Page 1

fĂĽ frie hĂŚnder med Behold+


Vi ta’r hånd om materialeregistreringen, så bøgerne kan sættes direkte på hylden


spring registreringsprocesser ne over

Biblioteksmedier har en ny service, der medfører en endnu større effektivitet i bestillings- og modtagelsesprocesserne. Denne service hedder Behold+. Bibliotekerne behøver ikke længere at bruge tid på at kontrollere materialerne ved modtagelse og at beholdningsregistrere. Det sker helt automatisk med Behold+. Det sikrer høj kvalitet og sikkerhed i leverancerne, og ikke mindst giver det mulighed for en stor frigørelse af ressourcer i dagligdagen.


sådan fungerer Behold+ flowet:

Bestilling I bestiller materialerne eletronisk. I bestillingen (EDltX standarden) medsendes profiloplysningerne til Biblioteksmedier. Vi benytter profiloplysningerne til udskrift på de bibliografiske etiketter.

Klargøring Biblioteksmedier udarbejder bibliografisk etiket med standardiserede oplysninger inklusiv profiloplysninger, materialenummer i tal og stregkodeform, tyverisikring samt jeres navn og logo. Bemærk, at bibliografiske oplysninger og stregkode er samlet i én og samme etiket.


Direkte på hylden... Biblioteksmedier udskriver etiketten og sætter den på materialet. Herefter modtager I en dataleverance, som indlæses i jeres bibliotekssystem.Til sidst modtager I de bestilte materialer, som kan scannes ind og sættes direkte på hylden.


Det udtaler nogle af vores brugere om Behold+ Susanne Iversen, afdelingsleder for Medier ved Århus Kommunes Biblioteker, siger om Behold+

Chef for publikum og logistik Alex Gellert Olsen fra Guldborgsund Bibliotek siger om Behold + ”Vi sagde ja tak til Behold+ for at opnå en arbejdsmæssig lettelse i hverdagen. Det koster ekstra ja, men sparer os for selv at klargøre materialerne. Hvad der er mest omkostningseffektivt, vil altid være en afvejning. Effektivisering af flowet fra ”bestilling til hylde” øger også klart serviceniveauet over for lånerne.”

Biblioteksmedier a/s Energivej 9 2750 Ballerup Tel 44 86 78 88 www.biblioteksmedier.dk

www.externmarketing.dk / www.a-spirit.dk

”Vi er gået ind i projektet for at skabe nogle mere effektive processer med indkøb og levering af bøgerne, og dermed også reducere de administrative opgaver. Det betyder, at bøgerne bliver leveret hyldeklare, og at modtagelsesregistreringen sker, når bøgerne er lagt i sorteringsautomaten. For lånerne betyder det, at bøgerne kommer hurtigere på hylderne, da vi undgår en ekstra arbejdsgang.”

Behold Plus  

En folder om Biblioteksmediers koncept ”behold Plus”

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you