Page 1

MEI 2014

DETRANSITIE.NL

hallo Transitie Vieruurtje U bent aan het werk, u zoekt inspiratie voor de dag van morgen? U loopt al een lange tijd met vragen en ideeĂŤn rond? Probeer eens iets nieuws! Neem de eerste stap naar onze community "Hallo Transitie" op Google+ en wordt lid. Laat u inspireren door de thema's van de Hangouts. Wilt u vragen stellen of geĂŻnspireerd worden, dan doe mee met het vieruurtje op Google Hangout en meldt u aan. Wij gaan in 20 minuten tijd uw energie een boost geven. Nog nooit gehoord van een Hangout? Geen probleem, u download onze handleiding:

Klik op icon!

Wie zijn wij, de Transitie? De Transitie heeft zich als vanzelf ontwikkeld als een zelforganiserend systeem door een sterke samenwerking van professionals, zonder enige planning vooraf. Wij zijn uitgegaan van ieders kracht en de toevallige omstandigheden. Wat zou u of een organisatie hiervan kunnen leren? Neem de eerste stap en zeg: Hallo Transitie!

1


MEI 2014

DETRANSITIE.NL

Hoe gaan we te werk in de hangout?

1.

Introductie door expert

2.

Stel je vraag!

3.

Verdieping van de vraag door de hangout leden

4.

Brainstorm, probleemdefinitie, roddelfase

5. 6.

Advies

Ben je ge誰nspireerd voor de dag van morgen?

Wij zien u graag om 16.00 uur in de hangout! Kijk op de community voor de precieze data!

2

Nieuwsbrief vieruurtje  
Nieuwsbrief vieruurtje  

De Transitie heeft zich als vanzelf ontwikkeld als een zelforganiserend systeem door sterke samenwerking van professionals.

Advertisement