Page 1

P R O D U K T K ATA L O G 2 0 1 4

SECURE CARD SOLUTIONS

v 4 .2


HVA BETYR SYMBOLENE? Lasergravering Vi bryr oss ikke bare om innsiden av våre produkter – utsiden er like viktig for å skape et troverdig, sikkert og unikt produkt. Produkter merket med vårt sort/hvitt plussymbol kan profileres ved hjelp av lasergravering. Fargetrykk Dette symbolet betyr at ditt foretaks logo/motiv kan trykkes på produktene i farger. RFID RFID-produktene er merket med dette symbolet.

B

Bestselgere Hold utkikk etter våre bestselgere som er merket med en stjerne! OBS! Når du ønsker digital korrektur er det viktig at du spesifiserer om du vil ha din logo/motiv i farger eller lasergravert. Kontakt oss så forklarer vi hva som kreves for å profilere akkurat ditt produkt!

Innhold 2 Innhold

16

paspro Entré

3 Presentasjon

17

PAS-terminal

4 Tjenester

18

CardExchange

5

PAS Online, webshop

6

IDC, Servicestasjon og PKI

19 Fotoutstyr, Papirkort, Thermoprintere 20-27 Plastkortprintere og rekvisita

7-8 Plastkort 9

RFID-produkter

10

Nøkkelbrikker

11

Dørbrytere

28-29 Kodere og lesere 30

Vilkår

31

Kontakt oss

12 Kortholdere 13

Plastlommer, Jojo

14

Klips, Øvrige produkter

15

Halsbånd

HUMAN RIGHTS AGREEMENT PAS Card støtter deklarasjonen om menneskelige rettigheter og respekterer disse rettigheter gjennom alle selskap jorden rundt. Vi har derfor tegnet en “Human Rights Agreement” med leverandøren for alle våre RFID produkter for å sikre at produksjonen skjer under etisk akseptable forhold. Vi er selv også regelmessig på plass for å kunne følge opp og kontrollere kvalitet og vilkår hos våre leverandører.


INNHOLD

Velkommen til PAS Card

neXus Group

PAS Card selger og utvikler produkter og tjenester for sikker identitetshåndtering, det vi kaller ID Solutions. Vi tilbyr tilpassede helhetsløsninger såvel som frittstående produkter og tjenester til dine innloggings- og adgangssystemer.

neXus er et av verdens ledende foretak innen identitetshåndtering for kombinert fysisk og logisk aksess. Hovedkontoret ligger i Stockholm, og neXus har per idag 200 ansatte fordelt på 15 kontorer i 7 land.

PAS Card har alt som omhandler multifunksjonskort, RFID-produkter og system for ID-kort. Samarbeid og tillit med PAS Card som partner/leverandør er viktig, og for oss er ingenting umulig. Derfor er fleksibilitet og aktualitet avgjørende egenskaper i PAS Cards produktutvikling, vi tilbyr alltid de nyeste løsningene og teknikkene innen sikkerhetsbransjen. Vi tilpasser våre produkter og tjenester etter deres behov og tilbyr markedets beste service. PAS Card en del av neXus Group, og sammen er vi ledende innen identitetshåndtering for kombinert fysisk og logisk adgang. Vi har stor erfaring og kunnskap, og kan tilby unike helhetsløsninger for din sikkerhet.

Sikkerhet i forbindelse med logisk aksess er neXus spesialitet. Foretaket jobber internasjonalt med løsninger og tjenester innen autentisering og identifisering. neXus tilbyr løsninger, produkter og tjenester som gir personer sikker tilgang til den informasjonen de trenger uavengig av tid eller sted. Mange års erfaring og kompetanse gir neXus stor innsikt i de kravene som stilles hos dagens foretak, myndigheter og organisasjoner. Løsningene beskytter ikke bare informasjon og kunnskap, de gir også muligheter til å bruke informasjonen mer effektivt. neXus tilbyr løsninger som feks. PKI (sikker pc-innlogging med digitale sertifikater) og BYOD, Bring Your Own Device (autentisering og datasikring ved ansattes bruk av privat mobiltelefon o.l.)

VÅRT FELLES MÅL

Nr 1 innen fysisk og logisk aksess


PAS CARD

Tjenester – Komplett service, support og opplæring

BYGG &

URITY PAS SEC

O

BB-0612-123456

n nderse Lise Aslo

PAS Card Org nr. NO 556 AS 547-9770

Gyldig t.o.m: 2015-12-31

Giyldig

15 tom. 20

-12-31

ENTREPRENAD

Y

UR LOO GO

Lise Andersen

PRODUKSJON

PAS ONLINE

PAS Card tilbyr tilgang til en komplett produksjonslinje. Avdelingen er oppdelt i tre produksjonsgrupper som håndterer lasergravering, ID-kortproduksjon samt utskrift og koding av vanlige og berøringsfrie plastkort. Vi har printere som klarer alt fra énfarge- til firefargeutskrift og avansert magnetstripe- og RFID-koding. Med vår lasermaskin profilerer vi åpneknapper med logo og alle typer nøkkelbrikker med utlesing og gravering av serienummer og logo. Styrken hos PAS Produksjon er bredden og engasjementet ved hver bestilling. Med egen produksjons- og lager-virksomhet kan vi tilby lave priser, høy kvalitet, raske leveringstider og garantert fornøyde kunder!

Når det gjelder bestillinger vil vi at våre kunder skal kunne velge den måten som er smidigst og som passer dere best. Kontakt kan skje via telefonsamtale (med selger eller ServiceSenter), via e-post, faks eller post. Valg av bestillingskanal kan variere avhengig av hvem som bestiller og hvilke produkter som ønskes. For ytterligere å effektivisere og tilrettelegge ordreprosessen har vi også utviklet PAS Online, som er tilpasset til deres ønsker og krav. PAS Online er en bestillingsportal for bearbeidete produkter hvor dere kan registrere ordre på en enkel og smidig måte. Som PAS Online kunde kan dere med personlig brukernavn og passord logge inn på www.pasonline.no og se deres priser og tidligere bestillinger. Det er raskt og enkelt å komme i gang med netthandelen, og gjennom å følge noen enkle steg, bestiller dere de produktene dere ønsker og mottar varene til avtalt tid. Ved ID-kortbestilling kan dere for eksempel enkelt registrere navn, laste opp et elektronisk foto eller ta foto direkte, og deretter få en forhåndsvisning på hvordan det ferdige kortet kommer til å se ut, før dere godkjenner bestillingen. PAS Online behandler sensitive opplysninger og det er en selvfølge for PAS Card at vi kan levere god sikkerhet rundt håndteringen av disse opplysningene. Vi benytter bl.a. HTTPS-kryptering og SFTP (sikker filoverføring). PAS Online er både enkelt og sikkert!

SERVICE PAS Serviceavdeling tilbyr komplett service, support og opplæring på alle produkter som vi har i vårt sortiment, slik som maskiner, kamera og lysanlegg, samt ulike programvarer. Vi har utdannede serviceteknikere og kan tilby rask service ute hos bedrifter over hele Skandinavia. Våre serviceteknikere og/eller i enkelte tilfeller selgeren, gir produktopplæring og instruksjon til kunden ved installasjon. Vårt servicepersonale gjennomfører installasjon og demonstrerer på stedet, samt gir oppfølging og kvalitetssikring av installasjonen. Det finnes også mulighet for å sende inn utstyr til reparasjon, om det ønskes. Som kunde kan dere velge å tegne en vedlikeholdsavtale med oss, som innebærer at maskinene holdes i topp stand. En representant fra PAS Card kommer til dere to ganger i året for å forebygge eventuelle driftsforstyrrelser.

4


PAS ONLINE, WEBSHOP

PAS Online

– bestilling av bearbeidete produkter via web & app

PAS ONLINE

For dere som gjentagende bestiller bearbeidete produkter kan vi tilby tilgang til vår webbaserte bestillingsportal PAS Online. Der kan du bestille ID kort, studentkort, adgangskort, nøkkelbrikker, tilbehør, m.m.

Beskrivelse

Artikkelnr

POL - 4-farge print, Foto-ID + porto

TJ2411-POL

Beskrivelse

Artikkelnr

Set-up kostnad POL

TJ5015

Årsavgift-POL

TJ5020

Bestilling Når det gjelder bestillinger vil vi at våre kunder skal kunne velge den metode som er mest praktisk og som passer dem best. Kontakt kan skje via telefonsamtale (med selgere eller ServiceCenter), via e-post, fax, post eller PAS Online. Valg av bestillingskanal kan variere avhengig av hvem som bestiller og hvilke produkter som ønskes.

få Forhandlere kan lert med PAS Online profi egen logo! låsesmeden as

Hva er PAS Online? For ytterligere å effektivisere og forenkle ordreprosessen har vi også utviklet PAS Online som er tilpasset etter deres krav og ønsker. PAS Online er en bestillingsportal for bearbeidete produkter hvor dere kan registrere ordren på en enkel og effektiv måte. Som PAS Online-kunde kan dere med deres personlige brukernavn og passord logge inn på www.pasonline.no og se deres priser og tidligere bestillinger.

Start

Bestill Nyheter Kontakt

K Y

eden as

31

O LOG

Gyldi

gt til:

2015

R YOU

-12-

Gyldig t.o.m. 2015-12-31

låsesm

M

Lise Andersen

C

Enkelt og sikkert Det er enkelt å bruke PAS Online. Ved å følge noen enkle steg bestiller dere de produktene dere ønsker og mottar leveransen noen dager senere. Ved bestilling av ID-kort kan dere f.eks. enkelt registrere navn, laste opp et elektronisk foto eller ta foto direkte. Deretter får man en forhåndsvisning av hvordan det ferdige kortet kommer til å se ut før dere godkjenner bestillingen. PAS Online behandler sensitive opplysninger og det er en selvfølge for PAS Card at vi kan levere god sikkerhet rundt håndteringen av disse opplysningene.

YOUR

LOGO

COLORS:

PAS 120419 Your Logo Foto-ID-B FRONT

2012-08-13 20:09

Opplysninger

e Lis ersen And

Webshop

– for bestilling av lagerprodukter, alltid åpent!

PAS 24/7 betyr at vi kan tilby våre kunder å handle i vår Webshop – hele døgnet! Vi har publisert store deler av vårt produktspekter i webben for å gjøre det enklere for dere som kunder. Vil du komme i gang med å handle i vår webshop, er det bare å registrere seg ved å bruke linkene på vår webside. Denne katalogen viser et utvalg av våre produkter – se enda flere på www.pascard.no

Skriv vedlikeholdsavtale med PAS Card

Som avtalekunde får dere: - 24 måneders garanti ved nykjøp av maskin i stedet for 12 måneder på Fargo plastkortprintere - 36 måneders garanti ved nykjøp av maskin i stedet for 24 måneder på Magicard plastkortprintere - 25% rabatt på alle reservedeler - Prioritert service ved feilmeldinger

Skriv en vedlikeholdsavtale med planlagte servicebesøk for å sikre høy driftssikkerhet og økt levetid på ditt utstyr. Vi tilbyr service på de vanligste plastkortprinterne på markedet. PAS Card har agentur for Magicard og FARGO Electronics, men vi har fargebånd, tilbehør og service for andre merker også.

D

PAS-Service Tel: +47 67 11 90 00

VA N TAG E

A

Fra Trondheim og sydover har vi en fast servicepris. Dette inkluderer 2 stk servicebesøk pr år, inklusive reise og kost/losji.

Mail: post@pascard.no

5


INNLOGGING

• Økt sikkerhet asjon • Enklere administr • Bedre kontroll

IDC IDENTITY CONNECTOR

Administrer identiteter i flere systemer

• ID-KORTPRODUKSJON

ENKELT IDC står for IDentity Connector og er en systemløsning som gjør det mulig å lenke sammen flere systemer som håndterer identiteter. I praksis betyr det at en mengde funksjoner, for eksempel utlån, betaling, booking samt adgangs- og utskriftsfunksjoner kan samles på ett kort. Og alt administreres fra ett og samme grensesnitt.

• HR-SYSTEM

PAS SECURITY • BESØKSSYSTEM Gyldig t.o.m

. 2015-12-31

SIKKERT Ved å administrere alle identiteter i ett grensesnitt øker man sikkerheten da alle systemene oppdateres samtidig, ingen blir glemt eller hengende etter. Selvfølgelig går det også an å sperre bortkomne kort på samme enkle måte. Dermed minsker risikoen for at uvedkommende har tilgang til lokaler og lignende.

• KANTINESYSTEM Lise Ande Oslo

• WEBGRENSESNITT

• SERVICESTASJON

rsen

• BIBLIOTEK

RASKT Med IDC minsker ressurskravene, ikke bare ved at det kreves mindre tid og penger til administrasjon og opplæring, men også ved at det gjennom de såkalte servicestasjonene blir mulig for brukerne selv, i stor grad å håndtere utstedelsen av sine egne kort.

• TIDSREGISTRERINGSSYSTEM

• ADGANGSSYSTEM

• BETALINGSSYSTEM

• COPY-PRINT

Be om egen IDC-brosjyre for mer informasjon.

PAS Servicestasjon – Dataterminal for mange brukere PAS Servicestasjon er en self-servicestasjon som frigjør ressurser. Stasjonen kan kundetilpasses og kan anvendes til en rekke ulike funksjoner som for eksempel å ta foto til ID-kort, godkjenne vilkår og bestemme pinkode i forbindelse med bestilling av ID-kort, sperre kort, håndtere besøk m.m. Grensesnittet i stasjonen er veldig fleksibelt og tilpasses helt etter kundens behov. Avhengig av stasjonens plassering kan den være tilgjengelig for ansatte døgnet rundt, hver dag, hele året. Servicestasjonen kan heves og senkes elektrisk opptil 15 cm, og er dermed tilpasset funksjonshemmede. Takket være den stilrene formen, passer terminalen fint inn i de fleste miljøer som resepsjoner, offentlige miljøer, universiteter o.l. Beskrivelse

Artikkelnr

PAS Servicestasjon Basic 20” touchskjerm, IP-klassifisert tastatur med trackball, hvit/sølv pulverlakk

PVMTT-X

PKI innlogging CRESCENDO – PKI INNLOGGING Innlogging på datamaskiner trenger ikke være dyrt og vanskelig. Med riktig kort behøver man kun en Windows-server og en kortleser for å komme i gang. Crescendokortet inneholder samme berøringsfrie teknologi (f.eks. Mifare eller iClass) som bedriftens eksisterende adgangssystem. På en enkel måte kombinerer man sin fysiske og logiske adgang gjennom samme kort. Selvsagt kan man ha sin bedriftslegitimasjon på samme kort.

C200-kortet fungerer sammen med Microsofts applikasjoner. Alt ligger klart til å starte i Windows server programvaren. I de tilfeller man bruker operativsystem eller programvare som ikke er fra Microsoft bruker man C700-kortet. Den store fordelen med Crescendo er at man ikke trenger en tredjeparts programvare for kommunikasjon mellom kortet og datamaskinen – enten finns det allerede, eller så laster man den ned kostnadsfritt.

Chipleser CardMan 3121 med USB-tilkobling.

Beskrivelse

Omnikey Cardman 3121 kortleser (PKI) Plastkort HiD C700 iClass, HiCo Plastkort HiD C200 EM 4200 + Mifare 4K, HiCo Plastkort DOT.net EM 4200 + Mifare 4K, HiCo

6

Artikkelnr

SCR3121 BK2047-C BK2047-CEM BK2047-NET


PLASTKORT

Plastkort Plastkort kan være så enkelt som et stykke plast. Det kan også inneholde mye mer, som en magnetstripe for tidssystem, en berøringsfri antenne for adgang og en kontaktchip for innlogging på datamaskiner. Kontakt oss gjerne hvis dere er usikre på hva dere trenger! PLASTKORT UTEN MAGNETSTRIPE

REWRITABLE KORT

Passer best for utskrift når man ikke bruker noen form for laminat eller trenger noen teknikk. Brukes eksempelvis ved ulike arrangement der kortet bare brukes som navneskilt uten innpasseringsfunksjon. Finnes i ulike farger, kontakt din selger.

Overskrivbare kort som har en blank side i PVC for utskrift i farge/monokrom og en matt, overskrivbar (ReWrite) side med blått thermo cromic materiale som man kan printe på opp til 500 ganger. Minstebestilling: 100 stk.

Beskrivelse

Artikkelnr

Plastkort CR80, NoCo

PK2010

PLASTKORT MED MAGNETSTRIPE

B

Plastkort i PVC med magnetstripe som kan forkodes eller kodes i ettertid på spor 1,2 og/eller 3.

Beskrivelse

Artikkelnr

Plastkort CR80, LoCo Plastkort CR80, HiCo

PK2021 PK2022

Artikelnr

PK2032

MCE9323

HoloPatch® -kort har en sterkt reflekterende gullfirkant i folie, som øker synligheten av HoloKote® sikkerhetsmønsteret. Minstebestilling: 500 stk.

Plastkort med dobble HiCo magnetstriper som kan for-kodes eller kodes i ettertid på spor 1,2 og/eller 3. Kan også leveres med trådløs RFID teknologi.

Plastkort CR80, HiCo x2

Artikkelnr

HOLOPATCH® KORT

PLASTKORT MED DOBBLE HICO MAGNETSTRIPER

Beskrivelse

Beskrivelse

Plastkort, NoCo - ReWritable

Beskrivelse

Artikkelnr

Plastkort, NoCo - HoloPatch®

MCM9006-796

Plastkort, HiCo - HoloPatch®

MCM9006-797

PLASTKORT ADHESIVE Plastkort i PVC med selvheftende overflate, kan printes i en vanlig plastkortprinter. Minstebestilling: 500 stk.

Beskrivelse

PAS CARD

Artikkelnr

Plastkort, NoCo - Adhesive

Plastkort i PVC med en kjerne av polyester, som er et mer varmebestandig materiale og betydelig mer holdbart enn et vanlig PVC-kort. Passer veldig bra når man laminerer kortet.

PAS 120109

MCM9007-011 2013-01-09 11:12

O FRONT Your Logo KANTINE-N PAS 12

0109

Your Lo

go KA

NTIN

E-NO

FRON

T

LOGO YOUR

Beskrivelse

Artikkelnr

Plastkort CR80 PAS Card, NoCo Plastkort CR80 PAS Card, HiCo

PK81763 PK81762

2013-0

1-09

KANTINEKORT

YO

UR LO GO

KAKOR : 2015-0256 NTTNR INE KORT

TIMELOX CHIPKORT

Trykte plastkort RFID

TimeLox-kort med kontaktchip og magnetstripe. Kortet finnes med chip og magnetstripe på ulike sider eller på samme side av kortet.

K Y M C COLORS: tripe: HiCo CARDINFO: Mags COLO RS: CARD C INFO : Mag st

KORT

CHIP: No

M

ripe: H

iCo

Y

NR: 2

015-0

K

Forhåndstrykte plastkort CHIP

: No

Beskrivelse

Plastkort TimeLox, krypto. HiCo – chip og magnet på samme side Plastkort TimeLox, krypto. HiCo – chip og magnet på ulike sider

Hvis du ønsker mer informasjon om trykte plastkort og priser, kontakt oss i PAS Card så forteller vi mer. Husk at større kvanta gir lavere stykkpris.

Artikkelnr

BKS86743 BKS86742-5

Trykte kort 4+0 farge med EM 4200 + Hico Trykte kort 4+0 farge med Mifare 1k + Hico

7

256

11:12


PLASTKORT

Berøringsfrie plastkort Det blir stadig vanligere å bruke berøringsfrie kort istedenfor magnetkort. Kortet utsettes ikke for samme fysiske slitasje som magnetkort, noe som sparer penger og administrativ tid for bedriften. De vanligste berøringsfrie kort på markedet i dag er EM 4200 og Mifare. Alle kort følger ISO-standardstørrelsen CR80 (85,6x54mm). Nå finnes også kombinasjonskort med både EM og Mifare i ett og samme kort.

EM 4200 I NR-SERIE + MIFARE I SAMME KORT EM 4200 i nummerserie 125 kHz og Mifare 1K 13,56 MHz i ett og samme kort.

B

EM 4200 STANDARD

KAN OGSÅ LEVERES MED ORIGINAL SALTO-KODING

EM 4200 Read Only (RO) opererer innenfor frekvensen 125 kHz.

Beskrivelse

Artikkelnr

PK EM 4200 RO, NoCo PK EM 4200 RO, HiCo

BK2039 BK2040

Beskrivelse

Artikkelnr

Plastkort EM 4200 i nummerserie + Mifare 1K, NoCo

BK2053-N

Plastkort EM 4200 i nummerserie + Mifare 1K, HiCo

BK2053

PROX Kort med kodbar berøringsfri chip, 125 kHz og kort kombinert med Mifare 13,56 MHz teknologi.

EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema og Solid/Arx (TJ2824-P kommer i tillegg). TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon.

EM 4200 I NUMMERSERIE Opererer innenfor frekvensen 125 kHz. Dette kortet velger du når du selv ønsker å bestemme programmering av chipens nummerserie. Chipen har ingen koding i utgangspunktet, men bestilles med valgfri koding eller kodes i etterkant. Beskrivelse

Artikkelnr

PK EM 4200, chip i valgfri nummerserie, NoCo PK EM 4200, chip i valgfri nummerserie, HiCo

BK2055 BK2054

KAN OGSÅ LEVERES MED ORIGINAL SALTO-KODING

EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema och Solid/Arx (TJ2824-P kommer i tillegg). TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon.

NÅ OGSÅ MED ORIGINAL SALTO-KODING

Artikkelnr

PK Mifare 1K, NoCo PK Mifare 4K, NoCo PK Mifare 1K, HiCo PK Mifare 4K, HiCo PK Mifare 1K, NoCo (SALTO) PK Mifare 1K, HiCo (SALTO)

BK2045 BK2045-4 BK2046 BK2052 BK2045-SALT BK2046-SALT

To teknologier i samme kort – løsningen for deg som har behov for to systemer, feks. i en overgangsperiode mellom gammelt og nytt anlegg. EM 4200, 125 kHz og Mifare 1K/4K 13,56 MHz i ett og samme kort. Artikkelnr

Kodbar Prox + Mifare 1K, HiCo

BK2030

Artikkelnr

BK2047-B BK2047-H BK2047-B4K BK2047-H4K BK2047-L BK2047-EM4K BK2047-EM4KH

DESFire-chipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec (TJ2823-P kommer i tillegg). TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon.

NÅ OGSÅ MED ORIGINAL SALTO-KODING

BK2051 BK2051-4 BK2050 BK2050-4 BK2051-SALT BK2050-SALT

BK2025

Plastkort Mifare DESFire EV1 2K, NoCo Plastkort Mifare DESFire EV1 2K, HiCo Plastkort Mifare DESFire EV1 4K, NoCo Plastkort Mifare DESFire EV1 4K, HiCo Legic Prime + Mifare DESFire EV1 DESFire EV1 4K+EM4102, NoCo DESFire EV1 4K+EM4102, HiCo

EM + MIFARE I SAMME KORT

PK EM 4200 + Mifare 1K, NoCo PK EM 4200 + Mifare 4K, NoCo PK EM 4200 + Mifare 1K, HiCo PK EM 4200 + Mifare 4K, HiCo PK EM 4200 + Mifare 1K, NoCo (SALTO) PK EM 4200 + Mifare 1K, HiCo (SALTO)

BK2020

Kodbar Prox + Mifare 1K, NoCo

Beskrivelse

Mifare-chipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec (TJ2823-P kommer i tillegg). TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon.

Beskrivelse

BK2010

Kodbar Prox, HiCo

Mifare DESFire EV1 bygger på en global standard for både RF-grensesnitt og krypteringsmetoder. Kortet følger ISO/IEC 14443A fullt ut og kan tilpasses til å følge ISO/IEC 7816-4 kommandoen. Krypteringsmetoden er AES 128. DESFire EV1 kan håndtere opp til 28 ulike applikasjoner og 32 filer per applikasjon. Filenes størrelse bestemmes når de skapes, hvilket gjør DESFire EV1 til et meget fleksibelt kort med mange bruksområder og høy sikkerhet.

Mifare opererer høyfrekvent på 13,56 MHz og brukes innen samme områder som EM. Kortene leveres med original NXP Mifare chip.

Beskrivelse

Artikkelnr

Kodbar Prox, NoCo

DESFIRE

B

MIFARE

Beskrivelse

EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema og Solid/Arx (TJ2824-P kommer i tillegg), Mifarechipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec. (TJ2823-P i tillegg). TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon.

8


RFID-PRODUKTER

Produksjon og tjenester – plastkort

RFID-etiketter (transpondere)

PRINT OG BEHANDLING

ETIKETT RUND, TRANSPARENT Selvheftende, 30 mm. For å feste i f.eks. mobiltelefoner, baksiden av din klokke eller kort.

Beskrivelse

Artikkelnr

Startavgift pr etterbestilling

TJ2302

Oppstartskostnad, 1. gang Originalkostnad, pris/t (min. debitering 1t)

TJ2303

Beskrivelse

Artikkelnr

Print enfarge

TJ6110

Print firefarge (ikke foto)

TJ6240

Print firefarge, Foto-ID-kort

TJ6440

Laminering 1,0 mil

TJ2413

Print + koding av magnetstripe Utlesing EM 4200 chipnummer (CSN) Tolkning* inkl. utskrift Chipkoding av Mifare – Sektor koding Utlesing Mifare chipnummer

TJ2820

Utlesing til Excel-fil

TJ2823-EXCEL

TJ2303-O Beskrivelse

Etikett rund Mifare 1K, 30 mm selvheftende, transparent Etikett rund EM 4200 selvheftende, transparent

TJ2823 TJ2823-P

PAS Card har bred kompetanse på produksjon av ID-kort og bedriftslegitimasjon – alt ifra hjelp med layout til produksjon. Trenger du ID-kort skal du ikke nøle med å kontakte oss, så forteller vi deg mer om hva vi kan tilby. For å produsere et komplett ID-kort må man ha følgende: 1. Råkort (Hvitt/Forhåndstrykt) 2. Bakgrunnsdesign 3. Firmalogo 4. Personbilde 5. Personopplysninger 6. Løpenummerplassering

Beskrivelse

Artikkelnr

Etikett rund Mifare 1K, 30 mm - selvheftende, hvit

BKC2050

Etikett firkantet Mifare 1K, 40 mm - selvheftende

BKC2045

TAGS Selvheftende, i PVC, tykkelse 1,1 mm. Kan festes på eksisterende produkter for å legge til NFC/ Mifare teknologi. Andre teknologier og størrelser på forespørsel. (20 / 25 / 30 / 35 / 50 / 20*25 mm).

FIRMA AS 1 2

3

Lise Andersen

Beskrivelse

Artikkelnr

Tag firkantet Mifare 1K, 30x30 mm - selvheftende

BKC2040

Tag rund Mifare 1K, 25 mm - selvheftende

BKC2035

Øvrige RFID-produkter ARMBÅND MED RFID-CHIP

Lise Andersen 5 Angi hvilken plassering av løpenummerutskrift dere ønsker.

BKJ2030

Selvheftende. Rund: 30 mm. Firkantet: 40x40 mm. Kan festes på eksisterende produkter for å legge til NFC/Mifare teknologi. Andre størrelser på forespørsel.

TJ2824-P

ID-KORT

4

BKC2030

ETIKETT, HVIT

*Uansett antall utlesinger (1–4) Angi: Aptus, Axema, Bewator, Galaxy, RCO, Solid/Arx mfl.

FIRMA AS

Artikkelnr

Svart og oransje armbånd i PVC-materiale, klokkelignende format med RFID Mifare- eller EM-teknologi. Armbåndet er vanntett og enkelt å bruke ved adgangskontroll, eventbilletter, spilleautomater etc.

6

Beskrivelse

Artikkelnr

Armbånd Mifare, svart Armbånd EM 4200, svart

BO1194-S BO1194-E

SILIKON ARMBÅND MED RFID-CHIP Silikon Armbånd med RFID Mifare- eller EM-teknologi. Er vanntett og passer godt til bruk i svømmehaller, bassengområder, badstu, spa og andre områder. Beskrivelse

Artikkelnr

Silikon Armbånd EM 4200 Silikon Armbånd Mifare 1K Silikon Armbånd Mifare 1K

BO1197-XY BO1198-XY BO1198-S1

Finnes i fargene (X) G = Grønn, B = Blå, RO= Rosa, V=Hvit. Sort kun str 1 Finnes i størrelsene (Y) 1= 195mm, 2= 180mm, 3= 152mm

9


NØKKELBRIKKER

Nøkkelbrikker med RFID

B

NØKKELBRIKKE BAKELITT PRO Svart nøkkelbrikke, vår beste kvalitet for lasergravering. Kun 2,2 mm tykk. Finnes med RFID Mifare 1K eller EM teknologi.

Bruker man berøringsfri teknologi så er man ikke lenger bundet til det tradisjonelle plastkortformatet. Den berøringsfrie teknologien finnes innebygd i nøkkelbrikker, klokker og armbånd etc. Vi har også berøringsfrie kortholdere som kan være en bra økonomisk løsning. Da behøver du ikke skrive ut den besøkendes ID på et berøringsfritt kort, men bruke et vanlig plastkort, siden teknologien sitter i kortholderen. Nå er det mulig å få både EM og Mifare i én og samme nøkkelbrikke.

Vår BEST E kvalitet!

B

NØKKELBRIKKE FENDER En spesialdesignet nøkkelbrikke som finnes med flere ulike chipteknologier, de vanligste er EM 4200 og Mifare 1K. Nå kan vi også tilby Fender med SALTO-kodete Mifarechip. Med lasergravert logo får du et unikt profilprodukt med uovertruffen holdbarhet. Som tillegg kan du også velge utlesing og lasergravering av chipnummer for akkurat deres adgangssystemer.

OGSÅ MED SALTOKODING

Beskrivelse

Artikkelnr

Bakelitt Pro EM 4200 RO

BO1306-X

Bakelitt Pro EM 4200 i valgfri nummerserie Bakelitt Pro Mifare 1K

BO1305-X BO1307-X

Bakelitt Pro DESFire EV1 4K

BO1320-S

Bakelitt Pro Mifare 1K + EM 4200

BO1318-S

EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema og Solid/Arx (TJ2824 kommer i tillegg), TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon. Mifare-chipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec. Finnes i fargene (X) S = sort , B = blå, D = grå og V = hvit.

Eksempler på lasergraverte logoer

Eksempel lasergravert tolkning

Beskrivelse

Artikkelnr

NB Fender EM 4200* RO NB Fender Mifare 1K * NB Fender Mifare 4K * NB Fender EM 4200 + Mifare 1K * NB Fender EM 4200 chip i valgfri nummerserie

BO1185-X BO1188-X BO1200-X BO1186-X

Nøkkelbrikker med RFID og eget motiv NØKKELBRIKKE FENDER ES Nå kan du få din logo i 4-fargetrykk på vårt standardprodukt RFID nøkkelbrikken Fender. Den trykkbare etiketten er ca. 20 mm i diameter og beskyttes av en epoxy dom. Selvsagt kan du også her velge lasergravering av chipnummer.

BO1189-X

Beskrivelse

Artikkelnr

NB Fender Mifare 1K, (SALTO)

BO1188-XS

NB Fender Mifare 1K + EM 4200, (SALTO)

BO1186-XS

Beskrivelse

*Finnes i 7 farger, **Finnes i fargene D, R, S, B EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema og Solid/Arx (TJ2824 kommer i tillegg), TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon. Mifare-chipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec. Farger:

=S

=V

=D

=Y

=G

=B

Artikkelnr

NB Fender ES EM 4200 BO1185-ES-X NB Fender ES Mifare 1K BO1188-ES-X NB Fender ES Mifare 1K + EM4200 BO1186-ES-X EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema og Solid/Arx (TJ2824 kommer i tillegg), TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon. Mifare-chipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec.

=R

Farger:

=S

=V

=D

=Y

=G

=B

NØKKELBRIKKE BAKELITT Svart nøkkelbrikke, kun 1,5 mm tykk. Finnes med RFID Mifare 1K og 4K eller EM teknologi. Kan også leveres med kombinert Mifare 1K og EM teknologi i samme brikke.

LASERGRAVERT PERSONALISERING AV NØKKELBRIKKER Beskrivelse

Artikkelnr

Startavgift pr. etterbestilling Oppstartskostnad, 1. gang Originalkostnad, pris/t (min. debitering 1 time)

TJ2302 TJ2303

Nøkkelbrikke Bakelitt EM 4200 RO BO1206-S

Beskrivelse

Artikkelnr

Nøkkelbrikke Bakelitt EM 4200 chip i valgfri nummerserie Nøkkelbrikke Bakelitt Mifare 1K Nøkkelbrikke Bakelitt EM 4200 + Mifare 1K

Lasergravering av kundeunik logo Utlesing EM 4200 chipnummer* inkl. gravering Utlesing Mifare chipnummer inkl. gravering

TJ2824-L

Beskrivelse

Artikkelnr

BO1208-S BO1207-S BO1218-S

TJ2303-O

TJ2824-G TJ2823-G

*Uansett antall utlesinger (1-4) angi: Aptus, Axema, Bewator, Galaxy, RCO, Solid/Arx m.fl.

EM-Chip kan leses ut til Bewator, Rco, Aptus, Axema og Solid/Arx (TJ2824 kommer i tillegg), TJ2302 kommer i tillegg pr produksjon. Mifare-chipens unike ID-nummer (UID) kan leses ut Hex eller Dec.

10

=R


DØRBRY TERE

Dørbryter med lasergravering - Egen logo eller motiv Vi har flere ulike dørbrytere, blant annet standardvarianten Elko, som finnes både som innfelt bryter og utenpåliggende, og den litt mer eksklusive Scoria Touch som gir et elegant inntrykk til dørmiljøer. Alle dørbrytere i vårt sortiment kan lasergraveres med valgfritt motiv. Lasergraveringen gir et holdbart og slitesterkt motiv.

DØRBRYTER ELKO

DØRBRYTER SCORIA TOUCH

Dørbryter Elko inklusive lasergravering av egen logo

Elegant, robust og pålitelig dørbryter som kan lasergraveres. Scoria Touch aktiveres ved lett berøring.

Innfelt

Beskrivelse

Utenpåliggende

Artikkelnr

Dørbryter med touchfunksjon (selges i 10pk)

PV1170-X

Finnes i fargene Rød=R, Grønn=G, Mørkgrå=D, Blå=B, Sølv=SD, Hvit=W. Oppstartskostnad TJ2302 kommer i tillegg.

Artikkelnr

Dørbryter utenpåliggende (selges i 10pk) Dørbryter innfelt (selges i 10pk) Vippe (Lokk) Impulsfjær Forhøyningsramme 20 mm

Beskrivelse

PV1121 PV1120 PV1120-1 PV1120-2 PV1122

DØRBRYTER EXXACT Dørbryter Exxact inklusive lasergravering av egen logo.

Oppstartskostnad TJ2302 kommer i tillegg.

ELKO LIVING SYSTEM ELKO Living System kobler A C sammen og effektiviserer kommunikasjonsystemer og el-installasjoner.1Inklusive 2 3 4 5 6 7 8 lasergravering. Bruk vår D 9 F B 0 A B C D E symbolgenerator og bestill G H direkte fra nettbutikken. Velg 1 2 3 4 5 6 7 8 de symbolene du ønsker og bestill kun det antall brytere du ønsker. 1:01

1:02

1:03

1

1

G

1:19

1:20

1:21

1:22

1:23

1:04

1:05

1:06

1:07

1:08

2:01

Tänd

Beskrivelse

2

2:02 1:11

0

3

2:04 1:13

B

2:11 1:20

Minne 1

2:12 1:21

Minne 2

1

2

1:10

9

2:06

2:07

2:08

9

1:17

1:18

G G

2:01

1:03

G

2:01 1:10

2

Tänd 0

2:09 1:18

2:17

H

Tänd / Släck 3:02 2:11

Upp 3:03 2:12

2:13

Tänd / Upp 3:05 2:14

Släck / Ned 3:06 2:15

Bryt allt 3:07 2:16

Ned 3:04

2:02

Downlight 1

Downlight 2

Dowlight 3

3:18

3:19

3:20

3:21

3:22

3:02

3:03

3:04

3:05

3:06

3:07

Toalett, herr

Toalett, dam

2:09

Släck alt

2:17

Släck 3:01 2:10

4

H 3

6

7

8

Persienn ned Gardin upp Gardin ned E C herr D dam Toalett, Toalett, 4:18 4:19 4:20 1:23 1:21 1:22

Kaffebryggare F 4:21 1:24

4:22

4:03

4:06

4:07

4:02

1:04

4

1:05

Uttag 1

4:09 2:03 1:12

4

B

Persienn upp Tänd / Släck B 4:17 2:11 1:20

Släck A

2:10 1:19

Minne 1

Minne 2

1:06

5

Uttag 2

4:04

4:05

1:07

6

Utomhusuttag

7

1:08

Fläkt

Värme

Ringklocka

4:13 8 2:07 5:04 1:16

4:14 2:08 5:05

Persienn ned Upp Dag C 4:18 2:12 5:09 1:21

Gardin upp Ned NattD 4:19 2:13 5:10 1:22

Gardin ned Tänd / Upp Borta 1 E 4:20 2:14 5:11 1:23

Kaffebryggare Släck / Ned Hemma 1 F 4:21 2:15 5:12 1:24

Strykjärn Bryt allt Hemma 2 4:22 2:16 5:13

TV & Timer Belysning 2:21 5:18

Lås Matlagning 2:22 5:19

Stäng / Lås Öppna / lås upp Semester Godnatt 2:23 2:24 5:21 5:20

5:22

5:03 2:06

5:04 2:07

5:05 2:08

5:07

C

Tidsstyrning Fika 2:20 5:17

5:01 2:04

5:02 2:05

Tänd / Släck 3:02 2:11

Dag Upp 3:03 5:09 2:12

Natt Ned 3:04 5:10 2:13 6:01

E

D

Musik

TV

Bildvisning

Borta 1 Tänd / Upp 3:05 5:11 2:14 6:02

Hemma 1 Släck / Ned 3:06 5:12 2:15 6:03

Downlight 1

3:18

Downlight 2 Musik 3:19

Scoria Utomhusbelysning

Toalett

Spotlight 4:02 Pendel Belysning 4:01 3:10 3:11

4:16

4:24

4:08

4:15 5:06

5:06

Filmvisning Hemma Bryt allt2 3:07

5:13 2:16 6:04

4:23

Jalusi stängt

4:12 7 2:06 5:03 1:15

2:03

3:03

For å kunne lasergravere en logo eller et annet motiv kreves en bearbeidet digital fil beregnet for gravering. Utfra det materiell vi får lager vi en fil som brukes til gravering. For best resultat ønsker vi en vektorisert fil av typen EPS eller AI. Dersom dere ikke kjenner disse begrepene, nøl ikke med å kontakte oss. Legg merke til at lasergraver-ing ikke kan gjengi farger.

Jalusi öppet

Bestill direkte fra nettbutikken! 8 Velg akkurat de symbolene du F ønsker og bestill kun det antall brytere du ønsker. Her kan man velge gravering på Elko standardbrytere og Elko Living SOS brytere. Enkelt!

4:11 6 2:05 5:02 1:14

2:19

Vägglampa

Hva behøves for lasergravering?

Hus

Strykjärn

4:10 5 2:04 5:01 1:13

2:18

3:17

Spegel

3:24

3:08

Persienn upp B Utomhusbelysning Toalett A 4:17 1:19 1:20

4:01

3 2:02 1:11

3:02

3:16

Lysrör

3:23

Jalusi stängt Fläkt Ringklocka Spegel Lysrör Fönsterlampa 8 4:15 4:13 4:14 3:22 3:23 3:24 1:16

+

3:09

5

Sparläge

Borta 2 3:08 5:14 6:05

4:23 5:14

Hus Borta 2

Jalusi öppet

4:16 5:07

5:08

Delbelysning 4:24 5:15

5:16

5:23

OBS! En fargelogo må alltid tilpasses for lasergravering, før den kan benyttes.

Morgon / Kväll

Fest

Middag

Städning

5:24

5:08

Presentation

Delbelysning

5:15 6:06

Spotlight Pendel Belysning Bordlampa Trappbelysning Golvlampa Sänglampa h Sänglampa v Stäng / Lås Semester Middag Inbrottslarm 1 Öppna Städning Skalskydd Larm Inbrottslarm 2 TV & Timer Belysning Matlagning Brandlarm Minne 1 Godnatt Minne 2 Fika Tidsstyrning Överfallslarm Lås / lås upp 3:09 3:10 3:11 3:12 3:15 3:16 3:13 3:14 5:17 5:18 5:19 5:21 5:22 5:23 5:20 2:18 2:19 2:21 2:22 2:23 2:24 2:20 6:09 6:10 6:11 6:12 6:13 6:14

Pil

3:01

Trappbelysning

PV3323PH PV3323ALU PV3323SO

Fönsterlampa

Plafond

3:17

Toalett

Vi tilbyr lasergravering av bl.a. dørbrytere og nøkkelbrikker. Med lasergravert logo eller et annet motiv får du et unikt profilprodukt med uovertruffen holdbarhet som automatisk blir et blikkfang.

Artikkelnr

Spotlight Pendel Bordlampa Trappbelysning Golvlampa Sänglampa h Sänglampa v 4:01 4:02 4:03 4:04 4:05 4:06 4:07 4:08 3:10 3:11 3:12 3:15 3:16 3:13 3:14 1:04 1:05 1:06 1:07 1:08

Pil

Tänd

Hvorfor skal man lasergravere? 3:08

Bordlampa Golvlampa Öppna Sänglampa Sänglampa / Lås h Lås Timer / lås upp v Stäng 3:15 2:213:12 2:223:13 2:233:14 2:24

Uttag 1 Uttag 2 Utomhusuttag Värme Downlight 1 Downlight 2 Dowlight 3 Vägglampa Plafond 3 4 5 6 7 4:09 4:10 4:11 4:12 3:17 3:18 3:19 3:20 3:21 1:11 1:12 1:13 1:14 1:15

H

Släck alt H

Stäng / Lås

2:24

Pil

A

ET! 9NY0H A

1 1

1:09

G 2

1:02

2:23

E F B Cvår D nye Prøv symbolgenerator

0 0

1:17

1:01

Bryt allt

2:16

2:05

Utomhusbelysning

9

Vi fører også Schneider dørbryter Eljo. Ta kontakt for mer informasjon.

2:08

Öppna / lås upp

2:04

Oppstartskostnad TJ2302 kommer i tillegg. 1:09

Lås

2:03

Vägglampa

3

2:15 1:24

2:14 1:23

Timer

8

F

Släck F/ Ned

2:02

3:01

2

2:07 1:16

2:22

Pil

1

2:13 1:22

Tidsstyrning

7

E

Tänd E/ Upp

2:21

Spotlight Pendel Belysning Minne 1 Minne 2 Tidsstyrning 2:183:09 2:193:10 2:203:11

Belysning

2:06 1:15

2:20

Dørbryter Living System, Hvit Dørbryter Living System, Aluminium Dørbryter Living System, Svart 3:09 1:03

6

D

NedD

2:19

Släck alt

1:02

2:05 1:14

2:18

2:17

1:01

5

C

UppC

Tänd / Släck B

2:10 1:19

H

4

2:03 1:12

A

Släck A

Släck 3:01 2:10

2:09

Morgon / Kväll

5:16 6:07

6:08

Fest Vattenlarm 5:24 6:15

6:16

6:23

6:24

GA S

Gaslarm

_

Dowlight 3 TV Batteri 3:20 6:17

Plafond Bildvisning Fönster öppet 3:21 6:18

3:04 3:05 3:06 6:01 6:02 6:03 Toalett, herr Toalett, dam

Lysrör Fönsterlampa Filmvisning Sparläge Öppen dörr Fönster stängt 3:22 3:23 6:19 6:20

Spegel Presentation Stängd dörr 3:24 6:21

6:22

3:07 6:04

6:06

6:07

3:08 6:05

SOS

6:08 GA S

Trappbelysning Golvlampa Sänglampa h Sänglampa v 4:03 Bordlampa 4:04Inbrottslarm 4:07 4:08Brandlarm 1 4:05 Skalskydd Larm Inbrottslarm 2 4:06 Överfallslarm 3:12 3:15 3:16 3:13 3:14 6:09 6:10 6:11 6:12 6:13 6:14

Vattenlarm

Gaslarm

– En produktserie for moderne dørmiljøer +

_

Uttag 1 Uttag 2 Utomhusuttag Fläkt Ringklocka Värme Lysrör Fönsterlampa Downlight 1 Downlight 2 Dowlight 3 Vägglampa Plafond 4:09 4:10 4:11 Batteri 4:12Fönster öppet 4:13Fönster stängt4:14Öppen dörr 3:17 3:18 3:19 3:20 3:21 3:22 3:23 6:17 6:18 6:19 6:20

Jalusi stängt Jalusi öppet Spegel 4:15 Stängd dörr 4:16 3:24 6:21 6:22

6:15

6:16

6:23

6:24

Elegante og robuste lesere og dørbrytere for et pent og sikkert dørmiljø.

Persienn upp Utomhusbelysning Toalett 4:17

4:01

4:02

Uttag 1

Persienn ned Gardin upp Gardin ned 4:18 Toalett, herr4:19 Toalett, dam 4:20

4:03

4:04

4:05

Kaffebryggare

4:21

4:06

Hus

Strykjärn

4:22

4:23

4:07

4:24

4:08

Les mer om Scoria-lesere på s. 29. Uttag 2

Utomhusuttag

Värme

4:09

4:10 5:01

4:11 5:02

4:12 5:03

Persienn upp

Persienn ned Dag

4:17

4:18 5:09

Gardin upp Natt 4:19 5:10

4:20 5:11

Fika 5:17

TV & Belysning 5:18

Matlagning 5:19

Gardin ned 1 Borta

Fläkt

4:13 5:04

Kaffebryggare Hemma 1

4:21 5:12

Godnatt 5:20

PV1160 PV1165 PV1167

Oppstartskostnad TJ2302 kommer i tillegg.

F

1:24

2:17

Gjelder 1 stk (1/4) gravering.

Artikkelnr

Dørbryter Exxact Forhøyningsramme, hvit, 21 mm Forhøyningsramme, hvit, 35 mm

H

Släck H alt

G

8

1:16

E

1:03

2:09 1:18

1:17

7

1:15

1:18

Tänd 0

9

1:08

D

1:02

2:01 1:10

9

6

1:14

C

1:17

G

1:09

1:13

B

A

1:07

5

1:12

0

1:06

4

1:11

9

1:05

3

2

1:10

1:09

1:01

1:04

Beskrivelse

Ringklocka

4:14 5:05

Strykjärn2 Hemma 4:22 5:13

Semester

5:21

Jalusi stängt

4:15 5:06

Jalusi öppet

4:16 5:07

Hus 2 Borta

4:23 5:14

Delbelysning

4:24 5:15

Morgon / Kväll

5:16

Fest

Middag

Städning

5:22

5:08

5:23

5:24

11

YOUR

LOGO


KORT TILBEHØR

Kortholdere

(EC Cardcase forts.) Beskrivelse

Artikkelnr

EC Cardcase for liggende kort, CH3303-1 Sort - med jojo og bukseseleklips EC Cardcase høyre, Sort - med jojo CH3303-3 og bukseseleklips

Utvalget av kortholdere og fester er stort. Hvilke produkter som passer deres kort er blant annet avhengig av følgende: innen hvilken bransje dere arbeider, hvilke kort dere bruker og hvordan de brukes. På følgende sider presenterer vi våre vanligste kortholdere, jojoer og fester. Er det et spesifikt produkt du savner, kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!

EC Smart, Svart - med jojo

CH3303-9

EC STANDARD

KORTHOLDER ENKELT KORT, MED JOJO

Kortholder for ett kort med klips på baksiden. Klipset kan enkelt fjernes fra holderen som da får plass til to kort. Takket være konstruksjonen med åpen slisse og tommelgrep i bunnen, er kortet veldig enkelt å ta ut og sette på plass.

Kortholder med plass til ett kort. Stående eller liggende, med jojo og krokodilleklips.

Beskrivelse

Artikkelnr

KH EC Standard, Svart KH EC Standard, Blå

CH3301-S CH3301-B

B

EC EXCELLENT Vendbar kortholder for ett kort. Kan brukes stående eller liggende. Praktisk tommelgrep. Kan kombineres med sikkerhetsbånd, klips eller jojo. Finnes også i antistatisk variant. Begge finnes i flere farger. Beskrivelse

Myk plastlomme for ett kort som man bærer på overarmen. For bruk f.eks. i bygningsbransjen og i renholdsbransjen. Materiale polypropen. Høyde 89 mm, bredde 57 mm, tykkelse 4 mm. Farge transparent.

EC ECOLOGIC Mer miljøvennlig, vendbar kortholder for ett kort. Kan brukes stående eller liggende. Praktisk tommelgrep. Kan kombineres med sikkerhetsbånd, klips eller jojo. Finnes i flere farger.

Artikkelnr

160201

CH3309-1

STÅENDE ARMKORTHOLDER

Artikkelnr

KH EC Ecologic, Svart

Artikkelnr

Kortholder horisontal, med jojo, Sort

Kortholder vertikal, med jojo, Sort CH3309-2

KH EC Excellent, Svart 160205 KH EC Excellent II, antistatisk, Svart 160207

Beskrivelse

Beskrivelse

Beskrivelse

Artikkelnr

KH for armen, Transparent stående

CH3216

EC DOUBLE Kortholder for to kort, ett på hver side slik at du kan velge hvilket som skal være synlig. Kan brukes stående eller liggende. Kan enkelt kombineres med klips, halsbånd eller jojo.

EC COVER Heldekkende gjennomsiktig kortholder for ett kort. Kan bare brukes stående. Kan enkelt kombineres med klips, halsbånd eller jojo.

Beskrivelse

Artikkelnr

KH EC Double, Svart KH EC Double, Frostet

CH3305-S CH3305-F

EC MULTI 5+1 Kortholder for opptil 6 kort inndelt i to lommer. Den fremre lommen er for ett synlig kort, i den bakre kan 1-5 kort oppbevares skjult. Kan enkelt kombineres med klips eller halsbånd.

Beskrivelse

Artikkelnr

KH EC Cover, Transparent KH EC Cover med nøkkelring, Transparent

CH3302

Beskrivelse

Artikkelnr

190420

KH EC Multi 5+1

CH3306-X

EC CARDCASE

EC REKO

Kortholder for ett kort. Fjærbelagt utskyverfunksjon som enkelt fører kortet tilbake i holderen etter bruk av kort i feks. magnetstripeleser. Det er ikke nødvendig å ta kortet ut av holderen for avlesing. Leveres montert på jojo. (Kan leveres med utskyvning fra venstre, uten klips, uten jojo og utskyvning fra kortsiden til chipkort)

Dekket transparent kortholder med utskyverfunksjon. Beskytter kortet effektivt, passer godt til kontaktchipkort, kan enkelt kombineres med klips, halsbånd eller jojo. Beskrivelse

Artikkelnr

Kortholder EC Reko, Transparent – CH3306R-E Enkel, svart utskyver, liggende Kortholder EC Reko, Transparent – CH3306R-D Dobbel, svart utskyver, liggende

12


KORT TILBEHØR

Plastlommer

Jojo B

STÅENDE PLASTLOMME STANDARD

JOJO MINI

Plastlomme EC Standard, stående med tommelgrep for lett kunne ta ut kortet. Kan enkelt kombineres med klips, halsbånd eller jojo.

Beskrivelse

Liten jojo med klype for enkel og sikker feste i bukselinning etc. Klar plast. Feste for de fleste kortholdere eller den kan brukes rett på kort med avlange hull. Artikkelnr

Plastlomme EC Standard, stående med tommelgrep - Transparent (54x85,6). Selges i 100 pk.

CH3200-T

STÅENDE PLASTLOMME Stående plastlomme for kort eller ark. Finnes i mange ulike størrelser og farger. Kan enkelt kombineres med klips, halsbånd eller jojo.

Beskrivelse

Artikkelnr

Plastlomme, vertikal innv.mål 76x98 mm Plastlomme, vertikal innv. mål 60x95 mm Plastlomme miljøvennelig, vertikal, innv. mål 58x87 mm

190220 190302

Beskrivelse

Artikkelnr

Jojo Mini, transparent Jojo Mini, blå Jojo Mini, sort Jojo Mini, hvit Jojo Mini, sølv

150504 150503 150510 150505 150506

JOJO FRIKSJONSKLIPS Jojo med 80 cm nylonline. Friksjonsklips og bukseseleklips inngår. Kan også bestilles med deres egen logo trykt på fremsiden. Beskrivelse

Jojo friksjonsklips, Svart - inkl. bukseseleklips + friksjonsklips Jojo friksjonsklips, Hvit - inkl. bukseseleklips + friksjonsklips

190312

Finnes i fargene (X): B=Blå, R=Rød, T = Transparent, G = Grønn, MB=Mørkeblå.

Artikkelnr

CH3311-S CH3311-V

LIGGENDE PLASTLOMME

JOJO FRIKSJON

Liggende plastlomme for kort eller ark. Finnes i mange ulike størrelser og farger. Kan enkelt kombineres med klips, halsbånd eller jojo.

Jojo med bukseseleklips og friksjonsklemme. Med denne modellen slipper du å lage hull i kortet, og friksjonsklemmen kan festes på kortet der en selv ønsker.

Beskrivelse

Art. nr

Plastlomme, myk plast innv. mål 86x54 mm Plastlomme, myk plast innv. mål 98 x 67 mm Plastlomme, myk plast innv. mål (115x90 mm)

190231 190241

190250

Jojo EC - med bukseselesklips og krok, Sort. Plass til 2 kort. Jojo EC - med bukseselesklips og sportskrok, Sort

Originalkostnad, pris/t (min debitering 1t) Oppstartskostnad, pr produksjon Setupkostnad klisjé, pr farge Trykk (tampo) pr stykk og farge

B

EC Reel er den mer eksklusive jojoen i sortimentet. Feste: karabinkrok for feste og vinylstropp for innfesting av kortholdere. Denne jojoen kan også lasergraveres eller trykkes, overflate for bearbeiding er 19 mm. Diameter 32 mm, linens lengde 772 mm.

B

Beskrivelse

Artikkelnr

Jojo Reel Oval - med ID-strip

CH3308-X

Finnes i fargene (X): Helsvart=S, Svart-Transparent=ST, Blå-Transparent=BT, Rød-Transparent=RT, GulTransparent=YT, Transparent=T

Artikkelnr

CH3307-SM

JOJO METALL

150112

Metalljojo for tøffere områder, finnes i Krom eller Svart utførelse. Jojoen har en kraftig klips på baksiden for å feste i beltet og en nøkkelring eller vinylstropp montert på linen. Passer perfekt for lasergravering av logo. Med nøkkelring: diameter 50 mm, linens lengde 106 cm. Med stropp: diameter 40 mm, linens lengde 62 cm.

PRODUKSJON OG TJENESTER KORTHOLDERE OG JOJO Beskrivelse

15020-X

JOJO REEL OVAL

Jojo med bukseseleklips, 80 cm nylonline og krok eller sportskrok. Kan leveres sammen med sikkerhetsbånd art. nr. CH3351-X. (s. 15)

Beskrivelse

Artikkelnr

Jojo med friksjonsklemme Finnes i fargene (X): Blå=B, Svart=S, Hvit=V

Finnes i fargene (X): V=Hvit, Y=Gul, G=Grønn, T=Transparent.

EC JOJO

Beskrivelse

Artikkelnr

TJ2303-O

Beskrivelse

TJ2302 TJ2303-K TJ2835

Jojo Metall med belteklips, kjede og nøkkelring, Svart/Krom, 50mm Jojo Metall med belteklips, kjede og vinylstropp, Svart/Krom, 40mm

13

Artikkelnr

160102 160110


KORT TILBEHØR

Klips Til alle våre kortholdere finnes det mange ulike festeanordninger. Hvilket som passer best, er avhengig av hvilken kortholder dere har valgt, hvilke kort dere bruker og i hvilket miljø de skal brukes. Vil dere ha hjelp til å velge? Kontakt oss i PAS Card. FRIKSJONSKLIPS

BUKSESELEKLIPS, STRIP / STRONG STRIP

Krommet klips med gummi som festes direkte på kortet. Kan med fordel festes på en jojo.

Bukseseleklips på transparent PVC-bånd med trykknapp, som lett tres igjennom kort eller kortholder med avlangt hull. Finnes også med ekstra holdbart armert PVC-bånd.

Beskrivelse

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

Friksjonsklips

CH3424

Bukseseleklips på strip,

CH3422

Bukseseleklips på strip, - Strong

CH3425

B

KROKODILLEKLIPS Krokodilleklips på PVC-bånd med trykknapp, som lett tres igjennom kort eller kortholder med avlangt hull. Beskrivelse

Artikkelnr

Krokodilleklips, Transparent – metall, myk plast

CH3420

GRIPPER FRIKSJONSKLEMME Gripper friksjonsklemme med avlangt hull. Enkelt kortfeste når du ikke vil ta hull i kortet. Med silikongrepet risikerer du ikke å miste kortet. Kan enkelt kombineres med enten jojo eller et nøkkelbånd. Det er også mulig å trykke logo på dette tilbehøret. Høyde 25 mm, bredde 17 mm.

KROKODILLEKLIPS PÅ SPORTSKROK Krokodilleklips på smart plastkrok som enkelt festes i jojoer, kortholder eller kort med avlangt hull. Finnes i fargene Svart, Blå, Rød og Hvit.

Beskrivelse

Artikkelnr

Krokodilleklips på sportskrok

CH3421-X

=S

=V

Artikkelnr

Gripper friksjonsklemme, Svart

CH3308-2

KLIPS OG NÅL MED TAPEPUTE Klips for konferanseskilt. Monteres med dobbelsidig tape, som er inkludert.

Finnes i fargene (X): Svart=S, Hvit=V, Blå=B, Rød=R. Farger:

Beskrivelse

Beskrivelse

Artikkelnr

Klips og nål med tapepute

200320

=R

=B

BUKSESELEKLIPS PÅ SPORSTKROK Bukseseleklips med smart plastkrok som enkelt festes i jojo, kortholder eller kort med avlangt hull. Finnes i fargene Svart, Blå, Rød og Hvit.

Beskrivelse

Artikkelnr

Bukseseleklips på sportskrok

CH3423-X

Øvrige produkter

Finnes i fargene (X): Svart=S, Hvit=V, Blå=B, Rød=R. Farger:

=S

=V

=B

HULLTANG

=R

Riktig hulltang for ovale eller runde hull. Gjør hull i kort for å kunne feste enten i et nøkkelbånd eller et krokodilleklips direkte i kortet.

PLASTKLIPS Krokodilleklips i plast for ikke å skade klærne. Brukes mest til navneskilt eller plastlommer.

Beskrivelse

Artikkelnr

Krokodilleklips på klype - plast (Selges i 100pk)

CH34201-X

Finnes i fargene (X): Svart=S, Hvit=V, Blå=B, Rød=R. Farger:

=S

=V

=Y

=G

=B

=R

14

Beskrivelse

Artikkelnr

Hulltang for ovale hull Hulltang for ovale hull med måleenhet Hulltang for runde hull med måleenhet

220101 220105

PV1115-2


HALSBÅND

Halsbånd SIKKERHETSHALSBÅND MED INTEGRERT JOJO

Å bære sitt ID-kort synlig er et krav på mange arbeidsplasser. En av årsakene til dette er at alle skal kunne se at personen har tilgang til å oppholde seg i akkurat de lokalene. Hvordan man bærer det er oftest i en kortholder som enten er festet i en klips som klypes fast direkte på klærne, eller henges i et halsbånd. Hvorfor ikke bruke denne muligheten til å spre deres firmanavn? For å bestille halsbånd med egen logo påtrykt, kontakt oss i PAS Card.

Sikkerhetshalsbånd med jojo. Praktisk for de som bruker kortet aktivt, feks. i adgangskortsystem. Brukes med Gripper friksjonsklemme eller til kort med avlange hull. Finnes i sort og i blå.

SIKKERHETSHALSBÅND Svart halsbånd med metallkrok, mobilfeste og sikkerhetslås. Bredde 20mm.

Beskrivelse

Artikkelnr

Sikkerhetshalsbånd med jojo, sort Sikkerhetshalsbånd med jojo, blå

210320 210325

SIKKERHETSHALSBÅND, SORT MED SORTE PLASTKLIPS

B

Svart halsbånd med plastklips og sikkerhetslås. Kan brukes sammen med kortholder eller kort med avlangt hull.

Beskrivelse

Artikkelnr

Halsbånd EC, Svart - med sikkerhetslås og mobilfeste

CH3358-S

SIKKERHETSHALSBÅND EC STANDARD Svart halsbånd med kortholderfeste og sikkerhetslås. Kan brukes sammen med kortholder eller kort med avlangt hull.

Beskrivelse

Artikkelnr

Sikkerhetshalsbånd med sikkerhetslås, plastkrok

210311

NYLONLINE 80 cm nylonline for enkelt å kunne bære en kortholder rundt halsen.

Beskrivelse

Artikkelnr

Halsbånd EC Std., med sikkerhetsCH3356-X lås + sportkrok Finnes i fargene (X): Hvit=V, Gul=Y, Rød=R, Grønn=G, Marineblå=MB, Grå=D, Svart=S Farger:

=S

=B

=R

Svart halsbånd med sikkerhetslås. Klipset kan festes til kortholder eller kort med avlangt hull. Selve båndet er laget av bambus, et godt valg for de miljøbevisste.

Beskrivelse

Artikkelnr

Sikkerhetshalsbånd bambus, sikkerhetslås

210312

• Velg blant 6 standardfarger • Metallkrok og mobilfeste • Sikkerhetslås • Trykk med deres logo

A B C D E F

Sikkerhetslås

Beskrivelse

G

Artikkelnr

A) H  alsbånd, Svart - med sikkerhetslås + mobilfeste B) H  alsbånd, Svart - med sikkerhetslås + krok C) Halsbånd, Svart - med sikkerhetslås + hektekrok D) Halsbånd, Svart - med sikkerhetslås + friksjonsklips E) H  alsbånd, Svart - med sikkerhetslås + krokodilleklips F) H  alsbånd, Svart - med sikkerhetslås + nøkkelring G) H  alsbånd, Svart - med sikkerhetslås + sportskrok

SIKKERHETSHALSBÅND MED EGEN LOGO

CH3350-X CH3351-X CH3352-X CH3353-X

=S

=V

=D

CH3357 CH3357 CH3357 CH3357 TJ2303-O

For å kunne produsere ditt halsbånd til angitte priser trenger vi deres logo digitalt. Vi må vite hvilken farge dere vil ha på selve båndet (svart, hvit, blå, rød, grønn, gul), samt antall. Deretter får dere en digital korrektur for godkjenning.

CH3356E-X

=G

Artikkelnr

Halsbånd 100 stk. Halsbånd 250 stk. Halsbånd 500 stk. Halsbånd 1 000 stk. Layoutkostnad

Bestilling av halsbånd

CH3355-X

=Y

Beskrivelse

Alle priser er eks mva og frakt. Leveringstid 4-6 uker (raskere lev. mot tillegg i pris.)

CH3354-X

Finnes i fargene (X): Hvit=V, Gul=Y, Rød=R, Grønn=G, Marineblå=MB, Grå=D, Svart=S Farger:

CH3427

Bestill ditt halsbånd med egen logo

SIKKERHETSHALSBÅND RUNDVEVD NYLON Finnes med stort utvalg festeanordninger. Samtlige varianter inkluderer sikkerhetslås.

Artikkelnr

Nylonline, Svart - 80 cm

Profilér ditt firma med eget halsbånd

B

SIKKERHETSHALSBÅND BAMBUS, SORT MED PLASTKLIPS

Beskrivelse

=B

= MB

=R

15


PASPRO ENTRÉ

paspro Entré

Entré

- Besøkssystemet for alle behov Med paspro Entré får du et profesjonelt besøkssystem som hjelper deg med å registrere og administrere besøkende til bedriften. Med en tilkoblet skriver kan du enkelt skrive ut flotte, representative besøkskort. Det blir på den måten tydelig hvem som er besøkende og hvem som jobber i bedriften. Administrasjonsgrensesnittet er på svensk, mens brukergrensesnittet kan tilpasses til norsk. Systemet dekker alt fra selve besøksregistreringen til utskrifter av besøkskort, parkeringsbevis mm.

Paspro Entré passer for alle bedrifter og organisasjoner som trenger et pålitelig system for å holde kontroll på hvem som besøker bedriftens lokaler. Takket være det modulbaserte systemet kan man starte med inngangsmodulen og senere øke funksjonaliteten med tilleggsmoduler når behovet oppstår. Les mer om paspro Entré på www.pascard.no

Besøkende Ola Nordmann Besøksmottaker

Lise Andersen

Gyldig t o m

15-02-2012

Pakke

paspro Tillegg Tilleggsmodul Guest Tilleggsmodul Web Etikettskriver Strekkodeskanner Plastlommer (stående) Krokodilleklips Krokodilleklips miniatyr Thermoetikett 58x86 mm (stående), 500 stk

paspro Entré LIGHT

PV1140

paspro Entré - Base

PV1129

Etikettskriver

ZE2824

paspro Entré MAXI

PV1150

paspro Entré - Base Tilleggsmodul Guest Tilleggsmodul Web Etikettskriver Strekkodeskanner 50 stk plastlommer (stående) 50 stk Krokodilleklips plast - hvite 500 stk Thermoetikett 54x85 mm (stående)

PV1129 PV1130 PV1131 ZE2824 SC11208 CH3200-T CH34201 PK699

paspro PC-pakker mm. PV1130 PV1131 ZE2825 SC11208 CH3200-T CH34201 CH34204-X

PC-pakke 1 (PC, tastatur, mus og skjerm) PC-pakke 2 (PC, tastatur, mus og berøringsskjerm)

PK699

16

PV1133 PV1134

PAS-terminal (PC)

PT4097

Installasjon og opplæring Supportavtale 12 mnd.

TJ3004 TJ3013


PAS TERMINAL

PAS terminal – Brukervennlig tilskudd til besøkssystemet PAS-terminal er et tillegg til PAS Pro Entré som i ulik utforming kan være et meget passende tilskudd til besøkshåndteringssystemet. PC-terminalen anvendes av de besøkende selv for å skrive inn de opplysninger som kreves ved et besøk. Utvalget av alternativer og tilbehør er omfattende, ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon. Ta kontakt for pristilbud.

Pakke PAS-pulpet – PC-pulpetbord

Art. nr

PAS-pulpet med låsbart PC-skap, Antrasitt

PT4010-A

PAS-pulpet med låsbart PC-skap, Blå

PT4010-B

PAS-pulpet med låsbart PC-skap, Vinrød

PT4010-VR

PAS-terminal Mini – veggmodell

Art. nr

20”TFT-skjerm, tangentbord med trackball, hvit/sølv

PT4040-VS-1

20”TFT-skjerm, tangentbord med trackball, svart/sølv

PT4040-SS-1

20” touchskjerm, hvit/sølv

PT4040-VS-2

20” touchskjerm, svart/sølv

PT4040-SS-2

20” touchskjerm, tangentbord med trackball, hvit/sølv

PT4040-VS-3

20” touchskjerm, tangentbord med trackball, svart/sølv

PT4040-SS-3

PAS-terminal – golvmodell reglerbar

Art. nr

20”TFT-skjerm, tangentbord med trackball, hvit/sølv

PT4030-VS-1

20”TFT-skjerm, tangentbord med trackball, svart/sølv

PT4030-SS-1

20” touchskjerm, hvit/sølv

PT4030-VS-2

20” touchskjerm, svart/sølv

PT4030-SS-2

20” touchskjerm, tangentbord med trackball, hvit/sølv

PT4030-VS-3

20” touchskjerm, tangentbord med trackball, svart/sølv

PT4030-SS-3

PAS-terminal – golvmodell

Art. nr

20”TFT-skjerm, tangentbord med trackball, hvit/sølv, dekor glassplate

PT4020-VS-1

20”TFT-skjerm, tangentbord med trackball, svart/sølv, dekor glassplate

PT4020-SS-1

20” touchskjerm, hvit/sølv, dekor glassplate

PT4020-VS-2

20” touchskjerm, svart/sølv, dekor glassplate

PT4020-SS-2

20” touchskjerm, tangentbord med trackball, hvit/sølv, dekor glassplate PT4020-VS-3 20” touchskjerm, tangentbord med trackball, svart/sølv, dekor glassplate PT4020-SS-3

17


CARDEXCHANGE

CardExchange er en komplett programvareserie for printing og koding av plastkort. Programmet er modulbasert og funksjonaliteten kan utvides etterhvert som behovet oppstår. Basisutgaven heter Go, og denne kan oppgraderes til Premium, Professional og Ultimate versjon.

SMALL BUSINESS SERVER Small Business Server inneholder samtlige funksjoner som versjonene ovenfor, med den forskjellen at den er oppbygd som serverprogramvare. Lisens for 5 stk samtidige brukere er inkludert og antallet samtidige brukere kan økes etter behov. Denne versjonen er optimal dersom man har behov for flere arbeidsstasjoner som skal kunne produsere kort samtidig. Egner seg til bruk i systemer med nettverkstilkoblede plastkortprintere.

GO Denne versjonen av programmet har grunnleggende funksjoner og er den enkleste varianten av CardExchange. Versjonen har støtte for en intern database der 200 poster kan lagres. Du kan opprette og lagre fem ulike layouter.

Premium, Professional og Ultimate kan leveres som Small Business Serverversjon. EKSTERNE MODULER Kontakt oss på PAS dersom dere har spesielle ønsker. Det meste kan løses ved hjelp av eksterne moduler.

PREMIUM I tillegg til at Premium har alle funksjoner fra Go-versjonen, er det mulighet for tilkobling til MS-Access eller Microsoft Excel for å lagre og hente poster. Du kan også lagre bilder som BLOB i databasen. Dette nivået har avanserte filterfunksjoner slik at man kan søke på ulike poster og sortere disse.

LIVE BILDE PHOTOEXCHANGE For å kunne ta livebilder kreves det en ekstralisens. (Inkludert i Professional og Ultimate.) Denne gir mulighet til å ta livebilder med vårt Canon-kamera eller andre kompatible kameraer.

PROFESSIONAL CardExchange Professional tilbyr det samme som Go og Premium. I tillegg har man muligheten til flere sikre og raske koblinger til ulike databaser. I Professional får du det meste du kan trenge når det gjelder utforming, utskrift og koding av kort. ULTIMATE Ultimate-versjonen inneholder alle funksjoner i Go-, Premium-, og Professional-versjonen pluss et antall tilleggsfunksjoner. Med denne versjonen kan flere databaser direktekobles til respektive layout. Programmet støtter koblinger mot MS SQL, Oracle, MySQL og DB2. ODBC kan også anvendes for å koble databaser. Ultimate støtter Mifarekoding som standard og kodingen kan utføres samtidig som kortet printes eller i en såkalt ”standalone” leser. CSN-nummeret kan også leses ut rett før printing og printes på kortet i samme printsyklus (krever da en ekstern modul).

18

Beskrivelse

Artikkelnr

Card Exchange Go Card Exchange Premium Card Exchange Professional Card Exchange Ultimate Card Exchange SBS Livebildemodul ”PhotoExchange” (inkl. i Card Exchange Professional og Ultimate)

PVCE4000 PVCE4030 PVCE4040 PVCE4020 PVSBU550 PVCE4011


FOTOUTST YR, PAPIRKORT, THERMOPRINTERE

Fotoutstyr

Papirkort

I PAS Cards kamerapakker inngår det enten et høykvalitets digitalkamera for personfotografering, eller et 2 megapikslers webkamera. Kamerapakkene inneholder også ett stativ som er et viktig hjelpemiddel ved portrettfotografering, samt strømadapter og USB skjøtekabel.

Plastkort er holdbare og tåler eksempelvis fuktighet bedre enn papirkort. Derimot er papirkort en utmerket løsning i tilfeller der det ikke stilles like strenge krav til holdbarheten, f.eks. besøkskort. De finnes til og med med LoCo-magnetstripe og er således perfekte til parker-ingskort og billetter av ulike typer. Normalt holder et papirkort som skrives ut med direkte thermoteknikk i ca. 12 måneder. Direkte thermoteknikk innebærer at skriveren brenner frem svart farge direkte på papiret. Derfor kan kun papir som er beregnet til denne teknikken brukes. Vil du sette farge på dine papirkort, så kan de forhåndstrykkes med deres logo eller annen informasjon man vil ha med i farger. Kontakt din selger for gjeldende pris.

Digitalkamera

Strømadapter

Kamerastativ

Plastlommer for besøkskort

KAMERAPAKKE 1 Beskrivelse

• Høykvalitets digitalkamera for personfotografering (PV1108) • Strømadapter (PV1108-1) • Kamerastativ (PV1102-1) • USB-kabel forlengelse 3 meter (PV1102-4)

Artikkelnr

• 2 Megapiksels webkamera (PV1109) • Kamerastativ (PV1102-1) • USB-kabel forlengelse 3 meter (PV1102-4)

THERMOPRINTER ZEBRA GK420

PV1100

Zebra GK420 er en liten og brukervennlig etikettskriver som raskt skriver ut de etikettene du trenger. Etikettene kan brukes til alt fra merking av lagerhyller, utskrift av prislapper til besøksetiketter.

Artikkelnr

Spesifikasjoner: Mål: B171 x H152 x L210 mm. Vekt: 1,4 kg. Hastighet: skriver ut opptil 127 mm/ sek. Maksbredde på etiketten: 108 mm. Kobles til med USB eller parallellport.

PV1200

Beskrivelse

BLITZPAKKE

Artikkelnr

Zebra GK420, papirkort printer + USB-kabel Thermoetikett 54x86mm, med krysshull + blackmarker, 500st/rl Strekkodeskanner OPL-6845, Svart

PAS Card Blitzpakke er et komplett sett av fotoblitzutstyr. Med denne pakken har man alt man trenger for å ta profesjonelle foto uten skygger og med riktig lys.

DATALOGIC STREKKODESKANNER

Pakken inneholder to komplette blitzagregater med softbox, samt kraftige gulvstativ. Blitzagregatene styres trådløst med Skyport (inkludert), eller med Eye-cell, som fanger opp kameraets blitz.

Strekkodeskanner USB. Skanneren reagerer på lys og starter og begynner avlesning når du setter f.eks. et besøkskort foran den.

Blitzagregatene har mengder med innstillingsmuligheter, men er forhåndsinnstilt slik at de passer de fleste miljøer, slik at det er enkelt å komme igang. Bærebagger for transport er inkludert i pakken.

Beskrivelse

Artikkelnr

PAS Card Blitzpakke

PV1104

Strekkodeskanner

Etikett- og strekkodeprintere

KAMERAPAKKE 2 Beskrivelse

Ulike typer etiketter

19

Beskrivelse

Artikkelnr

Strekkodeskanner til besøkssystem

SC11208

ZEGK420 PK699 SC11208


PLASTKORTPRINTERE

Pronto ID Printer

Enduro+ ID Printer

– Ensidig* printer med ReWrite funksjon, som er enkel å betjene

– En- til tosidig oppgraderbar plastkortprinter

Pronto plastkortprinter er en ensidig* 4-fargeprinter med ReWrite funksjon, som mates for hånd. Printeren er letthåndterlig og brukeren får raskt og enkelt skrevet ut et kort med skarp bildekvalitet. Pronto kan leveres med koder for magnetstripe eller RFID- og chip.

Enduro+ ID Printer er en ensidig* 4-fargeprinter med ReWrite funksjon og mulighet for oppgradering til automatisk tosidig utskrift. Enduro+ kan leveres med koder for magnetstripe, RFID og kontaktchip. Printeren er utrustet med en innmatingsskuff for 100 kort på baksiden og man kan også håndmate ett kort om gangen på forsiden.

Overskrivbare (rewritable) kort gir brukeren mulighet til å skrive inntil 500 ganger på samme kort med monokrom blått eller svart. Dette er nyttig ved besøkshåndtering eller utskrift av andre midlertidige kort. Pronto gir kostnadseffektive utskrifter, ettersom man får lavere forbruk av kort og fargebånd. Gjenbruk av kort gir også en miljøgevinst.

Enduro+ har den patenterte HoloKote® sikkerhetsmerkingen som skrives ut på kortet under den vanlige utskriftsprosessen. Enduro+ har en tiltalende, kompakt design og et fargesterkt LCD display med enkle knappmenyvalg.

Pronto er en lett printer med kompakt design som gjør det enkelt å flytte den mellom ulike arbeidsstasjoner. Pronto har den patenterte HoloKote® sikkerhetsmerkingen som skrives ut på kortet under den vanlige utskriftsprosessen.

*Manuell tosidig

*Manuell tosidig

PRONTO ID PRINTER

ENDURO+ ID PRINTER

Beskrivelse

Pronto ID Card Printer - single-sided Pronto ID Card Printer - single-sided with Magnetic Stripe Encoder Pronto ID Card Printer - single-sided with Smart Card Encoder

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

MC3649-0001

Enduro+ ID Card Printer- single-sided

MC3633-9001

MC3649-0002

Enduro+ ID Card Printer- single-sided with Magnetic Stripe Card Encoder

MC3633-9002

Enduro+ Duo ID Card Printer- double-sided Enduro+ Duo ID Card Printer- double-sided with Magnetic Stripe Card Encoder Enduro+ ID Card Printer- single-sided with Smart Card Encoder Enduro+ ID Card Printer- double-sided with Smart Card Encoder Enduro+ ID Card Printer- single-sided with Magnetic Stripe Card Encoder & Smart Card Encoder Enduro+ ID Card Printer- double-sided with Magnetic Stripe Card Encoder & Smart Card Encoder Double-sided Upgrade Kit (Rio Pro or Enduro+)

MC3649-0003

REKVISITA PRONTO Beskrivelse

Artikkelnr

Pronto Starter Pack Cleaning Kit (5T cards / 1 pen) Pronto Printhead Assembly Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år.

MC3649-0300-04 MCCK1 MCFG/3649-0160 TJ3005

MC3633-9021 MC3633-9022 MC3633-9005 MC3633-9025 MC3633-9006 MC3633-9026 MC3633-0052

REKVISITA ENDURO/ENDURO+ OG RIO PRO

20

Beskrivelse

Artikkelnr

Enduro+ Starter Pack Rio Pro & Enduro+ Cleaning kit (10 cards, 1 pen) Rio Pro & Enduro+ Cleaning Rollers Kit (5 sleeves, 1 roller bar) Enduro+ Printhead Assembly Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år.

MC3633-0060 MC3633-0053 MC3633-0054 MCFG/3633-0160 TJ3005


PLASTKORTPRINTERE

Rio Pro ID Printer

Prima 4 ID Printer

– De profesjonelles valg for sikre plastkortsutskrifter

– Plastkortprinter med ReTransfer teknologi

Rio Pro er en ensidig* 4-farge plastkortprinter med ReWrite funksjon og mulighet for oppgradering til automatisk tosidig utskrift. Rio Pro kan leveres med koder for magnetstripe, RFID og kontaktchip.

Prima 4 er en 4-farge plastkortprinter i ensidig*- eller tosidig utførelse med lamineringsmodul som tilleggsutstyr. Med ReTransfer teknologi blir utskriftskvaliteten fantastisk. Laminering øker kortets holdbarhet, og med et holografisk laminat økes også sikkerheten.

Rio Pros utskriftskvalitet er unik, takket være ICC profiler som matcher automatisk fargene mellom datamaskinens programvare og printerens kommunikasjonsgrenssnitt. Rio Pro har den patenterte HoloKote® sikkerhetsmerkingen som skrives ut på kortet under den vanlige utskriftsprosessen.

Prima 4 ReTransfer teknologi gir en utrolig printkvalitet med Over-the-edge utskrift på kortene. Utskrifter skjer ved at bildene printes fra fargebåndet på en gjennomsiktig transferfilm som siden påføres plastkortet. Den gjennomsiktige filmen beskytter kortets overflate mot riper og falming.

USB og Ethernet kommunikasjonsgrensesnitt støttes via en Microsoft sertifisert plug&play driver. Printeren er utrustet med et utskiftbart innmatingsskuff for 100 kort eller man kan håndmate ett kort om gangen hvis ønskelig. På den tydelige 4-linjersdisplayen vises instruksjoner og annen brukerinformasjon.

Teknikken er optimal for utskrift av plastkort med ujevn overflate, som feks. RFID-kort. Printeren klarer også utskrift på annet materiale enn PVC, som ABS, PET, PVH og polykarbonat.

*Manuell tosidig

*Manuell tosidig

RIO PRO ID PRINTER

PRIMA 4 ID PRINTER

Beskrivelse

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

Rio Pro ID Card Printer - single-sided

MC3652-0001

Prima 4 Uno – Reverse Transfer Printer Single-sided

MCPrima401

Rio Pro ID Card Printer - single-sided with Magnetic Stripe Card Encoder Rio Pro Duo ID Card Printer - double-sided Rio Pro Duo ID Card Printer - double-sided with Magnetic Stripe Card Encoder Rio Pro ID Card Printer single-sided with Combi Smart Card encoder (Mifare, Desfire, iClass & Contact Chip) Rio Pro Duo ID Card Printer double-sided with Combi Smart Card encoder (Mifare, Desfire, iClass & Contact Chip) Rio Pro ID Card Printer single-sided with Combi Smart Card encoder (Mifare, Desfire, iClass & Contact Chip) & Magnetic Stripe Encoder Rio Pro ID Card Printer double-sided with Combi Smart Card encoder (Mifare, Desfire, iClass & Contact Chip) & Magnetic Stripe Encoder Double-sided Upgrade Kit (Rio Pro or Enduro+)

Prima 4 Duo – Reverse Transfer Printer Double-sided MCPrima402 Prima 4 – Double-sided with Magnetic Stripe MCPrima414 Encoder

MC3652-0002 MC3652-0021 MC3652-0022

REKVISITA PRIMA 4 MC3652-0003

Beskrivelse

Contactless Encoder – Contactless encoder for Mifare, Desfire & HID iClass support (Omnikey 5321) Prima Contact Chip – Chip contacts including encoder Prima 4 Laminator Uno – Inline Laminator Single-sided Prima 4 Laminator Duo – Inline Laminator Double-sided Bend Remedy – Bend Remedy (std. In Prima 4 Uno, option for Prima 4 Duo) Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år.

MC3652-0023

MC3652-0004

MC3652-0024 MC3633-0052

(For rekvisita, se under Enduro+ på foregående side)

21

Artikkelnr

MCPrima423 MCPrima422 MCPrima451 MCPrima452 MCPrima424 TJ3005


PLASTKORTPRINTERE

Fargebånd og rekvisita til Pronto, Enduro+, Rio Pro og Prima 4 printere Magicard er ID-kortmarkedets innovatør som står for unik utskriftskvalitet, smarte sikkerhetsløsninger og garanti utover det vanlige. Med en sterk markedsposisjon bygger de neste generasjons kortprintere som oppfyller våre kunders høye krav. Noe du savner i tabellene nedenfor? Kontakt oss! FARGEBÅND OG LAMINAT Fargebånd

Printer Artikkel MCMA300YMCKO MCMA100YMCKO MCMA250YMCKOK MCMA600KO MCMA1000K-BLACK MCMA1000K-SILVER MCMA1000K-GOLD MCMA1000K-WHITE MCMA1000K-GREEN MCMA1000K-BLUE MCMA1000K-RED MCMA1000K-SCRATCH MCPrima431/S MCPrima433 MCPrima434 MCPrima435 MCPrima464 MCPrima465 MCPrima436 MCPrima461

Colour ribbon (YMCKO) 300 images Colour ribbon (YMCKO) 100 images Colour front, black resin back ribbon (YMCKOK) 250 double-sided image Black resin and overcoat ribbon (KO) 600 images Monochrome resin ribbon 1000 images, Black, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, Silver, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, Gold, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, White, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, Green, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, Blue, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, Red, no overcoat Monochrome resin ribbon 1000 images, Grey Scratch-Off, no overcoat (MOQ 50 rolls) Prima 4 YMCK Dye Film & RT Film Set – Set of YMCK Dye Film and Re-transfer film - 1000 images Prima 4 YMCKK Dye film – YMCKK - color one side/ black one side - 750 images (double sided) Prima 4 YMCK-UV Dye Film – YMCK-UV Dye Film 750 images with UV panel (this ribbon is available only in limited distribution for security reasons) Prima 4 YMCK-Po Dye Film – YMCK-Po Dye Film 750 images with Peel-off panel Patch Laminate 1.0 – Clear Patch Laminate 1.0mil, 600 patches per roll

Pronto

Enduro/+

Rio Pro

X X

X X

X X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Prima 4

X X X X X

Patch Laminate 1.0 with Chip Cutout – Clear Patch Laminate 1.0mil, 600 patches per roll, with Chip Cutout Prima 4 Re-Transfer Film – Prima Re-Transfer Film1000 Images - for Prima 4 only OVD Film – Generic design overlay film 1000 overlays - ’snowflake’ design

X X X

SIKKERHETSALTERNATIVER OG KORT Sikkerhetsalternativer og kort

Printer

Pronto

Artikkel

Enduro

Rio Pro

MCM9006-797

Custom Holokote® Flex Kit (Set-up Supply) with locking Custom Holokote® Kit (Set-up & Supply) with locking 500 HiCo Magnetic Stripe Holopatch PVC cards

X

X

X

MCM9006-796

500 Gold Holopatch PVC cards

X

X

X

MCHOLOFLEXSETL MCHOLOSETL

X X

22

Prima 4


PLASTKORTPRINTERE

HoloKote sikkerhetsteknologi ®

– for Magicard plastkortprintere

HoloKote®

Custom HoloKote®

HoloKote® – er en teknologi som gjør det mulig å skrive ut en unik sikkerhetsmerking på kortets overflate. Gjennom å påføre HoloKote på dine ID-kort høyner du sikkerheten på ID-kortene og gjør det vanskeligere å forfalske dem. Holokote utgjør en dimensjon av sikkerhet som er synlig, vanskelig å kopiere, samt gir et elegant inntrykk.

Med Custom HoloKote® velger du selv hvilket bilde som mønsteret skal bestå av når det skrives på kortet. Det kan f.eks. være en logo eller event-spesifikk design. Custom HoloKote® finnes for Rio Pro. Custom HoloKote® Flex

Med HoloKote® legges et mønster bestående av mindre bilder i en strukturert form på kortet. HoloKote® funktionen “brenner” inn sikkerhetsmerkingen rett på kortet uten behov for annet fargebånd enn det som sitter i printeren i utgangspunktet. Det påvirker ikke kortets øvrige farger eller laminat, men skaper den kostnadseffektive sikkerhetsmerking som foretak krever idag.

Custom Holokote® Flex gir deg muligheten til valgfritt bilde, i valgfri størrelse, på valgfritt sted på kortet. Det kan være f.eks. et enda større bilde i form av en logo på kortet istedet for flere mindre bilder i mønsterform. Custom HoloKote® Flex finnes for Rio Pro. HoloPatch®

HoloKote® kitet består av en CD og et RFID kort. Mønsteret lagres i RFID kortet som plasseres i printeren. RFID kortet fungerer også som en nøkkel for å kunne benytte sikkerhetsmerkingen. Når RFID kortet tas ut fra printeren ”låser den” HoloKote® funksjonen, slik at den ikke kan benyttes. Installasjonen av HoloKote® er rask og enkel.

HoloPatch®-plastkort gir et ekstra sikkerhetsnivå. De har en sterkt reflekterende gullfirkant i folie, som øker synligheten av HoloKote® sikkerhetsmerkingen. Dette gjør det enklere å bedømme kortets ekthet på avstand. Ønsker man HoloPatch®, bestiller man spesialkort med ferdigtrykt HoloPatch® gullfolie. HoloPatch® finnes for Pronto, Enduro+ og Rio Pro.

Når du bestiller HoloKote® får du tilgang til 4 stk standard mønster som kan anvendes i printere som støtter HoloKote®. Pronto, Enduro+ og Rio Pro leveres med standard HoloKote®.

SIKKERHETSALTERNATIVER

SPESIALKORT Artikkelnr

Beskrivelse

500 HiCo Magnetic Stripe Holopatch® PVC cards

MCM9006-797

Custom Holokote® Flex Kit

500 Gold Holopatch® PVC cards

MCM9006-796

(Set-up Supply) with locking

Beskrivelse

Holokote®

Custom Holokote® Kit (Set-up & Supply) with locking

Custom Holokote®

Custom Holokote® med HoloPatch®

23

Artikkelnr

MCHOLOFLEXSETL MCHOLOSETL

Custom Holokote® Flex med HoloPatch®


PLASTKORTPRINTERE

Xpress

C 50

NYHET!

NYHET!

Med PAS Card Xpress har du alt du trenger for rask og fleksibel produksjon av plastkort med høy kvalitet – som lojalitetskort, ID- eller adgangskort. Den er kompakt, brukervennlig og leverer førsteklasses firefargeprint.

C50 er en enkel men pålitelig plastkort printer. Med Plug-and-play er det enkelt å komme igang med personalisering av ID-kort, medlemskort og lojalitetskort.

En av de absolutte styrkene til Xpress printeren er farten! Den printer opp til 180 fullfarge kort i timen, ved énfargeprint opptil 1400 kort i timen. Samtidig lager den veldig lite støy under utskrift. Xpress er meget fleksibel i bruk. Tilpass printeren til dine behov ved å legge til valgfrie moduler, om det er tosidig print eller koding av magnetstripe. For større prosjekter kan Xpress leveres med innmagasin for opptil 400 kort.

Med kompakt design er det lett å få plass til C50 selv på små kontorer. C50 leveres med innebygget Swift ID™ personaliseringsprogramvare, statusovervåking med FARGO Workbench™ som er inkludert. Skifte av fargebånd er enkelt med alt-i-ett fargebånd- og rensekassett.

XPRESS

C 50

Beskrivelse

Artikkelnr

PAS Card Xpress Basismodell

1TAA-00XPRESS

Magnetstripekoder

1TAF-0XPRESSM

Kontaktchipkoder

1TAF-0XPRESSC

RFID/Mifare-Koder 14443 A&B Vendeenhet (for tosidig print) Innmagasin til 400 kort Ethernet

1TAF-XPRESSR 1TAF-0XPRESSD 1TAF-0XPRESSH 1TAF-0XPRESSE

Fargebånd YMCKO 200 kort for ensidig utskrift Fargebånd YMCKOK 165 kort for tosidig utskrift Fargebånd K standard svart for 2000 kort

1TBA-YMCKO200 1TBA-00YMCKOK 1TBA-000K2000 1TBA-000W2000

Fargebånd Mørk blå for 2000 kort

1TBA-000B2000

Fargebånd Sølv for 2000 kort

1TBA-000S2000

Fargebånd Gull for 2000 kort Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år. Renserull, til bruk etter print av 400 kort

1TBA-000G2000

Rensekort, til bruk etter print av 400 kort

1TBA-0000CLNC

FA51975

Beskrivelse

Artikkelnr

Fargebånd Hvit for 2000 kort

Artikkelnr

Printer C 50 Plastkortprinter

FARGEBÅND/REKVISITA

FARGEBÅND/REKVISITA Beskrivelse

Beskrivelse

TJ3005 1TBA-0000CLNR

24

Artikkelnr

Fargo Refill Fargebåndkassett

FA44261

Fargo ECO YMCKO Fargebånd Refill - 100 kort

FA45411

Fargo YMCKO Fargebåndkassett m/ renserull - 100 kort Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år. Rengjøringskit

FA45410 TJ3005 FA89200


PLASTKORTPRINTERE

DTC 1250e

DTC 4250e

DTC 1250e er vår minste skriver i størrelse. DTC står for Direct To Card som betyr at layouten skrives direkte på kortets overflate. Som standard har DTC 1250e en ReWrite-funksjon som med spesielle kort gir mulighet til i ettertid å kunne slette og skrive på kortet på nytt. Dette er spesielt nyttig ved gjenbruk av besøkskort.

DTC står for Direct To Card som betyr at layouten skrives direkte på kortets overflate. DTC 4250e er en liten skriver i størrelse men kan oppgraderes med moduler for tosidig utskrift, magnetstripe- og Mifare-koding.

DTC 1250e har også Swift ID™ innebygd, en programvare for å lage og skrive ut kortlayouter, og kan dermed brukes “rett ut av esken” DTC 1250e finnes også i varianter med tosidig utskrift, magnetstripe- og Mifare-koding.

Som standard har DTC 4250e en ReWrite-funksjon som med spesielle kort gir mulighet til i ettertid å kunne slette og skrive på kortet på nytt. Dette er spesielt nyttig ved gjenbruk av besøkskort. Som tillegg finnes også nettverkskort for fleksibel tilgang til skriveren, samt doble innmatings skuffer for høyere kortkapasitet.

Med Wi-Fi® tilleggsmodul kan du printe kort når som helst, hvor som helst.

Med Wi-Fi® tilleggsmodul kan du printe kort når som helst, hvor som helst.

DTC 1250e

DTC4250e

Beskrivelse

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

Printer DTC 1250e Basismodell

FA47000

Printer DTC 1250e for tosidig printing Printer DTC 1250e for tosidig printing inkl. magnetstripekoding Printer DTC 1250e Basismodell med Mifare-koder Magnetkoder Wi-Fi tilleggsmodul for DTC-printer

FA47100

Printer DTC 4250e Basismodell Magnetkoder Tosidig enhet Mifare-koder Nettverkskort (Ethernet) Wi-Fi tilleggsmodul for DTC-printer

FA48000 FA47709 FA47720 FA47705 FA47711 FA47729

FA47110 FA47002 FA47709 FA47729

FARGEBÅND/REKVISITA

FARGEBÅND/REKVISITA

Beskrivelse

Fargebånd YMCKO 250 kort for ensidig utskrift Fargebånd YMCKOK 200 kort for tosidig utskrift Fargebånd K standard svart for 1000 kort Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år. Rengjøringskit

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

FA45000

Fargebånd YMCKO 250 kort for ensidig utskrift

FA45100

Fargebånd YMCKK 200 kort for tosidig utskrift

FA45110

Fargebånd K standard svart for 1000 kort Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år. Rengjøringskit

FA45102

FA45010 FA45102 TJ3005 FA89200

Ikke glem å bestille plastkort til printeren din! Se vårt utvalg av kort på s. 7 og 8

25

TJ3005 FA89200


PLASTKORTPRINTERE

DTC 4500e

DTC står for Direct To Card som betyr at layouten skrives direkte på kortets overflate. DTC 4500e er velutstyrt allerede fra start. En dobbel innmatingsskuff oppfyller behovet av høy kortkapasitet samt å kunne håndtere to ulike korttyper samtidig, og gjennom det innebygde nettverkskortet kan flere brukere raskt få tilgang til skriveren.

HDP betyr “High Definition Printing” og dette innebærer at maskinen skriver på en transferfilm som deretter påføres kortet. Dette gir en betydelig bedre utskriftskvalitet enn ved vanlig 4-fargers utskrift, og antallet kasserte kort minsker betraktelig. Denne maskinen er spesielt beregnet for berøringsfrie adgangskort.

Selvsagt har DTC 4500e en ReWrite-funksjon som med spesielle kort gir mulighet til i ettertid å kunne slette og skrive på kortet på nytt. Dette er spesielt nyttig ved gjenbruk av besøkskort. Som tillegg finnes også moduler for tosidig utskrift, enkeltsidig laminering samt magnetstripe- og Mifarekoding. Med Wi-Fi® tilleggsmodul kan du printe kort når som helst, hvor som helst.

Maskinen skriver i 4-farger og laminerer begge sider av kortet om man ønsker. Fargebåndene lades enkelt ved hjelp av kassetter og maskinen har innebygde rengjøringsruller, for å øke driftssikkerheten og å forenkle driften. HDP 5000 kan leveres med dobbelt magasin for innmating av kort for effektivisere korthåndtering hvilket øker produktiviteten. HID Global next-generation HDP platform gir raskere utskrift.

DTC 4500e

HDP5000

HDP 5000 (2013)

Beskrivelse

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

Printer DTC 4500e Basismodell

FA49000

Printer HDP 5000 Basismodell

FA89000

Magnetkoder

FA47709

Magnetkoder

FA89201

Tosidig enhet

FA47720

Tosidig enhet

FA89001

Lamineringsmodul

FA47723

Lamineringsmodul

FA88900

Mifare-koder

FA47705

Mifare-koder

FA89203

Wi-Fi tilleggsmodul for DTC-printer

FA47729

FARGEBÅND/REKVISITA

FARGEBÅND/REKVISITA

Beskrivelse

Artikkelnr

Beskrivelse

Fargebånd YMCKO 500 kort for ensidig utskrift

FA45200

Fargebånd YMCKK 500 kort for tosidig utskrift

FA45210

Fargebånd K svart for 3000 kort

FA45202

Laminat Polyguard 0.6 mil 250 kort

FA82600

Fargebånd YMCK 500 kort per rulle for ensidig printing Fargebånd YMCKK 500 kort for tosidig printing Transferfilm 1500 kort

Laminat Polyguard 1,0 mil 250 kort

FA89418

Laminat Polyguard Holografisk 1,0 mil 250 kort Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år. Rengjøringskit

FA82604

Laminat Polyguard 0.6 mil 250 kort Laminat Polyguard 1,0 mil 250 kort Laminat Polyguard 250 kort, Holografisk laminat Vedlikeholdsavtale, besøk 2 ggr/år. Inkl. 36 måneders garanti. Pris pr år. Rengjøringskit Rengjøringsruller (selges i 10 pk)

TJ3005 FA89200

Artikkelnr

FA89172 FA89273 FA89374 FA82600 FA89418 FA82604 TJ3005 FA89200 FA86004

HDP-Printing: ”High Definition Printing” Printer på en film som deretter overføres til kortet.

26


PLASTKORTPRINTERE

Rekvisita øvrige printere EVOLIS REKVISITA

DATACARD REKVISITA

Beskrivelse

Artikkelnr

Beskrivelse

Artikkelnr

Fargebånd, Svart - 1000 kort/rulle Fargebånd, Blått - 1000 kort/rulle Fargebånd, Rødt - 1000 kort/rulle Fargebånd, Grønt - 1000 kort/rulle Fargebånd, Hvitt - 1000 kort/rulle Fargebånd, Gull - 1000 kort/rulle Fargebånd, Sølv - 1000 kort/rulle Scratch-off folie Fargebånd, Svart - 5000 kort/rulle Fargebånd YMCKO - 200 kort/rulle Fargebånd YMCKOK - 200 kort/rulle Evolis R2019 Fargebånd - Sort voks (1000 kort) Evolis Fargebånd - Sort - Tattoo og Quantum (600 kort) Evolis Fargebånd - Hvit - Tattoo (600 kort) Evolis Fargebånd - Fullfarger - YMCKO (1000 kort) Evolis Fargebånd - Tattoo - YMCKO (100 kort) Evolis Fargebånd - Quantum2, Fullfarger YMCKO (500 kort) Evolis Fargebånd - Zenius, fullfarger, YMCKO (100 kort) Evolis Fargebånd - Zenius, sort, K (100 kort) Evolis Fargebånd - Halv panel YMCKO (400 kort) Rengjøringsruller Rengjøringskit UltraClean

R2011 R2012 R2013 R2014 R2015 R2016 R2017 R2018 R2121 R3011 R3314 R2019

Laminat DuraGard 0,6 mil - 300 kort/rulle Laminat DuraGard 0,5 mil - 300 kort/rulle Fargebånd YMCKT-KT - 95 kort/rulle Fargebånd YMCKT 135 kort/rulle 5-Panel fargebånd (YMCK-T) SP25 - 125 kort

DC547562-001 DC557171-001 DC549081-206 DC806124-104 DC534000-112 DC534000-003

1-Panel fargebånd Sort (K) SP35/55/75, 1500 kort

DC552954-503 DC552954-507 DC552954-508 DC532000-053

R2211

1-Panel fargebånd Sort (K) SP25, 500 kort

DC532000-052

R2215 R3111 R3411

1-Panel fargebånd Sølv met. SP35/55/75, 1500 kort 1-Panel fargebånd Gull met. SP35/55/75, 1500 kort 1-Panel fargebånd Sort (K) SD260 / SD360, 1 500 kort 5-Panel fargebånd (YMCK-T) SD260 / SD360, 500 kort 5-Panel fargebånd (YMCKT-KT) SP35/55/75, 300 kort

DC552954-607 DC552954-608 DC532000-053 DC534000-003 DC534000-006

5-Panel fargebånd (YMCK-T) SP35/55/75, 500 kort 1-Panel fargebånd Hvit (K) SP35/55/75, 1500 kort 1-Panel fargebånd Sølv SP35/55/75, 1500 kort 1-Panel fargebånd Gull metal SP35/55/75 1500 kort

R3511 R5F001EAA RCT011NAA R3013 R3206 RA5011

ZEBRA REKVISITA Beskrivelse

Artikkelnr

Rengjøringsruller adhesive - 5 stk/pakke Laminat clear varnish - 500 kort/rulle Fargebånd svart (K) (Zebra P1XXx) 1000 kort/rulle Fargebånd hvit (Zebra P1XXx) 850 kort/rulle Fargebånd YMCKO (Zebra P1X0i) 200 kort/rulle Fargebånd svart (K) (Zebra ZXP series 3) 1000 kort/rulle Fargebånd hvit (Zebra ZXP series 3) 850 kort/rulle Fargebånd YMCKOi (Zebra ZXP series 3) 200 kort/rulle Fargebånd svart (K) - 1500 kort/rulle Fargebånd YMCKOK - 170 kort/rulle Laminat 1 mil - 100 kort/rulle Fargebånd YMCKOK - 170 kort/rulle Fargebånd YMCKO - 200 kort/rulle Fargebånd YMCKO - 250 kort/rulle Fargebånd KO - 500 kort/rulle Fargebånd YMCKK - 200 kort/rulle

EL105912-003 EL80015-131 ZE80015-901 ZE80015-909 ZE80015-940 ZE80015-801 ZE80015-809 ZE80015-840 ZE80015-301 ZE80015-448 ZE80015-014 ZE80015-148 ZE80015-440 ZE80015-445 ZE80015-460 ZE80015-480

Vi fører flere typer rensekit med et utvalg rensepenner, rensekort og rensekluter.

Vi fører også fargebånd og rekvisita til eldre Fargo-modeller. Ta kontakt for mer info.

27

(Tidl. 552854-504)

(Tidl. 552954-601) (Tidl. 552954-604)


KODERE OG LESERE

Kodere og lesere BORDLESER GNEISS

MAGNETSTRIPELESER

Gneiss er en bordleser som i ulike modeller tilbyr EM, Mifare CSN og Mifare Classic. Leseren kan fås som innlesningsleser for følgende systemer: TrioVing/Solid, RCO, Axema, Siemens/Bewator og Aptus.

Tastaturleser som leser alle magnetstripens spor (1, 2 og 3), kobles enkelt til via USB.

Beskrivelse Beskrivelse

USB-Multileser Gneiss EM SCTWN3 USB-Multileser Gneiss Mifare SC11223 Konfigurasjon for utlesning av ulike adgangsSCTWN3-X systemsfabrikater

RFID bordleser som enkelt tilkobles til pcen via USB. Leseren finnes både for EM og Mifare. Ved registrering av nye kort registreres RFID-kortets chipnummer der markøren er plassert i programvaren. Mifare-leseren fungerer uten egen programvare. Velg mellom HEX- eller DES-utlesing.

RFID bordleser EM RFID bordleser Mifare

SCPCR330A SCPCR330M

EM-utlesing for TrioVing/Solid, RCO, Axema, Siemens/Bewator og Aptus, se Gneiss-leseren over.

BRECCIA

Artikkelnr

Breccia - Mifareleser, ikke sektor Breccia S - Mifare sektor innlesningsleser

SC3515 SC737-52

RFID leser EM + Mifare

SCPCR340

Bordkoder som leser og koder magnetstripen på kort (spor 1, 2 og 3). Programvare for koding inngår. Kobles enkelt til via USB.

Artikkelnr

Mag Encoder 3TK HiCo og LoCo, USB

SC980H123

SCR3021 SCR4040 SCR4321 0001-1 SCR5125 SCR5321

Beskrivelse

Artikkelnr

Kortleser Mifare CSN, Mifare Classic, Mifare Plus, DESFire 0,6 & EV1, wiegand/RS232

SC7730-2

Kortleser Mifare CSN, Mifare Classic, Mifare Plus, DESFire 0,6 & EV1, wiegand/RS485 Kortleser Mifare CSN, Mifare Classic, Mifare Plus, DESFire 0,6 & EV1, wiegand/RS232, tastatur Kortleser Mifare CSN, Mifare Classic, Mifare Plus, DESFire 0,6 & EV1, wiegand/RS485, tastatur Pelite - Kortleser Mifare - EV1, RS485/OSDP, TK2

MAGNETKORTKODER

Beskrivelse

SCR3121

Pelite DF er en Mifare/DESFire leser med tastatur. Leseren har en leseavstand på opp till 10cm og leser både Mifare/DESFire serienummer (CSN) og Mifare sektor (Mifare Classic), DESFire 0,6 og DESFire EV 1 (AES 128 kryptert data). Leseren er utrustet med bakgrunnsbelysning, tastatur og sabotasjekontakt.

RFID-leser som håndterer både EM 4200 og Mifare 1K. Leseren håndterer den hexadesimale og den desimale verdien. Leseren har en multifunksjon og kan kobles til med USB, RS-232 alternativt via tastaturet. Ingen programvare behøves, installeres med Plug And Play. Artikkelnr

Artikkelnr

Omnikey Cardman 3121 kortleser (PKI) Omnikey 3021 kortleser (PKI) kontaktchipsleser Omnikey 4040 kortleser - kontaktchipleser for laptop Omnikey 4321 PC Express - kortleser for laptop Omnikey 5125 kortleser Iclass Omnikey 5321 kortleser Mifare

MIFARE CLASSIC / DESFIRE EV 1 LESER PELITE DF

RFID-LESER EM/MIFARE

Beskrivelse

Beskrivelse

Kortlesere

Breccia er en bordleser som enkelt tilkobles til pcen via USB. Leseren finnes både for EM, HID Prox, Mifare CSN og Mifare Classic. Konfigurasjon gjøres via DIP switch eller konfig-kort. Beskrivelse

MSR120D-33ABUR

Kontaktchiplesere som er tilpasset praktisk talt all kontakchipvirksomhet. Er enkel å installere og er utstyrt med flere basisalternativ.

REGISTRERINGSLESER RFID

Artikkelnr

MT-21040108

KONTAKTCHIP LESER

EM-utlesinger (X): X=RCO, X=Solid, X=KABA, X=APTUS, X=B (Bewator 16), X=BL (Bewator 2010), X=BE (Bewator Entro). Spesialkonfigurasjon, pr ordre: kr 300,-

Beskrivelse

Artikkelnr

USB Magnetstripeleser, spor 1,2,3, Svart (Tastaturleser) USB Magnetstripeleser, spor 1,2,3, Svart (Emulerer serieport)

Artikkelnr

Pelite - Kortleser Mifare - EV1, RS485/OSDP, TK2, tastatur Pelite ferriteplate til montering direkte på metall Pelite frontpanel tastatur (1stk inkl.)

SC7730K-2 SC7740K-2 SC7740-OSDP SC7740KOSDP SC7739 SC7735

Pelite frontpanel uten tastatur (1stk inkl.)

SC7745

Pelite varmeelement ved montering utendørs Pelite montasjevinkel (33 grader) - til montering av leser i tråd med tilgjengelighetskrav

SC7749

Spesialkonfigurasjon, pr ordre: kr 300,-

28

SC7740-2

SC7738


KODERE OG LESERE

EM 4200 LESER DIORITE EM

BIOMETRILESER SCORIA BIO

Diorite EM er en EM leser uten tastatur i liten format. Leseren har en leseavstand på opp til 9 cm og leser EM. Kortleseren er utformet for å passe i både adgangskontrollinstallasjoner som maskinrelaterte bruksområder.

Scoria Bio er en kompakt og elegant biometrileser. Leseren er utrustet med det siste innen biometriteknologien, hvilket innebærer at Scoria Bio har en kapasitiv kiselsensor som ikke er manipulerbar.

Beskrivelse

Artikkelnr

Kortleser EM, wiegand/RS232/ABA TK2

SC7710

MIFARE CSN LESER DIORITE MF

Beskrivelse

Artikkelnr

Biometrileser uten tastatur wiegand/RS485

SCBIOC-X

Biometrileser for innlesing bordmodell wiegand/RS485 Undersentral for styring av 1 dørmiljø i pakke med en BIOC leser

Diorite MF er en Mifare leser uten tastatur i liten format. Leseren har en leseavstand på opp til 4 cm og leser Mifare serienummer (CSN). Kortleseren er utformet for å passe i både adgangskontrollinstallasjoner som maskinrelaterte bruksområder.

SCBIOE SCBIOCX-SET

Finnes i fargene (X): Rød=R, Grønn=G, Mørkegrå=MD, Blå=B, Sølv=SD, Hvit=W.

BIOMETRILESER SCORIA BIO FOR UTENDØRSBRUK Beskrivelse

Artikkelnr

Kortleser Mifare, CSN, wiegand/RS232/ABA TK2

SC7720

Scoria Bio er en kompakt og elegant biometrileser. Leseren er utrustet med det siste innen biometriteknologi, hvilket innebærer at Scoria Bio har en kapasitiv kiselsensor som ikke er manipulerbar.

MF CLASSIC / DESFIRE LESER ADAKITE DF Adakite DF er en Mifare/DESFire leser uten tastatur. Leseren har en leseavstand på opp til 4 cm og leser både Mifare/DESFire serienummer (CSN) og Mifare sektor (Mifare Classic), DESFire EV 1 (DES kryptert data), DESFire 0,6 (DES/3DES kryptert data). Beskrivelse

Kortleser Mifare sektor, DESFire 0,6, wiegand/RS232 Kortleser Mifare sektor, DESFire 0,6, wiegand/RS485 Kortleser DESFire EV1, wiegand/RS232 Kortleser DESFire EV1, wiegand/RS485

BIOC-SW

Værhus til Scoria leser

SCATP-MINI

EM LESER SCORIA PROX/ MIFARE LESER SCORIA MF Scoria Prox er en EM / Mifare-leser med en polykarbonat front, innkapslet i en kapsling av støpt sink og er utformet i robust, elegant design. Leseren har en leseavstand på opp til 5 cm for kort og nøkkelbrikker.

Artikkelnr

SC7750 SC7760 SC7750-2 SC7760-2

Beskrivelse

Artikkelnr

EM leser uten tastatur wiegand

SCMTPX-X

Mifare leser uten tastatur wiegand

SCMTPX-MF-X

Finnes i fargene (X): Rød=R, Grønn=G, Mørkegrå=MD, Blå=B, Sølv=SD, Hvit=W. Farger:

Adakite MF er en Mifare leser uten tastatur. Leseren har en leseavstand på opp til 4 cm og leser både Mifare/DESFire serienummer (CSN) og Mifare sektor (Mifare Classic).

Kortleser Mifare, CSN Mifare sektor, wiegand/RS232 Kortleser Mifare CSN, Mifare sektor, wiegand/RS485

Artikkelnr

Biometrileser for utendørsbruk

Finnes i fargene (X): Rød=R, Grønn=G, Mørkegrå=MD, Blå=B, Sølv=SD, Hvit=W.

MF / DESFIRE CSN & MF SEKTOR LESER ADAKITE MF

Beskrivelse

Beskrivelse

=R

=G

=MD

=B

= SD

=W

AVSTANDSLESER LIGNITE Adgang via avstandsavlesning i forbindelse med innfart til bevoktet område for sjåfører og kjøretøy. Lignite overgår all annen adgangskontroll som utføres ved hjelp av kortdistanselesere mm. Passiv avlesning på opptil 8 meter med en stabil funksjon uansett forhold i omgivelsene.

Artikkelnr

SC7770

Beskrivelse

SC7780

Bordleser for read/write UHF kort USB, KB emulering HID Mode Bordleser for read/write UHF kort USB UHF avstandsleser UHF-antenne till leser SC7792, rekkevidde 5 meter Monteringskit for veggmontering av UHFantenne

Scoria

– En produktserie for moderne dørmiljøer Elegante og robuste lesere og dørbrytere for et pent og sikkert dørmiljø. Les mer om Scoria touch på s. 11.

29

Artikkelnr

SC7790 SC7791 SC7792 SC7793 SC7794


VILKÅR

Vilkår Leveringstid

Garanti og ansvar*

• Lagervarer sendes samme dag eller dagen etter innlagt ordre.

PAS Cards ansvar mot kunde gjelder kun material- og fabrikasjonsfeil i produktene. PAS Card er pliktig gjennom bytte å avhjelpe alle feil som skyldes feil i material eller produksjon. Garantitid for RFID-produkter og -tilbehør er 3 måneder og for maskinvare 12 måneder.

• Personaliserte kort leveres fra PAS Card 2-4 arbeidsdager etter innlagt ordre. • Graverte produkter leveres fra PAS Card ca. 14 arbeidsdager etter innlagt ordre.

PAS Card skal i kundeforholdet ikke under noen omstendigheter ha noe ansvar for kostnader, tap, inntektstap eller andre såkalt indirekte skader som kan årsakes av forsinkelser, feilaktig eller uteblitt leveranse av produktene.

Reservasjon for volumbestillinger. For øvrig etter avtale.

Forbehold

Ved ekspressordre av lagervarer kan henting/levering med bud skje etter 120 minutter.

Vi reserverer oss mot eventuelle feil i katalogen samt utgående artikler.

Leveransevilkår

Vi ser fram imot fremtidig samarbeid!

Fritt PAS Card AS lager på Lysaker.

Kontakt oss gjerne ved spørsmål.

Betalingsvilkår

E-post: post@pascard.no

15 dager netto etter godkjent kredittsjekk. Merverdiavgift samt frakt kommer i tillegg.

Tlf.: +47 67 11 90 00

Retur

*For at gitte garantier og serviceavtaler skal gjelde skal kunden ha kjøpt samtlige tilbehør som fargebånd, laminat og plastkort av forhandleren/PAS Card. Dette på grunn av at det finnes produkter på markedet som ikke holder den kvalitet som kreves og kan derfor påvirke følsomme deler i skriveren negativt, eksempelvis skriver- og kodingshoder. Garantien gjelder material og fabrikasjonsfeil. Garantien dekker ikke slitasjeskader eller dersom produktet har blitt skadet grunnet feilaktig bruk.

Retur av varer skal skje i originalforpakning innen 10 dager. Kunden betaler selv fraktkostnad ved returforsendelser. Tilbuds gyldighetstid 2 måneder fra tilbudsdato. Reklamasjoner

Alle priser er angitt i norske kroner og per stykk om ikke annet er angitt.

Reklamasjon av feillevering eller feilvarer skal skje innen 10 dager fra ankomstdato. Kontakt PAS ServiceCenter for mer informasjon om fremgangsmåte.

30


KONTAKT OSS

Kontaktinformasjon PAS Card AS – Plastkort Norge PAS Card AS Strandveien 55, 1366 Lysaker

Sentralbord: + 47 67 11 90 00

Bestillinger: post@pascard.no

Postadr.: Boks 387, 1326 Lysaker

Faks: + 47 67 11 90 01

Hjemmeside: www.pascard.no

Anette Aalerud Seim Tlf. + 47 67 11 90 02 anette@pascard.no

Thomas S. Preus Tlf. + 47 67 11 90 09 thomas@pascard.no

SALG Anne Berget Tlf. + 47 67 11 90 06 Mobil: + 47 95 40 57 35 anne@pascard.no

DESIGN Marianne Hahn Stenberg Tlf. + 47 67 11 90 05 marianne@pascard.no

SERVICE & SUPPORT Tlf: + 47 67 11 90 00 produksjon@pascard.no

SVERIGE STOCKHOLM, HOVEDKONTOR

HUSKVARNA

GØTEBORG

MALMØ

Årstaängsvägen 1A 117 43 Stockholm

Sentralbord: +46 36-16 07 70 Engelbrektsgatan 5 561 34 Huskvarna

Sentralbord: +46 31-788 79 00 Mässans Gata 18 412 51 Göteborg

Sentralbord: +46 40-616 41 00 Jungmansgatan 12 211 19 Malmö

Sentralbord: +46 8-685 45 60 Faks: +46 8-685 45 61 E-post: order@pascard.se Hjemmeside: www.pascard.se DANMARK KØBENHAVN Herstedøstervej 27-29 B, 2. sal 2620 Albertslund Sentralbord: +45 72 40 65 60 Faks: +45 72 40 65 61 E-post: info@pascard.dk Hjemmeside: www.pascard.dk

31


PAS Card AS Postadresse: Boks 387, 1326 Lysaker Besøksadresse: Strandveien 55, 1366 Lysaker Tlf.: + 47 67 11 90 00 Faks: + 47 67 11 90 01 post@pascard.no www.pascard.no – www.plastkort.no NORGE | SVERIGE | DANMARK

PAS ver.1406

SECURE CARD SOLUTIONS

PAS Card Norway katalog v4 2  
PAS Card Norway katalog v4 2  
Advertisement