Page 1

La música La música és l'art de l'organització de sons i silencis en el temps. Manipula i combina sons de veus humanes amb instruments aconseguint així la creació de bellesa, l'expressió de sentiments i l'expressió de missatges. La música existeix des del principi dels temps hi ha anat evolucionant ne relació de les demandes de les persones i/o les situacions en les que es duia a terme, això vol dir que la música és diferent per tot arreu del món ò en les diferents èpoques de la història com per exemple la música de l'Àfrica i la música de les cases nobles del segle XVIII.


En el meu bloc però... En el meu bloc parlarem més de la música que està de moda ara i algunes cançons i grups musicals que m’agraden personalment.

Com heu pogut comprovar amb les cançons que he posat ja al bloc m’agraden molts de tipus diferents d’estils musicals, des del heavy metal i el rock al pop i la música electrònica.

Al llarg del meu bloc vull ensenyar-vos molts d’estils diferents de música i pot ser algun grup o cantant que descobreixi tant per amics, com per casualitat a algun lloc o fins i tot a alguna emissora de ràdio.


Més exemples de grups i cançons que m’agraden: Imagine dragons

És un quartet de rock format l’any 2008 a Etats Units. Els members actual són Dan Reynolds (veu principal), Ben McKee (baix i veus), Wayne Sermon (guitarra i veus) i Dan Platzman (bateria, viola i veus).

It’s time és un dels seus millors temes, el qual va ser nominat als MTV Video Music Award i va aconseguir ser disc de plati a la RIAA el Novembre del 2012.


Adele

Adele Laurie Blue Adkins, més coneguda per Adele, és una cantant de soul, pop, blues i jazz.

Va guanyar el premi Grammy a la millor interpretació vocal de pop femení amb el seu segon single Chasing Pavements, amb el qual va cridar l’atenció de ràdios i mitjans de comunicació .

Ha publicat 2 álbums, l’album 19, el nom del qual va lligat a l’edat que tenia la cantant quan la publicar-lo. El seu segon álbum s’anomena 21, el nom del qual va lligat a l’edat en la qual va començar a escriure les cançons del disc. S’ha convertit en el disc més venut d’aquest any. És el gran triomf de la cantant juntament amb la cançó Rolling in the deep.


Txarango

És grup format a Barcelona l’any 2010 el components del qual són: Alguer Miquel (veu), Marcel Lázara “Tito” (veu i guitarrista), Sergi Carbonell “Hipi” (piano), Joaquim Canals (batería), Àlex Pujols (baix), Pau Puig (percussió), Ivan López (saxo) i Jordi Barnola (trompeta). Ells proposen la creació d’una fusió musical amb el reagge com a eix principal, el dub, el latin o el pop.

El grup destaca per les seves divertides lletres que s’endinsen en un món imaginari de circ i pallassos. Tenen 2 àlbums, Welcome to Clownia (2010) i Benvinguts al llarg viatge (2012).


Aqusts són 3 exemples més de grups i cantants que m’agraden i que estan o han estat de moda els quals esper que a vosaltres us agradin tant com a jo.

Recordau que sempre que volgueu podeu fer-me suggeriments sobre els vostres gusts i podeu aportar-me alguna idea per afegir al bloc :)

La música  
La música  
Advertisement