Page 1

S E T E M B R E

2 0 1 3

La

Muixeranga de Sueca Butlletí d’Informació General

Polinyà El 6 d’agost, també assistírem a les festes de Polinyà, per participar en les fetes en honor del Crist de la Sang. Com sempre, de la mà de la muixeranga de Cullera. En aquest vídeo podeu vore una de les tantes figures que allí férem http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embedded &v=D6rwnc7zlu0.

Benicull El passat 24 d’agost, la muixeranga de Cullera ens va convidar a participar amb ells a les Festes Patronals en honor a la Beata Inés, a Benicull.. Podeu vore un xicotet vídeo de l’actuació al següent enllaç de youtube: http://youtu.be/vJ4QA42jt_A?t =26s

Propers Assajos i Actuacions Assaig

Assaig

Assaig

Actuació

20/9 A les 19:00 h

27/9 A les 19:00 h

4/10 A les 19:00 h

9/10 A les 10:00 h

Antic gimnàs de l’IES Joan Fuster.

Antic gimnàs de l’IES Joan Fuster.

Antic gimnàs de l’IES Joan Fuster.

Actes del Dia del País Valencià


LA MUIXERANGA DE SUECA

SETEMBRE 2013

Sueca Festes Majors 2013

Dia de la Mare de Déu de Sales 8/9/2013 Era cap a les 18:00h quan pel carrer Esperança, començava a vores un anar i tornar de gent que entraven dins una casa vestits de particular, i eixien billats amb camisa, faixa negra i pantaló blanc. Era un dia de Festa, de festa important a Sueca. Poc a poc anava passant el temps i els muixeranguers i muixerangueres de les colles de Sueca, Cullera i València anaven acudint tots al lloc de trobada: el cantó del carrer molí amb el carrer de la Mare de Déu. Altres acudien directament allí, i començaven a enfaixar-se ajudats pels companys de la colla. Cap a les 18:45, aproximadament, començava la primera figura. Una sènia. La Muixeranga obria la processó. Darrere nostre venien dos gegants, i després dels gegants els balls (de les espases, dels cavalls, dels pastorets, ... i finalment la processó religiosa). No disposem de massa fotografies, però amb les poquetes que férem i les que ens han passat, ficarem ací un recull d’algunes de les figures. Cal dir que férem moltes figures i totes varen eixir bé, o quasi bé. Això ens anima a seguir assajant i a convidar a tota la gent que li agrade o vulga introduir-se al món muixeranguer, que vinga als assajos que fem i que ho prove. Visiteu la web www.muixerangadesueca.info per vore on i quan fem els assajos. Us esperem!!!

2


LA MUIXERANGA DE SUECA

SETEMBRE 2013

3


LA MUIXERANGA DE SUECA

SETEMBRE 2013

4


LA MUIXERANGA DE SUECA

SETEMBRE 2013

Agraïments La Muixeranga de Sueca agraeix a tots els muixeranguers i muixerangueres que participaren a la processó de la Mare de Déu de Sales, la seua presència, esforç i empeny. Sense vosaltres la festa no haguera pogut ser un èxit. En especial, volem agrair la presència de les colles de València i Cullera, som conscients de l’esforç que féreu i us ho agraïm de tot cot.

Quotes Recordeu aquells que encara no heu abonat la quota anual, de fer-ho el més prompte possible. Pregunteu als assajos pel numero de compte per fer la transferència bancària.

Moltes gràcies a totes i a tots!!!!

www.muixerangadesueca.info

5


LA MUIXERANGA DE SUECA

SETEMBRE 2013

Preparem el 9 d’octubre El 8 de setembre va estar molt bé, però no ens adormim!!!! Cal preparar el 9 d’octubre, l’actuació de Nadal i altres sorpreses que puguen vindre entre mig d’estes actuacions. Ens veiem al assajos. Quan més serem més cosses podrem fer.

Us esperem!!

La muixeranga de Sueca Tel: 658 46 10 85 @muixerangasueca https://twitter.com/muixerangasueca http://www.muixerangadesueca.info

Profile for Manel

Muixeranga de Sueca (setembre 2013)  

Butlleti informatiu

Muixeranga de Sueca (setembre 2013)  

Butlleti informatiu

Profile for manelviel
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded