Page 1


Historia. ●Monuments. ●Allotjament. ●Costums. ●Gastronomia. ●Transport. ●Vocabulari. ●


5 dies de viatge per tant sols...

350â‚Ź


París identificat com “ La terra de la París llum” identificat com “ La terra de la llum” París capital de França creuada pel París capital França creuada pel riu riu Sena que de consta de una població Sena que consta de una 2.167.000 població de de 12.067.000 habitants, 12.067.000 habitants,al2.167.000 dels dels quals resideixen municipi de quals municipi de París. París.resideixen És la ciutatal mes rica d'Europa. És la ciutat mes rica d'Europa. Torna a l'index.


La terra de la llum. Alguns edificis importants són: ●

El Museu de Louvre, la Torre Eiffel, la Catedral de NotreDame, la basílica de Montmatre, el Moulin Rouge, etc.

És una de la quals té, més encants del món.


La Torre Eiffel va ser erigida amb motiu de l'exposició universal celebrada a París (França) l'any 1889. Té una estructura reticulada de ferro colat. Quant va ser construïda era el monument més alt del món, amb 300m d'altura i unes 7.300 tones. Entre l'any 1889 i l'any 2004, la Torre Eiffel va rebre més de 200 milions de visitants i és el lloc més visitat del planeta.


Notre Dame, la capital de París, és una de les catedrals francesses més antigues d'estil gòtic. Se situa a la plaça de Parvis, al 4rt districte de París, i envoltada del riu Sena.


http://www.disneylandparis.es/index.xhtml ●

Complex d'esbarjo i vacances. Situat a Marne-laVallée i es troba a 32 quilòmetres de París. Hi ha 2 parcs temàtics, una zona d'entrataniment i 7 hotels.


http://www.louvre.fr/llv/commun/home.jsp?bmLocale=en

El Museu de Louvre és un dels museus més importatns del món . Està ubicat a París (França). El Museu de Louvre compta actualment amb diferents col·leccions d'obres d'art provinents de civilitzacions, cultures i èpoques variades. Conté al voltant de 300.000 peces, de les quals només 35.000 estan exposades. Torna a l'index.


http://www.paris-paris.com/index.php?langue=espanol

Luxe

Menys luxos.

Torna a l'index.


Festa Nacional. ● Festa de la música. ● Festa de la vendimia. ● Fira del trono. ●


Torna a l'index.

-És celebra cada any a principi de Octubre a l'horabaixa i dura 3 dies. -Fan un recorregut per els carrers de Montmartre que dura uns 4km. -Tradicionalment els “Petits Poulbots” rompen la marcha del compàs amb els tambors. -A continuació desfiles diferents bandes i cofreries diferents. -També hi ha “tenderetes” que esposen el seu menjar típic o alguna cosa típica per poder comprar o degustar-la.


El menjar a París és una cuina rica en diferents tipus de carns i bons dolços. ● També destaquen un gran sortit de formatges i pa. ●

Torna a l'index.


Tornara a l'index.

Taxis que s'identifiquen per el color que dur el taxi. Hi ha 16 línies de metro i bus numerades i per colors. Estacions de transport.


Si: Qui. No: Non. Per favor: S'il vous plaît. Gràcies: Merci Perdó: Perdon. Bon dia: Bon jour. Bona nit: Bonne nuit. Adéu: Au renoir. Dinar: Déjeuner. Sopar: Dîner. Aigua: Eau. Pa: Pain. Oli: Huile.

Pa: Pain. Llet: Lait. Café:Café. Molt be: Très bien. No ho se: Je ne sais pas Bo: Bon. 1: Un. 2: Deux. 3: Trois. Pare: Père. Mare: Mère. Dilluns: Lundi. Dimarts: Mardi.


Presentació de París  
Presentació de París  

Viatje a París

Advertisement