER DE BOMEN VAN 20.00 TOT 24.00 UUR GRATIS ccbrugge.be/wacko


25e editie Red Rock Rally ... feest mee! Jawel onze Rally is aan z'n 25e editie toe. Een feestje dat je niet kan/mag missen. We blijven inzetten op jong talent, niet alleen in de rally, maar ook bij het avondprogramma. Daarnaast zijn er tal van randactiviteiten zodat er geen seconde overblijft voor verveling. En zoals het hoort, trakteert de jarige ... Happy Hour van 13u tot 14u aan de bar en mini-bar.

Red Rock Plaza Vanaf 12u!

De Red Rock Plaza is de verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders). Je kan er ook gewoon even ontsnappen aan het Rockgeweld aan de andere kant van de vijver. Op dit plein staan onze foodtrucks. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de kinderanimatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12u tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Betaal je drankbonnen bij voorkeur met Bancontact!

We werken terug met drankbonnen van 2,40 euro. De drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Daarboven krijg je in de Milieutent 10 cent terug per lege beker/blikje/PET-flesje. Frisdrank blijft goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. Cash betalen kan natuurlijk ook. • Oxfam Wereldwinkels zorgt voor (h)eerlijke cocktails (in ruil voor 2 ½ drankbonnen) • De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun een project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 1 ½ of 2 drankbonnen).


n o p e ! ' e n i K k c RRRo

Rock-’n-roll verzekerd. www.pv.be


Krijg 50 cent TERUG per 5 bekers/blikjes/PET-flesjes

We werken terug met wegwerpbekers (biologisch afbreekbare of kartonnen) en blikjes of PET-flesjes. Wie z’n beker/blikje/flesje terugbrengt naar de milieutent (rechts van het podium), krijgt 10 cent terug. Breng ze binnen per veelvoud van 5 stuks. 10 lege bekers/blikjes = 1 euro, 5 lege bekers/blikjes = 50 cent. Voor de kinderen zijn er ook gadgets beschikbaar.

DuuRRRzaam festival

We nemen onze verantwoordelijkheid op tegenover het milieu. Vorige jaren zetten we onze eerste stappen om samen met onze festivalgangers en –partners onze ecologische voetafdruk te verkleinen. En dat blijven we ook dit jaar doen! Naast inzamelen van de bekers/blikjes gaan we terug met z'n allen sorteren. Ons festival draait op 100 % groene stroom, ledlampen, we gebruiken milieuvriendelijke onderhoudsproducten in de toiletten, ... Als festival in het hartje van de stad promoten we uiteraard ook de fiets en het openbaar vervoer. Samen gaan we voor duurzaam!

SorteeRRR!

We (=jullie ) blijven sorteren op RRR. Blauwe container = PMD = enkel blikjes en PET-flesjes (geen lege bekers!) Groene container = REST = al de rest ... 't is nie moeilijk! Glas gevonden = breng het binnen in de milieutent waar we een glasbak hebben.

Photobooth t.v.v. De Muziekbank (van 13u tot 20u)

Spring eens binnen met je makkers op de kiosk. Zet je in onze Muziekbank -strike a pose- en je krijgt meteen de foto mee. Een mooi aandenken aan de 25e editie van de Red Rock Rally. We vragen je wel een kleine gift te doen (hard cash of roste kluuten) voor De Muziekbank. Een project van het Streekfonds West-Vlaanderen waarbij we middelen inzamelen voor de aankoop van muziekinstrumenten voor kansarme kinderen en/of jongeren of financiële steun geven aan muziekprojecten voor diezelfde doelgroep.


WELKOM OP ONZE

INFODAGEN JK

RTRI IN BRUGGE EN KO

ZATERDAG 29/06 VAN 10u TOT 16u ZATERDAG 31/08 VAN 10u TOT 13u howest.be/ infodagen


AGENDA 1 MEI! 1 Mei-optocht

Verzamelen Langestraat, vertrek om 10u45 - 1 Mei-toespraken op de Burg om 12u

Volksfeest [Vismarkt]

De Hollandse Vismijn zorgt terug voor een volksfeest vanaf 9u tot ...

Red Rock Rally Astridpark [Astridpark] 12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Moody Mae (Leuven) 14u00 - 14u30 Spitfire (Antwerpen) 15u00 - 15u30 MAANBAR (Brugge) 16u00 - 16u30 The Black Gasolines (Kortrijk) 17u00 - 17u30 Yokan (Gent) 18u00 Bekendmaking winnaar RRR (+ 500 euro) 18u25 Bekendmaking winnaar ‘pRRRijs van het publiek’ 18u30 - 19u15 RHEA 19u40 Bekendmaking winnaar Cactus-award 19u45 - 20u30 Hypochristmutreefuzz 21u00 - 21u45 Sons 22u30 - 23u55 The Van Jets

Presentatie door de enige echte Paul Schrijvers en de nog enige echtere Peter Roose.

Aan de bar & mini-bar verdubbelen we je bestelling tussen 13 & 14u.


Goed voor het milieu en voor de portemonnee

Al meer dan 97.000 gezinnen kozen voor een groepsaankoop via SamenSterker voor een voordeliger energiecontract.

Schrijf je in vóór 8 mei 2019 en ontvang een vrijblijvend aanbod. “Kunnen wij als gezin iets doen voor het www.samensterker.be klimaat?’’ vragen mensen zich af.

Het antwoord is JA. En het is nog voordeliger als je het in groep doet!

www.s-p-a.be/brugge


Rock Rally Prijzenpot!

Juryprijs Red Rock Rally (met steun van Howest, Van Acker Stichting en The Jamm) De winnaar van onze Rally krijgt: een portie eeuwige RRRoem, 500 euro & 8u Demo opname in The Jamm. Dit jaar kregen we via Vi.be 241 kandidaten, waaruit de jury er dus 5 een plek gaf op ons podium/affiche. De juryleden zijn: Bart Vanduyver (Cultuurcoach - Brugotta), Bregt Depreeuw (wandelende muziekencyclopedie), Chris 'Hazy' De Neve (allround musician), Daphne Rosseel (vintage groupie), Felix Van De Loock (Cactus Muziekcentrum), Gino Claeys (Freelance drummer), Leander Van Loo (PVL Sound&Light), Mike Demontblanc (Villa Bota), Noël Van Oyen (Cultuurcentrum Brugge), Sam Claeys (Red Zebra) & Stefaan Van Volcem (freelancejournalist). Prijs van het publiek (met steun van Drukkerij De Prest) Het RRR-publiek krijgt ook dit jaar een stem. In ruil voor hun stemformulier krijgen ze van JOETZ een lekstok en maken ze kans op 10 min gratis massage in de Karmavan. Stemformulieren binnenbrengen aan de Condovan tussen 17u en 18u. De nieuwe trofee werd gemaakt door leerlingen van het Go! Atheneum Eureka te Torhout (beire wi!).

Cactus-award Ook dit jaar zal het Cactus Muziekcentrum één van de vijf rallybands een ‘cactus-award’ uitreiken. Deze band krijgt een plaatsje als ‘support-act’ op één van de vele cactus-optredens.


Een bijzonder bruin eetcafĂŠ ... Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)

L’Estaminet Park 5 :: 8000 Brugge :: T 050 33 09 16 cafelestaminet@telenet.be Alle dagen open van 11u30 tot ... (donderdag vanaf 16u)


Red Rock Rally Finalisten

Moody Mae (Leuven) [13u00] vi.be/moodymae

Leuven, trotse stad der hip-hop! Zelfs Louis Tobback murmelt het in de schemeren van zijn welverdiende middagdut: 3000 represent! Moody Mae grossiert in soulvolle grooves, aangrijpende rhymes, zelfverzekerde toetsen en blazers die kronkelen als een ratelslang met een gĂŞnant darmprobleem. Dat alles serveert de band op een mooi opgemaakt bedje van funk en jazz. Na een drukke festivalzomer focust Moody Mae zich op de opnames van een eerste EP waarvan eerste single 'Down For Me' een succulent voorsmaakje is. De groep combineert hip-hop invloeden zoals NAS en Anderson. Paak met een snuifje jazz op de wijze van Dizzy Gillespie. Verwacht je aan een wervelwind van opzwepende vibes waarvoor het KMI nog geen schaal heeft ontwikkeld.

Spitfire (Antwerpen) [14u00] vi.be/spitfire

Spitfire is een Antwerps groove-rock power trio met de precisie en wendbaarheid van een Brits jachtvliegtuig. Naam niet gestolen, denken we hier ten kantore Red Rock Rally. Hun op riffs gebaseerde gekkigheid past in de strak zittende dwangbuis van de Crimi Clowns, de televisieserie waarvoor ze de soundtrack leverden. Als we dan toch namen moeten droppen, denk dan Foo Fighters, Muse, Royal Blood en Millionaire. Klasseherrie van de plank waar je helaas net niet bij kan. In 2017 kwam Spitfire op de proppen met het debuutalbum 'State Of Mind', een plaat waar de energie van afdruipt als condens op de ramen in een slecht geĂŻsoleerde huurwoning. Een huzarenstuk dat ze op hun volgende EP 'Round Way The Other' vlotjes gaan over doen.


MAKE AN

WITH

IMPACT INTERACTIVE & DIGITAL SIGNAGE

DIGITAL SIGNAGE

CONTENT CREATION

FIELD SERVICES

ADVICE

HARDWARE CMS

www.digitopia.be E info@digitopia.be T 03 384 00 48


MAANBAR (Brugge) [15u00] vi.be/maanbar

Zwevend en zinderend. Meanderend als het water van de Reitjes en de nooit aflatende stroom toeristen in thuisstad Brugge. Maanbar brengt klaterende indie-pop in je moerstaal met een knipoog naar Gorki, De Mens en de brede sound van The War On Drugs. De eerste EP 'Uit het Licht' (2018) bevat vier gedreven en stuwende popsongs in wendbaar Nederlands met riffs die uit de koker van The Edge van U2 lijken te komen. Nadat ze op de Brugotta Tom Waits Tribute onlangs nog het podium van de statige pralinedoos van de Brugse Stadsschouwburg mochten bestijgen, halen deze bastaardzonen van grootheden als Wim De Craene, Kris De Bruyne en Raymond op 1 mei hun prachtige harmonieĂŤn van stal voor een wervelende thuismatch in het Astridpark. The Black Gasolines (Kortrijk) [16u00] vi.be/theblackgasolines Zwarte naft. Dat klinkt als een fenomeen dat klimaatplangewijs stevig belast zal worden. Voor het zover is, komen de Kortrijkse Kerels van The Black Gasolines op 1 mei je trommelvliezen stevig belasten met harde alternatieve rockmuziek die duidelijk beĂŻnvloed is door Britse bands als Arctic Monkeys en Babyshambles. Snerende vocalen en energieke songs bomvol enthousiasme. De jonge driekoppige band liet in 2018 een eerste EP 'Dopamine' los op een nietsvermoedend publiek. Die EP bracht hen naar London voor een vijfdaagse tour en vervolgens naar het al even exotische Ieper voor een show in het voorprogramma van The Sore Losers. De volgende halte voor het drietal uit de Far West van Vlaanderen is het podium van Red Rock Rally.


50 euro korting* voor oordoppen op maat!

Vanaf â‚Ź 3.180 * www.bondmoyson.be/oordoppen

Advenso geeft je energie!

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zonnepanelen met opbrengst garantie

_oordoppen-festival-102x76.indd 1

05/04/2016 09:15:53

V Van anaf af â‚Ź 3. 18800 3.1 Advensogeeft geeftjejeenergie! energie! Advenso

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Surf naar www.advenso.be of bel 050 70 34 33.

Zon ane Zonep nnep anlen elen me t opb met opren bregst ngst gar gaant ranietie


Yokan (Gent) [17u00] vi.be/yokan

Yokan brengt subtiel gelaagde en soulvolle elektropop met meer onverwachte haarspeldbochten dan het parcours van Francorchamps. De ijzersterke vocals zijn een onschatbare troefkaart waarmee de Gentse band zich op eender welk muzikaal kleurenwiestoernooi tot welverdiende kampioen kan kronen. En dan hadden we het nog niet over de vernuftige en verfrissende songs vol contrast die zich na ĂŠĂŠn luisterbeurt comfortabel nestelen in de prefrontale cortex van het brein (of wat daar bij de gemiddelde festivalganger nog van overblijft). Dankzij debuutsingle 'Hold On' uit 2018 ging het linea recta richting podia zoals Maanrock en de Student Kick Off in de Arteveldestad. En nu ligt enkel Aalter nog tussen Yokan en het Brugse publiek.

Veel meer dan een repetitiekot! 1 locatie, 4 ruimtes en meer dan een miljoen mogelijkheden

The Jamm Pathoekeweg 34c 8000 Brugge www.thejamm.be


Voor al je vragen over studiebeurzen, jobstudenten en stages!

www.abvvjongeren.be Met JOETZ op vakantie?!!

Verlang je ook al naar de vakantie? Dan presenteren we je graag de kinder- en jongerenvakanties van JOETZ. ure! tiebroch Bestel de vakan

www.joetz.be T 056 27 47 00 | E Joetz.west@joetz.be /joetz.westvlaanderen


De Karmavan (14u - 19u30)

Isabelle is gepassioneerd door masseren. Na diverse opleidingen begon ze met een thuispraktijk: mind your body. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, heeft ze de Karmavan in het leven geroepen. Met deze eyecatcher uit het jaar 1965 komt Isabelle langs op de Red Rock Rally. Je laten masseren kost je 1 euro per minuut. Relax & enjoy!

Afsluiters

RHEA [18u30] vi.be/rhea // www.facebook.com/RHEAband In 2019 staat er heel wat op de agenda voor RHEA. Deze bluesy garagerockers schotelen ons een single en een album voor nadat ze na de finale van De Nieuwe Lichting bij Universal Music tekenden en tot drie keer toe de Ancienne Belgique inpalmden. Voor hun debuutplaat namen ze niemand minder dan Alex Newport (Bloc Party, The Mars Volta, Pissed Jeans ...) onder de arm voor opnames in de UK. Fans van Royal Blood, Arctic Monkeys en Foo Fighters houden zich best al klaar om op 1 mei de eerste rij in te palmen.


r Lijsttrekke

r Lijsttrekke

Annick Lambrecht

John Crombez

st Vlaamse lij

Lijst Kamer

. Voor ie Zekerheid

dereen.


Hypochristmutreefuzz [19u45] hypochristmutreefuzz.bandcamp.com/ // www.facebook.com/Hypochristmutreefuzz/ Hypochristmutreefuzz heeft (terecht) de reputatie van meest geflipte noiseband in Gent en is daarom ook een niet te missen live-act. Frontman Ramses Van den Eede schreeuwt de longen uit z'n lijf terwijl de rest van het vijftal zorgt voor no-nonsense noiserock met een licht verteerbare poppy ondertoon. De band kreeg van The Guardian de stempel 'in de gaten houden' opgedrukt, haalde een tweede plek op De Beloften, geselecteerd voor de Nieuwe Lichting, stond al in De Afrekening van Stubru en kreeg van Humo 3,5 sterren voor hun debuut. Dit jaar volgt er een tweede plaat en die belooft nog geschifter te worden.


PHOTONICS Uw partner in audio-visuele toepassingen

www.photonics.be

creative warriors www.hannibal.be


Sons [21u00]

vi.be/sons // www.facebook.com/sonsyeahsons Het Antwerps zootje ongeregeld genaamd SONS was in 2018 een van de winnaars De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hun single 'Ricochet' stond even later te blinken op nummer 1 in De Afrekening en daarna openden ze ook de Main Stage van Rock Werchter 2018. Er bestaan slechtere jaren voor vier jongens uit Melsele die gewapend met psychedelische gitaren en rammelende drums de Vlaamse garagepunkscene in ere houden. Op 1 mei dendert SONS richting Brugge voor een aanval op onze oren.

Eigen dranken NIET MeRRRci! Zo kan ons festival GRATIS blijven ...


www.brederographics.com

van 1 tot 1.000.000 exemplaren van klein tot XXXL formaat van papier tot pvc

ero.indd 1

11/03/2019 11:17

proef onZe

tripel en pRior 8 op red Rock rally 2019

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

Verkrijgbaar op ! Red Rock Rally


The Van Jets [22u30]

www.thevanjets.be // www.facebook.com/thevanjets The Van Jets houden ermee op. Na een loopbaan van 16 jaar, 5 albums, honderden concerten en tienduizenden tourkilometers op de teller geven The Van Jets voor een laatste keer van jetje op 1 november 2019 in de AB. Voor ze echter definitief de gitaren aan de kapstok hangen, komen ze ook nog eens langs in Brugge. In 2004 wonnen ze niet alleen Humo's Rock Rally, maar ook onze Red Rock Rally. Ze bouwden in no time een reputatie uit als een van de spannendste liveacts in Vlaanderen. De terugkeer voor de allerlaatste keer van The Van Jets naar het podium in het Astridpark belooft een hoogtepunt te worden in 25 jaar Red Rock Rally.

 Bekijk het interview met Johannes van The Van Jets op onze facebook: fb.com/redrockrallybrugge  video's


Hollandse Vismijn Vismarkt Brugge 1 MEI-feest Vanaf 9 uur


Red Rock Plaza [vanaf 12u]

Als je het park binnenkomt via de hoofdingang dan bots je op onze Red Rock Plaza. De verzamelplaats voor hongerige magen, spelende kinderen (en trotse wachtende ouders). Op dit plein staan onze foodtrucks met frietjes, grillworst/ burgers, pizza, pasta, kebab & gourmetburgers. Een grote starshade-tent beschermt je tegen regen of zon en zorgt dat je rustig kan tafelen (zittend of staand). Dit plein is ook het centraal punt voor de animatie van 14u tot 17u. Er is ook een minibar (open van 12 tot 20u) met een beperkt drankaanbod.

Animatie voor kinderen en jongeren

Circus Woesh (14u tot 17u) Tussen 14u en 17u verspreidt Circus Woesh de circusmicrobe. Kom en proef! Kindergrime + Tattoo's (14u tot 17u) Altijd al graag een tijger willen zijn? Of een vlinder? Of wil je liever een super coole glittertattoo? 1 mei is de dag waar alles mogelijk is!! Pop College (14u - 17u) Een grote oude Amerikaanse schoolbus waar kinderen instrumenten kunnen bouwen, initiatielessen volgen of aan een mini-jam deelnemen. Goochelinitiatie (14u-15u & 16u-17u) Ben je verzot op goochelen? Heb je wanneer je een goochelaar aan het werk ziet ook zin om dat allemaal te kunnen? Grijp je kans tijdens deze workshop goochelen! #What the pok? (van 14u tot 18u) JOETZ kaart stress bij jongeren aan. Met een virtual reality-bril laat ze jongeren stress (h)erkennen en reikt men de juiste handvaten aan om stress tegen te gaan.


www.krekels.net

TENTEN | vlaggen | banner | roll-ups beurswanden | Zitkubussen

De sterkste vakbond in de openbare sector! www.acodonline.be

Uit sympathie John Crombez


Nuttige info

Terug in het Astridpark De 25e editie gaat terug door in het Koningin Astridpark te Brugge. Kom met de fiets! Met medewerking van Stad Brugge komen er fietsrekken voor minstens 300 fietsen. Deze zullen een plaatsje krijgen aan de achterkant van de kerk en aan de 'bovenzijde' van het park. Bekijk op het plan (website of inkom park) waar je je fiets kwijt kan. Parking Wie met de wagen onder het Astridpark wil parkeren kan terecht in Pandereitje dat 24u op 24 open is. Op wandelafstand zijn er ook nog nog volgende betaalparkings: Zilverpand, 't Zand en Station. Actie 'Hou het plein rein' In de Millieutent ruil je lege bekers en brikjes in. 10 bekers/blikjes = 1 euro of kinderen kunnen lege bekers/blikjes inruilen voor iets leuks. Blauwe container = PMD = enkel blikjes + PET-flesjes (geen lege bekers!) Groene container = REST = al de rest (ook lege bekers!) Glas gevonden = breng het binnen in de PMD-tent waar we een glasbak hebben. Drank je wel! We werken terug met een drankbon van 2,40 euro. Deze drankbon kan je halveren, zo zullen bepaalde drankjes anderhalve drankbon kosten. Frisdrank blijft echter goedkoper dan alcoholische dranken, je krijgt meer voor hetzelfde geld/bon. Betaal je drankbonnen met Bancontact. Of cash kan natuurlijk ook nog altijd. Er worden geen transactiekosten (20 cent) doorgerekend bij aankoop van 10 drankbonnen of meer. › In samenwerking met Oxfam Wereldwinkels zullen er terug (h)eerlijke cocktails verkocht worden (in ruil voor 2 1/2 drankbonnen). › De Kaapse Wijnbar is er ook weer. Drink er ééntje en steun een project van WFP in Zuid-Afrika (glas wijn = 1 1/2 of 2 drankbonnen).


Verkoop, verhu verkoop van ge

www.pvl-sound.be

Legeweg 12 Tel. 050 35 10 E-mail: p

Verkoop, verhuur, plaatsing en dienst na verkoop van geluidsen lichtinstallaties. Legeweg 123 8020 Oostkamp T 050 35 10 46 F 050 35 13 20 philip@pvl-sound.be www.pvl-sound.be

www.btb-abvv.be

Shop online op www.salubris.be Salubris - lĂŠon bekaertlaan 32 - 9880 Aalter

Shop nu ook online voor particulieren www.salubrisathome.be

Naaldenstraat 4 | Brugge


HongeRRR stillen Er is catering ... frietjes, bicky- of gourmetburgers, ... of kies je voor pasta of pizza? Dat kan! En voor dessert een lekker ijsje. Ook dit jaar kan je terug iets warms bestellen in onze Koffiebar. RRR op Villa Bota (en omgekeerd) Villa Bota [beeld, klank en vertier] voor en door frisse jong van ziel zijnde creatievelingen zal verslag uitbrengen van de RRR tussen 16 & 20u. Villa Bota staat ook in voor de muziek op het festivalterrein tussen de optredens door. RRR gerust mee van achter je PC via www.villabota.be of via FM 106.4 in Brugge en 107.9 in Torhout. Ze openen terug ons festival om 12u00 met een uurtje liveradio vanuit hun studio! De live-captatie op het grote scherm is eveneens in handen van Villa Bota (videoteam). Gratis Oordopjes Tienduizenden jongeren lopen jaarlijks blijvende gehoorschade op door te luide muziek. Je verzekert je van een healthy summer met fantastische festivals mĂŠt oordoppen. Je kan -zolang de voorraad strekt- ook gratis oordopjes afhalen in de Milieutent, bar of minibar. Bij Bond Moyson Medishop krijg je tot 50 euro korting op je 'oordoppen op maat'. Meer info en voorwaarden op www.bondmoyson.be/oordoppen Verdwaalbandjes Aan de animatietent, minibar en Rode Kruis-tent zijn JOETZ-verdwaalbandjes beschikbaar. Schrijf er naam en GSM-nr op. Kinderen die hun ouders kwijt zijn (of omgekeerd) worden naar de Rode Kruis-tent gebracht (rechts van het podium). Condovan De Condovan van Joetz is ook weer van de (vrij)partij. Toiletten / Urinoirs ... voor iedereen gratis! Niet onbelangrijk ... what goes in, must come out ;-) We voorzien twee toiletwagens (in de Minderbroederstraat - aan zij-ingang Astridpark) met 7 toiletten en een 20-tal urinoirs. Een rolstoeltoegankelijk toilet is beschikbaar.


www.florealholidays.be

Brugge/Roeselare/Ieper/Oostende

www.accg.be

uit sympathie Salons uw partner voor feesten, seminaries en catering

Torhoutsesteenweg 76 - 8210 Zedelgem - 050 24 14 74 www.denotter.be - info@denotter.be

surf naar: www.aneca.be


We danken ...

Onze peters & meters geven een kleine financiële MAAR een grote morele steun... Pablo Annys (Schepen Brugge), Christine Beke (Voorzitter sp.a Oostkamp), Anneke Crevits (Gemeenteraadslid Blankenberge), John Crombez (Voorzitter sp.a), Annie Depauw (Schepen Blankenberge), David Dolores (Gemeenteraadslid Brugge), Pascal Ennaert (Gemeenteraadslid Brugge), Mathijs Goderis (Schepen Brugge), Mieke Hoste (Gemeenteraadslid Brugge), Annick Lambrecht (Federaal volksvertegenwoordiger), Renaat Landuyt (Vlaams volksvertegenwoordiger), Philip Pierins (Schepen Brugge), Barbara Roose (Lid Bijzonder Comité Brugge), Andre Van Nieuwkerke (Eresenator), Sandra Wintein (Gemeenteraadslid Brugge) & Filip Wybo (Gemeenteraadslid Oostkamp). Dankzij onze sponsors kunnen we jullie een gratis festival aanbieden! De werkgroep RRR: Charlotte, Clémence, Edelbert, Isabelle, Korneel, Mario, Mathijs, Niels, Noël en Tom ... zij zijn de onvermoeibare motor van ons festival. De vele vrijwilligers die zowel voor, tijdens en na de RRR zich belangeloos inzetten. Deze organisaties maken de RRR mogelijk: de vzw 1opMei, ABVV-Jongeren, Joetz, Jongsocialisten Brugge, Jeugdhuis De Comma, FOS Scouts, Oxfam Wereldwinkel, Villa Bota, Cactus Muziekcentrum, Refu Interim, de ABVV-centrales, Curieus, sp.a, Bond Moyson, ABVV ... Ook dank aan de Stad Brugge en de Jeugddienst van Brugge die op 1 mei hun beste beentje voorzetten!

Volg ons op Facebook & Instagram

Verslaggeving door 'onze Howest-reporters ter plaatse', maar op 1 mei kan/mag/moet jij ook sociaal doen met de tag: #redrockrally. Inchecken op 1 mei kan via Swarm of Facebook.

/redrockrallybrugge

/redrockrally


PROGRAMMA 25e RED ROCK RALLY

12u00 - 13u00 Villa Bota Kickoff 13u00 - 13u30 Moody Mae (Leuven) 14u00 - 14u30 Spitfire (Antwerpen) 15u00 - 15u30 MAANBAR (Brugge) 16u00 - 16u30 The Black Gasolines (Kortrijk) 17u00 - 17u30 Yokan (Gent) 18u00 Bekendmaking winnaar RRR (+ 500 euro) 18u25 Bekendmaking winnaar ‘pRRRijs van het publiek’ 18u30 - 19u15 RHEA 19u40 Bekendmaking winnaar Cactus-award 19u45 - 20u30 Hypochristmutreefuzz 21u00 - 21u45 Sons 22u30 - 23u55 The Van Jets PR ES ENTATI E PETER ROOSE & PAUL SCHRIJVERS OR GANI SATIE

AN IMATIE

14U TOT 17U

CIRCUS WOESH - GOOGHELAAR - KINDERGRIME GLITTERTATTOO - POPCOLLEGE ... HOO FDSP ONS ORS

DRANKEN UNION

/redrockrallybrugge

/redrockrally


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.