Page 1

field report zorg

Remote Cloud Management voor het MKB. Veilig. Efficient. Schaalbaar.

Het grote voordeel van Insight Pro is de centrale beheeromgeving, die via de cloud vanaf elke werkplek toegankelijk is. “VDT (Voice Data Technologies) is al sinds 1988 actief op het gebied van bedrijfstelecommuni­ catie. We leveren diensten voor telefonie en de ICT-omgeving van bedrijven. VoIP-­diensten ­bieden we via ons eigen SIP-platform. De ­klanten van VDT zijn actief in de gezondheids­ zorg en de zakelijke markt. Met onze gecertifi­ ceerde kennis zijn we in staat om onze klanten hoogwaardige ICT-oplossingen te bieden.” “Toen Insight Pro op de markt kwam, zijn we al vrij snel gestart met het implementeren van deze oplossing bij onze klanten. We gebruiken ­Insight Pro bij organisaties die zich richten op BSO ­(BuitenSchoolse Opvang) en kinderopvang. Het gaat om acht organisaties die gezamenlijk zo’n 80 locaties hebben. In totaal beheren we zo’n 300 apparaten met Insight Pro en je kunt dan denken aan switches, accesspoints en routers.”

John van Ditmarsch, eigenaar VDT (Voice Data Technologies)

“We werken ook voor een welzijnsorganisatie in Utrecht. Het gaat om on­ geveer 2.000 medewerkers die werken in 24 verschillende locaties, die alleen over een wifi-aansluiting beschikken. Ze hebben op de locaties dus geen vaste internetaansluiting. De medewerkers beschikken alleen over een laptop en het is onze taak dat ze over een altijd werkende internet­ verbinding beschikken. Ook voor deze klant gebruiken we de Insight Pro oplossing van Netgear voor het beheren van hun netwerk.”


field report zorg

“Het grote voordeel van Insight Pro is de centrale beheeromgeving, die via de cloud vanaf elke werkplek toe­ gankelijk is. Op de schermen van onze desktop pc’s hebben we altijd een actueel en volledig overzicht van het netwerk van elke klant. Op afstand zijn we in staat om zaken in te stellen of problemen op te lossen. Via de mobiele app heb je ook toegang tot de beheeromgeving van Insight Pro. Laatst belde een klant dat een vertrou­ welijk wachtwoord was uitgelekt. Dat mag natuurlijk niet. Op dat moment heb ik de via de mobiele app van Insight Pro direct een nieuw wacht­ woord voor de klant aangemaakt.” ”Het is met Insight Pro ook mogelijk om rollen en rechten te beheren. We kunnen een klant bijvoorbeeld kijkrechten geven. Dan kunnen ze via de applicatie van Insight Pro meekijken wat er op het netwerk gebeurt. Of ze ook iets mogen ­wijzigen, kunnen we ook zelf in­ stellen via de beheeromgeving van Insight Pro.”

De inzet van Insight Pro zorgt voor maandelijks terugekerende inkomsten vanuit de klant.

“Met Insight Pro kunnen we sneller problemen detecteren bij de klant. Als een klant reclameert over een ­probleem, kunnen we snel ingrijpen. We zien snel waar de knelpunten in een netwerk zitten. Dat biedt ook weer verkoopkansen. Het kan voor­ komen dat op een bepaald accesspoint teveel gebruikers zijn aange­ sloten. Dan kunnen we de klant adviseren een extra accesspoint in het netwerk te plaatsen.” “De prijs-kwaliteitverhouding is bij Insight Pro heel goed. De betaalbaar­ heid van de oplossing zien we als een groot voordeel. We bieden onze klanten de accesspoint inclusief een beheeroplossing. Dan zorgt VDT ervoor dat de accesspoints automatisch de nieuwste firmware krijgen. We ontzorgen de klant met deze beheeroplossing. Voor het beheren van de accesspoints betalen onze klanten een paar euro per maand. De inzet van Insight Pro zorgt voor maandelijks terugkerende inkomsten vanuit de klant.”

Profile for Marc  Boersma

NETGEAR Insight Pro | case VDT (Voice Data Technologies)  

John van Ditmarsch, eigenaar VDT (Voice Data Technologies): "Het grote voordeel van Insight Pro is de centrale beheeromgeving, die via de cl...

NETGEAR Insight Pro | case VDT (Voice Data Technologies)  

John van Ditmarsch, eigenaar VDT (Voice Data Technologies): "Het grote voordeel van Insight Pro is de centrale beheeromgeving, die via de cl...

Advertisement