Page 1

ELS DRETS HUMANS

Hajar i Giorgiana  Institut Pons d’Icart 1r ESO B 


Que són els drets humans ??  

Els drets dels humans són : Aquelles llibertats ,facultats, instituicions o reivindicacions bàsiques que corresponen a tota persona pel simple fet de la seva condició humana, per tal de garantir-li una vida digna.


Quins són els drets humans ??  Els drets humans van sorgir en tres generacions . La primera generació són:  Tota persona té drets i llibertats fonamentals sense distinció de raça, color, sexe, idioma, posició social o econòmica.  Tot individu té dret a la vida, a la llibertat i a la seguretat jurídica.  Els homes i les dones posseeixen els mateixos drets.  Ningú no estarà sotmès a esclavitud o servitud.  I encara hi ha molts més


Qui va inventar els drets humans ?? 

Els drets humans van ser inventats per una asamblea general de les nacions unides que està ajudant a persones pel món que no poden donar cara per les seves igualtats...

PERSONES SENSE DRETS


Localitzaci贸 de Hait铆


Hi ha països que vulneren els drets com HAITÍ

El govern d'Haití és conegut per al funcionament d'un sistema lent , ineficient i corrupte de la justícia . Les denúncies de tortures i segrestos són comuns , mentre que el nombre de ciutadans haitians empresonats sense judici és enorme . Els abusos contra les dones i els nens són comuns . Violació, encara que il·legal, rares vegades resulta en persecució de l'agressor. Les dones no gaudeixen del mateix dret. Molts nens haitians també pateixen abús físic i també hi ha tràfic de nens.


Persones de Hait铆 sense drets,educaci贸 ni habitatge


GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

Els drets humans  

Presentació feta per alumnes de 1r d'ESO de l'INS Pons d'Icart sobre els drets humans i l'exemple d'un país que els vulnera.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you