Page 1

Tekst: M A L E N E H A S S E L B L A D Foto: RESTAURANT UMAMI

GOURMETHJØRNET

TORO-TATAR MED RØDBEDEJUICE SMAGT TIL MED SOYA, JULIENNE AF RØDBEDER SAMT SALTET BLEGSELLERI

Restaurant Umami præsenterer en oplevelse, hvor hele kroppen forkæles og hvor man med – om end – meget god samvittighed kan spise sig mæt. Her præsenterer vi Umamis bud på en lækker og delikat 3 retters menu:

* | EVENT


WAGYU TATAKI MED SPRØD LOTUSFRUGT,

LYCHEES MED SPRØD KORIANDER

PERSILLE OG PONZU- LIMEDRESSING

Umamis køkken er en unik oplevelse. Det er baseret på det japanske køkkens filosofi om naturlige, sæsonbestemte ingredienser, som forstærkes og fremhæves gennem det franske køkkens substans og tradition. Umami vil med kombinationen af det franske tilbyde det bedste fra begge verdener. Sund nærende og delikat mad serveres i omgivelser, hvor alle sanser bliver tilgodeset. Japansk mad i Skandinavien har i en årrække været ensbetydende med sushi eller det traditionelle japanske køkken, og på den måde ydes japansk cuisine ikke retfærdighed. Med Umami er det moderne japanske køkken endelig kommet til Skandinavien, nærmere betegnet København. Ekstraordinære smagsoplevelser i en international atmosfære, der ikke alene forkæler ganen, men også øjet og øret.

Umamis Sushibar fungerer uden tidsbestilling og opfordrer derfor spontant deres gæster til spontant at lægge vejen forbi. Umami har tilknyttet en fast gruppe af DJs, der med jazz/ funk loungemusik bidrager til en stemning, hvor man har lyst til at blive. Derfor er Umami også udstyret med en ambitiøs bar, hvor et stort udvalg af cocktails, vin og saké vil gøre restauranten til det oplagte samlingspunkt – også efter sulten er stillet. Gourmethjørnet er lavet i samarbejde med Restaurant Umami Tlf. 33 38 75 00 www.restaurantumami.dk De lækre opskrifter finder du på www.eventmagasinet. com

EVENT | *

http://www.malenehasselblad.dk/log/fckfilebrowser/File/redaktionelle_artikler/Gourmethjoernet  
http://www.malenehasselblad.dk/log/fckfilebrowser/File/redaktionelle_artikler/Gourmethjoernet  

http://www.malenehasselblad.dk/log/fckfilebrowser/File/redaktionelle_artikler/Gourmethjoernet.pdf

Advertisement