Page 1

Malene Hasselblad Forfatter, skribent & foredragsholder

Følgende sider indeholder mine ledere fra Event Magasinet


ev en t MAGASINET

event

Rudi Køhnke

M A G A S I N E T

”JEG LEVER MIN DRØM”

Inspiration & opslagsværk

SÅ ER DER

NÅR HANNER OG HUNNER

BONUS!

KOMMUNIKERER PÅ JOBBET

REJSER: GRØNLAND - OPLEVELSER

VINK OG HINTS

AF EN ANDEN VERDEN CHRISTIANIA - ER GODT BEVARET LYSET OVER STOCKHOLM

FRA EN PROFESSIONEL EVENT MANAGER

VOL 4 2007 VOL 4 2007

Omslag_nr4_07_AS.indd 1

Pris: kr. 49,75 www.eventmagasinet.com

Locations

|

Wining & Dining

|

Aktiviteter & Specielle events

|

Rejser

|

Kultur, Musik & Underholdning

07-10-18 15.01.21


LEDER Bag enhver succesfuld event ligger endeløse udfordringer. Som indkøber af events skal man ikke bare kysse en masse frøer, man skal også konstant tilføje sit arrangement nye udfordrende dimensioner. Du skal hele tiden orientere dig mod det sidste nye i branchen samt opsøge inspiration og læring til personlig udvikling. Du skal forberede dig på at være totalansvarlig og acceptere at du er din egen Risk Manager på din event – kort sagt: Du skal have forudset det uforudsete! Målet er ikke kun, at dine deltagere vil komme igen en anden gang. Målet bør og skal være, at dine deltagere ikke vil gå glip af din næste event! Som oftest arbejdes der med korte deadlines og kravene til eventmagerens kreativitet stiger uafbrudt. Økonomien skal være fair, omgivelserne nytænkende og udfordrende, gastronomien i verdensklasse, stemningen skal være inspirerende eventen enestående, og vigtigst af alt: Udbyttet skal være relevant for forretningen og målbart på bundlinien. Få vink og hints fra en professionel eventmanager på side 50. På side14 kan du læse om, hvorfor det er værd at overveje at lægge bonusordninger ind i lønningspuljen. På et marked, hvor der i den grad er rift om de gode hoveder, er én af de største udfordringer for virksomheden, at holde fast på medarbejderne, så de ikke overvejer at smutte over til konkurrenten. En passende bonus er en investering for virksomheden. Mere motivation betyder nemlig mere overskud, mere salg og bedre kundeservice, hvilket igen vil få en langt større effekt på bundlinien end udgifterne til bonusser. Har vi hørt den før, at kvinder ikke kan parkere og mænd ikke kan multitaske? At kvinder taler for meget og mænd for lidt? Faktum er, at vi hver dag på jobbet skal forholde os til, at hanner og hunner ofte tænker og kommunikerer forskelligt. Der er altså grobund for at antage, at misforståelser mellem hannerne og hunnerne må opstå dagligt – også i forretningslivet. Vi kigger på nogle af misforståelserne på side 62. Du kan også teste hvor meget mand eller kvinde du selv er i din måde at tænke og agere på, på side 93.

ANSVARSHAVENDE UDGIVER TIME PUBLISHING APS Chefredaktør: Malene Hasselblad

event M A G A S I N E T

Mediekonsulenter: Henriette Klindt Malene Hasselblad Layout: Jerker Löf Sofia Boij Mari Kråkenes Forsidefoto: Tim Bjørn www.timbjorn.com Fotografer, skribenter og øvrige samarbejdspartnere: Tim Bjørn, Jens Peter Engedal, Lotte Drehn, Søren Lind, Annette Kjær, Kristoffer Wolf, Bjørg Serup, Mogens Bay, Malene Hasselblad Distribution: Post Danmark Tryk: Franzen A/S Eventmagasinet bliver udgivet af: Time Publishing ApS Sølvgade 20 1307 København K Tlf. 33 36 60 90 info@timepublishing.dk www.timepublishing.dk Magasinet ´Eventmagasinet´ udgives 2 gange årligt og er medlem af Dansk Oplagskontrol. Magasinet er trykt på miljøcertificeret trykkeri og miljøvenligt papir ISSN: 1604-6706 Adm. direktør/Ansvarshavende udgiver: Anders Wallgren Redaktionen påtager sig intet ansvar for manusskripter, fotografier og tegninger, som indsendes uopfordret. De i magasinet oplyste anvisninger, herunder pris-, kvalitets- og firmabetegnelser er kun vejledende. Redaktionen tager forbehold for eventuelle fejl. Artikler og fotos må ikke benyttes uden skriftligt samtykke fra Eventmagasinet ved Time Publishing ApS.

Event Magasinet har også mødt Danmarks nye skuespillertalent Rudi Køhnke. Vi fik en snak om karriere og kærlighed, om forældre og frygt, om kunsten at leve og at leve som kunstner. Til en snak om prinser og prinsesser, om dæmoner og engle og om hvordan drømme bliver til virkelighed. Læs det meget ærlige interview på side 82. Inden jeg takker af, vil jeg minde dig om, at marts måned byder på en masse spændende aktiviteter der har relevans for eventbranchen. Først har vi Kursuslex som afholder workshop i Farum Arena d. 8. marts. Derefter easyFairs Konference & Event Expo som afholdes i Øksnehallen d. 14.-15. marts og sidst men ikke mindst, eventbranchens store begivenhed PEC-E, som finder sted i Bella Center fra d. 18-20 marts 2007.

God fornøjelse,

Malene Hasselblad Chefredaktør

6 | EVENT

Event_Ark01_03-18.indd 6

07-10-18 14.47.04


e v e n t MAGASINET

Don

Ø

event M A G A S I N E T Inspiration & opslagsværk

HÅRD NYSER ELLER

ER DU KLAR TIL

BLØD BAMSE?

FIRMAFEST, CHEF?

KREATIV PÅ KOMMANDO

TÆT PÅ

TOMAS VILLUM JENSEN

REJSER: INDIEN – SYDØST FOR PARADIS

LISSABON – LEVENDE, FARVERIG OG KULTUREL

VOL 3 2006

Pris: kr. 49,75 www.eventmagasinet.com Tilbud til arrangementansvarlige KOM MED PÅ 4 DAGES RESEARCHTUR I GRØNLAND

VOL 3 2006

Omslag_nr3_06_AS.indd 1

VIND EKSKLUSIVT MIDDAG- OG VINARRANGEMENT ICE HOTEL – FRA ISTID TIL NUTID Rejse & Transport

Locations Mad & Drikke Aktiviteter & Specielle events Vinterens højtider Kulturelle Begivenheder Musik & Underholdning 07-10-18 15.36.00


LEDER Meget er sket siden sidste udgivelse. Event Magasinet er landet på rette hylde og vi har mærket hvor stort et behov og interesse der er for et magasin som vores. Som arrangementsansvarlig er man på konstant udkig efter rammer som komplimenterer det givne projekt. Her i Event Magasinet finder du inspiration til Jeres næste arrangement. Den bedst egnede location, den rette gastronomiske oplevelse, rejse inspiration, teambuilding-aktiviteter, kulturelle begivenheder og ikke mindst underholdning af forskellig art. Alt hvad der skal til for at skabe en vellykket event. For når ramme, indhold og succeskriterier går op i en højere enhed, er der ingen tvivl om, at udbyttet også bliver større. Det gælder såvel hos formidler som modtager. Møder, kurser, konferencer eller arrangementer i almindelighed, kører tit på forudsigelighed. Den må slås fra, hvis I som virksomhed vil være udbytterige og succesfulde. Tiden er den mest værdifulde ressource som vi har, og derfor skal man respektere den og ikke spilde hinandens tid. Ethvert møde og enhver konference tager tid. Tid som deltagerne har taget ud af en travl arbejdsdag, enten frivilligt mod en forventning om at få noget værdifuldt ud af deltagelsen, eller mindre frivilligt, fordi de er ”tvunget” til at deltage. Et succesfuldt arrangement er kun en succes, hvis alle har fået noget ud af det, og hvis alle har fået en god oplevelse, så derfor handler det heller ikke kun om hvad DU som arrangementansvarlig har lyst til, ved næste arrangement. Det allervigtigste er nemlig, at man har lyst til at mødes igen. I denne udgave af Event Magasinet kan du som arrangementansvarlig eller chef, benytte dig af vores læserrejsetilbud til Grønland, hvor du kan indhente inspiration til næste firmaarrangement. Konferencer, produktlanceringer, teambuilding og events, er også alt sammen en mulighed på fascinerende Ice Hotel, som hvert år slut på efteråret opføres af 30 tons sne og 2000 tons krystalis. Specielt indbudte isskulptører fra hele verden udformer udsmykningen i hotellet, som i midten af december er klar til at modtage de første gæster. I slutningen af april begynder solens stråler langsomt at smelte Ice Hotel, sæsonen er slut, men kun for at genopstå og opbygges året efter. Du kan drømme dig med til Indien. En kultur der emmer af hemmelige historier og skjulte sagn eller Lissabon en kosmopolitisk by præget af landets dramatiske historie og kulturelle seværdigheder. Vi går også Tæt På filminstruktøren Tomas Villum Jensen og sporer os ind bag facaden på karismatiske Don Ø, som både kan være en hård nyser og blød bamse. Da vi nu går ind i sæsonen for vinterens højtider, giver vi dig mulighed for at læse om de tilhørende traditioner, der i al deres meningsløshed giver en grå og monoton hverdag alverdens mening. Og så vil jeg til sidst benytte chancen til at spørge: Er du klar til firmafest, chef? God inspiration og læselyst,

Malene Hasselblad Chefredaktør * | EVENT

ANSVARSHAVENDE UDGIVER TIME PUBLISHING APS Chefredaktør: Malene Hasselblad

event M A G A S I N E T

Mediekonsulenter: Henriette Klindt Malene Hasselblad Layout: Anna Sundell Produktionskoordinator: Kim Enk Zorde Lasse Lindorff Forsidefoto: Thomas Fryd Fotografer, skribenter og øvrige samarbejdspartnere: Thomas Fryd, Line Crista, Mette Andersen, Lars Henriksen, Lotte Drehn, Kimmie Enkro, Jacob Andresen, Søren Lind, Marie-Louise Truelsen, Malene Hasselblad, Allan Reakes Distribution: Post Danmark Tryk: Franzen A/S Eventmagasinet bliver udgivet af: Time Publishing ApS Sølvgade 20 1307 København K Tlf. 33 36 60 90 info@timepublishing.dk www.timepublishing.dk Magasinet ´Eventmagasinet´ udgives 3 gange årligt og er medlem af Dansk Oplagskontrol. Magasinet er trykt på miljøcertificeret trykkeri og miljøvenligt papir ISSN: 1604-6706 Adm. direktør/Ansvarshavende udgiver: Anders Wallgren Redaktionen påtager sig intet ansvar for manusskripter, fotografier og tegninger, som indsendes uopfordret. De i magasinet oplyste anvisninger, herunder pris-, kvalitets- og firmabetegnelser er kun vejledende. Redaktionen tager forbehold for eventuelle fejl. Artikler og fotos må ikke benyttes uden skriftligt samtykke fra Eventmagasinet ved Time Publishing ApS.


Cover_Event_0206

08/02/06

10:11

Side 1

).3425%2%4!&,!23+!!,5.$ s-53)+,%/.!2$"%2.34%). s4%+3434%0(%.3/.$(%)-

event

event MAGASINET

/0,%6!,,%4)$%23-53)#!,+,!33)+%2 0±Œ342%'!36‰2+4%!4%2

M A G A S I N E T Inspiration & opslagsværk

Maria Lucia ET SPIRENDE STJERNEFRØ

TÆT PÅ

Lars KAALUND

FORÅRSFEST FOR

Fattigrøve og FLOTTENHEJMERE

POKER MERE END ET SIMPELT MODEFÆNOMEN

-!243n*5.) FRA

ØRESUNDSregionen EN FORRETNINGSMÆSSIG GULEROD HERFORALVORTILDERESRET FREMF’RTAF ENLANGRKKEFABELAGTIGESANGEREOG DANSERE

HISTORISKEBYGNING'LDDINEKOLLEGER MEDARBEJDEREELLERVENNERMEDENHERLIG MIDDAGINDENFORESTILLINGEN

"ESTILNUOGFÍGLDEAFVORE FORDELAGTIGERABATTERTILVIRKSOMHEDEROG GRUPPER3PAROPTILKRONERPRBILLET

6ISERVERERBLA

3KRDDERSYJERESARRANGEMENTPÍ ŒSTRE'ASVRK4EATEROGNYDFEKSEN UDS’GTTEATERMENUMIDTI-ARTIN.YROPS

ALT TIL JERES BRYLLUP

POLTERABEND med stil

s3TORBUFFET s+ANAPÏEROGANDRELKKERIER s RETTERSLUKSUSMENU

-INPERSONER+UNIFORBINDELSEMEDFORESTILLING

3%-%2%0±777/%342% '!36!%2+$+%,,%2"//+$)4!22!.'%-%.40±4,&

VOL 2 2006

&ÍENFANTASTISKAFTENMED,EONARD "ERNSTEINOG3TEPHEN3ONDHEIMS UD’DELIGEKLASSIKER $ENGRIBENDEHISTORIEOMENUMULIG KRLIGHEDSAFFREI.EW9ORKSBARSKE GADEMILJ’ERENVASKEGTE2OMEOOG *ULIEFORTLLING $ETENESTÍENDETEATERRUMIŒSTRE 'ASVRKERSKABTTILDENNESTORSLÍEDE MUSIKALSKETOTALOPLEVELSE"ERNSTEINS UFORGLEMMELIGEKOMPOSITIONERKOMMER

DISNEYHELTE TIL HEMINGWAY ØHOP I DET GRÆSKE øhav EN LILLE WIEN-smagning

VOL 2 2006 Pris: kr. 49,75 www.eventmag.dk Event- & Bookingbureauer/Festarrangører Locations Mad & Drikke Skønhed & Velvære Aktiviteter & Specielle events Rejse & Transport Kulturelle Begivenheder Dekortaion & Gaver Musik & Underholdning EVENT | 1


001-180_Event_0206

08/02/06

14:04

Side 8

LEDER

Først og fremmest vil jeg benytte lejligheden til at takke læsere og kunder af Event Magasinet, for den overvældende positive respons vi har modtaget. Dette har bekræftet os i, at vi er på rette spor og at vi ikke bare er endnu et magasin i mængden, men tværtimod et magasin der har manglet i branchen og som er kommet for at blive. I et land hvor janteloven lever i bedste velgående er det ikke vellidt, at komme med rosende ord til sig selv, men jeg gør det alligevel. Jeg indrømmer at jeg har en slet skjult begejstring, og har glædet mig til at vise 2. udgave af Event Magasinet frem til Jer. Jeg synes vi er nået langt fra første udgivelse, og er ved at finde os til rette hvad angår indhold og layout. Succes forpligter og vi vil naturligvis stadig bestræbe os på, at blive et endnu bedre magasin og opslagsværk. En inspirationskilde og guide til event branchen, som skal gøre det nemmere for dig som eventmager, hvad enten du er privatperson eller arrangementsansvarlig i en virksomhed. Når man nu har fundet det sted hvor festen skal afholdes, er det jo rart, at man i samme moment kan finde dem der skal levere den gastronomiske oplevelse, underholdningen, temaet m.m. Vi har udvidet Event Magasinet med 3 nye kategorier: Skønhed & Velvære, hvor du i denne udgave blandt andet kan læse om spa og wellness ophold i Ungarn. I Kulturelle begivenheder finder du teatre, festivaler, museer m.m. Her kan du også læse om Maria Lucia, som er mere og meget andet end bare ”hende fra Popstars”. Maria Lucia er i vores øjne et spirende stjernefrø som pt. er aktuel i hovedrollen som Maria i West Side Story på Østre Gasværks Teater. Samtidig er vi også kommet tæt på teaterdirektøren og skuespilleren Lars Kaalund. I vores fremtidige forår- og sommerudgivelser, vil vi også fast have en stor bryllupskategori. I denne udgave har vi en udførlig tjekliste, så du ikke glemmer noget i planlægningen af Jeres store dag. Du kan få inspiration til overdådige kjoler, den perfekte bryllupsrejse, morgengaver og brudebuketter. Se vores brudesuiteguide og læs hvordan du kan arrangere en polterabend med stil. Læs også om den økonomiske gulerod ved Øresundsregionen, som er i en rivende udvikling. Men hvad er det der er så dragende ved den nye region – Og hvorfor vælger nogle permanent at flytte ”hinsidan”?

ANSVARSHAVENDE UDGIVER TIME PUBLISHING APS Ansvarshavende Redaktører: Kim Enk Zorde Lasse Lindorff

event M A G A S I N E T

Redaktør: Malene Hasselblad Mediekonsulenter: Henriette Klindt Jeppe Hansen Malene Hasselblad Layout: Reakes & Co Produktionskoordinator: Kim Enk Zorde Økonomiansvarlig: Lasse Lindorff

Du kan også få inspiration til forårsfesten og dét, hvad enten du er fattigrøv eller flottenhejmer. Når vi snakker poker, taler vi også om intelligens, psykologi, en god portion held og ikke mindst forretningssans. Vi bluffer og holder kortene tæt ind på kroppen som aldrig før, og håber samtidig på, at modstanderen ikke har et es i ærmet. På trods af næsten lodrette vækstkurver lader de seneste års pokerboom ikke til at have toppet endnu. Vi kigger nærmere på tendensen. Mangler du inspiration til rejsen, kan du i vores rejsekategori bl.a. læse om alt lige fra Disneyhelte til Hemingway, du kan drømme dig til øhop i det græske øhav eller hvad med en smuttur til Wien? Dét og meget mere har vi at byde på i denne udgave af Event Magasinet, så til sidst har jeg bare at ønske: God læselyst!

Malene Hasselblad Redaktør 8 | EVENT

Forsidefoto: Thomas Fryd Fotografer & Skribenter: Line Crista, Thomas Fryd, Lars E, Lotte Drehn, Jacob Andresen, May El-toukhy, Lene Lykke Mortensen, Søren Lind, Malene Hasselblad Distribution: DCA A/S Prepress: Highlight A/S Tryk: Franzen A/S Eventmagasinet bliver udgivet af: Time Publishing ApS Sølvgade 20 1307 København K Tlf. 33 36 60 90 info@timepublishing.dk www.timepublishing.dk Magasinet ´Eventmagasinet´ udgives 2 gange årligt og er medlem af Dansk Oplagskontrol. Magasinet er trykt på miljøcertificeret trykkeri og miljøvenligt papir ISSN: 1604-6706 Redaktionen påtager sig intet ansvar for manusskrifter, fotografier og tegninger, som indsendes uopfordret. De i magasinet oplyste anvisninger, herunder pris-, kvalitets- og firmabetegnelser er kun vejledende. Redaktionen tager forbehold for eventuelle fejl. Artikler og fotos må ikke benyttes uden skriftligt samtykke fra Eventmagasinet ved Time Publishing ApS.

http://www.malenehasselblad.dk/log/fckfilebrowser/File/diverse/ledere  

http://www.malenehasselblad.dk/log/fckfilebrowser/File/diverse/ledere.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you