Page 1

Ă˜verliveien 28 B 1290 Oslo

Presentert av Boa Eiendomsmegling Nordstrand


Velkommen Øverliveien 28 B er halvparten av en nyoppført, vertikaldelt tomannsbolig med en familievennlig romløsning over totalt tre plan. Her er standarden gjennomgående moderne og helhetlig med blant annet tre bad i stilmessig lik utførelse. Underetasjen er innredet til eget bruk og har egen utvendig adkomst, men kan om ønskelig også innlemmes i hoveddelen med enkle grep. Best av alt er det kanskje at alt er helt nytt og ubrukt - her kan du flytte rett inn. På Liåsen vil du bo i høyereliggende og vestvendte omgivelser og oppleve både flott utsikt og gode solforhold dagen gjennom. Husets høytliggende plassering sørger for en luftig atmosfære både utendørs og innendørs i alle etasjer. Plasseringen er tilbaketrukket, i tillegg har nabolaget som også er helt nytt et barnevennlig miljø med lite biltrafikk slik at barna kan leke utendørs i trygge omgivelser. Skoler på alle trinn er lett tilgjengelig innenfor gang- og sykkelavstand, det samme er idrettsanlegg, nærbutikk og fritidsaktiviterer. Den umiddelbare nærheten til marka er også fordelaktig; her går du direkte ut til naturen fra ditt eget hjem.


• • • • • •

Nyoppført halvdel av tomannsbolig over 3 plan Flott utsyn over landskapet i syd Luftig og gode solforhold dagen gjennom Gjennomgående moderne standard - alt nytt 3 innbydende bad med stilmessig helhet Separat innredet underetasje - mulighet for hybel

• • • • • •

Carport tilknyttet 1. etasje Barnehager og skoler med alle trinn i nærområdet Kort vei til dagligvareforretninger og busslinjer Umiddelbar tilgang til turområder i Østmarka Ingen forkjøpsrett Dokumentavgift av kun tomteverdien


informasjon

om hjemmet


ØVERLIVEIEN 28 B, 1290 OSLO GNR.172 BNR.210 SNR.6 I OSLO KOMMUNE

Eierbrøk: Seksjonsbrøk: 143 / 598

Prisantydning:

Kr 5 200 000,-

Primærrom: Bruttoareal: Bruksareal:

135 kvm 168kvm 139 kvm

Kommunale avgifter: Kommunale avgifter: Ikke stipulert pr.25.11.2016 Eiendomsskatt: Ikke stipulert pr.25.11.2016

Byggeår: Energimerking: Eierskifteforsikring:

2016 Rød B Nei

Innhold: Underetasje: Trapperom, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse. 1. etasje: Entré, bod, bad, stue med kjøkken og dør til fransk balkong. 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom. Bruksareal per etasje: 2. etasje: 47 kvm. 1. etasje: 47 kvm. U. etasje: 45 kvm. Følgende rom inngår i primærromarealet: 2. etasje: Trappegang, bad, 3 soverom. 1. etasje: Entre, bad, stue/kjøkken. U. etasje: Trapperom, stue, bad, kjøkken, soverom. Parkering: Carport i forbindelse med 1. etasje. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Oppvarming: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Varmekabler i stue og soverom i U. etasje samt i alle 3 badegulvene, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft med innedel som er montert i stuen i 1. etasje. Regulering og seksjonering: Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler. Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og Marka. Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Blant annet Øverliveien 6 m.fl. Saksnummer 201511488 Reguleringssak Tomt: Areal: 1 220 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet. Vei, vann og avløp: Offentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2016 er på 2 promille. Felleskostnader inkluderer: Fellesutgifter til vel og veilag ca. kr.2.200,- pr. år. I tillegg tilkommer strøm, forsikring og kommunale avgifter. Fellesgjeld: Ingen lån registrert på sameiet. Diverse: Boligen har Midlertidig brukstillatelse - Øverliveien 30 A-C. Følger vedlagt. Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig. Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp. Pliktig medlemskap i Liåsen veilag og Liåsen velforening. Nyoppført bolig og ikke tidligere tatt i bruk. Derfor kun dokumentavgift av tomteverdi. Adgang til utleie: Eiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Byggemåte hentet fra boligsalgsrapport: Del av vertikaldelt tomannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Carport med asfaltert gulv + bod med støpt gulv i bakkant, utvendig atkomst. Grunnmur i betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer, terrassedør og 2-fløyet dører til Fransk balkonger med isolerglass. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med betongstein. Yttertaket er tekket med betongstein på antar forenklet undertak. Det er montert snefangere.


Klassisk

kjøkkenløsning


En moderne utformet og familievennlig romløsning over to plan preger husets hoveddel, der første etasje langt på vei er forbeholdt en sosial, åpen løsning bestående av stuen og kjøkkenet. Høyreiste vinduer på sydveggen gjør atmosfæren i den sosiale sonen spesielt luftig og ivaretar fint utsyn mot landskapet i syd. Du kan også åpne stuen opp mot den franske balkongen og slippe mild luft rett inn på gode sommerdager. Etter mørkets frembrudd står innfelte spotter i himlingen både for jevn belysning og en dekorativ effekt. Kjøkkeninnredningen er moderne utformet med et snev av herskapelig stilpreg gjennom profilerte, gråmalte fronter og vitrineskap med innvendig belysning. Samtlige hvitevarer er innbygget og bidrar til en helhetlig fremtoning som gjør kjøkkeninnredningen til et dekorativt møbel i den sosiale sonen. I første etasje finner du for øvrig også ett av badene, som her har en kombinert rolle som vaskerom og er praktisk plassert like innenfor ytterdøren. Badet er innredet med moderne og minimalistiske baderomsmøbler med oppbevaringsplass i både servant- og speilskap, samt dusjnisje og klosett. På hver side av servanten er det klargjort for henholdsvis vaskemaskin og tørketrommel.


Hoveddelens tre soverom er samlet på samme plan i andre etasje, der du også finner hovedbadet. To av soverommene er naturlige barnerom med tumleplass for familiens yngste, mens hovedsoverommet er på hele 15 kvadratmeter og dermed enkelt å møblere med dobbeltseng og oppbevaringsmøbler med stort volum. Hovedsoverommet har i tillegg også egen fransk balkong du kan åpne ut mot på gode sommerdager. Etasjens bad er interiørmessig en stiltro kopi av badet under, men romsligere både med tanke på areal og oppbevaringsplass. Hit tusler du på få skritt fra soverommet på morgenkvisten og starter dagene til innbydende omgivelser. Underetasjen er i dag innredet som en separat del tilsvarende en 2-roms leilighet og fullt utstyrt for separat bruk. Denne har utvendig adkomst via terrassen på husets sydside som er solrik dagen gjennom sommerstid og har siktlinje mot landskapet i samme himmelretning. I underetasjen er kjellerstuen et romslig midtpunkt i romløsningen, og i den opprinnelige boden bakenfor er kjøkkeninnredningen plassert. Både stuen og soverommet i underetasjen har mye av den samme utsikten som etasjene over og oppleves i tillegg tilsvarende lyse. Badet er her innredet i samme stilpreg som de øvrige, med tilnærmet identiske baderomsmøbler - dusjnisje inkludert. Vil du heller benytte hele huset under ett, gjør trappegangen det enkelt å integrere underetasjen til huset for øvrig.


Høyreiste vinduer på sydveggen gjør atmosfæren i den sosiale sonen spesielt luftig og ivaretar fint utsyn mot landskapet i syd. Du kan også åpne stuen opp mot den franske balkongen og slippe mild luft rett inn på gode sommerdager.


En moderne utformet og familievennlig romløsning over to plan preger husets hoveddel, der første etasje langt på vei er forbeholdt en sosial, åpen løsning bestående av stuen og kjøkkenet.


Fra gangen har du tilgang til bĂĽde bad og stor innvendig bod.


I første etasje finner du for øvrig ogsü ett av badene, som her har en kombinert rolle som vaskerom og er praktisk plassert like innenfor ytterdøren.


Hovedsoverommet er på hele 15 kvadratmeter og dermed enkelt å møblere med dobbeltseng og oppbevaringsmøbler med stort volum. Hovedsoverommet har i tillegg også egen fransk balkong du kan åpne ut mot på gode sommerdager.


To av soverommene er naturlige barnerom med tumleplass for familiens yngste.


Etasjens bad er interiørmessig en stiltro kopi av badet under, men romsligere büde med tanke pü areal og oppbevaringsplass.


Underetasjen er i dag innredet som en separat del tilsvarende en 2-roms leilighet og fullt utstyrt for separat bruk.


Fin plass til spisebord rett pü utsiden av kjøkkenet.


I den opprinnelige boden bakenfor er kjøkkeninnredningen plassert.


Badet er her innredet i samme stilpreg som de øvrige, med tilnærmet identiske baderomsmøbler - dusjnisje inkludert.


luftig atmosfære

både utendørs og innendørs


På Liåsen vil du bo i høyereliggende og vestvendte omgivelser og oppleve både flott utsikt og gode solforhold dagen gjennom. Husets høytliggende plassering sørger for en luftig atmosfære både utendørs og innendørs i alle etasjer.


Plasseringen er tilbaketrukket, i tillegg har nabolaget som også er helt nytt et barnevennlig miljø med lite biltrafikk slik at barna kan leke utendørs i trygge omgivelser. Skoler på alle trinn er lett tilgjengelig innenfor gang- og sykkelavstand.


Landlig og tilbaketrukket plassering som likevel er bare minutter unna de fleste hverdagslige fasiliteter og et kvarters kjøretur fra sentrum av Oslo.


Øverliveien 28 ligger i naturskjønne, høyereliggende og ikke minst solrike omgivelser på Liåsens vestside, en landlig og tilbaketrukket plassering som likevel er bare minutter unna de fleste hverdagslige fasiliteter og et kvarters kjøretur fra sentrum av Oslo. Beliggenheten er spesielt attraktiv for småbarnsfamilier, med et fredelig og trygt miljø rett utenfor døren og nærhet til både skoler og barnehager og lekeområde internt i nabolaget. For barna er skoleveien svært enkel ned til Klemetsrud skole som ligger i nabolaget og har trinn 1 til 7. Det er heller ikke langt over til Bjørnholt skole som er en av få i landet med 8. til 13. trinn. Til begge skoler er det etablert trafikksikre gang- og sykkelveier helt frem til skolegården. I nabolaget finner du også Klemetsrud Idrettspark, tilholdssted for det lokale idrettslaget som organiserer både ball- og allidrett samt turn. På Liåsen vil du i praksis bo på grensen til vakre Østmarka og få umiddelbar tilgang til uante turmuligheter året gjennom. Vinterstid kan du spenne skiene fast utenfor døren og legge rett ut på tur i markas omfangsrike nettverk av stier og løyper.

Besøk gjerne populære utfartsmål som blant Skullerudstua og Østmark-kapellet, med eller uten ski. For et slag golf er banen til Grønmo GK et nærliggende alternativ rett på andre siden av Liåsen, mens både Stensrudtjern, Hvervenbukta og Fiskevollbukta er fine steder for en dukkert sommerstid. Dagligvarene kan du handle enkelt på Joker som ligger rett over gaten for barneskolen og holder søndagsåpent, eller på den større REMA1000 Bjørndal. Større shoppingmuligheter venter på Mortensrud og Senter Syd som byr på et bredere utvalg forretninger, bussterminal og T-banestasjon med avganger til sentrum hvert kvarter. Bussen kan du også ta fra Enebakkveien like nedenfor, som i tillegg har nattrute frem til klokken 04:00 i helgene. Med bil har du kort vei ned til firefelts E6 ved Klemetsrud, med sentrum videre innenfor cirka 10 minutters kjøring. Tar du i stedet Ljabruveien vestover kommer du raskt ned til E18 ved Fiskevollbukta.


Nabolagsprofil: Øverliveien 87

8.8

8.7 7.7

OPPLEVD TRYGGHET

NABOSKAPET

KVALITET PÅ SKOLENE

VELDIG TRYGT

GODT VENNSKAP

VELDIG BRA

TRANSPORT

VARER/TJENESTER

Oslo Gardermoen

55.8 km

Oslo S Hauketo stasjon

12.7 km 4 km

Mortensrud T-banestasjon

3.3 km

Ljabru

4.6 km

Maurtuveien

0.4 km

SPORT Klemetsrud idrettsplass Grønmo Golfklubb

0.8 km 2.5 km

Sport og Mosjon Fitness24Seven Mortensrud Torg

3.3 km 3.3 km

231

1 km

16 KL

336

1.9 km

LOFSRUD SKOLE

8-10 KL

18 KL

489

3.3 km

Distanse

Elever/Barn

12 KL

8-10 KL

Nivå 1-7 KL

BJØRNHOLT SKOLE

KLEMETSRUD SKOLE

3.3 km 5.4 km

Coop Prix Bjørndal Coop Extra Prinsdal

2.8 km 5.4 km

Boots apotek Mortensrud Torg Vitusapotek Mortensrud

3.2 km 3.3 km

Mortensrud Vinmonopol Holmlia Vinmonopol

3.3 km 5.6 km

Joker Klemetsrud Rema 1000 Bjørndal

0.9 km 1.8 km

Mix Sværsvann Storkiosk Narvesen Kiosk

3.1 km 3.3 km

Shell Mortensrud Uno-X Sværsvann

3 km 3.1 km

TILHØRIGHET Klasser/Avd

SKOLER, BARNEHAGER

Senter Syd Sæter senter

BJØRNHOLT VIDEREGÅENDE SKOLE

-

-

900

1.9 km

LAMBERTSETER VIDEREGÅENDE SKOLE

-

30 KL

825

7.5 km

SLIME GÅRD BARNEHAGE

1-5 ÅR

5 AVD

55

2.3 km

NYJORDET BARNEHAGE

0-6 ÅR

4 AVD

54

2.5 km

BLAKKENS VEI BARNEHAGE

1-6 ÅR

-

0

2.5 km

For kilder og annen info om Nabolagsprofil se neste side. Copyright © Eiendomsprofil AS 2016

Kommune Grunnkrets Kirkesogn Bydel

Oslo Godheim Klemetsrud Søndre Nordstrand

Rudene består av boligområdene Mortensrud, Lofsrud, Klemetsrud, Bjørndal, Dal, Brenna og Pasop. Mortensrud ligger plassert nord i bydelen. Navnet Mortensrud stammer fra 1100-tallet og har sitt opphav i Rud-gårdene som vokste opp på Østlandet under middelalderen. Mortensrud som boligområde startet sin oppblomstring på midten av 1980-tallet med Mortensrudgrenda og Lofsrud som de største prosjektene. Bjørndal preges av mye utbygging og har et veldig godt idrettsmiljø. Bjørndal er en ung drabantby. Utbyggingen startet i 1983-84. Boligmassen domineres av rekkehus og eneboliger og lavblokker.


Par m/barn

36.9%

Par u/barn

KVALITET PÅ BARNEHAGENE Dårlig

Varierende

Bra

Veldig bra

TRYGGHET DER BARNA FERDES Mange usikre

Trygge, med noen unntak

Støy dag og natt

Støynivå om dagen

Trygge

Lite støynivå

VEDLIKEHOLD VEIER Lite velholdt

Nokså velholdt

Godt velholdt

VEDLIKEHOLD HAGER Lite velholdt

Nokså velholdt

Enslig m/barn

Godt velholdt

8,5

Vanskelig

Kun langs veiene

Lett

På gang/sykkelveierNærhet til skog og mark

AKTIVITETSTILBUD

8,7

Dårlig

Bra

Meget bra

Bra

Meget bra

Standard utvalg

Stort mangfold

SHOPPINGUTVALG

8,0

Dårlig

MATVAREUTVALG

7,5

Lite utvalg

40.4%

40.3%

37.9% 27.8%

Unge voksne (19-34 år)

Voksne (35-64 år)

42% har inntekt over 300.000 9.2%

12.2%

19% har høyskoleutdanning

9.0%

22.2%

29.3% 8.8%

Ungdom (13-18 år)

40% er gift 34% er barnefamilier

7.0%

5.4%

Vanskelig til tider

DEMOGRAFI

15.7%

19.6%

Varierende

TURMULIGHETENE

BEFOLKNING

15.3%

Enslig u/barn

GATEPARKERING

6,8

STØYNIVÅET

Barn (0-12 år)

5.6%

2.9%

Flerfamilier

Norge

29.8%

33%

21.5%

3.4%

8.3%

18.9%

Nabolag

39.6%

FAMILIESAMMENSETNING

Eldre (over 65 år)

71% eier sin egen bolig 6% eier hytte 47% har bolig på over 120 kvm 50% av boligene er nyere enn 20 år 79% bor i enebolig

OMRÅDE

PERSONER

HUSHOLDNINGER

Kommune: Oslo

646752

342014

Bydel: Søndre Nordstrand

38212

15103

Grunnkrets: Godheim

489

138

87% av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Vurderingene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Livsstilsbeskrivelsene er levert av InsightOne som har delt Norges befolkning inn i Mosaic(tm)-grupper etter demografiske kjennetegn. De er basert på offentlig statistikk, i hovedsak fra SSB (Statistisk sentralbyrå) samt spørreundersøkelser om holdninger, forbruk, medievaner osv. Eiendomsprofil AS eller BOA Eiendomsmegling Oslo AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene.Kilde: InsightOne, SSB 2014, Norsk Eiendomsinformasjon 2012, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2016

8,5 9,5 7,5 7,3 6,7


NØDVENDIG INFORMASJON Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett: Sameiet er under etablering. Sameiet Øverliveien 28 og 30 består av i alt 6 boliger. Liåsen Veilag er under etablering og dette veilaget har ansvaret for veinettet med vedlikehold, snørydding osv fra rundkjøringen og oppover i feltet. Stiftelsesmøte vedtok at årskontingenten skal være på kr.1700,- pr boenhet. Liåsen Velforening er også under etablering og denne foreningen har ansvar for vedlikehold av lekeapparater og fellesarealer. Stiftelsesmøte vedtok at årskontingenten skal være på kr.500,- pr boenhet. Årsmøte for veilaget og velforeningen ble avholdt 19.oktober 2016, protokoll er ikke fremlagt. Overflater og innredning: Gulv: Fliser på alle bad, for øvrig 1-stavs parkett. Innervegger: Fliser på alle bad, for øvrig malte MDF-plater. Himlinger: Malte MDF-plater i alle rom. Kjøkken 1. etasje: Skapinnredning med profilerte grå fronter, metallgrep og laminerte grå benkeplater. Vitrineskap med glasshyller og innvendig belysning. Nedfelt dobbel servant i sort kompositt med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Plate på vegg over kokesone. Kjøkken underetasje: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, metallgrep/-knotter og laminerte grå benkeplater. Dobbelt vitrine overskap med glasshyller. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Avsatt plass til stekeovn. Bad 1. etasje: Servantskap med glatte grå fronter, metallgrep og 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjnisje med regndusj, hånddusj og svingbar glassdør. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Ligningsverdi: Foreligger ikke for eiendommen pr. 25.11.2016 Forsikring: Polise ikke oppgitt. Energiattest: Selger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B Tilbehør: Det gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Servitutter/rettigheter fra grunnbok: Servitutter i grunn: 14.01.2013 33146 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Overført fra: 0301 / 172 / 210 / / Bestemmelse om felles stikkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE GRUNNDATA 05.06.2014 456653 SEKSJONERING Opprettet seksjoner: Seksjon: 0301 / 172 / 210 / / 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 2 / 6 16.03.2016 225348 RESEK/TILLEGGSSEK Nye seksjoner: Seksjon: 0301 / 172 / 210 / / 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 143 / 598 Seksjon: 0301 / 172 / 210 / / 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 143 / 598

Bad 2. etasje: Servantskap med glatte grå fronter, metallgrep og 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjnisje med regndusj, hånddusj og svingbar glassdør. Veggmontert klosett.

FORMÅL/SAMEIEBRØK FOR DENNE SEKSJON: Seksjon: 0301 / 172 / 210 / / 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 100 / 598

Bad underetasje: Servantskap med glatte grå fronter, metallgrep og 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjnisje med regndusj, hånddusj og svingbar glassdør. Veggmontert klosett.

EIENDOMMENS RETTIGHETER Ingen rettigheter registrert.


NØDVENDIG INFORMASJON Forhold ved boligen: For feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av tilstandsrapport datert 23.11.2016 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Hvitvaskingsloven: Eiendomsmegleren er fra 1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem.

Oppgjør: Kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.

Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Omkostninger: 5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 875,- (Dokumentavgift iht. tomteverdi) -------------------------------------------------------18 297,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------5 218 297,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. Overtagelse: Etter avtale med selger Eierskifteforsikring: Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Konsesjon: Det er ikke konsesjon på eiendommen. Forbehold om pantefrafall: Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Salgsvilkår/AS IS: Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: “Endå eigedomen er selt “som han er” eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers. ” Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Boligkjøperforsikring: Kjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP. Meglerforetak/Ansvarlig megler: Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941 Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy Stensrud


NØDVENDIG INFORMASJON Budgivning: Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Bakgrunn for salgsoppgaven: Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

For relevante opplysningene besøk eiendommens hjemmeside:

www.boaeiendom.no/hjem/8160117 • • • • • • • • • • • • • • •

Boligsalgsrapport Grunnboksutskrift Tinglyst erklæring Tinglyst erklæring reseksjonering Plantegninger og utomhusplan Stiftelsesdokument for Liåsen velforening Vedtekter for Liåsen velforening Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Kommunale avgifter Kommunal tilknytning (vann og avløp) Øverliveien 28 A-B (reg 30) - Tomannsbolig - Rammetillatelse - 2016 Øverliveien 28 A-B (reg 30) - Tomannsbolig - Rammetillatelse - 2016 Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom


1. ETASJE.

2. ETASJE.

UNDERETASJE.

INNHOLD: Underetasje: Trapperom, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse. 1. etasje: Entré, bod, bad, stue med kjøkken og dør til fransk balkong. 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom.


Om Boa Boa Eiendom ble etablert i 2006 og vi markerte oss raskt i det noe konservative meglerlandskapet med en ny tilnĂŚrming til boligpresentasjon og med nye ideer pĂĽ hvordan ĂĽ drive et eiendomsmeglingskontor. For oss handler eiendomsmegling om to ting: Salg og gode opplevelser.

Tommy Stensrud Daglig leder / Megler MNEF / Partner

Robin Horgheim Eiendomsmeglerfullmektig

Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS Kongsveien 91, 1177 Oslo

Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS Kongsveien 91, 1177 Oslo

E M

E M

Stensrud@boaeiendom.no 91 14 36 72

robin@boaeiendom.no 93 29 18 21


De kaller det bolig, vi kaller det hjem!

Øverliveien 28 prospekt  
Øverliveien 28 prospekt  

Øverliveien 28 prospekt

Advertisement