Page 1

Slanking kroppen er noen av de viktigste tingene for de fleste jenter. For noen jenter har det veldig mye å si, for andre betyr det ikke så mye. Å se perfekt ut tar utrolig mye av tiden til de som virkelig har et dårlig selvbilde, det finnes flere måter å føle seg bedre på, men ikke alle er riktig.

Det er ofte mye mobbing blant jenter, særlig vis det har med kroppen og gjøre som f.k.s du har ikke perfekte pupper eller rompe eller du er ikke tynn nok,men husk ingen er perfekte vær fornøyd med deg selv som sånn du er! De fleste slanker seg for å gjøre seg tynnere, slanking kan være farlig når du gjør det for mye Eller får skader og sykdommer

en o n nn g y e l j bli t i V g k? n ga no Noen sulter seg selv for å bli tynne. Mange folk blir mobbet for å være litt kraftig eller lubben. Det er teit. Men en liten jogge tur skader ingen, men det er også viktig og holde seg litt i form :)


Min drømme gutt Det jeg ser inni en gutt er om han er snill, morsom, litt romantisk men ikke for mye, han overrasker meg, han skjønner meg og jeg skjønner han, han er søt, litt optimistisk men ikke for mye, han bryr seg om meg og mine følelser for hvordan han behandler meg (godt eller dårlig), liker meg for den jeg er.

Mange har kjærester, men ikke alle. Noen vil ikke ha det. Andre håper å finne den rette personen, eller deres drømme fyr. Andre tror at det er bare de populære og perfekte som får kjærester. Sånn burde du ikke tenke. INGEN er perfekte, selv om mange tror de er det, så er det feil. Ikke tro på folk som sier de er perfekte, for det er bare noe de sier for å få mest mulig oppmerksomhet. Jeg, liker gutter som er normale. Jeg går ikke bare etter utseende, men det gutten har på innsiden også.


Mobbing Ingenting er mer slemt enn å mobbe andre. Man skal aldri mobbe over nettet eller tlf. Min mening er at mobbing er dumt og at den som har mobbet noen. Med det kan hende at folk som mobber har hatt en tøff

oppvekst. For de som leser dette må tenke litt gjennom hva dere gjør mot verden. Man kan faktisk ødelegge livet til en person vis man sier 1 ting.

oppvekst. For de som leser dette må tenke litt gjennom hva dere gjør mot verden. Man kan faktisk ødelegge livet til en person vis man sier 1 ting.

Min mening er at mobbing er det dummeste og slemmeste måten å erte folk for det og det. Hvis du ikke har noe pent å si, så ikke si noe!


Dyr

Alle jenter elsker dyr, uansett om de er 8 eller 80 år. Dyr er rett og slett et levende kosedyr for alle. De dyrene som er minst krevende er fisk. Fisken trenger bare mat en gang hvær dag, og det er ikke mye. Aquariumet skal bare renses en gang 1 hver andre uke. Kaniner er også ganske enkle, men de trenger også mye kjærlighet å kos. Kaniner spiser høy, pellets og kraft for, de drikker for det meste vann. Katt og hund er ganske like, de begge hater hverandre mye, men ikke altid. Hester er ganske populær blant jenter. Alle ønsker

dem, men de trenger mye stell. Du må mate dem mye hvær dag og gi dem masse vann.I tilegg skal du sitte på dem også. Hestene trenger mye plass å gå på, og derfår får de gå I store, grønne hager som er større enn din. Det eneste som er possitivt med hester er at de er søte og kosete, ellers er det bare masse jobb. Fugler er kansje min favoritt: de har flotte farger å kan fly. Noen av de kan til å med snakke menneske språk, det er utrolig. Fuglene spiser får det meste korn, frø og drikker vann. De fleste har et yndlings dyr og rotter er kansje ikke øverst på listen din. De er egentlig bare plagsomme:

1. De lukter ekkelt. mere vennelige 2. De gnager på alt de enn mennesker. Så kommer over. ikke fornærm dem, 3. De er ekkle. vis dem heller litt 4. De biter. respekt. Marsvin er 5. De klorer. søte og små, de kan gnage de også, men Det er bare ulemper det gjør vell ingentmed kloakk rotter. Vi ing. De er bare så har to typer: søte at alle vil ha Kloakk rotter og hus dem, men det er rotter. Hus rotter er litt synd at de lever kansje litt mer venbare I 6 år. nelige, kosete og Vi har mange flere søte. Rotter spiser dyr. egentlig hva som helst, de er faktisk litt lik griser.Griser lukter og vasser I jørma hver dag. De spiser så mye at de til slutt blir til pølser. Men griser er faktisk

OMG  

den er spendene, og kul

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you