Page 1

29 IANUARIE - 10 FEBRUARIE 2018

e get th

THAI LAND experience


our experience

2017

4

2015

Thailanda a fost pentru noi dragoste la prima vedere, sau poate mai potrivit spus - la prima simțire. Așa că am revenit iar și iar. Am cutreierat-o de la nord la sud și înapoi, am sărit de pe o insulă pe alta și ne-am lăsat pierduți pe străzile Bangkok-ului. Am cules cele mai dragi amintiri, locuri, întâmplări și am cunoscut oameni de-ai locului și nu numai care ne-ai schimbat, fiecare câte puțin, ideile despre viață.

Ne-am hotărât că a venit momentul să împărtășim și cu alții la fața locului ce ne-a impresionat și ne-a făcut să iubim atât de mult locurile astea. Și am adunat într-o călătorie relaxată, fără alergătură și cu timp destul pentru admirat și reflectat cele mai importante experiențe pe care considerăm că le are Thailanda de oferit. De la străzile colorate și aglomerate din Bangkok, la liniștea plajelor boeme din Koh Lanta și stâncile spectaculoase care ies din mare în Aonang. Nu puteau lipsi din călătoria noastră o vizită până la superbele insule Phi Phi, Railey Beach sau un curs de gătit tradițional thailandez. Totul amestecat cu apusuri, voie bună și dragoste pentru lumea asta mare și diversă în care trăim.


ITINERAR Z I U A 01

Z I U A 02

29 IANUARIE Ne vom întâlni în aeroportul din Cluj Napoca împreună cu ghidul însoțitor cu 3 ore înainte de plecarea avionului. După formalitățile de check-in ne vom îmbarca pe zborul către Istanbul, unde vom avea o escală de 4h:35. Din Istanbul vom lua zborul către Bangkok.

Z I U A 03

După micul dejun la hotel ne îndreptăm către Grand Palace, un impresionant palat care a fost începând cu anul 1782 până în 1925 reședința regilor Thailandei. Putem să mărturisim din proprie experiență că este cel mai frumos complex de clădiri pe care l-am vizitat în Thailanda. Ne vom deplasa cu transportul în comun către acest obiectiv (Sky Train și barcă pe râul Chao Phraya), asta pentru a simți mai bine viața de zi cu zi din Bangkok. După această vizită vom avea timp liber pentru a explora împrejurimile palatului: piețe cu mâncare, tarabe și magazine cu suveniruri, temple, restaurante.

30 IAUNUARIE Sosim în Bangkok pe aeroportul Suvarnabhumi la ora 09:45. După formalitățile în vederea obținerii vizei și preluarea bagajelor vom fi așteptați de microbusul care va efectua transferul privat până la hotel. După check-in avem o zi cu program liber în care ne vom odihni, ne vom acomoda cu fusul orar și vom avea un prim contact cu Thailanda.

Vom stabili o oră și un punct de întâlnire după masă pentru a porni împreună către cel mai vibrant punct de interes al orașului: Khao San Road. Aici vom avea ocazia să facem shopping și să negociem cu vânzătorii locali, după care putem să ne liniștim la una din multele terase din această zonă. Seara ne vom îndrepta către hotel, sau pentru cine dorește, seara poate continua în zona Khao San.

Z I U A 04 OK BANGK

31 IANUARIE

1 FEBRUARIE Luăm micul dejun la hotel după care avem o jumătate de zi liberă. După masa la ora 16:45 ne dăm întâlnire la hotel pentru a porni împreună către Zoom Sky Bar, aflat la etajul 40 al hotelului Anantara Sathorn. Vom petrece ultima seară în Bangkok cu o panoramă de 360 de grade a orașului, cu impresii și povești legate de oraș și prima impresie despre Thailanda.


Z I U A 05

Z I U A 06

Z I U A 07

Z I U A 08

2 FEBRUARIE După ce servim micul dejun la hotel vom fi preluați de minibus și transferați la aeroportul Don Muang. Aici ne vom îmbarca și vom porni către Krabi, de unde vom fi din nou preluați de un minibus și transferați pe insula Koh Lanta. Ne vom caza la Golden Bay Cottages, un complex de bungalouri și căsuțe situat chiar pe plaja Klong Dao a insulei. Avem program liber pentru a ne bucura de plajă și împrejurimi în prima zi.

3 FEBRUARIE Azi e din nou zi liberă. Însoțitorul grupului vă va îndruma către activitățile posibile: excursii pe mare către insulele din apropiere (Koh Mook, Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Rok, etc), excursie până în Lanta Old Town, plimbare pe scuter până în Lanta National Park (pe drum puteți face popasuri la diferite plaje sau viewpoint-uri, iar odată ajunși în parc puteți să faceți și un hike cu priveliști superbe). Sau pentru cei mai comozi se poate petrece și o zi la plaja complexului de bungalouri, doar apă, nisip, liniște și multe nuci de cocos

4 FEBRUARIE După micul dejun avem program liber până după masă la ora 16:00, când ne vom petrece câteva ore învățând să gătim specialități thailandeze într-o atmosferă relaxată și prietenoasă pe plajă. Prin participarea noastră la acest curs de gătit susținem și Lanta Animal Welfare, o parte din costurile cursului mergând la această organizație.

5 FEBRUARIE În ultima zi dedicată acestei insule fiecare va avea libertatea să facă tot ce nu a apucat în prima zi liberă: cei care au fost în excursii să stea să se odihnească la plajă, cei care s-au odihnit să meargă în explorare. Sau orice le poftește inima. Însoțitorul grupului va sta la dispoziția voastră cu orice informație sau ajutor. 


Z I U A 09

6 FEBRUARIE Ne luăm rămas bun de la Koh Lanta deocamdată și după micul dejun ne îndreptăm cu minibusul către stațiunea Aonang din provincia Krabi. Aici ne cazăm la Deevana Plaza și pentru că e prima zi ne acomodăm cu locul, cu plaja și cu priveliștea locului. Opțional se pot face plimbări pe jos până la alte plaje din apropiere.

MANGO STICKY RICE

Z I U A 10

7 FEBRUARIE Azi ne trezim de dimineață și în jurul orei 08:00 vom fi preluați de la hotel și transferați către portul din care vom pleca într-o excursie către Insulele Phi Phi într-un long tail boat tradițional, urmând ca la retur să facem și o oprire pe Bamboo Island. Excursia va include și câteva opriri pentru snorkel (echipament asigurat), prânzul pe una dintre insule și ghid vorbitor de limba engleză. Vom avea ocazia să vedem câteva dintre cele mai frumoase peisaje și plaje ale Thailandei, cu apă albastră turcuaz și nisip auriu și fin ca praful. Ne vom întoarce după masă în Aonang și vom fi transferați înapoi la hotel. Seara avem program liber.

AONANG

Z I U A 11

KRABI

8 FEBRUARIE E ultima zi plină în Thailanda, ne pornim după micul dejun către plaja din Aonang de unde vom lua longtail boat-uri către Railey Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din zonă. Vom petrece câteva ore pe plajă și în jurul acesteia, după care pornim într-o plimbare până la Railey East și Phra Nang Beach. După puțin timp petrecut aici luăm din nou un longtail boat și ne îndreptăm către plaja din Aonang. După ce ne odihnim puțin avem rezervare la un restaurant unde vom depăna amintirile și impresiile călătoriei pe acest tărâm superb.


Z I U A 12

9 FEBRUARIE Luăm micul dejun și ne mai plimbăm puțin prin stațiune pentru ultimele suveniruri și cumpărături. După masa suntem transferați către aeroportul din Krabi de unde zburăm către Bangkok Don Muang. Suntem transferați cu minibusul până la aeroportul Suvarnabhumi de unde cu puțin după miezul nopții vom prinde zborul către casă. Ne despărțim de Thailanda cu soare în suflet și multe amintiri pe care nu le vom uita curând.

Z I U A

10 FEBRUARIE Sosim în Cluj Napoca în jurul orei 12:30

13

the end


TARIF PACHET Zbor Cluj Napoca – Bangkok – Cluj Napoca operat de Turkish Airlines Zbor  Bangkok – Krabi și retur Taxe de aeroport și bagaje Cazare 3 nopți Bangkok la hotel Rembrandt 4* Cazare 4 nopți Koh Lanta la Golden Bay Cottages 3* Cazare 3 nopți Aonang (Krabi) la Deevana Plaza 4* Mic dejun în fiecare locație Transferuri private aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație  Însoțitor de grup român din partea Mandala Travel cu experiență în Thailanda  Rezervare la unul dintre rooftop bar-urile din Bangkok pentru o seară de cocktail (locația va fi transmisă călătorilor în momentul rezervării) Taxă de intrare la Grand Palace în Bangkok  Curs de gătit thailandez în Koh Lanta Excursie privată de o zi în Aonang: Phi Phi & Bamboo Island (cu prânz inclus) Set de fotografii din călătorie - vor fi trimise prin email la maxim 2 săptămâni de la întoarcerea în România Bacșișuri pentru șoferii și ghizii incluși în activitățile din program și transferuri Asigurare medicală și storno

1590

/

TARIFUL INCLUDE

EURO/

adult

EARLY BOOKING*

1490 EURO/ adult TARIFUL NU INCLUDE Taxa de viză pentru Thailanda: aprox 50 euro/ adult Alte mese pe lângă cele specificate în program ~ 170 euro/ adult Consumația la rooftop bar Alte cheltuieli personale

*Tarif valabil până în 15 Noiembrie. *Supliment single: 435 euro/adult


ORAR DE ZBOR Cluj Napoca – Bangkok

Bangkok – Cluj Napoca


ÎNSOȚITORUL TĂU CINE TE VA ÎNSOȚI ÎN CĂLĂTORIE Raluca este călătoare cu acte în regulă în Thailanda de acum 4 ani. De atunci a vizitat o mare parte din țară și a învățat ce înseamnă să te descurci într-un loc departe de casă și de tot ce e cunoscut, în care nu cunoști limba sau care e mersul lucrurilor. Ea ne povestește:

Thailanda e câteodată haos. Nu înțelegi ritmul, vorbele sau felul oamenilor de a face lucrurile. Inițial te panichezi, însă nu a existat dată în care la sfarșitul zilei să nu râd dându-mi seama că totul era de fapt sub control. Thailanda e diferită de la nord la sud, are multe contraste, atât geografice cât și în viața de zi cu zi. Cele mai importante lecții învățate aici au fost să îmi păstrez calmul în orice situație, să fiu tolerantă și să conștientizez cu adevărat că viața însemnă cu totul altceva decât alergarea zilnică de la job, deadline-uri, ieșiri în oraș la sfârșit de săptămână și convențiile sociale cu care am fost învățați de mici. Thailanda mi-a dat cea mai importantă lecție: de libertate și fericire.

Raluca Ciobanu Travel Expert & Tour Guide


INFO MĂRIMEA GRUPULUI Ne dorim ca experiența călătoriei alături de noi să fie una cât mai autentică și mai personalizată, să creăm o relație în adevăratul sens al cuvântului cu cei care vor participa. Din această cauză grupul format va fi alcătuit din maxim 14 persoane.

TERMENE DE PLATĂ 30% din valoarea pachetului în momentul înscrierii 100% din valoarea pachetului cu cel puțin 45 de zile înainte de plecare

CONTACTEAZĂ-NE AICI: info@mandala-travel.ro @MandalaTravelRomania 0040 740 349 126 Bd-ul Eroilor nr 18, ClujNapoca


come e h t see d l r o w with us


Filozofia agenției Mandala Travel se bazează pe faptul că turismul înseamnă să experimentezi pe cont propriu locațiile propuse clienților, înainte de a le promova. Din cauza aceasta am ales să promovăm destinații în care am călătorit personal, experiențe pe care le-am trăit și despre care putem să povestim.

Get The Thailand Experience  

Cu foarte mult entuziasm lansăm un proiect de suflet: primul grup cu însoțitor organizat de Mandala Travel. Și ca primă destinație nu puteam...

Get The Thailand Experience  

Cu foarte mult entuziasm lansăm un proiect de suflet: primul grup cu însoțitor organizat de Mandala Travel. Și ca primă destinație nu puteam...

Advertisement