Page 1

Coach uzelf ĂŠn anderen naar succes Maak kennis met het SuccesManagementSpel!

Miranda Langedijk & Wendy de Peuter Middagseminar dinsdag 8 maart 2011 13.00 - 16.30 uur Seats2Meet te Utrecht


Waarom dit bookevent?

Deelnemen aan dit interactieve bookevent rond het SuccesManagementSpel is een geweldige combinatie van nieuwe relaties opdoen, informeel netwerken, maar vooral jezelf en elkaar te coachen naar meer succes! Tijdens deze middag krijgt u een inspirerende presentatie over succesvol werken aan uw eigen doelen. Van Dromen naar Doen! Miranda Langedijk gaat in op de stappen die u kunt zetten om succesvoller te zijn in uw leven en werk. Ze stimuleert het bewustzijn inzake de eigen visie en keuzes van de aanwezigen. De presentatie wordt gevolgd door een interactieve, activerende en zeer succesvolle ‘proeverij’ met Wendy de Peuter als extra facilitator. De aanwezigen kunnen dus ter plekke zelf en samen nader vorm geven aan hun eigen succesmanagement.

Uw sprekers

Miranda Langedijk is (team)coach en strategisch HRM consultant. Haar specialisatie is professionalisering. Ze begeleidt managers en professionals die effectiever willen communiceren en functioneren. De managers en professionals die zij coacht werken hard. Ze hebben hart voor hun vak en doen de dingen graag goed en effectief. Ze zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze willen optimaal presteren én weten dat dat vergt dat ze goed voor zichzelf zorgen. Maar tussen weten, doorvoelen én doen zit vaak een kloof. Die kloof helpt zij te overbruggen. Miranda Langedijk is auteur van twee boeken over effectief Human Resource Management en ze geeft presentaties, workshops en teamtrainingen met het SuccesManagementSpel. Wendy de Peuter is Professional Organizer. Ze begeleidt mensen thuis en/of op het werk naar efficiënt en effectief timemanagement. Veel mensen verliezen door de grote drukte in hun privéleven en op hun werk het overzicht over hun tijdsbesteding. Wendy ondersteunt mensen in het op orde brengen van hun papieren en agenda. Belangrijkste aandachtspunt is het leren maken van keuzes, keuzes waar je bewust voor kiest en waar je achter staat. Zodat er ruimte, tijd en rust ontstaat. Naast individuele ondersteuning geeft Wendy ook trainingen in groepsverband over werkplekorganisatie, timemanagement en het ordenen van administraties. Het SuccesManagementSpel is een belangrijke tool bij deze trainingen.

2


Het SuccesManagementSpel is op de Orvention – dé conventie voor professional organizers in de Benelux – verkozen als het beste product van 2010. Een complete coachtoolkit om de effectiviteit, communicatie, het timemanagement en de samenwerking, individueel en in teams te versterken.

Programma 13.00 uur

U bent van harte welkom voor de inlooplunch

13.30 uur

Succesvol werken aan uw eigen doelen Miranda Langedijk geeft een introductie bij de achtergronden van het spel

14.00 uur

1ste spelronde Wendy de Peuter en Miranda Langedijk zetten u concreet aan het werk!

14.45 uur

Social networking break

15.15 uur

2de spelronde

16.15 uur

Evaluatie & afsluitende discussie

16.30 uur

Social networking borrel

Extra!

Alle deelnemers ontvangen gratis het SuccesManagementSpel van Miranda Langedijk & Wendy de Peuter

3


Datum

Dinsdag 8 maart 2011, 13.30-16.30 uur. Vanaf 13.00 uur verzorgen wij een inlooplunch voor u.

Locatie

Seats2Meet te Utrecht is prima bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bij de definitieve bevestiging van uw deelname ontvangt u van ons een routebeschrijving.

Uw investering

De deelnamekosten voor dit bookevent bedragen € 249,- (excl. BTW) per persoon, inclusief consumpties en lunch. Iedere deelnemer ontvangt gratis het ‘SuccesManagementSpel’ van Miranda Langedijk en Wendy de Peuter ter waarde van € 69,02 (incl. BTW). Heeft u het spel reeds in uw bezit? Dan kunt u deze natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie. Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het bookevent kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Hoe kunt u zich aanmelden? Via www.bookevents.nl Per e-mail: aanmelden@bookevents.nl Telefonisch: 010-4731397

Meer informatie?

Voor inhoudelijk informatie kunt u contact opnemen met Ronand Jansen: telefoon 010-4731397 of per e-mail: jansen@managementboek.nl Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Barbara Oosterlee: telefoon 010-4731397 of per e-mail: oosterlee@managementboek.nl

Organisatie

Dit bookevent wordt georganiseerd door Managementboek.nl in samenwerking met Langedijk Consult en Clean Desk Professional Organizing

www.bookevents.nl

4

Coach uzelf en anderen naar succes  
Coach uzelf en anderen naar succes  

Deelnemen aan dit interactieve bookevent rond het SuccesManagementSpel is een geweldige combinatie van nieuwe relaties opdoen, informeel net...

Advertisement