Page 1

64e editie Holland Festival 1 t/m 26 juni 2011

HOLLAND FESTIVAL 2011

Holland Festival 64e editie

64

1 t/m 26 juni 2011 16 JULI T/M 22 JULI AMSTERDAM www.hollandfestival.nl

Pygmalion

Amal Maher

The Bridge Project - As You Like It

juni 2011

Holland Festival affiches besproken Jaarcursus Grafische Vormgeving, Photoshop

H o l l a n d Fe s t i v a l

HF


64 Bas

Mooie gelaagde compositie van beelden; 17e eeuwse stad / moderne raster met lcentrale logo HF. Goede sfeer door avondbeeld

juni 2011


H o l l a n d Fe s t i v a l

HF Cune Centrale composite, leesbaarheid goed. Associatie lucifer, zee HF mij nog niet duidelijk. Voelt leeg en grauw aan door grote grijze vlak.


Erik twee keer centrale compositie. Linker erg experimentele uitstraling, wel mooi licht/donker verhouding Rechter zeer toepasselijk, hoewel HF meer dan muziek. Klassieke uitstraling. Door zwart/wit werkt het grijze vlak hier wel.


HOLLAND FESTIVAL 2011

16 JULI T/M 22 JULI AMSTERDAM www.hollandfestival.nl

Ines Mooie vondst HF logo in wieken. Wel erg in de sfeer van Nijntje van Bruna. Hoewel Holland in de naam zit is het wel een internationaal georienteerd festival.


Maren Mooie compositie van een realistisch landschap met illustratieve elementen die de indruk van stempels wekken.. Fraaie verwijzing naar Nederlandse driekleur zonder letterlijk de vlag te nemen. JUN 2011 zou ik juni voluit gebruiken en leesbaarheid 2011 is wat minder. De circels zijn niet allemaal even mooi uitgewerkt o.a. het blauw en het rode vlak.


Jolijn Mooie collectie affiches. Geheel links; mooie verwerking logo in combinatie met de danseressen. Deze danseressen zijn nog wel wat plat/leeg Links; mooie centrale compositie, helder. Mis de 2e L Rechts; somber beeld door de grijze achtergrond, lijkt wel een rotte appel maar dat is misschien ingegeven door de aangekondigde bezuinigingen op cultuur.


Amal Maher

Holland Festival

64e editie Holland Festival 1 t/m 26 juni 201 The Bridge Project - As You L

1 juni t/m 26 juni ʻ11

Oum Kalthoum

Pygmalion

The Bridge Project - As You Like It

Amal Maher

Jeanette Een mooie collage van diverse beelden in een “coulissen” compositie. De teksten zijn niet leesbaar en ook HF is verwerkt in de achtergrond waardoor de ‘herkenbaarheid’ van het Holland Festival te weinig zichtbaar wordt. De opdracht was een staande affiche dus deze past niet op de borden!


64e editie Holland Festival 1 t/m 26 juni 2011

Holland Festival 64e editie

1 t/m 26 juni 2011

Pygmalion

Amal Maher

The Bridge Project - As You Like It


Maaike Mooie aanzetten voor een affiche maar ze voelen nog wat onaf aan. Links; mooi beeld van de microfoon. De iconen zijn wel erg groot en de balk eronder mag frisser en/of ander lettertype. Rechts; mooie verwijzing naar Amsterdam en Nederland. De beelden in de ramen kunnen sterker.


Foekje


Nicole Mooie compositie en kleurcontrasten. De invulling van de danseres lijkt nu wat willekeurig. Affiche vermeld nu 2010 en alleen 25/27 juni. Moet zijn 2011 en festival is de hele maand juni. Maar je kan natuurlijk ook de affiche voor een specifieke voorstelling maken.

HFaffichesbesproken  

Hf affiches

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you