Page 1

Marc%Southwell%CV.% 2012%–%nuværende:% Freelance%Web%designer.% % Perioder%af%4%måneder%i%2011%og%2012:% Havnefoged%assistent.% % 2011:% Handikaphjælper;%herunder%ugentlig%assistance%og%lektiehjælp.% % 2010%–%2013:% Butiksmedhjælper%i%Bog%&%Ide.% % Sproglige%kvalifikationer:% Dansk;%Modersmål.% Engelsk;%Modersmål.% Tysk;%Samtale%førende.% % IT:% 8%års%erfaring%med%Mac%OS.% 15%års%erfaring%med%Windows%OS.% Adobe%CS6.% Microsoft%Office.% HTML%og%CSS.% Python.% %


Kære IT Learning Center v. SCIENCE, KU. Jeg sidder I skrivende stund I USA, hvor jeg er ved at færdiggøre mit tredje semester i Digitale Medier og Design på Georgia Institute of Teechnology. Jeg søger i den anledning et studierelevant job når jeg vender hjem. Da jeg så jeres jobopslag blev jeg meget interesseret, da det i søger i en studentermedhjælper er mine interesser. Jeg er en udadvendt fyr med massere af entusiasme at give af. Jeg søger altid at hjælpe folk der har problemer, og især i de felter jeg er god til. Jeg interesserer mig for digitale teknologier, herunder grafisk design og markedsføring på sociale medier.

Min interesse for at hjælpe andre har taget mig fra nær til fjert. Jeg har tidligere arbejdet som medhjælper for en fysisk hæmmet dreng, Kelly på 12 år, som led af muskelsvind. Jeg har over to somre været havnefoged assistent på Dragør havn, hvor jeg virkelig kom udenfor mit kognitive skema da jeg skulle hjælpe, men med min kreativitet og ivrighed for at lære nyt, har det indtil videre været en af de bedste oplevelser i mit liv. Med hensyn til faglige kompetencer når det kommer til IT, har jeg altid interesseret mig for teknologi og teknologiens udvikling. Jeg er pt. freelance webdesigner, hvor jeg er ved at udvikle en hjemmeside med webshop til et møbelfirma. Når det kommer til hardware-skavanker og printer opsætning er jeg en haj. Jeg har den tålmodighed der skal til at finde fejl og lære fra mig i det henseende. Min medmenneskelighed og mine IT-kundskaber mener jeg kvalificerer mig til jeres job – og jeg glæder mig til at høre fra jer. Jeg studerer til daglig på It Universitetet i København og vender hjem til jul – mere præcist d. 22 december. Jeg håber ikke at min hjemkomsts dato skal være en hindring for et møde mellem os, da jeg er meget interesseret i at have en samtale med jer så i kan se hvem der gemmer sig bag denne ansøgning.

De bedste hilsner Marc Southwell Msou@itu.dk 31208093 Grækenlandsvej 23, 4.th 2300 København S

Marc southwell cv docx  
Marc southwell cv docx  
Advertisement