Page 1

Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Αρχ. Μακαρίου 17, 1ος όροφος, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. +30 2810 320 530 Φαξ. +30 2810 320 570

www.netmechanics.gr E-mail: info@netmechanics.gr


Η εταιρεία

Η είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και εφαρμογών Ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Διακρίνεται για ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνογνωσίας και πρωτοποριακών πακέτων υπηρεσιών, που προσφέρουν οργανωμένες λύσεις και εξασφαλίζουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο στις τρέχουσες όσο και στις μελλοντικές ανάγκες των Πελατών της. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη ανάπτυξη web εφαρμογών ενώ δραστηριοποιείται σε διαφορετικούς αλλά αλληλοσυνδεόμενους τομείς με σκοπό την ποιοτική και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Να ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας διατηρώντας υψηλό προβάδισμα στην καινοτομία, προσφέροντας έτσι καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων - ανεξαρτήτου μεγέθους - με εγγύηση ποιότητας τόσο στα προϊόντα της όσο και στις υπηρεσίες της.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή εξατομικευμένων web εφαρμογών και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου με υψηλά standards, εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστία βασισμένη σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές ανάπτυξης, χτίζοντας έτσι ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες της.

2


Υπηρεσίες 1/3

Η

παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών βασισμένη σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές ανάπτυξης.

H εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς που βρίσκει εφαρμογή ο Microsoft SharePoint 2010 ενώ εξειδικεύεται στην παροχή ενδοδικτυακών λύσεων αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα. Βασικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι ότι μπορεί γρήγορα και εύκολα να παραμετροποιηθεί προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Business Solutions

Site Branding

Enterprise Content Management

 Custom User Site Provisioning and Governance  InfoPath based Workflow driven Solutions  Integrated solution with BI components like BDC, Chart controls, Dashboard and scorecards

 Master site, layout page and CSS customization  Custom Site features Development  Creating Site definitions based on Business Needs  Optimize Web pages and sites for search engines  Public-Facing Office SharePoint Server 2010 Web Sites Using Web Content Management

 Intranet/ Extranet Portal  Web content and Document Management

Site Conversions and Workflow Implementation

Web Part Development

Business Intelligence

 Automated migration of site pages and content into MOSS 2010  Content Approval & Feedback Workflows  Automated Item review, and archiving processes  Ad-hoc Workflow Development

 ASP.Net web Part με ή χωρίς Ajax  Silver Light Web part  SharePoint web part με εξατομίκευση

 Dashboards, Reporting  Key Performance Indicators  Excel Web Access  Integration with LOB applications using Business Data Catalog

3


Υπηρεσίες 2/3

Παράλληλα παρέχει πλήρη κάλυψη σε ότι αφορά: o Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Δικτυακών εφαρμογών ( Applications Development)  Web Sites - Content Management Systems  Portal Servers  eShops – Οnline συστήματα πωλήσεων με δυνατότητα διασύνδεσης με εσωτερικές εφαρμογές επιχειρήσεων (ERPs, CRMs κτλ.)  Online Reservation Systems – Συστήματα Online κρατήσεων  Customer Relationship Management Systems o Τεχνική Υποστήριξη o Εκπαίδευση

o o o o o

Search Engine Optimization – Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στα φυσικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης Διαφήμιση Pay Per Click (PPC) Web Sales Optimization Web Usability Email Marketing , εφαρμογών και υπολογιστικών συστημάτων (Data Center Services)

4


Υπηρεσίες 3/3

Επικεντρωνόμαστε στην επόμενη γενιά κινητών τηλεφώνων και παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για κάθε επιχείρηση. Αναπτύσσουμε εφαρμογές σε iPhone, Android, Windows Phone 7, BlackBerry και Nokia προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης αλλά και για κάθε επιχειρηματία μεμονωμένα. Είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, μια καινοτόμος εφαρμογή μπορεί να ανυψώσει μια εταιρεία σε μεγαλύτερα επίπεδα καθώς και να την ωθήσει στη απόκτηση νέων καταναλωτών. Η Netmechanics κατανοώντας την σημασία ανάπτυξης εφαρμογών υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, αναπτύσσει για τους πελάτες της εφαρμογές καλύπτοντας κάθε αναγκη για τον κάθε ένα μεμονωμένα, κάνοντας απλά χρήση του κινητού τηλεφώνου του. Μια βασική λειτουργία που παρέχουν οι περισσότερες πλατφόρμες είναι η δυνατότητα ανάπτυξης εφαρμογών - προγραμμάτων συνδιάζοντας πληροφορίες από το internet και δεδομένα από το κινητό τηλέφωνο. Κάθε λειτουργικό σύστημα είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και παρέχει ποικιλία επιλογών για την ανάπτυξη εξατομικευμένων εφαρμογών. Το γεγονός αυτό και μόνο δείχνει ότι η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα δεν έχει όρια! Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη και παράδοση αξιόπιστων και ασφαλών εφαρμογών στις παρακάτω πλατφόρμες:

5


Προϊόντα 1/3

Η , ερευνά και αναπτύσσει καθημερινά πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες εφαρμογές διαδικτύου βασισμένη σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές ανάπτυξης. Εξελίσσει τις εφαρμογές με νέες ενημερωμένες εκδόσεις και ουσιαστική υποστήριξη σε κάθε ερώτηση ή ανάγκη που θα παρουσιαστεί. Ακολουθεί συνοπτική παρουσίαση των προϊόντων της Netmechanics:

Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο σχεδιασμού και διαχείρισης ενός σύγχρονου δικτυακού τόπου, που δίνει την δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία να δημιουργήσει και να ενημερώνει την δική του μοναδική δυναμική ιστοσελίδα.

Είναι μια εφαρμογή που στοχεύει στην εσωτερική οργάνωση μιας επιχείρησης σε ότι έχει να κάνει με την ανθρωποώρα που δαπανήθηκε από τους εργαζομένους. Το σύστημα αυτό βασίζεται στο WEB, συνδέεται σε βάση δεδομένων χωρίς την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού στους σταθμούς εργασίας.

Είναι ένα βλαβοληπτικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα οργανωμένης διαχείρισης και παρακολούθησης της πορείας επισκευής προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που υποστηρίζουν τεχνική υποστήριξη και στοχεύουν στην σωστή οργάνωση και διαχείριση τόσο των προς επισκευή προϊόντων όσο και των πελατών τους.

6


Προϊόντα 2/3

Είναι ένα ιδιωτικό δίκτυο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά πρωτόκολλα του Internet (TCP/IP) και στοχεύει στην ασφαλή επικοινωνία μεταξύ μεσιτικών γραφείων ώστε να διαχειρίζονται τα ακίνητά τους. Απευθύνεται σε όλα τα μεσιτικά γραφεία που επιδιώκουν οργανωμένη διαχείριση των ακινήτων τους και συνεργασία με άλλα γραφεία του κλάδου τους.

Είναι ένα τοπικό δίκτυο παρακολούθησης Ασθενών και Διαχείρισης του Προσωπικού ενός οργανισμού. Αποτελεί ένα πολύ λειτουργικό και εύχρηστο εργαλείο και για τους Θεραπευτές καθώς δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών για τη χρήση του.

Είναι μια εφαρμογή που στοχεύει στη δημιουργία ενός τοπικού δικτύου αγοράς και εύρεσης εργασίας, μεταξύ των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Απευθύνεται σε όλους τους περιφερειακούς\τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των ανέργων.

Σύστημα διαχ. Κρατήσεων Καταλυμάτων – Αυτοκινήτων – Εκδρομικών Πακέτων Είναι ένα ισχυρό και οικονομικό πακέτο Online Κρατήσεων ή υπό Αίτηση, πλήρως παραμετροποιήσιμο και εύκολο στη διαχείριση του. Παρέχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές και τα προσωπικά στοιχεία των πελατών σας.

Είναι μια εφαρμογή που στοχεύει στην εσωτερική οργάνωση και συντονισμό ακινήτων μεσιτικών γραφείων που αποβλέπουν στην οργανωμένη και εξειδικευμένη διαχείριση των ακινήτων τους.

7


Προϊόντα 3/3

Είναι μια Web εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Περιλαμβάνει τη διαχείριση τιμοκαταλόγων, διαθεσιμότητας, προσφορών, κρατήσεων και αιτήσεων. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων της τουριστικής βιομηχανίας που προσφέρουν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Είναι μία εφαρμογή σχεδιασμένη αποκλειστικά για ηλεκτρονικό εμπόριο, προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις για εταιρείες όλων των μεγεθών, βασισμένο σε μία εύκολη στη χρήση και στην εκμάθηση πλατφόρμα υπομονάδων (module-based platform). Απευθύνεται σε εταιρείες όλων των μεγεθών που στοχεύουν στην αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών τους για να μπορέσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο σύγχρονο και συνεχώς εναλλασσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον μετατρέποντας την υψηλή τεχνολογία σε ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πλεονέκτημα.

Είναι ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης για την δημιουργία ενός άρτια δομημένου Portal που παρέχει περιεχόμενο και σύγχρονες υπηρεσίες σε πολλαπλά κοινά. Απευθύνεται σε φορείς και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης που αποζητούν εξειδικευμένες λύσεις για Portals εμπορικών καταλόγων, ειδησεογραφικών ενημερώσεων, τουριστικού περιεχομένου ή συνδρομητικών υπηρεσιών κλπ.

Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης ξενοδοχείου, πλήρως παραμετροποιήσιμη για τύπους επισκεπτών, τύπους διατροφής και υπηρεσιών. Περιλαμβάνει τη διαχείριση τιμοκαταλόγων, διαθεσιμότητας, προσφορών, δωματίων. Δίνεται η δυνατότητα πώλησης κατ' άτομο ή δωμάτιο. Ενώ συνοδεύεται από ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδα σας.

8


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Δικτυακών εφαρμογών 1/2 (www.eac-bs.com) Ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος για την αξιολόγηση και πιστοποίηση νοσηλευτικών οργανισμών ως κέντρα αριστείας (Centers of Excellence). Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα που αναπτύχθηκε για το European Accreditation Council for Bariatric Surgery σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και αφορά στην αξιολόγηση και πιστοποίηση νοσηλευτικών οργανισμών βαριατρικής ως κέντρα αριστείας (Centers of Excellence) σε ολόκληρη την Ευρώπη και Αφρική. Το σύστημα αποτελείται από τα παρακάτω αυτόνομα υποσυστήματα:  Σύστημα διαχείρισης του Δικτύου Ινστιτούτων  Σύστημα διαχείρισης Ινστιτούτου – Κλινικής  Σύστημα Οικονομικής Διαχείρισης Ινστιτούτου – Κλινικής  Σύστημα Διαχείρισης Συντονιστή Δικτύου  Σύστημα Εποπτών του Δικτύου  Σύστημα Διαχείρισης Ιατρών Δίνεται η δυνατότητα καθορισμού περιοχών για κάθε εμπλεκόμενο στο σύστημα, με διαφορετικά δικαιώματα στη βάση του συστήματος και ταυτόχρονης χρήσης και διαχείρισης από το σύνολο των κλινικών. Πιο συγκεκριμένα η διαδικασία πιστοποίησης κέντρων αριστείας αποτελείται από:  Εγγραφή (Registration) υποψηφίων νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την διαπίστευσή τους ως «Κέντρα Αριστείας»  Εισαγωγή στοιχείων (Data Entry) από τους υποψήφιους για την παρακολούθηση της προόδου τους  Παροχή των απαραίτητων στοιχείων για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ελέγχου (Review Process) των υποψηφίων από την επιστημονική επιτροπή της EAC-BS  Παροχή των απαραίτητων στοιχείων για τη διεξαγωγή επιτόπιου ελέγχου (Inspection) από τους επιθεωρητές της EAC-BS  Παραγωγή χρήσιμων στατιστικών στοιχείων (Statistics)

(http://www.nah.gr/peoples/) Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Μεταναστών Ανατολικής Μεσογείου στα πλαίσια του προγράμματος PEOPLES INTERREG III B ARCHIMED. Μέσω του συστήματος κάθε άνεργος δημιουργεί το προσωπικό τους προφίλ και εξάγει το online βιογραφικού του, αναζητεί θέσεις εργασίας που τον ενδιαφέρουν, ενημερώνεται άμεσα μέσω SMS για θέσεις εργασίας που τον αφορούν, παρακολουθεί το σύνολο των αιτήσεων που έχει αποστείλει στο παρελθόν. Ενώ οι εργοδότες από την πλευρά τους δημιουργούν το εταιρικό τους προφίλ, δημοσιεύουν νέες θέσεις εργασίας, ενημερώνονται για αιτήσεις των άνεργων, αναζητούν προσωπικό βάση κριτηρίων, μπορούν να προσπελάσουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό του ανέργου που ενδιαφέρονται, παρακολουθούν το σύνολο των θέσεων που έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν, ενημερώνονται μέσω SMS για ειδικότητες ανέργων που καλύπτουν τις ανάγκες θέσεων εργασίας που έχουν εισάγει.

9


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Δικτυακών εφαρμογών 2/2

Ανάπτυξη Λογισμικού διαχείρισης Βλαβών για κινητά τηλέφωνα. Μέσω του συστήματος διαχείρισης καθίσταται δυνατή η οργάνωση και διαχείριση του συνόλου των πελατών, των τύπων συσκευών, των μοντέλων και των κατασκευαστών προϊόντων καθώς και του συνόλου των βλαβών που είναι καταχωρημένες στο σύστημα με αντιστοίχηση κάθε βλάβης με τον εκάστοτε πελάτη. Παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης της επιδιόρθωσης μιας βλάβης καθ’ όλη την διάρκεια επιδιόρθωσής της καθώς και εύχρηστα εργαλεία αναζήτησης αλλά και δυνατότητα εξαγωγής εύχρηστων αναφορών σε μορφή pdf

Σύστημα επικοινωνίας και διαχείρισης ασθενών από ιατρούς που ανήκουν στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγ. Νικολάου «Αρωγή»

Ανάπτυξη Λογισμικού διαχείρισης του συνόλου των ασθενών αλλά και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών, των ταξιδιωτικών γραφείων και ξενοδοχείων για κάθε ασθενή, καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών και των Ιατρών του Ιατρείου Rethymno Medical Assistance. Παρέχεται η δυνατότητα εξαγωγής μεμονωμένων αναφορών για κάθε ασθενή αλλά και μαζικών αναφορών βάση παραμέτρων που ορίζει ο διαχειριστής του συστήματος, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία για κάθε ασθενή , ασφαλιστική εταιρεία , ταξιδιωτικό πρακτορείο κλπ.

(www.mygreensearch.org) Δημιουργία μηχανής αναζήτησης βασισμένη στις τεχνολογίες Yahoo Boss.

10


Πελατολόγιο - Δικτυακοί τόποι με CMS 1/3

(www.crete-region.gr/samaria/) Ολοκληρωμένη προβολή και παρουσίαση της περιοχής του Εθνικού Δρυμού Λευκών Ορέων – Φαράγγι Σαμαριάς

(www.luxuryvillascrete.com) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση πολυτελών βιλλών και των υπηρεσιών που προσφέρουν στον επισκέπτη.

(www.kurites.gr) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρείας και των υπηρεσιών που προσφέρει το κέντρο δεξιώσεων «Οι Κουρήτες»

(www.esdak.gr) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου παρουσίασης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΕΣΔΑΚ)

(www.agrotourismous.com) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρουν στον επισκέπτη με δυνατότητα online κράτησης.

(www.siganos-sa.gr) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και των υπηρεσιών που προσφέρει

11


Πελατολόγιο - Δικτυακοί τόποι με CMS 2/3

(www.zesi.gr) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας Zesi – κατ ‘οίκον νοσηλεία, των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

(www.bellydancers.gr) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και των υπηρεσιών της.

(www.gamasigma.gr) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της κατασκευαστικής εταιρείας Γάμα Σίγμα και των έργων που έχει αναλάβει.

(www.epimihaniki.gr) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και προϊόντων – εξοπλισμού σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής – φούρνους

(www.forma.com.gr Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και προϊόντων της – κουφώματα αλουμινίου

12


Πελατολόγιο - Δικτυακοί τόποι με CMS 3/3

(http://www.b-construction.com) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για την παρουσίαση της κατασκευαστικής εταιρείας B-construction και των υπηρεσιών της. (http://www.tomauroprovato.gr) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). (www.finance.teicrete.gr) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου παρουσίασης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης – Παράρτημα Αγίου Νικολάου με ενσωματωμένο σύστημα για την διαχείριση των Ανακοινώσεων με δυνατότητα φιλτραρίσματός τους βάση ημερομηνίας (από - έως). (www.rethymnomedicalassistance.com) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση του ιατρείου Rethymno Medical Assistant, των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς επίσης και εξωτερικών συνεργατών του ιατρείου. (www.millennium.gr) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου για την παρουσίαση της εταιρείας Millennium Travel και των ξενοδοχείων της με ενσωματωμένο σύστημα online κρατήσεων.

13


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Web Portals 1/5 (http://www.winesofcrete.gr/cretewines/) Σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης πραγματοποιήθηκε μελέτη και ανάπτυξη Portal, με χρήση της νέας μας πλατφόρμας portal CMS(Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου). Σκοπός του Portal, η λεπτομερή παρουσίαση και προβολή του κρητικού οίνου για την προώθηση και ανάπτυξη του οινoτουρισμού στην Κρήτη. Παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε οινοποιό να διατηρεί το προσωπικό του προφίλ να συνδέεται από το site με έναν κωδικό και όνομα χρήστη, και να διαχειρίζεται τα περιεχόμενα του οινοποιείου του που θα προβάλλονται στο site. Ενότητες που παρουσιάζονται:  Πλήρη παρουσίαση «Οινοποιείων» προβάλλοντας: • περιγραφή οινοποιείου • ιστορικά στοιχεία • δραστηριότητες • προϊόντα • στοιχεία επικοινωνίας • photo gallery • παρεχόμενες υπηρεσίες • videos • τοποθεσίες των οινοποιείων και των χώρων επίσκεψης μέσω διαδραστικού χάρτη Google map κ.α.

 Πλήρη

παρουσίαση «Κρητικών κρασιών» με σκοπό την δημιουργία brand name για τα κρασιά της Κρήτης, προβάλλοντας: • περιεκτικότητα σε αζύμωτα σάκχαρα • περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα • χρώμα • ποικιλίες που περιέχει • θερμοκρασία σερβιρίσματος • αλκοολικός τύπος • συνταγές που ταιριάζει ο κάθε οίνος • φωτογραφικό υλικό • videos κ.α.

14


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Web Portals 2/5  Πλήρης παρουσίαση του «Αμπελώνα», προβάλλοντας: • Μικροκλίμα • καλλιεργητικές τεχνικές • μεθόδους οινοποίησης • περίοδο τρύγου κ.α.  Παρουσιάσεις «Google maps», όπου προβάλλονται πληροφορίες όσον αφορά: • τις θέσεις των οινοποιείων στην περιοχή • την περιοχή του αμπελώνα από τον οποίο παράχθηκε ο οίνος • την θέση των χώρων επίσκεψης. Επίσης παρουσιάζονται:  Νέα και εκδηλώσεις από τον οινικό χώρο.  Κρητικές ποικιλίες σταφυλιού.  Η Ιστορίας της Κρήτης.  Η Ιστορίας του κρασιού στην Κρήτη.  Ο οινοτουρισμός στην Κρήτη.  Η Κρητική διατροφή.  Συνταγές και η σύνδεση τους με τους οίνους που ταιριάζουν γευστικά. Παράλληλα με την παρουσίαση κάθε ενότητας, παρέχεται η δυνατότητα συσχέτισης της εκάστοτε ενότητας με τις υπόλοιπες ενότητες – κατηγορίες του portal, παρέχοντας έτσι μια συνολική εικόνα – ενημέρωση στον επισκέπτη του portal.

15


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Web Portals 3/5 (http:// www.winetourismcrete.com/winetourism/) Μελέτη/Ανάπτυξη ολοκληρωμένου Συστήματος προβολής και παρουσίασης του «Οινοτουρισμό στην Κρήτη» και του οίνου γενικότερα στην Κρήτη με διασυνδέσεις Υποσυστημάτων ανά ενότητα παρουσίασης. Ενότητες που παρουσιάζονται:  Πλήρη παρουσίαση «Οινοποιείων», άσχετα με το αν είναι μέλη κάποιου Δικτύου. (παρουσίαση υπηρεσιών, δραστηριοτήτων, photo gallery, κρητικών αμπελώνων, προϊόντα κ.λ.π)  Πλήρη παρουσίαση των «Κρητικών Κρασιών» (χαρακτηριστικά, ποικιλία, εσοδεία, ωρίμανση, παραγωγή και πολλά άλλα) με απώτερο στόχο την δημιουργία brand name για τα κρασιά της Κρήτης.  Παρουσίαση «Δρόμοι του κρασιού» για όλη την Κρήτη μέσω χάρτη google map και κειμένου αναλυτικής περιγραφής. ( ανάλυση κάθε επιμέρους διαδρομής - διάρκεια της διαδρομής, τα οινοποιεία που βρίσκονται στην διαδρομή - )  Παρουσίαση «Γαστρονομίας» όπου υπάρχουν συνταγές από την Κρήτη και τον κόσμο με τους χρήστες να μπορούν να βάλουν τις δικές τους.  Πλήρης παρουσίαση «Κρητικών Προϊόντων»  Παρουσίαση «Νέων» του κλάδου (διάφορα νέα και εκδηλώσεις από τον οινικό χώρο), συμπεριλαμβανομένων και ιστορικών και ιατρικών στοιχείων και εξελίξεων, νομικές πληροφορίες κ.α  Παρουσίαση «Καταλόγου Κρητικών Επιχειρήσεων» - καταλύματα, εστιατόρια, καταστήματα παραδοσιακών ειδών, ταξιδιωτικά πρακτορεία, οινοτουριστικές επιχειρήσεις γενικότερα κ.α με πλήρη περιγραφή της εκάστοτε επιχείρησης  Παρουσιάσεις «Google maps», όπου θα προβάλλονται πληροφορίες όσο αφορά: • Τις θέσεις των οινοποιείων στην περιοχή • την περιοχή του αμπελώνα από τον οποίο παράχθηκε ένας οίνος • την διαδρομή που ακολουθεί ο οινοτουρίστας ακολουθώντας τους «Δρόμους του Κρασιού». • την θέση που βρίσκεται το κατάλυμα, το εστιατόριο, το κατάστημα παραδοσιακών ειδών  Περιοχή Μελών – Χρηστών με συγκεκριμένα προνόμια και δυνατότητες (videos uploading, νέων, άμεσης και έμμεσης επικοινωνίας)  Newsletter για ενημέρωση των μελών του portal με την εγγραφή ως μέλους του portal  Ενότητα παρουσίασης Forum και chat για άμεση επικοινωνία χρηστών και μελών σε πραγματικό χρόνο.  Ενότητα Παρουσίασης Multimedia Section συμπεριλαμβανομένων videos και ενότητες 3D παρουσιάσεων. Παράλληλα με την παρουσίαση κάθε ενότητας, δίνεται η δυνατότητα συσχέτισης της εκάστοτε ενότητας με τις υπόλοιπες ενότητες – κατηγορίας του portal, παρέχοντας έτσι μια συνολική εικόνα – ενημέρωση στον επισκέπτη του portal.

16


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Web Portals 4/5 (http:// www.bakeries.gr) Μελέτη/Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταλόγου προβολής και παρουσίασης αλληλένδετων με αυτόν τύπους επιχειρήσεων για όλη την Ελλάδα.

αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων και

Ενότητες που παρουσιάζονται: Πλήρης παρουσίαση των επιχειρήσεων • Κείμενα παρουσίασης για την κάθε επιχείρηση (ιστορικό, επαγγελματική δραστηριότητα κλπ) • Φωτογραφικό υλικό της επιχείρησης και των εγκαταστάσεων. • Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης - τηλέφωνο, φάξ, email, website• Διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία των επισκεπτών του Bakeries.gr απευθείας με την επιχείρηση • Απεικόνιση της ακριβής τοποθεσίας της επιχείρησης μέσω διαδραστικού χάρτη Google map • Παρουσίαση του συνόλου των προϊόντων που παρέχει η επιχείρηση • Φωτογραφικό υλικό των προϊόντων • Παρεχόμενες υπηρεσίες • Δυνατότητα προβολής τυχόν έντυπου υλικού/ τιμοκαταλόγου που έχετε σε μορφή pdf (με δυνατότητα εκτύπωσης) • Δυνατότητα αποκλειστικής διαφήμισης της επιχείρησης μέσω banner • Προβολή βίντεο μέσω YouTube  Παρουσίαση διαδραστικού χάρτη όπου θα προβάλλονται οι θέσεις του συνόλου των επιχειρήσεων, δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη να ορίσει τους τύπους των επιχειρήσεων που θέλει να δει  Παρουσίαση Νέων του κλάδου  Παρουσίαση ενημερωτικών άρθρων και ιστορικών στοιχείων  Παρουσίαση συνταγών

17


Πελατολόγιο - Ανάπτυξη Web Portals 5/5

(www.spedeh.gr) Μελέτη και Ανάπτυξη Portal του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων με ενσωματωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δημοπρασιών για δημοσιοποίηση ενεργειών περιφερειακού ενδιαφέροντος, Σύστημα Υπολογισμού Τόκων καθώς και εφαρμογή βιβλιοθήκης με Νομικό περιεχόμενο και Φοροτεχνικό περιεχόμενο για την προβολή μόνο στα μέλη του συλλόγου. Περιλαμβάνει επίσης σύστημα εισαγωγής Μελών του Συλλόγου με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καθώς και Κατάλογο Επιχειρήσεων.

(www.symak.gr) Μελέτη / Ανάπτυξη Portal του συλλόγου μεσιτών ανατολικής Κρήτης.

(http://www.propertiesincrete.com) Μελέτη / Ανάπτυξη Portal για αγοραπωλησία ακινήτων σε όλη την Κρήτη.

(www.giakoumakis.gr) Μελέτη / Ανάπτυξη Portal για αγοραπωλησία ακινήτων σε όλη την Κρήτη.

(http:// www.weddingflowers.gr) Μελέτη / Ανάπτυξη του Portal Ανθοπωλών της εταιρείας Weddingflowers – ΒΑΘΙΑΝΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. Ανάπτυξη ειδικής web based εφαρμογής Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων ( Customer Relations Management – CRM).

18


Πελατολόγιο – Online Συστήματα Κρατήσεων

(http://www.car-hire-crete.com) Σχεδιασμός και ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος online κρατήσεων αυτοκινήτων με έλεγχο διαθεσιμότητας καθώς και ανάπτυξη έξυπνης διαδικασίας κράτησης ενός αυτοκινήτου.

(http:// www.bookvillasingreece.com) Μελέτη / Ανάπτυξη Portal για Online κρατήσεις πολυτελών βιλλών σε όλη την Ελλάδα, με ενσωματωμένο Σύστημα Request όπου παρέχεται η δυνατότητα διατήρησης ιστορικού και παρακολούθησης του συνόλου των αλληλεπιδράσεων μεταξύ του Administrator του συστήματος και των ενδιαφερόμενων πελατών. Παρέχεται πλήρη περιγραφή και παρουσίαση των χαρακτηριστικών και υπηρεσιών Βιλλών μέσω φωτογραφικών albums και διαδραστικών χαρτών με την ακριβή τοποθεσία κάθε Βίλλας. (http://www.portogreco.gr) Μελέτη / Ανάπτυξη Portal για Online κρατήσεις δωματίων με έλεγχο διαθεσιμότητας. Παρέχεται πλήρη περιγραφή και παρουσίαση των χαρακτηριστικών και υπηρεσιών του κάθε δωματίου μέσω φωτογραφικών albums. (www.creteholidays.net) Μελέτη / Ανάπτυξη Portal για online κρατήσεις σε ξενοδοχεία, car rentals, αεροπορικά εισιτήρια και ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, με πλήρη περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχονται, σε όλη την Κρήτη.

19


Πελατολόγιο – E-Shops

(http://www.cretajewellery.com) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) καθώς και e-shop.

(http://www.yamasgourmet.com) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) καθώς και online σύστημα για παραγγελίες.

(http:// www.press-cafe.gr ) Μελέτη και ανάπτυξη δικτυακού τόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της με ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) καθώς και Online σύστημα για παραγγελίες. Δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα Online παραγγελίας χωρίς εγγραφή στο σύστημα καταχωρώντας απλά τα προσωπικά του στοιχεία και την διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας του.

(www.paper-pack.net) Μελέτη και ανάπτυξη ιστοτόπου για την παρουσίαση της εταιρείας και ενσωματωμένο κατάστημα online πωλήσεων των προϊόντων της (e-shop) – αναλώσιμα – είδη συσκευασίας.

20


Πελατολόγιο – E-Shops με διασύνδεση ERP (http://www.nortonline.gr) Β2Β Business-to-Business - χονδρικό εμπόριο αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας Μελέτη / Ανάπτυξη του e-commerce συστήματος της εταιρείας Nortonline Mobile Accessories με Open Source δικτυακά εργαλεία (Java2EE) και πλήρης διασύνδεση του Online συστήματος με το ERP της εταιρείας για πωλήσεις μέσω Internet και οργάνωση πωλητών σε Ελλάδα & Κύπρο και μετέπειτα για άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες. Αντικείμενο είναι η εισαγωγή και χονδρική διάθεση τηλεπικοινωνιακού υλικού, όπου έχει γίνει διασύνδεση του website με το σύστημα ERP της εταιρείας δίνοντας την δυνατότητα:  Πλήρους Αυτοματοποίησης όλων των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας.  Παρουσίασης των προϊόντων που έχουν περαστεί στο σύστημα, και αυτόματη ενημέρωση του website για την οποιαδήποτε προσθήκη  Εγγραφής του κάθε πελάτη στο website και αυτόματη καταχώρηση του στο ERP της εταιρείας  Ορισμού ειδικής τιμολόγησης για κάθε πελάτη  Εξατομικευμένες ρυθμίσεις εμφάνισης των προϊόντων ανά πελάτη  Κάθε Συνεργάτης έχει την δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας των παραγγελιών του (από όπου και αν έχει πραγματοποιηθεί online ή τηλεφωνικά)  Δυνατότητα κάθε Συνεργάτη (Έδρα) να δημιουργεί υποκατάστημα  Δυνατότητα κάθε Συνεργάτη ορισμού εικονικών τιμών λιανικής πώλησης για τα προϊόντα του καταλόγου της Nortonline ορίζοντας το ποσοστό προσαύξησης στην τιμή χονδρικής

(http://www.cosmossport.gr) Β2C Business-to-Consumer - λιανικό εμπόριο αθλητικών ειδών Μελέτη / Ανάπτυξη του e-commerce τόπου της εταιρείας Cosmos Sports και διασύνδεση του online συστήματος με το ERP της εταιρείας για πωλήσεις μέσω Internet. Αντικείμενο είναι η λιανική διάθεση αθλητικών προϊόντων, όπου έχει γίνει διασύνδεση του website με το σύστημα ERP της εταιρείας, δίνοντας την δυνατότητα:  Αυτοματοποίησης της διαδικασίας πώλησης ενός προϊόντος στο Internet  Παρουσίασης των προϊόντων που έχουν περαστεί στο σύστημα, και αυτόματη ενημέρωση του website για την οποιαδήποτε προσθήκη ή αλλαγή  Εγγραφής του κάθε πελάτη στο website και αυτόματη καταχώρηση στο ERP  Παρακολούθησης παρελθοντικών παραγγελιών  Παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας  Δυνατότητα Μελλοντικής χονδρικής πώλησης

21


Πελατολόγιο – E-Shops με διασύνδεση ERP

(http://www.arhetipo.com.gr) Β2C Business-to-Consumer - λιανικό εμπόριο χαρτικών ειδών και βιβλίων Μελέτη / Ανάπτυξη του e-commerce συστήματος της εταιρείας ΑΡΧΕΤΥΠΟ και πλήρης διασύνδεση του Online συστήματος με το ERP της εταιρείας για πωλήσεις μέσω Internet με δυνατότητα διασύνδεσης με πολλούς προμηθευτές. Αντικείμενο είναι η λιανική διάθεση χαρτικών προϊόντων και βιβλίων, όπου έχει γίνει διασύνδεση του website με το σύστημα ERP της εταιρείας, δίνοντας την δυνατότητα:  Παρουσίασης των προϊόντων που έχουν περαστεί στο σύστημα  Παρουσίασης προϊόντων από προμηθευτές που έχουν διασυνδεθεί  Αυτοματοποίησης της διαδικασίας πώλησης ενός προϊόντος στο Internet  Εγγραφής του κάθε πελάτη στο website και αυτόματη καταχώρηση του στο ERP της εταιρείας  Παρακολούθησης παρελθοντικών παραγγελιών  Παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας

22


Πελατολόγιο - Υπηρεσίες Ηλ. Εμπορίου – E Marketing

(www.minoan.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου (www.olympicair.com) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.skoutelistravel.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.skoutelisretacar.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.agapibeach.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.cretanmaliapark.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.cretanmusic.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.weddingflowers.gr) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.luxuryvillascrete.com) Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης. (www.goldenrose.gr) Επιμέλεια Κατασκευής Ιστοσελίδας, Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου. (www.intertranslations.gr) Επιμέλεια Κατασκευής Ιστοσελίδας, Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης & Πληρωμένες Διαφημίσεις. (www.bluepalace.gr) Επιμέλεια Κατασκευής Ιστοσελίδας, Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης & Πληρωμένες Διαφημίσεις. (www.cosmossport.gr) Επιμέλεια Κατασκευής Ιστοσελίδας, Συμβουλευτικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Προώθηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης.

23


Πελατολόγιο - Mobile Applications Development Ανάπτυξη εφαρμογής σε πλατφόρμες iPad, Android, Windows Phone 7, Blackberry και Symbian με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση προϊόντων του Πλαισίου. Μέσω της εφαρμογής παρουσιάζονται :  Προϊόντα  Προσφορές (Ευκαιρίες και Stock House)  Νέες αφίξεις  καταστήματα του Πλαισίου σε πραγματικό χρόνο. Δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή :  Σύγκριση δύο προϊόντων της ίδιας κατηγορίας.  Εύρεση της συντομότερης διαδρομής προς όλα τα καταστήματα του Πλαισίου χρησιμοποιώντας Google maps.  Φωτογράφιση των QR Codes του Πλαισίου, χρησιμοποιώντας τον προεγκατεστημένο QR Reader για την προβολή και σύγκριση των χαρακτηριστικών μέχρι δύο προϊόντων της ίδιας κατηγορίας.  Προσθήκη προϊόντων, καταστημάτων και κατηγοριών στα «Αγαπημένα»  Πρόσβαση στα Social Media του Πλαισίου (Facebook, Twitter, YouTube.)  Ειδοποίηση για την αλλαγή της τιμής του προϊόντος όταν αυτή φτάσει σε αποδεκτή από τον χρήστη τιμή, μέσω του Price Alert.  Παραλαβή των πιο πρόσφατων newsletter του Πλαισίου.  Επικοινωνία του χρήστη με το τμήμα υποστήριξης πελατών του Πλαισίου μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

24


Πελατολόγιο - Mobile Applications Development Ανάπτυξη εφαρμογών σε πλατφόρμες iPad, Android, Windows Phone 7 και Windows 8 η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αναζητήσει βίλλες διαθέσιμες για διαμονή σε όλη την Ελλάδα. Μέσω των εφαρμογών παρουσιάζονται :  Βίλλες ανά κατηγορία (στο βουνό, στη θάλασσα, στη πόλη)  Αναζήτηση με βάση την τιμή, την τοποθεσία ή την κατηγορία  Φωτογραφίες  Αναλυτική περιγραφή της κάθε βίλλας  Περιγραφή των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών που προσφέρονται  Προβολή της τοποθεσίας στον χάρτη

25

test  

test swf conversion

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you