Page 1

· Una col·lecció particular és una col·lecció, en general d'obres d'art, de propietat privada.

Si consta aquesta procedència en la descripció d'una obra, vol dir que encara que la veiem en un museu públic realment no li pertany sinó que és un préstec d'una font no revelada. La font serà normalment un col·leccionista d'art.

Aquesta exposició reuneix obres de l’artista plàstic Ferran Vidal i Barceló (1974).

Un total de tretze peces de les disset que formen part d’una col·lecció particular que han estat adquirides a través de subhastes o compra directa a l’artista.

detall “Dona nua I” (2005) CARTELL: detall “Shakespeare’s aftermath”


Com artista plàstic ha explorat principalment dibuixos, pintures i escultures. Ha exposat el seu treball a diverses galeries de Barcelona així com diverses exposicions a Granollers i els seus voltants. També ha realitzat algunes incursions en disseny industrial (guanyador del premi Voilà 2005) i il·lustracions de llibres. A més, ha participat a ArtMadrid 2010, ha ofert il·lustracions a la Sala de matèria civilitzada del Museu de les Ciències de Barcelona, il·lustracions publicades als diaris El País i La Vanguardia, ha mostrat

el

seu

treball

en

dos

col·lectius a l'antiga Galeria @49 de Nova

York i és membre de The

Viewing Programa al Centre de dibuix de NYC.

foto extreta www.etsy.com/shop/Ferranvidal

És un artista prolífic i versàtil. Està constantment innovant per ampliar l’ús de materials i el seu tractament. A través dels seus personatges personals, escenes i paisatges, amb un peu en realitat i l'altre en un misteri complet, projecta idees i visions que dialoguen constantment entre el món interior de l'artista i la multitud de referències culturals que la nodreixen.

text adaptat de Pere Báscones (comissari de la Sala Ciutat de Granollers).

Cartell col·lecció particular2  

cartell exposició artistes a l'escola Camins

Cartell col·lecció particular2  

cartell exposició artistes a l'escola Camins

Advertisement