Page 3

LA REVISTA DE LA MASUCA / nº6 / febrer del 2011 [P3]

la Masuca es mou TORNA A GUANYAR UNA “COMPRA GRATIS” AL MERCAT L’Associació de Botiguers i Comerciants de la Masuca recupera per aquest febrer la campanya promocional “Compra Gratis al Mercat”, que us retornarà el valor de qualsevol compra que hagueu fet entre el 5 i el 24 de febrer. Per participar, només cal introduir el tiquet de compra (amb les dades personals) a les urnes que trobareu en qualsevol botiga membre de l’Associació. Els sorteig es farà el mateix dia 24 i s’extrauran tiquets fins a arribar a 300 euros. Els guanyadors rebran vals de descompte que podran bescanviar en qualsevol botiga membre de l’Associació.

JA TENIM LES GUANYADORES DE LES TVs! MOLTES FELICITATS El passat dijous 13 de gener es van entregar a les guanyadores del sorteig les quatre televisions d’últim model que l’Associació de Botiguers i Comerciants de la Masuca i Electrodomèstics Camps van repartir entre tots els clients de la Masuca. Les guanyadores han estat Fina Vilanova, Mª Àngels Cubiló, Julita Torrents i Asunción Cantero. Les televisions van ser entregades per Mª Àngels Solé, Antonio Molina, Montse Esquius, Enric Hornas, membres de la Junta, i Rosa Moar, representant d’Electrodomèstics Camps. Felicitats a les afortunades!

BOSSES DE ROBA I CARMANYOLES PER ANAR A COMPRAR L’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració del Mercat Municipal de la Masuca, va explicar als clients del Mercat com anar a comprar d’una forma sostenible i respectuosa amb el Medi Ambient. Tècnics i dinamitzadors de l’Ajuntament van explicar que la millor opció és anar a comprar amb bosses de roba i carmanyoles, així s’evita l’ús del plàstic i porexpan. En acabar l’explicació, es donava una bossa i una carmanyola. Se’n van donar 2.000.

la REVISTA de la MASUCA febrer 2011 (n6)  

Exemplar de febrer de "la REVISTA de la MASUCA". En aquest número trobareu informació sobre els calçots i us explicarem com fer massa per a...