Issuu on Google+

Ljepota svijeta otoka Dalmacije i djelotvornost njihovog bilja u jedinstvenom finom sapunu


b r ač

u maslinovom sapunu sapun od čistog ulja ružmarina s brača Ružmarin (Rosmarinus officinalis) je antireumatik, jača izmjenu tvari u tkivima, povoljno utječe na krvotok i umanjuje lučenje masnoće kože. Povoljno djeluje na kosu. Sapun povoljno djeluje na masnu kožu, pomaže pri lošoj cirkulaciji, jača korijen kose i olakšava njezin rast. Preporuča se za njegu kose, lica i tijela.

Ružmarin, aromatična mediteranska biljka posvećena grčkoj božici Afroditi, kraljica je makije otoka Brača. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Povoljno djeluje na masnu kožu, pomaže pri lošoj cirkulaciji, jača korijen kose i olakšava njezin rast. Preporuča se za njegu


b rij un i

u maslinovom sapunu sapun od čistog ulja mandarine s brijuna Mandarina (Citrus reticulata) djeluje kod opće slabosti organizma i umora. Zbog njezinog blagog djelovanja smatramo je dječjim uljem. Osvježava, harmonizira, inspirira, budi životnu radost. Blago je uspavljujuće sredstvo, snizuje krvni tlak. Sapun djeluje antiseptički, tonizira, vraća koži vlažnost i elastičnost, povoljno djeluje kod umora i nervne napetosti te djeluje relaksirajuće. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Sapun od čistog ulja mandarine s Brijuna

Soap with pure tangerine oil from Brijuni Otočje djevičanske ljepote i biserje Jadrana. Mediteranska vegetacija i stoljetne masline poklanjaju nam zemaljski raj u mirisu mandarine. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Djeluje antiseptički, tonizira, vraća koži vlažnost i elastičnost, povoljno djeluje kod umora i nervne napetosti


du b rovn i k u maslinovom sapunu

sapun od čistog ulja lovora iz dubrovnika Lovor (Laurus nobilis) djeluje kod nesanice i nervoze. Preporučuje se kod groznice, astme, migrene, gihta, lupanja srca, angine pektoris. Sapun djeluje antistresno, antiseptički, analgetično i baktericidno. Smiruje reumatske bolove i povoljno djeluje na sve tipove kože. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Dubrovnik u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja lovora iz Dubrovnika

Dubrovnik in olive oil soap

Soap with pure laurel oil from Dubrovnik Dubrovnik je, kao i lovor, simbol slave i besmrtnosti stečene mudrošću i junaštvom. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Djeluje antistresno, antiseptički, analgetično i baktericidno. Smiruje reumatske bolove i povoljno djeluje na sve tipove kože.


hva r

u maslinovom sapunu sapun od čistog ulja lavande s hvara Lavanda (Lavandula officinalis) djeluje smirujuće i antiseptički, posebice kod raznih problema kože, kao što su akne, dermatitis, psorijaze, male rane i opekline. Ima antidepresivna svojstva, preporuča se protiv nesanice i stresa. Sapun povoljno djeluje na problematičnu kožu, smiruje i opušta, osvježava i njeguje. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Hvar u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja lavande s Hvara

Hvar in olive oil soap

Soap with pure lavanda oil from Hvar Mješavina maslinova ulja i ulja hvarske lavande u pažljivo izrađenom sapunu zarobili su miris i dodir Hvara. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Povoljno djeluje na problematičnu kožu, smiruje i opušta,


ist r a

u maslinovom sapunu sapun od čistog ulja smilja iz istre Smilje (Helichrysum italicum) je jedno od najcjenjenijih aromaterapeutskih ulja. Potiče sposobnost samoiscjeljivanja organizma. Posebno se koristi za njegu djece. Neki izvori spominju uspješno djelovanje smilja u slučajevima psorijaze. Iznimno je blag za kožu. Sapun povoljno djeluje na suhu, masnu i umornu kožu. Pomaže kod akni, alergija, opekotina, dermatitisa, ekcema, modrica i bolova u mišićima. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Istra u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja smilja iz Istre

Istra in olive oil soap

Soap with pure immortelle oil from Istria Bogat miris smilja s iznimno blagim djelovanjem dočarava nam poluotok Istru kao posebnu dragocjenost. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Iznimno je blag za kožu. Povoljno djeluje na suhu, masnu i umornu kožu. Pomaže kod akni, alergija, opekotina, dermatitisa, ekcema,


korč u l a u maslinovom sapunu

sapun od čistog ulja bosiljka s korčule Bosiljak (Ocimum basilicum) pomaže kod nervoze, histerije. Ublažava napetost, potiče dobro raspoloženje. Sapun povoljno djeluje na umornu kožu, dobar je antiseptik i potiče cirkulaciju. Djeluje stimulirajuće i ojačava fizički zamoren organizam. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Korčula u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja bosiljka s Korčule

Korčula in olive oil soap

Soap with pure sweet basil oil from Korčula Dalmatinski otok Korčula bogat je mirisima, posebice kraljevskim mirisom bosiljka. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Djeluje stimulirajuće i ojačava fizički zamoren organizam. Povoljno djeluje na umornu kožu, dobar je antiseptik i


kornat i

u maslinovom sapunu

sapun od čistog ulja majčine dušice s kornata Majčina dušica (Thymus vulgaris) jača nervni sustav. Djeluje kod problema s kožom. Pomaže kod slabe prokrvljenosti, vrućice, glavobolje i stresnih situacija. Sapun djeluje antibakterijski, antiseptički, antireumatski, pomaže kod akni, dermatitisa, ekcema, artritisa, reume i bolova u mišićima. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Kornati u maslinovom sapunu

Sapun od čistog ulja majčine dušice s Kornata

Kornati in olive oil soap

Soap with pure wild thyme oil from Kornati Majčina dušica, biljčica snažnog mirisa, podsjeća na očuvanu ljepotu otoka i mora jedinstvenog Kornatskog otočja. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Djeluje antibakterijski, antiseptički, antireumatski, pomaže kod akni, dermatitisa, ekcema, artritisa, reume i bolova u mišićima.


k va rne r u maslinovom sapunu

sapun od čistog ulja bora s kvarnera Bor (Pinus silvestris) pomaže kod prehlada, kašlja, bronhitisa, astme, gripe i upale sinusa. Podiže raspoloženje, bistri um. Sapun djeluje poticajno i osvježavajuće, dezodorira, potiče cirkulaciju, smanjuje umor, ima antiseptičko djelovanje. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Kvarner u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja bora s Kvarnera

Kvarner in olive oil soap Soap with pure pine oil from Kvarner

Svjež i ugodan miris bora podsjeća nas na blago i toplo podneblje Kvarnera. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Djeluje poticajno i osvježavajuće, dezodorira, potiče cirkulaciju, smanjuje umor, ima antiseptičko djelovanje. Preporuča se za njegu lice i tijela.


maka r ska u maslinovom sapunu

sapun od čistog ulja kamilice i badema iz makarskog primorja Bademovo ulje (Amygdalae oleum) bogato je nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima. Vrlo je blago i djeluje umirujuće. Idealno je za sve tipove kože. Kožu čini mekom i elastičnom. Kamilica (Matricaria chamomilla) povoljno djeluje na akne, alergije, herpes, nesanicu, menstrualne bolove, migrene, neuralgije i reumu. Dobra je za njegu osjetljive i oštećene kože. Pomaže kod nemira i nervoze. Sapun je idealan za sve tipove kože, osobito za osjetljivu i nadraženu kožu. Ublažava svrbež i crvenilo, pomaže kod akni i herpesa, djeluje umirujuće. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Makarska rivijera u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja kamilice i badema iz Makarskog primorja

Riviera of Makarska in olive oil soap Soap with pure chamomile and almond oil from Makarska region

Makarska rivijera kao dio priobalja srednje Dalmacije, okružena velebnom planinom Biokovo, pravi je mali raj okupan Suncem i mirisima mediteranskog bilja, posebice badema i kamilice. Idealan je za sve tipove kože, osobito za osjetljivu i nadraženu kožu. Ublažava svrbež i crvenilo te povoljno djeluje na akne i herpes. Djeluje umirujuće. Preporuča se za njegu lica i tijela.


ml j et

u maslinovom sapunu sapun od čistog ulja mente s mljeta Menta (Mentha piperita) osvježava i njeguje masnu kožu, ubrzava izmjenu tvari, djeluje antiseptički i antidepresivno te smiruje psihičku napetost. Sapun povoljno djeluje na masnu kožu, osvježava je, umiruje, njeguje i obnavlja. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Mljet u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja mente s Mljeta

Mljet in olive oil soap

Soap with pure mentha oil from Mljet Bogatstvo svojstava mente jednako je bogatstvu, raznolikosti i ljepoti otoka Mljeta. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Povoljno djeluje na masnu kožu, osvježava je, umiruje, njeguje i


pag

u maslinovom sapunu sapun od čistog ulja kadulje s paga Kadulja (Salvia officinalis) djeluje antiseptički i antispazmički, smanjuje znojenje, regulira menstrualni ciklus, pomaže kod depresije. Sapun povoljno djeluje na osjetljivu kožu, smanjuje znojenje, čisti pore, ima antiseptička svojstva. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Pag u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja kadulje s Paga

Pag in olive oil soap

Soap with pure sage oil from Pag Kadulja, nježna biljka s kamena, širi profinjen, aromatičan miris otoka Paga. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Povoljno djeluje na osjetljivu kožu, smanjuje znojenje, čisti pore, ima antiseptička svojstva. Preporuča se za njegu lica i tijela.


pl it vi c e u maslinovom sapunu

sapun od čistog ulja jele s plitvica Jela (Abies alba) djeluje antiseptički. Omekšava sluz, idealna je za svaku vrstu saune. Sapun povoljno djeluje na sve tipove kože, stimulira cirkulaciju, osvježava i opušta mišiće te djeluje antiseptički. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Plitvice u maslinovom sapunu Sapun od čistog ulja jele s Plitvica

Plitvice in olive oil soap

Soap with pure fir-tree oil from Plitvice Ljepota Plitvičkih jezera i plitvičkog kraja skupljena je u osvježavajućem mirisu jele. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Povoljno djeluje na sve tipove kože, stimulira cirkulaciju, osvježava i opušta mišiće te djeluje antiseptički.


vis

u maslinovom sapunu sapun od gospine trave i limuna s visa Gospina trava (Hypericum perforatum) njeguje i obnavlja kožu, pomaže kod zacjeljivanja rana, opeklina i uboda insekata. Djelotvorna je kod reume, neuraligije, išijasa, ima protuupalna svojstva. Sapun povoljno djeluje na suhu kožu i razne upale, vraća koži elastičnost i lijep izgled. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Vis u maslinovom sapunu

Sapun od gospine trave i limuna s Visa

Vis in olive oil soap

Soap with St. John’s Wort and lemon oil from Vis Limun i gospina trava u maslinovom sapunu mirišu na Vis i pričaju o otoku u sredini Jadranskog mora. Sapun je izrađen u skladu sa starom tradicijom te rukom rezan da ugodi probirljivima. Povoljno djeluje na suhu kožu i razne upale, vraća koži elastičnost i lijep izgled. Preporuča se za njegu lica i tijela.


aurum croaticum

Sapun od djevičanskog maslinovog ulja s kompozicijom eteričnih ulja i dodatkom listića 23 karatnog zlata Upotrebom sapuna osjetit ćete mirise stoljetnih maslina i ljekovitog bilja hrvatskih obala i otoka, a listići čistog zlata podsjetit će vas na sjaj i toplinu mediteranskog sunca. Sve zlato, maslinovo ulje, mediteransko bilje i sunce, zarobljeni su u ovom izvorno hrvatskom sapunu. Povoljno djeluje na sve tipove kože. Smiruje i osvježava. Preporuča se za njegu lica i tijela.

Upotrebom sapuna osjetit ćete mirise stoljetnih maslina i ljekovitog bilja hrvatskih obala i otoka, a listići čistog zlata podsjetit će vas na sjaj i toplinu mediteranskog sunca. Sve zlato, maslinovo ulje, mediteransko bilje i sunce, zarobljeni su u ovom izvorno hrvatskom sapunu. Zlato smanjuje bore, zateže kožu i čini je svjetlijom.


StranÄ?ica 24 Postira 21410 Hrvatska t/f +385 (0)21 632 168 info@bracfinisapuni.com www.bracfinisapuni.com    facebook:

   


Brac Fini Sapuni soaps