Page 1

FESTES PATRONALS I DE MOROS I CRISTIANS 2013

Aielo de Malferit


DISSABTE, 6 DE JULIOL

DIUMENGE, 14 DE JULIOL

22:00 h. XIV SUPERCROSS CAMPIONAT DE SUPERCROSS

11:30 h. SIMULTÀNIA D’ESCACS Passeig de l’Eixample. Et convidem a participar d’una jornada de convivència en companyia d’altres aficionats a l’esport de l’escacs. Organitza: Escola Esportiva Municipal d’Escacs.

Entrenaments a partir de les 20 hores. Hi haurà servei de bar i entrepans. Organitza: Moto Club Xarquim. Polígon de Serrans.

DIUMENGE, 7 DE JULIOL 20:30 h. ESCOLA MUNICIPAL DE BALLET FESTIVAL 2013 Auditori Municipal. “La Primavera de Vivaldi”, la coda nº 3 del ballet “Don Quijote”, “La Pantera Rosa”, l’“Overtura Orpheus in the underworld” d’Offenbach... formen part d’un espectacle ple de sensibilitat i emocions, que combina la dansa clàssica i contemporània amb la música.

20:00 h. EXHIBICIÓ D’AGILITY I EDUCACIÓ CANINA Pati del Grup Nou. Demostracions de tècniques bàsiques per a educar un gos i de l’esport d’agility, a càrrec dels alumnes de l’Escola Esportiva Municipal d’Educació Canina.


DISSABTE, 20 DE JULIOL

DIVENDRES, 26 DE JULIOL

22:00 h. SOPAR FESTERES I FESTERS 2013 Pl. Palau

23:00 h. ”BALLS, MÚSICA I CINEMA SHEREZADE 2013” Aquest any, els xiquets i xiquetes “Sherezade” ens sorprendran amb els balls moderns i tradicionals, ambientats en bandes sonores de pel.lícules que en determinades situacions de la nostra vida han marcat un moment inoblidable. Plaça Palau.

DIUMENGE, 21 DE JULIOL 20:00 h. AIELONAPS presenta... “NO PODEM PAGAR. NO PAGUEM!” Auditori Municipal. Una cistella plena de menjar en una casa on el menú únic és sopa de llavors de canari amb caps de conill congelats? Es poden intercanviar embarassos sense que intervinga un cirurgià? Pot embarassar-se de rebot un guàrdia civil amb bigot? Tot açò s’aclareix o s’embolica més en aquesta obra, perquè quan hi ha fam... si no podem pagar. No paguem! Adaptació lliure i personal de l’obra “Ací no paga ni Déu!” de Dario Fo.

DISSABTE, 27 DE JULIOL 24:00 h. PROCLAMACIÓ I PRESENTACIÓ DELS CAPITANS, CÀRRECS, FESTERES I REGINA DE FESTES. Passeig de l’Eixample. Al finalitzar. ORQUESTRA “TREMENDO SHOW”. Pati Grup Nou.


DIUMENGE, 28 DE JULIOL

DILLUNS, 29 DE JULIOL

ESPECTACLE DE BALLS DE SALÓ. Primera sessió: 19 h. Segona sessió: 21 h. Ballar amb amics, amb família i sobretot amb ganes de seguir passant-s’ho bé i gaudir del ball com un esport saludable i divertit. A càrrec de l’associació de ball TELERACO.

22:00 h. LA RATONERA TEATRO presenta “BAILANDO”. Auditori Municipal. Un divertit espectacle musical per a tota la família. Un concert divertit i participatiu amb fàcils coreografies que els personatges ensenyen al públic. Els espectadors podran gaudir de les cançons de la CASITA DEL RATÓN i es contagiaran de l’energia i l’alegria dels seus personatges.

Per a poder accedir a l’Auditori cal retirar les entrades divendres 26 de juliol, d’11 a 13 hores i de 18 a 19 hores, en el hall del Centre Social. 4 entrades per persona. Sols podran retirar entrades les persones majors de 16 anys. Auditori Municipal. 23:00 h. FESTIVAL DE CORS - AIELO DE MALFERIT amb la participació de l’Agrupació Coral Llorenç Barber i el Cor Sant Blai de Potries - Cor de Benirredrà. Organitza agrupació Coral Llorenç Barber. Pati Palau de Malferit.

23:00 h. CORREFOCS a carrer d’ARMIDAM Recorregut: C/ Ontinyent, Avgda. Diputació i Avgda. Santíssim Crist fins cantó C/ Leonardo Carreres.


DIMARTS, 30 DE JULIOL 22:30 h. “ENDANZA” UN ESPECTACLE DE BALL Auditori Municipal. Una selecció dels més importants premis obtinguts durant 2012. Un espectacle variat i actual que combina de forma dinàmica, diferents estils: clàssic, flamenc, espanyol, funky, hip-hop, contemporani. Un acurat vestuari així com una exquisita selecció musical aconsegueix connectar i emocionar a tots els públics.

DIMECRES, 31 DE JULIOL 20:00 h. VAQUETES. Avd. Alfredo Castelló. Organitza Penya Taurina. 22:30 h. FESTA INFANTIL AMB UNFLABLES I TALLERS. Organitza ARMIDAM. Passeig de l’Eixample

DIJOUS, 1 D’AGOST 20:00 h. VAQUETES. Avd. Alfredo Castelló. Organitza Penya Taurina. 22:00 h. NIT DE PAELLES I DISCOMÒBIL a l’explanada de les Eres. Inscripcions abans del 29 de juliol a l’Ajuntament i al Bar Bicicleta. Preu per paella 65 euros – Places llimitades.

DIVENDRES, 2 D’AGOST 20:00 h. VAQUETES. Avd. Alfredo Castelló. Organitza Penya Taurina 23:30 h. FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA. Organitza UMA. La Unió Musical d’Aielo, ens convida a gaudir del tradicional Festival de Música Festera que anualment es celebra dintre de les Festes Patronals i de Moros i Cristians. Pl. Palau.


DISSABTE, 3 D’AGOST 24:30 h. DESFILADA DE L’ALARDO. 02:30 h. ORQUESTRA “SCREAM”. Pati Grup Nou.

DIUMENGE, 4 D’AGOST 20:00 h. VAQUETES. Avd. Alfredo Castelló. Organitza Penya Taurina. 23:30 h. FESTIVAL DE LA CANÇÓ HOMENATGE A NINO BRAVO. Un espectacle musical de primer ordre que ofereix, en versió lírico-simfònica, els temes més emblemàtics del mític cantant valencià. Amb motiu del 40é aniversari de la seua tràgica mort, l’espectacle ret homenatge al cantant, en un format diferent i sorprenent, amb un repertori de cançons que han marcat una època i lletres de la qual suposen un viatge al record, per a tota una generació. Espectacle interpretat per l’Orquestra Simfònica ATRIVM i comptarà amb l’excepcional col.laboració de quatre cantants lírics de projecció internacional. Pl. Palau.

DILLUNS, 5 D’AGOST 13:00 h. ENTRADA DE BANDES DE MÚSICA. 20:00 h. ENTRADA DE MOROS I CRISTIANS. 01:00 h. ORQUESTRA “MONTECARLO”. Pati del Grup Nou.


DIMARTS, 6 D’AGOST 7:00 h. DESPERTÀ. 8:00 h. DIANA DE GALA. 12:00 h. SOLEMNE MISSA i SERMÓ en honor al SANTÍSSIM CRIST DE LA POBRESA. 13:00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES I GRAN MASCLETÀ. Pati del Grup Nou. 20:00 h. PROCESSÓ en honor al SANTÍSSIM CRIST DE LA POBRESA. 24:00 h. ORQUESTRA “EUFORIA”. Pati del Grup Nou. (Hi haurà un descans a les 1:00 h fins l’acabament de la presa del castell). 01:00 h. PRESA DEL CASTELL PEL BÀNDOL MORO.

DIMECRES, 7 D’AGOST 7:00 h. DESPERTÀ. 8:00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES i DIANA. 9:00 h. MISSA AL CALVARI I BAIXADA DEL SANT. 12:00 h. SOLEMNE MISSA i SERMÓ en honor a SANT ENGRACI MÀRTIR. 13:00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES I GRAN MASCLETÀ. Pati del Grup Nou. 20:00 h. PROCESSÓ en honor a SANT ENGRACI MÀRTIR. 24:00 h. ORQUESTRA “SYBERIA” al Pati del Grup Nou.

(Hi haurà un descans a les 1:00 h fins l’acabament de la presa del castell). 24:30 h. RETRETA. 01:00 h. PRESA DEL CASTELL PEL BÀNDOL CRISTIÀ.


DIJOUS, 8 D’AGOST 9:00 h. SANTA MISSA I TRASLLAT DEL SANTÍSSIM CRIST DE LA POBRESA I DE SANT ENGRACI MÀRTIR. 10:00 h. ESMORZAR DE SANT ENGRACI al Calvari. 20:00 h. SOLEMNE MISSA PELS DIFUNTS D’AIELO al Cementeri Municipal. 24:00 h. CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI. 24:30 h. BOU EMBOLAT. Avd. Alfredo Castelló. Organitza Penya Taurina d’Aielo.


Ajuntament d’Aielo de Malferit

Programa festes patronals 2013  

Programa de festes patronals d'Aielo de Malferit 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you