__MAIN_TEXT__

Page 1

Montebello Asylmottak

Høyskolen Kristiania Vår 2020, 29.05.20 Kandidatnummer: 6208 BOP3103 - Bachelor - BIN ”Denne bacheloroppgaven er gjennomført som en del av utdannelsen ved Høyskolen Kristiania. Høyskolen Kristiania er ikke ansvarlig foroppgavens metoder, resultater, konklusjoner eller anbefalinger.”


INNHOLD

Introduksjon

Bygget

Innledning Beliggenhet

5 7

Løsning: Konsept Moodboard

Kjeller 1. Etasje 2. Etasje Utenomhus

12 14 16 18

8 9

3. Etasje

20

Løsningen

10

Vedlegg I Materialcollage II Teknisk Mappe


Innledning om oppgave

Montebello Terrasse 15 blir et asylmottak! Livet til en asylsøker er ofte usikker, de har sjelden kontroll over sin egen fremtid og bosituasjonen på asylmottak er ofte stressende. Uvissheten i livet til en asylsøker er svært belastende, de lever i et venterom. Prosjektet vil derfor ha et fokus på psykisk helse, hvor målet vil være å kunne bedre deres livskvalitet. Det har i dette prosjektet blitt utformet et mottak tilrettelagt for mennesker som søker asyl i Norge. Mottaket finner sted ved Montebello Terrasse i Oslo, og består av et bygg som går over 4 etasjer. Det vil bestå av 20 boenheter, 14 for enslige mennesker, 4 for familier og 2 tilrettelagte rom.

Problemstilling: ”Kan man ved hjelp av Interiørarkitektur bidra til å øke livskvaliteten til beboere på asylmottak?” Underspørsmål: ”Hvilke psykiske utfordringer møter de ved et asylmottak?” ”Kan et godt første inntrykk gjøre den resterende opplevelsen bedre?” Formål I dette prosjektet vil man se på hvordan man kan bidra til å gi brukergruppen bedre opplevelser under sitt opphold, uansett om de må returneres til sitt hjemland eller får bo opphold i Norge, formålet vil da bli hvordan skape rom som gir en positiv psykisk opplevelse. I den forbindelsen har det vært viktig å se på hvilke muligheter man kan gjøre for å bidra til økt integrering og aktivisering, både mellom beboerne, men også mellom nærmiljøet. Et asylmottak vil være et av brukergruppens første møte med Norge, det er derfor viktig å bidra til et godt første inntrykk, uavhengig av fremtiden de har i vente. Folk sier alltid at det er viktig gjøre et godt første inntrykk, men dette gjelder ikke bare for oss mennesker, men også for et nytt sted. Første inntrykket av et nytt sted er det minnet du vil holde på lenge, så på hvilke måter kan en ny omgivelse gi et godt første inntrykk?


Om Montebello Terrasse 15

Lokasjon: Montebello Terrasse 15 Bygget sto ferdig bygget i 1933 og ligger på Montebello Terrasse 15 i Oslo. Bygget er på 1368 kvadratmeter fordelt over fire etasjer inkludert kjeller. Tomten har et uteareal på ca. 6000 kvadratmeter. Bygget ligger sjenerende til i en blindvei, men en stor tomt bestående av mye skog. Det grenser inntil naturvernområde Mærradalen i bakgrunn. I nærområdet er det god tilgjengelighet til naboer, turområder og ulike aktiviteter. Det ligger sentralt til med kort avstand til et utvalg kollektiv trafikk, nærmeste butikk ligger en gåavstand på 27 minutter unna, men kan nås med t-bane raskere. T-banen går helt inn til Oslo Sentrum og vil ta deg inn dit på 12 minutter.


Sozinhos juntos

Birlikte yalnız

‫لوحدنا‬

一個人在一起 ‫ےھٹکا ےلیکا‬ Pekee pamoja одни вместе በይንካ ብሕብረት

ஒன்றாக தனியாக Bi tenê bi hevra

තනිවම

Alone together

አንድ ላይ ብቻ

Vetëm së bashku ‫مه اب اهنت‬

Seuls ensemble

Keli wada

მარტო ერთად ‫یاځوی ېزاوی‬ удвох

Solo juntos сами заједно


Moodboard


2. etasje

Løsningen

Får å kunne øke livskvaliteten til beboerne på en asylmottak må man se på hva som er årsaken til at den er dårlige enn andre mennesker generelt. Det som kanskje ses på som en selvfølge for noen er ikke alltid en realitet for en asylsøkere. De bor gjerne i mottak med lav standard, deler rom med mange mennesker, har felles kjøkken, felles bad og ofte har de mangel på aktiviteter de kan gjøre. Så hvordan kan man ved hjelp av interiørarkitektur gjøre dette bedre. Det valgte bygget ligger sjenerende til å vil gi beboerne en følelse av trygghet i det rolige område, den store tomten tilbyr beboerne er rekke aktiviteter. Alt fra sport, hagearbeid, leke med sine barn eller bare nyte naturen. Fargebruken har blitt tilpasset etter hva som vil gi beboerne en avslappende omgivelse og tilby dem et behagelig opphold. Naturen har blitt brakt inn, byggets farger har hovedtema Natur, med undertemaene skog, hav, solskinn og regnbuen. Rommene er utformet for å gi beboerne en mer følelse av et privat liv, et utvalgt møbel og belysningen gir beboerne mer kontroll til å bestemme selv og vil bidra til å gi dem et mer eierskap og vil redusere konflikt. 1. etasje

GSEducationalVersion


Kjeller

Vaskerommet har spesialbygdeskap for vaskemaskin og tørketrommel, her kan beboerne låse inne sin vask for å unngå tyveri eller at andre kaster ut deres vask. Skapene er bygget slik at ansatte lett kan bytte ut maskinene om det trengs. Vaskerommet har også et låseskap til hvert beboerrom hvor de kan ha vaskemiddel og liggnende til oppbevaring.

Studierommet har fire pulter hvor både barn og voksne kan komme for å jobbe. Bokhylllen vil bli fulgt med donerte bøker, så her kan alle beboere komme å øve seg på norsk og lignende.


Møbleringsplan Kjeller Treningsrom møblert med donerte treningsapparater Studierom til beboere. Bokhylle med donerte bøker.

Kontemplasjonsrom, et religiøst nøytralt rom hvor beboerne kan komme for å be.

Boder til hver beboerenhet, to boder i høyden

Vaskerom med spesialbygde skap til vaskemaskin med låsemulighet og mindre låsbare skap til hver beboerenhet

Bod for mottaket. Her kan de oppbevare reserve møbler, ekstra stoff til sofamoduler og lignende.

GSEducationalVersion


1 etasje

Inngangspartiet til bygget, her møter beboerne er resepsjon og oppslagstavle på veggen.

Grønnrommet er plassert i front av bygget, her har beboerne mulighet til å plante grønsaker, blomster eller lignende året rundt. Rommet har en egen vinmterhage med hyller langsveggene.

Familierommene kommer med eget kjøkken og eget bad med dusj. Den spesialbygde sengen har skuffer i hvert trappetrinn for masse oppbevaring og nederste køye har et eget ”rom” slik at barnene kan få en følelse av et privatliv. Sofamodulene som finnes i alle beboerrom er også utstyrt med skuffer i bunn for ekstra oppbevaring.

Rommene for enslige har eget lite kjøkken og lite toalettrom. De spesialbygde køyesengene kommer med innebygde skuffer for oppbevaring.

Familierommets bad.


Møbleringsplan 1.etasje Grønt rom, her kan beboerne holde på med planter uansett vær.

En liten vinterhage med hyller langs veggen.

To boenheter som er universelt utformet. Her er det mulighet til dobbeltseng om bebore trenger det.

GSEducationalVersion

7 beboerenheter for enslige menn.

Et eget dusjrom til hvert av de 7 rommene for enslige beboere.

To familierom, her med spesialbygde senger.


2 etasje

Spisesalen har blitt plassert hvor den i alle sine år har ligget, her har beboerne fantastisk utsikt over Oslo og kan nyte sine måltider.

Tv-stuen har blitt plassert bakerst i bygget, her vil beboerne ha tilgang til den eksisterende balkongen, her kan de gå for å slappe av og skravle med andre beboere.

Lekerommen har fått en spesialbygget putevegg, her kan barnene klatre på veggen, lese bøker og ha det morsomt med andre.


Møbleringsplan 2.etasje

Spisesal med 25 sitteplasser og kjøkken med tre komfyrer. Her kan beboerne samles å lage mat sammen utenfor sine egne rom.

Lekerom for barnene på mottaket. En spesialtilpasset vegg med sittenheter og noen hyller for donerte bøker. 7 beboerenheter for enslige kvinner

To familierom, her med spesialbygde senger.

GSEducationalVersion

Et eget dusjrom til hvert av de 7 rommene for enslige beboere.

Heisen vil bli utstyrt med adgangskort så kvinneavdelingen vil kunne bli lukket for andre beboere.

En tv-stue med ulike sittemuligheter og tilgang til den allerede eksisterende balkongen.


Utenomhus

Ny rullestol vennlig gangsti som fører ned til hagen.

Det vil bli tilpasset et lite område med kunstgress hvor både voksne og barn kan spille ulike ballspill.

Lekeplass med husker og klatrestativ. Lekeplassen har direkte kobling til broen fra andre etasje.

Et lite område som er flatet ut med diverse plantekasser hvor beboere kan ha grønnsakshage. I bakgrunn har det kommet en forhøyet terrasse med rullestol vennlig rampe opp, her kan beboerne slappe av eller nyte et måltid med andre.


Møbleringsplan Utenomhus

Det vil tilpasset en lite område i terrenget med en kjøkkenhage.

Terrenget vil bli tilpasset for en ny gangvei ned til hagen. Gangveien vil følge kravene til universell utforming.

Det vil bli bygget en terrasse, her kan beboere sitte ute å slappe av eller spise maten sin i frisk luft. Veien opp til terrassen følger kravene til universell utforming.

GSEducationalVersion

En liten bane av kunstgress, her kan man spille ulike ballspill.

Et lekeområde med husker og et klatrestativ. Den eksisterende broen fra andre etasje skaper lett forbindelse mellom lekerommet inne og lekeplassen ute for en lettere leketid for barnene.


Møbleringsplan 3.etasje

Tredje etasje vil fĂĽ en ny trappeoppgang og heis.

3. etasje er avholdt ansatte og vil ikke bli innredet.

GSEducationalVersion


Vedlegg I - Materialcollage

Aktive soner

Private soner

Sosiale soner

VĂĽtroms soner

Leke sone


6208

BOP3103 Bacheloroppgaven Hjemmeeksamen Individuell Høyskolen Kristiania

Tekniskmappe

Vår 2020

Denne bacheloroppgaven er gjennomført som en del av utdannelsen ved Høyskolen Kristiania. Høyskolen er ikke ansvarlig for oppgavens metoder, resultater, konklusjoner eller anbefalinger.


Nye dører

Nye vegger

Vegger som rives og dører som tettes igjen

Alle dører markert i grønt må utvides til 1000mm

5 899

2 000

2 000

880

886

890

880

1 000

880

1 221

2 000

1 454 959 880

2000

18 660

2 000

24 315

El. Tavle 990

980

980

990

Teknisk Rom

3 394

9 252

2 347

6 971

9 843

993

8 121

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Endrings Plan Kjeller

Dato

Målestokk

1:200

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-01

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


Nye dører

Nye vegger

Vegger som rives og dører som tettes igjen

Alle dører markert i grønt må utvides til 1000mm

2 387

5 899

4 909

24 331

900

2 556

1 100 2 387

900

1 450

12 657

900

900 900

Matheis

1 016 1 000

1 017

1 018

3 712

1 015

1 018

1 059

1 785

3 394

9 232

2 403

11 556

6 971

9 843 1 000

993

1 016

7 511

2 636 1 969

1 117 80 1 1

1 938

18 660

2 513

2 206

8 121

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Endrings Plan 1.etasje

Dato

Målestokk

1:200

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-02

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


Nye dører

Nye vegger

Vegger som rives og dører som tettes igjen

Alle dører markert i grønt må utvides til 1000mm

5 899

24 331

8 450

12 657

18 660

1 000 2 480

1 117

900

7 511

900

5 133 900

Matheis 4 150 900

2 312

1 016

1 017

1 018

9 843

4 624

1 015

1 018

1 059

1 785

3 394

9 252

2 363

11 556

2 065

6 971

2 065

1 016

993

2 312

8 121

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Endrings Plan 2.etasje

Dato

Målestokk

1:200

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-03

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


Nye dører

Nye vegger

Vegger som rives og dører som tettes igjen

Alle dører markert i grønt må utvides til 1000mm

5 899

3 965

2 458

12 095

2 035

18 660

1 865

1 180

9 348

993

8 121

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Endrings Plan 3.etasje

Dato

Målestokk

1:200

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-04

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


1 300

1 300

1 300

1 300

Treningsrom

Kontemplasjonsrom Boder til beboerenheter. To i høyden, vegger i trådgitter.

2 000

Boder til beboerenheter. To i høyden, vegger i trådgitter.

629

1 640

1 640

El. Tavle 1 640

Boder til beboerenheter. To i høyden, vegger i trådgitter.

Teknisk Rom 1 400

1 640

1 640

Se tegning IA-26

1 400

1 300

1 640

1 200

1 400

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Bod for mottaket

Rev

1 200 1 200 1 200

N

GSEducationalVersion

Nr

Beskrivelse

Boder til asylmottaket. Innredninger er kun et forslag på hva de kan gjøre og består av enkle hyller i metall

Prosjekt

Teknisk Plan Kjeller

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo

Type tegning:

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak

1

Sign

Godkjent

Oslo Kommune

Prosjektnr.:

1 200

Dato

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-05

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


1 000

1 000

1 000

1 000

1 000

1 200

1 200

1 200

2 428

500

2 267

1 000

600

600

600 1 200

1 100

on

229

2 000

2 000

Resepsj

1 000

150

900

Vinduer ved bad kles med frostet film

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

1 180

Oslo Kommune

900

Prosjekt

Vinduer ved bad kles med frostet film

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-06

Teknisk Plan 1. Etasje Del 1

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


Se tegning IA-23

2000

2000

2000

2000

2 000

2000

1 086

2 000

1 136

450 1 000

450 1 000

450 1 000

1 000

450

450

450 1 000

1 000

450 1 000

Stillerom 452

Resepsjon

Vegg med vindu kles i flis Kaza Hethea- Seascape Allure på alle dusjrom

Vinduer ved bad kles med frostet film

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-07

Teknisk Plan 1. Etasje Del 2

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


2000 1 000

D

2000

450

450

Se tegning IA-24 450

E

D

1 000

E

Oppbevaring for familierom

Oppbevaring for familierom

Stillerom

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-08

Teknisk Plan 1. Etasje Del 3

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


600

3 200

C 5 100

1 200

C

B

B

2000

450

900

2 575

2 575

1 799

1 799

2000

A

A

900

1 000

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

1 000

Oslo Kommune

450

Prosjekt

Vinduer ved bad kles med frostet film

Branndører, vil kun åpnes ved brann.

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-09

Teknisk Plan 2. Etasje Del 1

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


733

Se tegning IA-23

2000

1 000

450 1 000

450

1 000

2000

450

1 000

2000

2000

450

1 000

450

450

1 000

452

1 000

450

2000

2000

2000

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-10

Teknisk Plan 2. Etasje Del 2

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


Se tegning IA-28 1 014

Se tegning IA-27 733

400

E

1 593

D

4 868

450

D

E

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-11

Teknisk Plan 2. Etasje Del 3

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


1 880

2 372

3.etasje er avholdt ansatte og vil ikke bli innredet.

2 714

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Teknisk Plan 3.Etasje

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-12

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


1 118

511

767

2000

1 100

904

2000

1 356

2000

3000

2000

3 001

646

3000

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 949

1 500

462

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

550

1 500

1 500

709

3000

1 500

491

1 500

2000

1 500

1 500

1 500

1 130

1 942

1 500

2000 OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

3000

1 500

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 0

568

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 0

846

ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 0, 12, 8, 0

611

506

Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 26

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 0

Rev

Nr

Beskrivelse

Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo

Type tegning:

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak

1

Sign

Godkjent

Oslo Kommune

Prosjektnr.: Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 0

Dato

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-13

Teknisk Belysningsplan Kjeller

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


2 292

3 055

790

276

373

488

875

726

824 414

645

373

528

809

416

1 921

2 207

2 837

2 105

1 042

239

568

1 025

1 000

1 500

1 500

1 005

1000

2000

1 500

907

1 040

1 500

1 500

1 031

1 134

920

3000

900

1 073

1 252

1 207

3000

1 051

1 091 OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

2000

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 3

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 0

919

2000

2000

Rev

Nr

Beskrivelse

1 105

ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 16, 48, 9, 0

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 3

Prosjekt

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 4

Sign

Godkjent

Oslo Kommune Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 30

N

GSEducationalVersion

Dato

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-14

Teknisk Belysningsplan 1. Etasje Del 1

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


357

357

276 875

488

528

2000

2000

809

528

512

1000

622

2000

2000

622

2000

2000

512

1000 568

1 028

239

239

568

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 005

509

550 1000

802

1000

1 134

1 100

506 1000

1000

1000

1000

1000

509

506

1000

507

509

661

1 169

893

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 3

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 0

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 16, 48, 9, 0

Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 30

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 3

Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 4

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-15

Teknisk Belysningsplan 1.Etasje Del 2

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


1 329

287

2000

2000

852

205

1 268

2000

2000

852

477

477

2000

3000

3000

1 086

2000

1 500

1 500

1 500

1 144

1000

802

1 500

622

1 500

988

341

701

816

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 3

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 0

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 16, 48, 9, 0

Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 30

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 3

Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 4

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-16

Teknisk Belysningsplan 1. Etasje Del 3

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


1 532

528

2 439

2 544

2000

1 388

568

800

1 005

2 090

1 098

1 500

1 500

800

800

996

1 500

1000

1 199

3000

1 113

1 500

1 500

777

3000

1 091

986

917

1 081

3000

2000

686

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

2000

1000

1 081

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 4

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 3

Nr

Beskrivelse

ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 17, 43, 9, 2

Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 25

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 3

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo

Type tegning:

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak

1

Sign

Godkjent

Prosjekt

Prosjektnr.: Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 4

N

GSEducationalVersion

Dato

Tiltakshaver

Oslo Kommune

686 1000

Rev

Tegningsnr.:

IA-17

Teknisk Belysningsplan 2. Etasje Del 1

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


357

357

2000

2000

528

528

512

622

1 940

2000

638

1 940

2000

1000

1000

512

568

1 028

224

239

568

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 500

1 005

550 802

1000

1 100

1000

509

506 1000

1000

1000

1000

1000

509

506

1000

507

509

661

1 169

893

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 4

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 3

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 17, 43, 9, 2

Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 25

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 3

Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 4

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-18

Teknisk Belyisningsplan 2. Etasje Del 2

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


812

3000

3000

1 355

2000

4000

1 500

1 486

4000

1 500

2000

1 500

517

2000

1 073 1 019

2000

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Leaf lamp pendant 800mm, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 4

Northern Acorn grey, Item.nr 541 Antall: 3

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune ITrack Kontaktskinne, Art.Nr 78210, 78211, 78212, 78213 Antall: 17, 43, 9, 2

Bolt Recessed, Art.Nr 68237-402 Antall: 25

Northern Unika large grey, Item.Nr 536 Antall: 3

Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Northern Unika small grey, Item.Nr 535 Antall: 4

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-19

Teknisk Belysningsplan 2. Etasje Del 3

Sign. 6208

Papirstr. A2

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker kjøkkenets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter. ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter.

500

Her starter første flis av typen Kaza Heathea(Velvet Serenity)

900

2 108

MATERIALER & BESKRIVELSE: Fliser: Kaza Heathea, Farge: Velvet Serenity Benkeplate: 30mm plate kledd i Formica Pecan Woodline, Art.Nr F5883 Fronter: HTH Focus, Farge: Nordisk Grønn Skrog: Alle synlige deler dekkes i lik farge som front Håndtak: Line Børstet Messing, Best.Nr: W773362 Belysning under overskap: LED IBond, Best.Nr: W823406 Vask: Mythos MTG 610-50GR, Best.Nr: Z121410 Blandebatteri: Feel, Best.Nr: W772332 Ventilasjon: Crystall 1160/1180 Røroshetta

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

A 200

600

A

600

800

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:20

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-20

Teknisk Plan Kjøkken Beboerenheter

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker kjøkkenets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter. ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter.

900

900

1 600

500

700

300

MATERIALER & BESKRIVELSE: Fliser: Kaza Heathea, Farge: Velvet Serenity Benkeplate: 30mm plate kledd i Formica Pecan Woodline, Art.Nr F5883 Fronter: HTH Focus, Farge: Midnattsblå Skrog: Alle synlige deler dekkes i lik farge som front Håndtak: Line Børstet Messing, Best.Nr: W773362 Belysning under overskap: LED IBond, Best.Nr: W823406 Vask: Mythos MTG 610-50GR, Best.Nr: Z121410 Blandebatteri: Feel, Best.Nr: W772332 Ventilasjon: Crystall 1160/1180 Røroshetta

Her starter første flis av typen Kaza Heathea(Velvet Serenity)

330 600

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

C

B

800

800

300

600

600

600

C

800

800

600

600

600

600

600

B

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

GSEducationalVersion

Type tegning:

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-21

Teknisk Plan Kjøkken Sosialsone

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av rommet. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker vårtrommets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter. ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter.

1200

156

Her starter første flis av typen Kaza Heathea(Surreal Resonance) eller Kaza Plain (TR06)

254

572

1 728

1 000

MATERIALER & BESKRIVELSE: Veggflis: Kaza Hethea, Farge: Surreal Resonance Dusjflis: Kaza Hethea, Farge: Seascape Allure Gulvflis: Kaza Plain, Farge: TR06 Servantskap: HTH Oslo 600mm Høyskap: HTH Oslo 400mm Håndtak: Alle håndtak er pushopen. Vask: Prisma Slim Hvit Matt 620mm, Best.Nr: Z100621 Blandebatteri vask: Focus 70. Best.Nr: W772200 Dusjarmatur: Takdusj Nordic Square Speil: Speil limes til vegg mellom fliser

Her starter første flis av typen Kaza Heathea(Seascape Allure)

D

450

400 600

1 000

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

E

E 450

900

D

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

N

Type tegning: GSEducationalVersion

Teknisk Flisskjema

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrasse 15 0379 Oslo 1

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-22

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker møbelets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter.

960

2 950 1 019

894

894 100

80

2 000

100

960

MATERIALER & BESKRIVELSE: Ytre overflate: Plater kledd i bøkfiner, klarlakkers med matt overflate Overflate innvending sengerom: Males i fargen Fargerike Flaskegrønn FR1935 Overflate stige: Heltre furu beiset i fargen Jotun LADY Barista 90017

294

200 200 200 200 200 200 450

1 280

1 730

1 100

ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter, alle rette hjørner er gjæret.

2 200

Snitt A-A

Bak

A

Front

100

1 001

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Plan

600 660

A

100

2 000

100 Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

Type tegning: GSEducationalVersion

Dato

Målestokk

1:50

Montebello Terrase 15 0379 Oslo Prosjektnr.

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-23

Skjemategning Køyeseng

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


300

- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker møbelets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter.

200

ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter, alle rette hjørner er gjæret.

200

40 160

200

120 40

200

40

160

200

40

900

160

200

40

1 400

160

200

40

160

200

40

MATERIALER & BESKRIVELSE: Ytre overflate: Plater kledd i bøkfiner, klarlakkers med matt overflate Overflate trappetrinn og gelender: Heltre bøk, klarlakkers med matt overflate Overflate Skuffefront, bordplate og baluster: Heltre furu beiset i fargen Jotun LADY Barista 90017 Overflate innvending sengerom: Males i fargen Fargerike Flaskegrønn FR1935 Overflate hyller: Plater kledd i bøkfiner, klarlakkers med matt overflate

40

40

40

217

217

40

217

40

217

40

217

40

Side

109 109 149 109 149

109

149

109

149

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

109

Rev

Beskrivelse

Dato

700

149 109

Oslo Kommune

149

555

Plan

A 2 020

Snitt A-A

900

Prosjektnr. Type tegning:

Dato

Målestokk

1:20

Montebello Terrase 15 0379 Oslo Prosjektnr.:

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak 900

Sign

Godkjent

Prosjekt

500

GSEducationalVersion

Nr

Tiltakshaver

109

257

257

257

257

257

257

257

A

Front

177

Tegningsnr.:

IA-24

Skjemategning Dobbeltseng

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker møbelets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter.

594

540

Side

20

500

ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter, alle rette hjørner er gjæret.

20

MATERIALER & BESKRIVELSE: Overflate stoff: Gudbrandsdalens uldvarefabrik, Gandal S-7261-140-425, S-7261-140-750 og S7261-140-985. Stoffet festet med borelås slik at det er lett utskiftbart Overflate skuffefront: Heltre furu beiset i fargen Jotun LADY Barista 90017

Snitt A-A

A

540

740

200

A

Front

194

250

450

200

800

350

Sittemodul

700

Plan

600

600

Armlenemodul

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

740

200

Front

Side

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

740

740

Oslo Kommune Prosjekt

200

Plan

Type tegning: GSEducationalVersion

Dato

Målestokk

1:20

Montebello Terrase 15 0379 Oslo Prosjektnr.

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-25

Skjemategning Sofamoduler

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker møbelets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter. ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter, alle rette hjørner er gjæret.

700

900

1 000

1 000 900 894

MATERIALER & BESKRIVELSE: Alle overflater: Plater kledd i bøkfiner, klarlakkers med matt overflate

640

694

Front

Side

790

Snitt A-A

1 640

A

Plan

OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

640

A

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune Prosjekt

Type tegning: GSEducationalVersion

Dato

Målestokk

1:20

Montebello Terrase 15 0379 Oslo Prosjektnr.

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-26

Skjemategning Vaskemaskinskap

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


235

- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker møbelets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter.

235

1 015

0536

879

235

1 000

0562

ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter, alle rette hjørner er gjæret.

235

0782

0922 780

MATERIALER & BESKRIVELSE: Overflate vegg: Plater kledd i bøkfiner, klarlakkers med matt overflate Overflate hyller: Males i Jotun Sommersol 10235 Overflater hexagon rom og puffer: Stoff Kvadrat Divina 3 i fargene 0756, 0426, 0696, 0922, 0782, 0666, 0536, 0562. Hvert rom vil ha en av fargene med en puff som hører til. Tegningen er merket med fargekodene på hvor de ulike skal ligge.

0666

340

0696 901

0426

340

700

0756

1 000

800

B

400

Oppsett vegg

B 450 900

20

780

Side

Front

311

20 OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

Snitt A-A

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

20

450 900

Plan

579

A

780

A

100

334 669

Snitt B-B

Oslo Kommune Prosjekt

Type tegning: GSEducationalVersion

Dato

Målestokk

1:20

Montebello Terrase 15 0379 Oslo Prosjektnr.

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-27

Skjemategning Hexagon Vegg

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


- Produksjonstegninger fra leverandør skal godkjennes av int.ark. - Alle mål må kontrolleres på stedet. - Materialprøver må fremskaffes av leverandør og avklares med int. ark. - Utførende er ansvarlig for den tekniske utformingen og holdbarhet av møbel. - Utstyr monteres iht leverandørens anvisninger. - Alle eventuelle endringer som påvirker møbelets design skal godkjennes. - Alle byggrelaterte tiltak kontrollmåles på stedet før produksjon. - Alle mål er oppgitt i millimeter. ESTETISKE KRAV Solid, med rene linjer, ingen synlige skjøter.

200

600

MATERIALER & BESKRIVELSE: Stoff: Kvadrat Divina 3 0922.

800

Front

500

A

100

Side

50 200

1600 1800

100

Snitt A-A OBS! Alle mål må kontrollmåles på stedet.

2000

1800

1850

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Oslo Kommune A

Prosjekt

1150 2300

Plan

Type tegning: GSEducationalVersion

Dato

Målestokk

1:20

Montebello Terrase 15 0379 Oslo Prosjektnr.

Kontr

01.06.2019

Montebello Asylmottak Prosjektnr.:

Sign

Godkjent

Tiltakshaver

Tegningsnr.:

IA-28

Skjemategning Hexagon Sofa

Sign. 6208

Papirstr. A3

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.


ROMBEHANDLINGSSKJEMA FAST INVENTAR/MATERIALER VERSJON 1.0

Høyskolen Kristiania Emnekode: BOP3103 Kandidatnummer: 6208 Innlevering dato: 29 mai 2020 Bacheloroppgave

Denne bacheloroppgaven er gjennomført som en del av utdannelsen ved Høyskolen Kristiania. Høyskolen er ikke ansvarlig for oppgavens metoder, resultater, konklusjoner eller anbefalinger


1.0 REVISJONSHISTORIKK DATO VERSJON 14.05.20

1.0

BESKRIVELSE

FORFATTER

Første utsendelse

6208

2.0 DISTRIBUSJONLISTE NAVN/ORGINASJON REVISJON

DATO

E-MAIL

ENTREPRENØR

27.11.19

-------

1.0

2


3.0 INNLEDNING All emballasje må fjernes på plass av leverandør. Trapperom og heis finnes i bygget. 3.1 MÅL Obs, alle mål må kontrollmåles på stedet!! 3.2 GENERELT Rombehandlingsskjema skal leses sammen med tekniske tegninger og møbleringsplaner.

Heis

Trappehus mellom etasjene

Bredde dør: 1000 mm

Bredde: 1180 mm

Bredde x lengde heis = 2900 x 1600

3


4.0 Rombehandlingsskjema – Fast Inventar for et Familierom 2.etasje Type Vegg

Vegg Rundt Seng

Gulv

Bilde

Beskrivelse Jotun Hipster Brown

Kommentar

Leverandør Jotun

Antall/kv.mr Ca 65 m2

Fargerike Flaskegrønn

Fargerike

Ca 12 m2

Kahrs Boda

Kahrs

Ca 22,4 m2

Vegg Bad

Kaza Hethea Farge: Surreal Resonance

Fuger i lysgrå.

Fagflis

Ca 26 m2

Vegg Dusj

Kaza Hethea Farge: Seascape Allure

Fuger i lysgrå.

Fagflis

Ca 2,6 m2

4


Type Gulv Bad

Bilde

Beskrivelse Kaza Plain: Farge: TR06 400x400mm

Kommentar Fuger i lysgrå.

Leverandør Fagflis

Antall/kv.mr Ca 4,8 m2

Himling

Jotun Sand

Jotun

Ca 27,7 m2

Himling over seng

Fargerike Flaskegrønn

Fargerike

Ca 3,6 m2

Seng

Spesialbygget seng

Se tegning IA-24 for informasjon.

1 stk

5


Type Kjøkken

Bilde

Beskrivelse Underskap for vask, bredde: 600mm Skapfront: Focus, Farge: Nordisk Grønn

Kommentar Kildesortering i skuff. Knott: Line børstet messing

Leverandør HTH

Antall/kv.mr 1 stk

Kjøkken

Underskap for komfyr: Bredde: 600mm Skapfront: Focus Farge: Nordisk Grønn

Knott: Line børstet messing

HTH

1 stk

Kjøkken

Underskap: Bredde: 200mm Skapfront: Focus Farge: Nordisk Grønn

Knott: Line børstet messing

HTH

1 stk

Kjøkken

Høyskap for kjøl/frys: Bredde: 600 mm Skapfront: Focus Farge: Nordisk Grønn

Knott: Line børstet messing

HTH

1 stk

Kjøkken

Overskap: Bredde: 800 mm Skapfront: Focus Farge: Nordisk Grønn

Knott: Line børstet messing Lys: Led IBond

HTH

1 stk

Kjøkken

Overskap for ventilasjon: Bredde: 600 mm Skapfront: Focus Farge: Nordisk Grønn

Knott: Line børstet messing Lys: Led IBond

HTH

1 stk

6


Type Kjøkken

Bilde

Beskrivelse Vaskekum, Mythos MTG 610-50GR

Kommentar

Leverandør HTH

Antall/kv.mr 1 stk

Kjøkken

Blandebatteri: Feel

HTH

1 stk

Kjøkken

Benkeplate: Formica Pecan Woodline

Formica/ Møbelsnekker

1400x600mm

Kjøkken

Kjøleskap: Kombiskap

Type avtales gjennom HTH

1 stk

Kjøkken

Komfyr

Type avtales gjennom HTH

1 stk

Kjøkken

Ventilasjon: Crystall 1160/1180 600mm

Integrert i overskap

Røroshetta

1 stk

7


Type Bilde Fliser backsplash

Beskrivelse Kaza Hethea Farge: Velvet Serenity

Kommentar Fuger i lysgrå

Leverandør Fagflis

Antall/kv.mr Ca 0,7 m2

Bad

Vask m/skap Modell: Oslo 600mm Vask: Prisma Slim Hvit Matt 620mm Blandebatteri: Focus 70

HTH

1 stk

Bad

Høyskap Model: Oslo 400mm

HTH

1 stk

Bad

Speil 1000x600mm

Bad

Toalett: Nautic 1500, dosete: Pressalit Selandia

Limes inn mellom fliser.

1 stk

Gustavsberg

1 stk

8


Type Bad

Bilde

Beskrivelse Dusjarmatur: Takdusj Nordic Square

Kommentar

Leverandør Gustavsberg

Antall/kv.mr 1 stk

Bad

Sluk: Purus Line Pearl

Bademiljø

1 stk

Bad

Dusjvegg Fastmontert dusjvegg 900x2000mm

HTH

1 stk

Belysning

ITrack Kontaktskinne: Farge: Svart, Lengde: 1000mm

Spot: Touch mini turntable Svart, 3 stk per skinne.

Fagerhult

1 stk

Belysning

ITrack Kontaktskinne: Farge: Svart, Lengde: 2000mm

Spot: Touch mini turntable Svart, 4 stk per skinne.

Fagerhult

2 stk

Belysning

ITrack Kontaktskinne: Farge: Svart, Lengde: 3000mm

Spot: Touch mini turntable Svart, 5 stk per skinne.

Fagerhult

2 stk

9


BESKRIVELSE AV LØST INVENTAR VERSJON 1.0 Høyskolen Kristiania Emnekode: BOP3103 Kandidatnummer: 6208 Innlevering dato: 29 mai 2020 Bacheloroppgave

Denne bacheloroppgaven er gjennomført som en del av utdannelsen ved Høyskolen Kristiania. Høyskolen er ikke ansvarlig for oppgavens metoder, resultater, konklusjoner eller anbefalinger


1.0 REVISJONSHISTORIKK DATO VERSJON 27.11.2019

1.0

2.0 DISTRIBUSJONSLITE NAVN/ORGINASJON REVISJON

BESKRIVELSE

FORFATTER

Første utsendelse

6208

DATO

E-MAIL/TLF

Rom For Flere

1.0

27.11.19

oslo@romforflere.no

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik Hay

1.0

27.11.19

gu@gu.no

1.0

27.11.19

office.no@hay.com

2


3.0 INNLEDNING All emballasje må fjernes på plass av leverandør. Trapperom og heis finnes i bygget. 3.1 MÅL Obs, alle mål må kontrollmåles på stedet!

3.2 GENERELT Heis

Trappehus mellom etasjene

Bredde dør: 1000 mm

Bredde: 1180 mm

Bredde x lengde heis = 3100 x 1600

3


4.0 BESKRIVELSE AV LØST INVENTAR I TV-STUE 2.etasje Type Bilde Beskrivelse Modulsofa Erik Jørgensen, Spring EJ 320 2KCOH, Stoff: Stoff: GU Gandal S7261-140-750

Kommentar Skal ha med 2 stk EJ320–P1 i samme stoff som modul

Leverantør Rom For Flere

Antall/kv.mr 1 stk

Modulsofa

Erik Jørgensen, Spring EJ 320 2KCOV, Stoff: Stoff: GU Gandal S7261-140-750

Skal ha med 2 stk EJ320–P1 i samme stoff som modul

Rom For Flere

1 stk

Modulsofa

Erik Jørgensen, Spring EJ 320-2KS, Stoff: Stoff: GU Gandal S-7261-140750

Skal ha med 2 stk EJ320–P1 i samme stoff som modul

Rom For Flere

1 stk

Bord

Hay CPH 20 round, 120ø. Overflate: Matt lakkert eik

Hay

2 stk

Stoler

Erik Jørgesen, Eyes Wood Ben: Naturlig Eik Stoff: GU Gandal S-7261-140-750

Rom For Flere

10 stk

4

Profile for Marielle Nielsen

Montebello Asylmottak  

Montebello Asylmottak  

Advertisement