Page 1


qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop asdfghjklzxcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg hjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghj klzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxc vbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvb nmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnm qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop asdfghjklzxcvbnmqwertyuiopas


ENTREVISTA DE HISTÒRIA I ÈTICA. Producte final. 05/06/2013 Andrea Ajenjo, Carlos Campos, Mar Gradolí i Miguel Lara


LES PERSONES ENTREVISTADES: 1. Pepe Lara ( Pare de Miguel Lara). 2. Mariano Rodríguez (Iaio de Andrea Ajenjo).

JUSTIFICACIÓ DE L’ELECCIÓ: Hem escollit aquestes dos persones per que han viscut el franquisme de prop i així conèixer les seues experiències, a més a més nosaltres també aprendre les diferències entre abans i l’actualitat.

ASPECTES D’INTERÈS PER A L’ENTREVISTA:

Diferències abans – actualitat(homes i dones, canvis polítics, socials..)

PREGUNTES:

1. Quina es la teua percepció sobre els canvis de descentralització política i social? 2. Penses que actualment podríem estar tornant arrere en part a l’educació i la sanitat? 3. Comporta el desplegament autonòmic un augment de les desigualtats a Espanya? Descentralització, polítiques de benestar i justícia social? 4. Quina va ser la teua primera impressió de la guerra civil? 5. A finals dels anys 70 i durant els 80, apareix amb força a molts països del món un debat al voltant de la necessitat de reforma dels sistemes sanitaris, fruit d’un moment de crisi fiscal, de competitivitat i de legitimitat de l’Estat del benestar. Ho has viscut? O algú del teu voltant ho ha fet? Podries explicar-nos breument un poc el teu punt de vista? 6.

La teua família va viure un poc l’època del franquisme?

7. Com eren les relacions entre homes i dones en eixa època? Hi havia desigualtat?


8. Per què consideraven als homes superiors a les dones? 9. Vas tindre algun conflicte relacionat amb eixa desigualtat? Estàs d’acord? 10. En aqueix anys es veia molta dona treballant?

Entrevista història i ètica.  

producte final