Page 1

Espai Mandarina Ciència, Tecnologia, Audiovisuals i Disseny

Del 20 de gener al 10 d’abril de 2014 Programació


L’Espai Mandarina s’omple de tallers La Mandarina de Newton és una entitat dedicada a la creació de cultures innovadores. Inspirats per la ciència, la tecnologia, el disseny i l’art, i enfocats en la barreja i la hibridació, busquem despertar l’aprenentatge col·lectiu, la creativitat i la co-creació. Els nostres tallers trimestrals estan dirigits a públic infantil, jove i adult. TALLERS PER A NENS I NENES Dilluns

Dimecres

EXPLORADORS I INVENTORES! Taller d’experiments per a nens i nenes de 6 a 12 anys. De 17:30 a 18:30 h. — Explorarem conceptes de física, biologia, química, matemàtiques i disseny de forma creativa, activa i transdisciplinar. Durant aquest trimestre entendrem com viuen les plantes, com trobar el seu ADN, construirem circuits elèctrics, motors homopolars i molt més. El taller promourà l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació.

NENS DE CINE! Taller de creacions audiovisuals per a nens i nenes de 6 a 12 anys. De 17:30 a 18:30 h. — En aquest taller aprendrem a crear personatges, fer guions, dissenyar decorats i fer d’actors. Viurem tot un procés cinematogràfic que culminarà amb una mostra de cine mandarínic. Taller en col·laboració amb Mirall Màgic.

Dimarts GRANS PROGRAMADORS! Taller de programació en Scratch per a nens i nenes de 6 a 12 anys. De 17:30 a 18:30 h. — Treballarem de forma creativa i participativa, entendrem l’estructura de les eines digitals i esdevindrem agents actius que programen els seus propis jocs, a més a més de gaudir-los. Taller en col·laboració amb David Alcoba.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 110€/1 dia a la setmana i de 200€/2 dies a la setmana.


TALLERS PER A JOVES

TALLERS PER A ADULTS

Dijous

Dijous

ACTIVA EL TEU MÓN AMB ARDUINO! Tallers de creacions amb Arduino i materials reciclats per a joves de 13 a 18 anys. De 17:30 a 18:30 h. — Tens entre 13 i 18 anys? T’agradaria fabricar el teu propi robot? Construir un joc de taula amb sensors, motors i llums? En aquest taller et donarem les eines per a que puguis animar i controlar els objectes del teu voltant aplicant conceptes bàsics d’electrònica. Farem servir plaques Arduino i materials reciclats. Taller en col·laboració amb David Alcoba.

SMARTITZA’T AMB ARDUINO! Tallers de programació i creacions amb Arduino i Raspberry Pi per a adults. De 19:00 a 20:00 h. — Si vols que el llum del menjador canviï de color quan reps un email o poder consultar pel mòbil la temperatura de la teva llar quan ets fora, aquest és el teu taller. Treballarem amb plaques Arduino, Raspberry Pi i conceptes de programació per crear i adaptar la tecnologia a les nostres necessitats. Taller en col·laboració amb David Alcoba.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 180€.

Durant aquest trimestre també oferirem activitats puntuals. Consulteu-les a la nostra web o inscriviu-vos a la nostra Newsletter! Inscripcions tallers T. 936 673 774 espai@lamandarinadenewton.com C/ Montseny 12, Barcelona www.lamandarinadenewton.com


Inscripcions tallers T. 936 673 774 espai@lamandarinadenewton.com C/ Montseny 12, Barcelona www.lamandarinadenewton.com

Profile for La Mandarina de Newton

Agenda Tallers Espai Mandarina 2n Trimestre 2013/2014  

L'agenda de tallers trimestrals que s'oferiran a l'Espai Mandarina a Gràcia, durant el segon trimestre de 2013/2014. Inscripcions obertes: C...

Agenda Tallers Espai Mandarina 2n Trimestre 2013/2014  

L'agenda de tallers trimestrals que s'oferiran a l'Espai Mandarina a Gràcia, durant el segon trimestre de 2013/2014. Inscripcions obertes: C...

Advertisement