Page 1

Født og opvokset i byen Skanderborg

Min bopæl er pladseret i en lille by kaldt stilling

Jeg har taget en studenter eksamen på HTX i Skanderborg

Mit drømmejob er at lave kendt reklame.

Mangler i en elev? jeg er

23

år, og søger en læreplads!

Da grafisk design er en stor hobby for mig i forvejen, betyder det også, at jeg er dedikeret i mine opgaver

INTRODUCERER

MARC ABEL Jeg er en engageret ung mand, som altid er klar på at lære nyt.

Alt i min portfolio er personaliseret og lavet af mig. Jeg har blot udvalgt det vigtigste samt bedste materiale jeg har lavet igennem forløbet på mediegrafiker udannelsen.


Gennem både skolegang og arbejde, har jeg lært en masse. Fra skolen har jeg lært at arbejde under press, og at tage beslutninger både alene, samt i grupper. Fra arbejdspladser har jeg været god til at lære nye ting, samt lært at arbejde effektivt under press. De grafiske værktøjer jeg har lært igennem forløbet på mediegrafiker udannelsen er Adobe Photoshop,

illustator og Indesign. I Illustrator har vi lært at rentegne, farvelægge, fritlægge, og logoudforme. I Photoshop har vi lært at fritlægge med pentool samt masks, sammenkopiere, farvekorrigere, retouchere, spejlvende og lave skygger. I Indesign har vi lært at opstille tekst, sammenkopiere forskellige dokumenter og brugt samtlige værktøjer indenfor typografi.


Hej Kamstrup! Jeg er en udadvendt ung mand på 23 år med stor interesse indenfor det grafiske. Jeg har afsluttet en gymnasial uddannelse på HTX i Skanderborg med faglinjen design B, teknologi A. Mit valg var primært grundet mine interesser. Udover de obligatoriske fag lærte vi at arbejde i grupper og under pres.

grundlæggende medietyper, produktionsmetoder og værktøjer. Jeg har især gjort megen brug af informationssøgning, inspirationssøgning samt billedudformning. Denne søgning er oftest det som skaber en god idé, et godt overblik over planlægning, koordination og udførsel af en overskuelig arbejdsproces.

Den 18. Januar 2018 påbegyndt jeg min nye uddannelse som mediegrafiker på Aarhus Tech, Halmstadgade 6. På de knap 3 måneder har vi lært at forklare og skelne mellem

Igennem næsten hvert projekt har jeg gjort brug forskellige arbejdsmetoder til givet opgaver, hvilket også betyder at jeg er god til at tilpasse mig de tilgivet krav, som medfører til en god kundekontakt.


logoer i programmet Photoshop. Grundet mit nuværende arbejde på The Call Company samt min skolegang er min fritid begrænset. Men når jeg har fri, er jeg glad for at træne samt være sammen med vennerne. Jeg har efterhånden også fået en del hobbyer. Jeg kan blandt andet godt lide at male, billedredigere, videoredigere samt spille computerspil.

På min HTX uddannelse har jeg opnået kompetencer inde for gruppe arbejde, samt at arbejde under pres. Jeg er og har altid været meget interesseret i computere og elektronik. Som 13-årig byggede jeg min egen stationære computer og jeg begyndte tidligt at udforme

Af tidligere fritidsjob kan jeg nævne svømmetræner, butiksansat, lagerarbejder, og telefon sælger. Som svømmetræner har jeg instrueret børn/ unge samt lært livredning. I kan regne med at få en engageret og glad ansat, som elsker at lære nyt. Med venlig hilsen

Marc Abel


Mediegrafiker portfolio SPEJLVENDE

FRITLÆGNING

sammenCOPIERING

i photoshop

i photoshop

virksomhed

select posters and mask posters TIL

LOGO, aNNOUNCe

i photoshop

STILPERIODER

posters i skolen

posters i fritiden

HTXopgaver

photoshop/illustater/indesign

photoshop/illustater/indesign

i photoshop

i photoshop


SPEJLVENDE I PHOTOSHOP

Vi blev stillet en opgave hvori vi skulle spejlvende et valgt objekt i form af en refleksion. Jeg har her fritlagt nogle bjerge, hvorefter jeg har selected og dublicated dem. Jeg har efterfølgende flippet dem horisontalt og givet en gradient opacity samt en blending option pü dette layer.


fritLÆGNING i photoshop Vi har fået til opgave at fritlægge et element og overføre det fritlagte ind i en ny baggrund. Her har jeg brugt pentool til at fritlægge både fuglen samt manden. I dette tilfælde fandt jeg et billede af en hånd med tommeltotten i vejret, hvor jeg har sat fuglen på toppen.


FritlĂŚgning Logoer


Find 5 pĂĽsatt


te elementer sammencopiering i mine opgaver Her har vi fået til opgave at kopiere 5 forskellige elementer ind i et billede, hvor efterfølgende klassen skulle finde de 5 påførte elementer. Jeg har her påført personen til venstre, båden, bjergene i horisontlinjen, fuglen til højre og himlen. Jeg har til sidst finjursteret billedet med en lenseflare, samt noget farvekorrigering.

sammencopier


Acri Design

VIRKSOMHED OG MOCKUPS Her har vi fået til opgave at skabe en fiktiv virksomhed. Vi skulle til vores

virksomhed lave skitser til idé fasen, facadetegning, plantegning, opstalt af møbler, logo, mockups, visitkort, folder og en annonce.


we are making

creative graphics OFTEst løste opgaver: OPBYGNING AF WEBSIDER • VIRSUELLE IDENTITETER • DIGITAL DESIGN • LOGO DESIGN • Vi lever os ind i din virksomhed, med fokus på dit marked, samt din situation og udformer dit produkt, med dine kriterier

8000, Aarhus C

Nordhavnsgade Virksomhed


brug af masker

Da det ville være besværligt at fritlægge hår med pentool, har vi lært en ny og mere effektiv metode. Dette er maskning. Masks er perfekt til fritlægning af hår, da den kan opfange den del af baggrunden som ses igennem håret. Jeg har her fritlagt modellen Kendall Jenner, da hun havde et udfordrende hår at fritlægge.

Jeg har her valgt VOGUE logoet til at være samme farve som hendes læbestift. Ved siden af har jeg valgt at farvelægge Hedge Ledger ved hjælp af masks samt hue saturation. Da Hedge Ledger var skuespilleren der spillede the Joker i Batman The Dark Knight, har jeg derfor valgt at farvelægge ham som Jokeren, da jeg syntes det var udfordrende.

Masking


Jeg har til denne plakat valgt 4 forskellige farver, hvilket giver den denne neon effekt. Jeg har gjort meget brug af gradienter.

Jeg har her tegnet generering og har va beskriver by


en skitse som idĂŠ algt elementer som yen Aarhus.

Jeg har her rentegnet Boy, hvor jeg har givet ham et par solbriller og badeshorts pĂĽ.

Stilperiode


Dansk design Design gennem tiderne

Thomas Mayer Gyldendal


Posters I skolen


Fritids opgaver


Fritids opgaver


Fritids opgaver


Fritids opgave

26


Vi skulle i denne opgave lave et magasin, som omfangede vores Københavner tur i 3.g. Jeg har her lavet et mockup af forsiden til bladet.


HTX Opgaver

28


email: macabel_@hotmail.com, tlf: 26 84 27 08, fb: /marcabel

email: macabel_@hotmail.com, tlf: 26 84 27 08, fb: /marcabel

MARC ABEL, 8660, SKANDERBORG, KÆRGÅRDSVEJ 14

MARC ABEL, 8660, SKANDERBORG, KÆRGÅRDSVEJ 14

Endelig sammensætning issuu  

Kamstrup praktik ansøgning

Endelig sammensætning issuu  

Kamstrup praktik ansøgning

Advertisement