Page 1


Η

εταιρεία ASANA – Ελένη Πετρουλάκη – Ivic είναι μία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξίας για τους πελάτες της.

Κ

ύριος σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας λύσεις, ειδικά μελετημένες και προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Η μεγάλη πρακτική εμπειρία, ο επαγγελματισμός, η εχεμύθεια καθώς και η προηγμένη τεχνογνωσία τόσο της ίδιας της κας Πετρουλάκη όσο και των στελεχών μας, διασφαλίζουν και εγγυώνται την μεγιστοποίηση των ωφελειών των υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

Ο

ι προηγμένες διαδικασίες αξιολόγησης, οι μέθοδοι και οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε καθώς και οι γενικότερες υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία ASANA είναι υπό τη συνεχή προσωπική επίβλεψη της κας Πετρουλάκη - Ivic, η οποία μεριμνά για τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση και εξέλιξη αυτών, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον τομέα του ενδιαφέροντός τους.

Ε

ίναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Κατά κύριο και πρωταρχικό λόγο κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά στον τομέα της φυσικής αγωγής, σε μορφή ομαδικής προπόνησης, ατομικής, εξειδικευμένης προς αθλητές, για όλες τις ηλικίες όπως και για τα δύο φύλα. Διαθέτει προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο με υψηλό επίπεδο γνώσεων καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καθηγητών φυσικής αγωγής σε διάφορες περιοχές της Αττικής.


H

Ελένη Πετρουλάκη-Ivic γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης. Από το 1989 χάραξε την επαγγελματική της πορεία και αναδείχτηκε επάξια ως μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο χώρο του αθλητισμού. Ωστόσο, η επαγγελματική της εξέλιξη-μέχρι και σήμερα-χαρακτηρίζεται από ένα αξιοθαύμαστο εύρος. Αναζητώντας πάντα το καλύτερο και το καινούριο, υπήρξε πρωτοπόρος της Power Yoga στην Ελλάδα. Παράλληλα, παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό (Ευρώπη και Αμερική), έχει ειδικευτεί επί σειρά ετών στη Yoga και το Fitness καθώς επίσης δεν έπαψε να εμπλουτίζει και να καλλιεργεί τις γνώσεις της συμμετέχοντας σε ποικίλης ύλης συνέδρια και ημερίδες.

Τ

ο 2002 αποπεράτωσε το «Asana», έναν πολυχώρο στη Γλυφάδα ο οποίος στεγάζει ποικίλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αποτέλεσε πρωτοπόρος με τη συγγραφή του βιβλίου της με τίτλο «Power Yoga»,καθώς και με τη δημιουργία σειράς βιντεοκασσετών και DVD μέσα από τα οποία παρουσιάζεται η δουλειά της και οι πρωτοποριακές τεχνικές της. Παράλληλα οι ιδέες της συνέβαλαν στην δημιουργία της ASANA collection, sport-casual ρουχισμού.

T

ον τελευταίο καιρό μάλιστα η συμβολή της στη δημιουργία ενός πλήρως οργανωμένου πόλου επιμόρφωσης, με τη μορφή εκπαιδευτικού κέντρου, προσδίδει την προσωπική της σφραγίδα στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ο

ι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ελένης Πετρουλάκη - Ivic σίγουρα δεν τελειώνουν εδώ καθώς έχει αποδείξει ότι με την αστείρευτη φιλοδοξία για πρωτοπορία και εξέλιξη είναι ικανή να αξιοποιήσει τις ικανότητές της και για μελλοντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες χαράζοντας νέες πορείες πλεύσης στον χώρο της.


T

ο φάσμα των υπηρεσιών / προϊόντων που παρέχονται από το ASANA – Eλένη Πετρουλάκη – Ivic είναι :

• Ομαδική προπόνηση: Power Yoga, Yoga, Pilates, Fitness • Προσωπική προπόνηση : Yoga, Fitness, Pilates Mat & Reformer • Προπόνηση δόνησης : Proellixe, Power Plate • Εκπαιδευτικός κύκλος σπουδών (yoga-pilates-προπόνηση δόνησης) • Διαιτολογική – διατροφολογική παρακολούθηση. • Λήψη και αξιολόγηση ιατρικού ιστορικού και εργομετρικός έλεγχος • Ένδυση ΑSANA με την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη - Ivic • Παροχή συμβουλών για την διαχείριση του επιχειρηματικού πακέτου franchise – ASANA Ελένη Πετρουλάκη – Ivic. • DVD’s και βιβλία με τεχνικές ασκήσεων για υγεία και ευεξία για όλους τους σωματότυπους, ηλικίες, φύλο και φυσική κατάσταση.


Η

εταιρεία «Asana» – Ελένη Πετρουλάκη - Ivic δίνει την ευκαιρία και τη σιγουριά ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας με την σίγουρη μέθοδο του FRANCHISING.

Σ

τόχος της εταιρείας είναι να εκπαιδεύσει μεθοδικά και αποδοτικά τους συνεργάτες της, παρέχοντας τους την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις του διεθνούς ανταγωνισμού.

M

ε σεβασμό και συνέπεια προς τους FRANCHISEE για την ποιότητα των προγραμμάτων και τον διαρκή εμπλουτισμό των γνωστικών αντικειμένων που προσφέρει, δημιουργεί τα βέλτιστα προγράμματα ολοκληρωμένης κατάρτισης, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στους συνεργάτες της.

Η

Asana – Ελένη Πετρουλάκη - Ivic έχοντας άρτια γνώση και εμπειρία της αγοράς, τεχνογνωσία, δυνατότητα οργάνωσης και συνεχούς υποστήριξης του FRANCHISEE, είναι σε θέση να διασφαλίσει μια επιτυχημένη και χαμηλού ρίσκου επιλογή.

Τ

ο franchising είναι ήδη δοκιμασμένο και καθιερωμένο στην αγορά μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο αποτυχίας, προσφέροντας παράλληλα τα εξής πλεονεκτήματα: • Ισχύ - αναγνωρισιμότητα εταιρικού ονόματος / σήματος • Αποδεδειγμένο σύστημα λειτουργίας • Εγχειρίδια λειτουργίας • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση • Υποστήριξη πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εταιρείας • Αυξημένη αγοραστική ισχύ • Προστασία μέσω της σύμβασης franchise


Η

εταιρεία ASANA - Ελένη Πετρουλάκη-Ivic περιλαμβάνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο ανωτέρων σπουδών που ασχολείται με τη διδασκαλία Yoga, Pilates και Vibration Training. Τόσο η πολυετής εμπειρία της ίδιας της Ελένης Πετρουλάκη όσο και η μεγάλη απήχηση που έχουν τα εν λόγω εκπαιδευτικά αντικείμενα στις μέρες μας σε όλο τον κόσμο αποτέλεσαν τους πιο σημαντικούς παράγοντες που ώθησαν την ίδια και τους συνεργάτες της στο να οραματιστούν τη σύσταση ενός εκπαιδευτικού κέντρου, με απώτερο σκοπό να προετοιμάζει κατάλληλα τους σπουδαστές του ώστε να γίνουν εκπαιδευτές των προγραμμάτων γιόγκα, pilates και προπόνησης δόνησης. Παρόλο που ιστορικά η λειτουργία του κέντρου ξεκίνησε το 2003 με τη μορφή ειδικών μαθημάτων, σήμερα έχει εξελιχθεί σ’ ένα πλήρως οργανωμένο εκπαιδευτικό κέντρο, με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους παραπάνω τομείς.

T

o κάθε πρόγραμμα είναι ευέλικτο χρονικά, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στον υποψήφιο να επιλέξει ο ίδιος τον τομέα εκπαίδευσης, τη διάρκεια και την πυκνότητα των μαθημάτων. Τα πρόγραμματα επιμόρφωσης μπορούν να επεκταθούν μέχρι και τέσσερα εξάμηνα συνολικά. Στα αντικείμενά τους συγκαταλλέγονται κοινά μαθήματα όπως ανατομία - φυσιολογία, εκπαiδευτική ψυχολογία, πρώτες βοήθειες και τεχνητή αναπνοή, δίαιτα και διατροφή και μεθοδολογία επιστημονικής έρευνας. Οι υπόλοιπες επιμορφωτικές ενότητες που περιλαμβάνει το κάθε πρόγραμμα διαφοροποιούνται ανάλογα τον τομέα.

Ο

ι απαιτήσεις και το υψηλό κύρος της εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με το ανώτερο επίπεδο γνώσεων που προσφέρεται στους εκπαιδευόμενους έχουν ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα άμεσης απορρόφησης από εργασιακούς χώρους που αφορούν την εκγύμναση και την ευεξία. Εφόσον ο υποψήφιος επιδείξει την απαιτούμενη απόδοση το ASANA εξετάζει άμεσα και σοβαρά την προοπτική της επαγγελματικής συνεργασίας.


Τ

α τελευταία χρόνια μεγάλη ανάπτυξη έχει παρουσιάσει ο τομέας του ρουχισμού ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πλέον δυνατούς κλάδους της εταιρείας ASANA – Ελένη Πετρουλάκη – Ivic.

Π

ηγή έμπνευσης για την ίδια την Ελένη Πετρουλάκη – Ivic αποτέλεσε όπως και συνεχίζει να αποτελεί η αστείρευτη αγάπη της για τον αθλητισμό και τους υποστηρικτές αυτού, καθώς και η έμφυτη τάση της για άνετα, καλαίσθητα, πρακτικά και συνάμα ποιοτικά ενδύματα.

Σ

ε συνεργασία με μία εξειδικευμένη – πάνω στο ένδυμα – ομάδα ανθρώπων και έπειτα από εντατική έρευνα αγοράς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, το όνειρο της για casual – sport ρούχα έγινε πραγματικότητα.

Ξ

εκινώντας την πρώτη collection το 2002, σήμερα η ASANA collection κατέχει ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά της αθλητικής ένδυσης. Οι εν λόγω collection λανσάρονται δύο φορές το χρόνο ( χειμερινή – καλοκαιρινή σειρά ) και αφορούν γυναίκες όλων των σωματότυπων και ηλικιών, τόσο εκείνες που αθλούνται όσο και εκείνες που επιθυμούν, το τόσο πλέον διαδεδομένο «sport look» στην καθημερινότητα τους.

Μ

ία σειρά ενεργείων έχει οδηγήσει τις σειρές των ρούχων ASANA στα πιο δημοφιλή καταστήμτα ρουχισμού εντός αλλά και εκτός Αττικής. Στόχος της εταιρείας για τον συγκεκριμένο κλάδο, αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη του με την δημιουργία αξεσουάρ ASANA, όπως και με το λανσάρισμα ανδρικής σειράς.


Η

εταιρεία ASANA Ελένη Πετρουλάκη – Ivic στοχεύει συνεχώς στην επίτευξη του υψηλότερου βαθμού ικανοποίησης των πελατών της γι’ αυτό και παρέχει υπηρεσίες σταθερής, διασφαλισμένης και συνεχώς βελτιωμένης ποιότητας. Ανταποκρίνεται τόσο στις εξειδικευμένες όσο και στις γενικότερες απαιτήσεις των πελατών ανιχνεύοντας διαρκώς τις ανάγκες τους.

Σ

το πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης στις επιχειρηματικές δραστηριότητες υπάρχει η προοπτική για νέες συνεργασίες καθώς το σήμα κατατεθέν όνομα της κας Πετρουλάκη – Ivic στον τομέα της υγιεινής ζωής, σωστής διατροφής και φροντίδας του σώματος έχει ήδη οδηγήσει σε δυνατά συμβόλαια – συνεργασίες με εταιρείες όπως η ΗΒΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, PUMA, NESTLE, LES NATURELLES, PROELLIXE για την προώθηση των προϊόντων τους, προσδίδοντας κύρος σε επιχειρηματικές ενέργειες τέτοιου είδους.


Asana  

Yoga Pilates Fitness by Eleni Petroulaki

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you