Page 1


LOKALENE

Colour society har fargerike, inspirerende lokaler som gir deg lyst til 책 skape! I medlemsrommene i 2. etasje gir vi deg som medlem muligheten til 책 treffe nye mennesker i spennende omgivelser. Vi vil lage en plass som er tilpasset deg og det du trenger for 책 utvikle deg og dine kreative evner. Her er det plass til alle enten du vil sitte 책 jobbe alene med skolearbeid eller om du vil jobbe i gruppe med et spennede nytt prosjekt. Colour Society passer for alle kreative, enten du skaper alene eller sammen.


MAC-ROM

I arbeidsrommet i 2 etasje kan du treffe nye mennesker og jobbe på macer med alle av adobe programmene. Du har pulter disponibelt med stor plass til dine kreative arbeider og enda litt til. Du har også muligheten til å bruke et av våre møterom om dere er en større gruppe mennesker som vil jobbe sammen. Du finner også printere som printer alt fra A5 til A2 format, og som om ikke det var nok har medlemmene også tilgang til ulike monteringsverktøy for å kunne ferdigstille ditt arbeid på best mulig måte.


VERKTØYENE Colour Society gir deg som kunde og medlem muligheten til å ferdigstille dine arbeider på en enkel og morsom måte. Her kan du printe, sette på spiralrygg, covere og beskjære dine arbeider. Du finner også masse fine dekorelementer i første etasjen som kan være med på å gjøre det ferdige resultatet enda bedre!


PANTONE Om du er skikkelig glad i farger eller bare veldig glad i en spesiell farge kan du også kjøpe mye fine pantone elementer! Her hos oss får du alt fra penner, kopper og kar. Supert til å piffe opp et kjedelig studentrom, pynte opp i kjøkkenskapet eller bare gjøre penalet litt mer fargerikt.


SERVICE

Om du har noen spørsmål om Colour Society, produkter eller egentlig hva som helst, så er du mer enn velkommen til å spørre en av våre fargerike ansatte om hjelp og veiledning. Våre medarbeidere vil alltid gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal føle at du får den hjelpen du trenger!


HVOR ER VI

Du finner oss i på koselige Bakkelandet i Trondheim. Her har vi fine og rolige omgivelser som gjør at alle vil trives. Det er kun et steinkast til både forfriskninger, mat og alle sentrums butikker og fasiliteter.

Adresse: Baklandet 1, 7014 Trodneheim.


GLAD STUDENT

Colour Society er glad i sine studenter og vil gjerne gi alle kreative studenter et tilbud de bare ikke kan avslå! I samarbeid med Norges Kreative Fagskole og Noroff har vi kommet opp med et helt eget student tilbud som får selv den fattigste lommeboka til å smile. Studenter får nemlig 20% rabatt på medlemms totalen, og 15% på alle av Colour Societys produkter, og varer. En glad student er en produktiv student, og det er viktig for at du skal kunne oppnå dine spennende mål. Vi vil hjelpe deg på veien!


THE

PUREST

ARE &MINDS THOSE MOST THOUGHTFUL

WHICH

COLOUR

LOVE THE MOST


CELEBRATE速colour

Brosjyreklar  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you