Page 1

FITXA TÈCNICA TÍTOL AUTOR ANY TÈCNICA I SUPORT MESURES LOCALITZACIÓ

“Autorretrato” Pablo Picasso 1972 Olí, hule i pastel sobre tela 27 x 35cm França.

3.DESCRIPCIÓ GENERAL DE L’OBRA.(Descriurem de manera objectiva tot allò que apareix a l’obra, sense donar la nostre opinió.) En l’obra s’identifica una cara d’un home, com és pot veure té un nas bastant gran, esta serio i els ulls són totalment diferents. Una obra bastant surrealista. 4.ANÀLISI FORMAL.(Explicareu com és l’obra: a nivell de colors, de formes, de pinzellades, de textures, és a dir, com ha estat realitzada per l’artista. També podeu parlar sobre l’estil de l’autor.) L’obra té colors vius com el lila, el verd...Té unes formes bastant triangulars, fa servir els triangles com a referent per fer la cara. L’obra s’observa que te unes quantes pinzellades. També es pot observar que te les línees destacades a l’obra.


5.ANÀLISI ICONOLÒGIC.(Aquí explicareu què representen les formes i colors, el seu significat. Haureu d’explicar la simbologia de l’obra.) Jo crec que l’artista vol representar-se a ell mateix aprofitant les formes triangulars per fer la cara, per això es diu Autoretrat l’obra. També jo crec que no està content per la forma de la boca i els colors apagats.

6.CONCLUSIÓ.(Haureu de fer un resum de tot l’explica’t en els anteriors apartats i a més, afegir la vostra valoració i opinió personals. En l’obra es veu un home, crec que és en Pablo Picasso per el títol del quadre. S’observen colors vius com el verd, el lila. Té formes triangulars i línees destacades per la cara. Aquesta obra es bastant surrealista per les formes que se l’hi apliquen i la manera en que està fet. La meva opinió personal es què ami no se m’acudiria fer un autoretrat meu amb formes triangulars i més sent surrealista, està bé aquest quadre.

Marc Salvat Ceballos.

Pablo Picasso  

Treball d'E.V.I.P

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you