Page 1


Annicasdesign ”Handgjorda unika smycken som ingen annan har”.

För kontakt ring 0733-764697, 0430-26325 svempas@laholmsbredbandsbolag.se Annica Svensson heter jag som gör smycken av olika material, jag började att göra mina första smycken för ca 6 - 7 år sedan, och det är ännu roligt att få forma och göra nya unika smycken. Jag är även ute på så kallade homeparty och har kurser hemma hos dig där ni får göra era egna smycken. Om du har eget önskemål på smycken så kan du beställa av mig. Jag gör även lite andra saker så som stickade mössor, sjalar m.m.


- Fair Monkey är ett kooperativ som direktimporterar textilier från Guatemala. - Vi arbetar för att förbättra och stärka mayakvinnornas möjlighet till ett värdigt liv och ekonomisk försörjning genom rättvis handel. - Fair Monkey ger dig möjlighet att handla hantverk av högsta kvalitet och med genuint ursprung.

Fair Monkey Bygatan 8 312 75 Våxtorp Telefon:0430-303 50 E-post: info@fairmonkey.se Org.nr: 769614-9181 Kontorstider: 09.00-16.00 Övrig tid nås vi på våra mobiltelefoner eller mailen.


Välkomen till iNEZ trädgård. iNEZ trädgård är ett mat och vincafé med liten sommarbutik där vi säljer trädgårdsinredning. Vi har hämtat inspiration från ställen som vi gillar och saknar. På iNEZträdgård ska alla kunna hitta något som passar. Vi försöker alltid använda dom bästa råvarorna för säsongen och laga allt från grunden själva i köket. Om det finns ett ekologiskt, närproducerat eller fairtrade alternativ så väljer vi det. Känslan av nybakat och nylagat ska vara det som gästerna tar med sig hem. Välkomna till oss Louise & Henrik

iNEZ trädgård Krogshult 113 , Våxtorp info@ineztradgard.se tel: 0430-32045


Utbildningar & Aktiviteter - Reiki Healing till Master nivå - Kraftsamling till vardags! - Mindfulness - Din Inre Styrka - Friskvårdskvällar - Intutionsträning - Meditation med Reiki Healing NYTT! Du kan få påminnelse via sms, kostnadsfritt när du bokar behandling/kurs. Boka via: www.bokadirekt.se Hillevi Reuter Diplomerad Reiki Master Teacher Friskvårdslärare i Universiell livsenergi Tel. 0707-17 55 34 www.kraftstugan.nu kraftstugan@live.se

Återsäljare för: - Avslappningsskivor med olika tema - tal Erna Westlund - Handgjorda tvålar av Eva Bengtsson - Smycken tillverkade i glasfusing av Eva Bengtsson - Plusminus produkter www.plusminus.st ( fråga mig om virvlat vatten!)

Behandlingar - Reiki Healing - Färgterapi - Regressions Reiki - Helande massage - Medial vägledning - Drömtolkning & förändring


Att hitta rätt bh-storlek är för många ett bry. Det är där jag kommer in i bilden! Mitt jobb är att hjälpa dig hitta rätt i djungeln av underkläder. Se till att det blir rätt storlek och modell, och att det känns bra. Som återförsäljare till PXC Underwear kan jag erbjuda dig ett exklusivt sortiment med massor av storlekar och modeller. Var finns jag då? Det finns två sätt: Jag kommer hem till dig och håller en underklädesvisning med dig och dina vänner. - Du kommer hem till mig och provar ut i lugn och ro. Maria Dahlman 0430-331 47, 070-359 72 65 lugnet@wekunet.se www.lugnetpaasen.com


mamandesign Glasfusing, finsilver och annat spännande Jag sysslar främst med glasfusing där jag gör skålar, fat, smycken, fönsterhängen........... Håller också kurser i glasfusing i min lokal i Mellby som även är butik.

Fusing = fusion = sammansmältning Inga bestämda öppettider men det går bra att ringa 0430-27857 eller 0 70-3648450 om man vill göra ett besök i min butik i Mellby, alternativt kom ändå, oftast finns det ju någon här eftersom vi även har mekanisk verkstad.

Gör smycken i finsilver och en del av "köpepärlor". Här finns textilt hantverk och en del smide, bl a eldkorgen. Utbudet varierar en del, men allt jag har till salu är lokalodlat hantverk. Är Tupperwarekonsulent och min specialitet är att jag kan erbjuda den som vill vara värdinna för en demonstration att komma med sina gäster+ fikakorg till min lokal. Kommer naturligtvis även hem och gör en vanlig hemdemonstration hos den som så önskar.


YOGA... betyder mer än att hälsa solen på morgonen! Uttrycket ”yoga” betyder förening mellan det individuella och det universella medvetandet, dvs. att balansera och samordna kropp, sinne och känslor. Genom yoga kan vi dra oss tillbaka från världens kaos och finna en stilla plats inom oss själva. Vi styrker kroppens livskraft. Själv har jag gjort min yogalärarutbildning i Yoga Adwaitha Academy i Kerala / Södra Indien och där fick jag mitt diplom som yogalärare. Monika Hornig Marias väg 29 Mellbystrand 0430-25830, 076-8186230 info@mindbodysoul.se

foto: Timea Hedlund, bildbudskap.se

- Intensivkurser i (affärs)språk - Hatha-yoga - Yogalärar-utbildning - Intuitionsträning - The secret - Meditation - Healing - Spå i kort - Livscoach-utbildning - Födelsedatumsanalys - Skrattyoga - Homeparty med föredrag mm.

ÖS medlemmar  

Presentation av medlemmarna i nätverket Öppna Sinnen på Landet i Laholms kommun.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you