Page 1

SHIN CHAN


TĂŠ nomĂŠs 5 anys li agraden molt les galetes de xocolata: Li encanten les noies en biquini i la secciĂł d'adults" de la llibreria, i acostuma a insultar la seva mare per tenir poc pit. Li encanta el "ball del cul" (culet-culet) .Finalment, sigui on sigui, sempre acaba sembrant el caos.


És el pare de Shin Chan i Himawari. És oficinista en una empresa de mitjana categoria, guanya poc i després de la feina sol anar a bars després de la feina. Li encanta la cervesa. Té les celles de Shin Chan.


És la mare de Shin Chan i Himawari. És una mestressa de casa que li encanta fer la migdiada, buscar les millors ofertes del supermercat i tafanejar amb la veïna.


Encara no parla i només emet paraules poc comprensibles. Himawari no apareix en el principi de la sèrie sinó en un temps més endavant. Li encanten les joies i els nois guapos.


És el gos de la família. El seu nom ve del seu pelatge que és totalment blanc. Shin Chan el va trobar abandonat en una caixa i des de llavors té cura d'ell. Però sempre s'oblida de donar-li el menjar i passejar-lo.

ShinChan;  

En aquest blog parlarem de Shin can i la seva familiah

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you