Page 1

KONCEPTFORSLAG

WOODDOOW ROSKILDE FESTIVAL 2012


Et møbel. En væg. En lysskulptur. I den hemmelige have slynger modulerne sig, skaber rum - nicher - skyggespil - og et pusterum fra festivalen. Her træder man ind i en afsides verden. Små hyggelige lommer opstår mellem stisystemet. De halvt gennemsigtige moduler - opbygget af lægter - giver rig mulighed for at hvile ud i afgrænsede, private omgivelser samtidig med, at man følger med i, hvad der sker på den anden side. Sat sammen til lange moduler, bliver lægterne til en levende og bevægelig skulptur, hvor træer og buske snor sig ind gennem hullerne. Når mørket falder på, oplyser lamper tremmerne, der kaster smukke skygger over Mediebyen.


DEFINITION AF OMRÅDE


ANALYSE AF SITET


BESTEMMELSE AF PROGRAM


BEKLÆDNING


ÅBNE OP FOR BEVÆGELSE


FORSLAG TIL UDFORMING 01 Lægterne sættes sammen til fleksible moduler. Omgivelserne, beplantning, aktiviteter og antallet af siddepladser afgør, hvordan modulerne snor sig. Men de udformes altid med en fast forskydning, der skaber den bølgende form.

Plan

Opstalt 1:50


FORSLAG TIL UDFORMING 02

Plan

Opstalt 1:50


SIDDESITUATION Det er muligt at sidde ned langs hele væggen. Den svungne form danner nicher og områder hvor mange kan sidde sammen. Der er plads til gode samtaler i mindre og i størregrupper. Overgangen mellem nat og dag bliver smuk og rolig. Træet oplyst af solen og træet oplyst af elektrisk lys.


KONSTRUKTION Længderne på stykkerne a og c varierer proportionelt, hvilket forenkler samlingen af de enkelte moduler da vinklerne A og B dermed er konstante. A b

A b c

c

2500 mm

2500 mm

1950 mm

1200 mm

B

a

1950 mm

1200 mm

B

a

1000 mm

Længderne på stykkerne Længderne a og påcstykkerne varierer a og c varierer proportionelt, hvilket proportionelt, letter samlingen hvilket af letter de samlingen af de enkelte moduler enkelte da vinklerne moduler A ogda B vinklerne A og B dermed er konstante. dermed er konstante.

1000 mm

Eksemplel på modul og dimensioner. Eksemplel på modul Eksemplel og dimensioner. på modul og dimensioner.


OPMAGASINERING

BUDGET En meter væg vil koste ca. 260 kr. Vi forestiller os en total længde på 100 meter til i alt 26.000 kr. Ud over dette kommer udgifter til skruer og belysning.

antal

kr/stk

Lægter 38mm*73mm

5985 m

4,29 kr.

Udendørs lamper

20 stk

80 kr.

Skuer

6000

-

i alt 25675 kr. 1600 kr. 12.000 kr.

Ledning - - i alt

Værktøj 8x skruemaskiner 2x Kapsave

Modulerne kan skilles fra hinanden igen og stables vertikalt.

39.275 kr.


Wooddoow  
Wooddoow  

A wood structure

Advertisement