Page 1

Grafik

Design forslag Opgaven Kunden havde bedt mig om at lave et redesign af deres tidligere logo idé som de havde tænkt sig at bruge til at starte med. Efter mange overvejelser besluttede de at redesigne logoet. Jeg skulle lave nogle forskelle udkast til et logo design. Udgangspunktet skulle være noget serif skrift og helst så enkelt som muligt. Et logo som deres identitet kunne relatere til. Moderne retro stil.

Daværende logo

Ide De havde bestemt sig for at bruge corbel som brødtekst i deres katalog, så jeg tænkte at de gerne ville have en hvis form genkendelighed. Illustration i selve loget, som hvenvist til deres blad omslag havde de fortalt at de gerne ville have en serif skrift

Arbejdsproces Jeg gik igang med det vektor baseret program Illustrator, og brugte snell rounded skriften, hvor jeg så outlinede den. I og med at jeg konverterede teksten til et vektor baseret element. 1. Punkterne i ilustrationen var til at trække i med mit penne-værktøj for at de får de rigtige former. 2. Penne-værktøjet var det jeg brugte mest i denne opgave. Jeg fjernede den bagerste streg, så bogstaverne var overens i start og slut bogstaverne. 3. Herefter det tegnede jeg i de to elementer igen med penneværktøjet, så det så ud som om at der var en bølge i selve bindestregene, som elementet skal illustrerer. 4. Tilsidst skulle jeg expand både min tekst og illustrationer ellers ville der opstå et problem. Når man skal bruge det i indesign f. eks vil logoet ikke blive skalerbart. 5. Slut resultatet

Problemer Der kunne opstå købsrettighed, ændringer i former, men jeg havde fået tilladelse til at ændre i formerne, da det var købt og betalt for.

1

2

3

5 4

CMYK: 0 80 98 0 CMYK: 60 50 40 100 CMYK: 0 0 0 0 RGB: 255 255 255 RGB: 232 77 18 RGB: 232 77 18


GraďŹ k

Logo Visualisering


Billedebehanling 1 2

7 3

4

5

6

8


Billedebehandling

9

10

11

12

13 14

Opgaven I en audi reklame skulle der bruges en ældre model som skulle forstille en engel.som jeg havde fået tilsendt. Et billede i 300 ppi, hvor modelen skulle gøres ældre at se på, men stadig bibeholde hendes udstråling. En model i 20-30 års alderen skulle gøres ældre at se på, da reklamen skulle henvendes til det ældre segment.

15

Udførelse af opgave 1. E  n afmaskning af kvinde, som er på en hvid baggrund var nemmere at arbejde med. Da det skal bruges på anden hvid baggrund. 2. En sammenkopiering af vingerne og modellen var at placere vingerne i baggrund. 3. Den mørkeste channel blå, blev brugt i denne sammenhæng da håret skal klargøres til en huesaturation, så der blev fortaget en afmaskning af håret. 4. Jeg kunne ikke arbejde med de enkelte lag for sig, så jeg blev nød til at merged alle lagene. 5. Der blev sat guidlines i de passende højder og bredder, så man kunne tilpasse en anden kvindes ansigts hud i de rigtig størrelser. Det sværere var at få huden til at afstemme med englens hudtoner, så jeg blev nød en fade opasitet for at fremtrække hudens farve. 6. Patchool blev benyttede, til trække rynkerne fra et billede til det andet, hvor jeg så skulle bruge en blød historie brush. 7. Hver gang der skulle tilføres nye rynker skulle man ind i history-tool og tage et snap shot.

8. H  istorie-tool gjorde det lettere at frembringe de ændringer man havde fortaget sig kunne genskabes, så de hårde rynkede kanter kunne fade. 9. 9,10, 11, 12 og 13 var sammen fremgangsmåde som 6, 7 og 8. 14. Tilrettelser med en quickmaske med en lav opasitet brush 15. Håret som har fået tilført at saturation maske


Billedebehanling

Blend: Colorburn Jeg har brugt forskellige blend options. Jeg har brugt dem i forskellige situationer for at skabe ere farve nuancer og det giver i nogle tilfÌlde et andet udtryk. Man kan se i min pallet som eksempel.


Billedebehandling

grafikbilledebehandling  

aweteryeryery

Advertisement