Page 8

KLARA

BLOCH

Jeg har talt med Klara Bloch, en 18-årig pige fra 2w, som både er meget aktiv på skolen med forskellige udvalg og aktiv derhjemme med alle hendes hobbyer og hendes fantastiske evne til at skabe ting. Hun har blandt andet designet tørklæder som bliver solgt i Nørgaard på Strøget, så smut endelig derind og køb et af hendes flotte kreationer. Hvis du vil have nogle tips til at nå det i modebranchen, så følg med her!

Blog/hjemmeside: klarabloch.dk - den er godt nok ikke helt oppe at køre endnu.. Men indtil da kan jeg blive fulgt på Instagram: klarabloch.

Af: Benedicte, 2a

Du har jo dit eget mærke. Hvad inspirerede dig til at gøre dette? Det er egentlig kommet meget naturligt, jeg har altid lavet ting og så begyndte jeg bare at skrive KLARA BLOCH i dem.

Fødselsdato: 16.05.95 Hjemby: Fløng, det ligger ikke så langt væk som det lyder Yndlingsfarve: Må jeg kun vælge én? Jeg er helt tosset med alle regnbuens farver! Yndlingsfag: Billedkunst og matematik Yndlingslærer: Stine Lambek og Kasper Larsen Beskriv dig selv med 3 ord: Spontan, drømmer og energisk Hvilke 3 ting ville du tage med på en øde ø?: 1. Bear Grylls (google ham) – men jeg nægter dog at drikke tis! 2. Solcreme faktor 50 – jeg er enten halvgennemsigtig eller rød, intet ind imellem 3. Anne Kusk 2.K – vi har kendt hinanden siden vi startede i folkeskolen - Vi skal nok få det fantastisk! 8

Hvilke udvalg på skolen er du med i? Hvorfor? Uha, jeg er med i bygningsudvalget, skolerådet, OD og festudvalget. Og så sidder jeg også i skolens bestyrelse. Jeg er af den indstilling, at jeg ikke kan brokke mig over ting, hvis jeg ikke vil gøre en indsats for at gøre noget ved det. Og allermest fordi jeg ikke kan lade være!

Hvor får du din inspiration fra til de forskellige ting du har lavet? Jeg bliver inspireret af alle mulige forskellige ting! Folk jeg ser på gaden, bygningerne jeg pludselig lægger mærke til, når jeg kigger op, følelsen i min krop når jeg laver noget, jeg godt kan lide, lyden i mine ører når jeg hører en sang der i øjeblikket virker perfekt, alt inspirerer mig til at lave de ting jeg laver. Dine tørklæder bliver jo blandt andet solgt i Nørgaard På Strøget, hvordan fik du den mulighed? Det hele var meget tilfældigt, jeg var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Jeg var i København med min mormor, vi stod lige udenfor butikken og så kom Mads Nørgaard ud. Jeg havde et tørklæde i tasken, som jeg skulle ind og aflevere til en kunde. Min mormor var fræk at spørge, om han havde tid til at kigge på det. Han kiggede på det og stillede en masse spørgsmål og sagde så, at han gerne ville sælge dem. Og tre måneder senere var de i derinde.

Profile for Maria Schou

Updaten 2 2014 endelig  

skoleblad htg updaten

Updaten 2 2014 endelig  

skoleblad htg updaten

Advertisement