__MAIN_TEXT__

Page 1

€ 6,95

Editie: Provincie Nederlands-Limburg - Nummer 13 - Oktober 2012 - Jaargang 4 - Driemaandelijks in maart - juni - oktober - december

Jan Baggen ziet zijn CADAC nog sterk groeien

“Neen, het is niet erg om af en toe op je bek te gaan” Ondernemen in Sittard-Geleen (Blz. 14)

Schaalvergroting in accountancymarkt

(Blz. 38)

Het MECC mikt op internationale congressen (Blz. 48)

Uw lifestylegids (Blz. 56)

www.managermagazines.nl


The performance of technology

Wij ontzorgen industriële organisaties en helpen ze beter te presteren door capaciteit en flexibiliteit te combineren met expertise en innovatie.

Machinebouw

Over ons bedrijf

De machinebouw heeft een breed activiteitenspectrum binnen tal van marktsegmenten. Van specifieke machines voor de fijnmechanische industrie, assemblage en testinstallaties via volledige productie- en verpakkingslijnen tot equipement voor de offshore en scheepsbouw. In vrijwel alle marktsegmenten kunnen wij onze klanten een totaaloplossing aanbieden zoals het schrijven van de projectscope tot en met de inbedrijfsname en opstart.

VIRO met ruim 550 gespecialiseerde engineers en projectmanagers sterk, biedt haar opdrachtgevers vanuit acht vestigingen in Nederland en Duitsland een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling en basic- en detail-engineering tot en met turn-key geleverde projecten. Voor zowel Machinebouw, Industriële Projecten als Product Engineering. De engineers van VIRO voegen waarde toe aan technische producten en productieprocessen, zodat u uw concurrentiepositie aanzienlijk kunt versterken en kosten kunt besparen.

Industriële Projecten Binnen de industriële projecten wordt de vertaalslag gemaakt van de klantprocessen naar functionele installaties. Naast de vakdisciplinaire kennis is er ruime specialistische kennis aanwezig op gebied van zowel proces, als risicoanalyses en RI&E-arbeidsplaatsen. Daarnaast kunnen we tijdens de bouw de veiligheid en inspecties coördineren en de start up begeleiden.

Product Engineering De afdeling Product Engineering werkt voor zowel R&D afdelingen als ook aan het fysiek doorontwikkelen van bestaande producten. Wij zijn een sterke en betrouwbare partner met gefundeerde kennis en jarenlange ervaring.

Hazenweg 41, 7556 BM Hengelo Tel.: 074 850 4000, E-mail: th.wigger@viro.nl

Overige vestigingen:

Arnhem, Echt, Helmond, Schiedam, München (D), Kerpen (D), Osnabrück (D).

www.viro.nl


Limburg Manager 13

Oktober 2012

Profile for Manager Magazines

Limburg Manager Nederland 13  

Manager Magazines is een toonaangevend zakenmagazine dat bekend staat onder de titels Antwerpen Manager, Brabant Manager, Limburg Manager, V...

Limburg Manager Nederland 13  

Manager Magazines is een toonaangevend zakenmagazine dat bekend staat onder de titels Antwerpen Manager, Brabant Manager, Limburg Manager, V...

Advertisement