Page 1

UNGLES DE PORCELLANA COM FER UNGLES DE PORCELLLANA PAS A PAS: 1.

El primer pas és llimar la superfície de l'ungla , retirar la cutícula i netejar l'ungla amb un raspall .

2.

El segon pas és escollir el motlle adequat per a la ungla . El motlle no ha de ser ni més gran ni més petit : s'ha d'adaptar perfectament a la ungla .

3.

El tercer pas és col · locar la porcellana blanca a la meitat central del motlle : amb l'ajuda del pinzell cal donar-li la forma de somriure i afinar , tenint cura en col · locar bé la porcellana a les vores del motlle .

4.

Un cop col · locada la porcellana blanca , cal col · locar la porcellana rosa a la que serà la base de l'ungla . Has de assegurar-te que la superfície del motlle sigui homogènia , perquè no tingui fissures en posar en contacte amb l'ungla natural .

5.

Per assegurar que el gruix de la porcellana blanca i de la rosa sigui igual , s'aplica una altra capa de porcellana .

6.

El següent pas és aplicar a la ungla el fixador i col · locar el motlle de ungla de porcellana sobre la mateixa .


7.

Has de prémer bé perquè el motlle s'ajusti i s'assenti bé sobre l'ungla .

8.

Una vegada que la ungla de porcellana estigui col · locada i el fixador estigui sec , simplement retira el motlle despagant-lo.

9.

L'ungla queda polida i brilla . L'únic que queda és llimar les vores , per a refinar utilitza el tac polidor .

Decoració de les ungles de porcellana: Segons les enquestes dutes a terme entre les professionals del sector, les clientes dels seus centres volen lluir unes mans cuidades , amb ungles ben retallades i llimades i amb un esmalt de llarga durada que els permeti realitzar les tasques habituals sense preocupació . Algunes manicuristas poden ser considerades autèntiques artistes per la manera en que manegen els pinzells per ungles : són com pintores que realitzen quadres en miniatura en cadascuna de les ungles dels seus clients . Gràcies a les ungles de porcellana qualsevol dona pot lluir unes ungles perfectes en cada moment . A més amb les ungles postisses es pot aconseguir que aquelles persones que tenen el vici de menjar- aconsegueixin superar , de fet són molts els homes d'èxit que recorren a aquesta tècnica per millorar la seva imatge personal . Per a la decoració de les ungles de porcellana es poden utilitzar diferents tècniques . La tècnica tradicional és el disseny a mà alçada , que pot tenir inspiració pròpia de la manicurista o dependre de models predeterminats . En qualsevol cas les manicuristas busquen inserir petits detalls que diferencien un disseny de l'altre ,


perquè no hi hagi dues clientes que llueixin el mateix acabat en les seves ungles de porcellana . Una altra forma de decorar les ungles és emprant l'aerògraf , un equip que té carregats centenars de motlles que faciliten el treball creatiu . Pel dibuix amb l'aerògraf s'utilitzen esmalts comuns , als quals s'afegeix una substància especial que els torna més líquids perquè l'aparell pugui manipular millor . Amb aquesta màquina es pot crear qualsevol tipus de dibuix : des estampats florals a dibuixos geomètrics .En el món de les ungles postisses són les clientes les que decideixen , de fet hi ha també les que només volen decorar un dit de la mà, que habitualment és el dit petit o l'anular .

Ungles de porcellana  
Ungles de porcellana  
Advertisement