Page 1

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Mälarbadens Golfklubb FOTO: MATS BOUSSARD

En pitch från Mälaren!

Pärlan vid

Mälaren En golfrunda på 2 timmar – när du själv bestämmer

2 för 1

ESKILSTUNA: Kungsgatan 34, 016-13 11 01 www.specsavers.se

Just nu bjuder vi på slipade solglasögon som ditt andra par

2 för 1 från Bågar inklusive glas

795:-

Skulle gått till

2 för 1 gäller samma recept inklusive enkelslipade standardglas (index 1,5). Erbjudandet gäller t o m 15 augusti 2017. Värde färg 250 kr. KomplettPris kan ej kombineras med erbjudanden eller rabatter.  HeltNöjd gäller tre månader från köp.


2

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Snart är det dax! Nu har äntligen ljuset kommit , isen är borta och vårens blommor börjar spira. Gräset på banan börjar så sakta anta en grön färg och vi golfare längtar till golfsäsongens första runda och få träffa alla trevliga människor på klubben igen.

Gäller tom 30/6-17

Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillhandahålla en bana i toppskick, i likhet med tidigare år. Vår ambition är att banan ska passa både nybörjaren såväl som de spelare som har krav på utmaningar, är tävlingsinriktade och bara kan tänka sig att spela 18 hål. Vi ska leva upp till att vara en av landets bästa 9-hålsbanor men med våra 18 olika utslagsplatser och olika pinnplaceringar första och andra varvet, fungerar vår bana också som en utmärkt 18-hålsbana. Hittills har vi bedömt att inte införa tidsbokning på klubben. Vi har en lång tradition med bollränna som fungerar alldeles utmärkt. Du kan i princip komma när du vill och komma ut på banan inom en kvart. Skulle det vid något tillfälle ta lite längre tid, så har vi en utmärkt puttinggreen, nyrenoverad drivingranch och en trevlig restaurang där du kan sysselsätta dig. Mälarbadens Golfklubb har en fortsatt god utveckling med trogna och stabila sponsorer och en kunnig och lojal personal. Som många andra klubbar, arbetar vi parallellt med våra sponsorers stöd och frivilliga insatser från våra medlemmar och kommittéer, för att bevara, utveckla och förstärka vår klubb. Tack alla sponsorer, medlemmar och personal för era insatser under 2016. Ser fram mot ett bra samarbete också 2017. Hjärtligt välkomna till en ny härlig och givande säsong på Mälarbadens GK. Glöm inte att du kan lägga till vi vår brygga om du kommer sjövägen. Oavsett vilken väg du kommer så är just du extra välkommen.

ller Ni varsin å h r e å s 5 / 1 den 3 ar. Boka innan kar rangeboll in h 0 1 d e m tagg laddad

VÅRSPECIAL 2017 -TVÅ FÖR EN För endast 4300:- spelar du och en partner på en av Eskilstunas trevligaste golfbanor under hela 2017.

t 2017 NyheSPELA PÅ TRE BANOR

Fullvärdiga medlemmar på Mälarbadens GK spelar fritt på Strömsholms GK samt på Vallentuna GK (max 20 spelare/vecka) på vardagar under hela 2017.

Välkomna

August Stålbergs väg 13 • Torshälla Tel: 016-34 37 37 Mejl: reception@malarbadensgk.se www.malarbadensgk.se

HANS BOKVIST Ordförande

En Pitchren från Mäla

Vi har golf som passar alla! Snart är säsongen igång och i år är jag med som klubbchef från dag ett. När jag tackade ja till detta så funderade jag som alla andra – vad gör man på vintern som klubbchef, det måste ju vara ganska lugnt? Nej, så är det inte, det är mer än fullt upp och ingen dag är den andra lik. Planering, förberedelser, medlemshantering och sponsorer mm. Hur ska vi få fler medlemmar det är ju den ständiga frågan och hur gör vi för att alla ska trivas. Det är helt klart en utmaning och man lär sig nya saker hela tiden. Tävlingskalendern har uppdateras och vi har två nya tävlingar, Race to Espana – en tvåmanna scramble samt Hjärtgolfen – en par tävling för damer.Vi kommer i år att arrangera Golfen dag den 20/5 i samarbete med SGF. Har du någon släkting eller kompis som är sugen på att börja spela golf så är detta ett gyllene tillfälle. Vi kommer erbjuda – prova på golf,

Jadå,

putt tävling, spel på korthålsbana och mycket mer både för vuxna och barn. Jag hoppas att vi kan få en positiv utveckling och att fler vill spela golf i framtiden. Under vintern har banpersonalen rensat runt ekbackarna så vi får en öppen och ljusare bana. Vintern har varit snäll även i år så vi hoppas att vi kan ha banan i samma fina skick som förra året. Oavsett om du är proffs eller nybörjare så är du varmt välkommen och spela 9 eller 18 hål hos oss. Vi ses!

MARI LEANDER Klubbchef

sparbankenrekarne.se

vi är med och stöttar här också! Vilken annan bank ger mer?


3

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Marknadskommittén i Mälarbaden

– Där golf möter affärer För våra sponsorer anstränger vi oss gärna! Under året erbjuder vi ett antal aktiviteter som ger dig chans att på ett lättillgängligt sätt skapa viktiga relationer, vi erbjuder också en bra golfbana, och mycket trivsam stämning. Boka redan nu in i kalendern vår sponsordag den 24/5. Vår mötesplats erbjuder en förening av nytta och nöje då du får tillgång till ett starkt nätverk av individer ur det lokala näringslivet från en mängd olika branscher som du garanterat kommer ha nytta av. Fr.o.m den 15/5 har vi Nätverksgolf för de morgonpigga, tisdagar kl 06.00, kontakta mari.leander@malarbadensgk.se för mer info. Vill du veta mer om våra sponsorpaket? Kontakta: reception@malarbadensgk.se, 016-34 37 37 eller någon i marknadskommittén: stående fr.v. Lasse Andersson, Sten-Åke Söderholm, Peter Mård, Peter Gippert och Kaj Madsen. Ej med på bild: Tom Forsberg, Mikael Arvidsson, Peter Sjökvist och Mari Leander.

Thomas

Tobias

씀琀攀爀昀爀猀氀樀愀爀攀 愀瘀 䘀漀爀搀 漀挀栀 䴀愀稀搀愀

䔀爀 倀漀爀猀挀栀攀猀瀀攀挀椀愀氀椀猀琀

Mått Johanssons väg 7, Eskilstuna Eskilstuna, 016-13 66 14 - Strängnäs, 0152-14 470 Mån-tors 11.00-17.00, Lördag 10.00-13.00 - www.rikspersienn.se

2015-04-15_Malarbaden.indd 1

2015-04-13 08:43:07

Tippbar Släpvagn Fogelsta 14.900 kr

Ord. pris 17.530 kr

FS 1425 650/750 U obromsad med nätgrind. Flakmått 250 x 138 cm. Lasthöjd 106 cm. Maxlast 475 / 575 kg.

Känsla, Finess och Garanti

070-556 38 20. 016-35 63 71

Erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter och gäller t.o.m 31/8 2017 eller så långt lagret räcker. OKQ8 • Västergatan 13 • 016 -14 25 81 • Verkstad 016 -51 05 69


4

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Succé för ungdomssatsningen! Säsongen 2016 var en fantastisk succé för Mälarbadens GK ungdomssatsning. Vi kommer under 2017 fortsätta vårt arbete med att locka till oss fler ungdomar som vill börja spela golf. Lika viktigt är också att behålla intresset hos de juniorer som redan spelar. Att få in nya ungdomar i klubben är A och O för att få en levande verksamhet i framtiden. Även i år kommer därför vår pro, Anders Juhlin, att ha huvudansvaret för veckoträningen som kommer att vara på tisdagar mellan 17:00 och 20.00. Vi planerar att ha tre grupper där barnen/ungdomarna delas in efter ålder och utveckling. Klubben kommer att arrangera ett läger under säsongen i slutet av juni. Vi kommer även att anordna lokala träningstävlingar så våra ungdomar får känna på hur det är att scora på ”riktigt”. Vi kommer också att ha en fast tid varje torsdag kl. 17:15 då ungdomarna kan komma ut på banan och spela. En aktivitet, som klubben kommer att uppmuntra i år är de juniorer med officiellt handikapp som vill utnyttja möjligheten att med hjälp av SöGDF:s ”Juniorkort” spela på banor runt om i Sörmland. Kortet berättigar tre juniorer + en ledare till fritt spel vid högst tre tillfällen per anläggning under året. Att fördjupa samarbetet med våra närliggande klubbar, (Strömsholms GK, Eskilstuna GK och Torshälla GK) genom spelutbyten på respektive klubb tycker vi på Mälarbadens GK är ett bra sätt för ungdomarna att lära känna varandra under lättsamma former och samtidigt få erfarenhet genom att spela på andra banor. Vårt mål med ungdomsverksamheten är att klubben ska erbjuda ett attraktivt och varierat utbud av aktiviteter anpassade till olika nivåer

!

ela golf p s n e n r a b r lä i V för de som väljer att spela golf, trivas och ha kul på Mälarbadens GK. Datum som är bra att boka in redan nu:

20 april kl. 18:00 Upptaktsmöte Claes-Göran Alm, Ungdomsansvarig OBS! Datum och tider kan komma att ändras: För aktuell information, gå in på klubbens hemsida: www.malarbadensgk.se / Klubben / Kommitter /Junior

Samarbetsavtal med Torshälla- och Eskilstuna Golfklubb medger spelare upp till 21 år att spela fritt 10 juni – 20 augusti på de olika banorna.

Nordslingan Bil AB Din Porschespecialist

Nystrandsgatan 1B Eskilstuna Tel: 016-911 82

www.nordslingan.com info@nordslingan.com

Öppet försäljning: Må-fr 10:00-18:00 Lö 11:00-15:00 Öppet verkstad & bildelar: Må-fr: 07:00-16:30 Lö Stängt Följ oss på Facebook: Nordslingan Bil

BILFÖRSÄLJNING • SERVICE • TILLBEHÖR

016-17 11 30 • www.front.se Kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001

016-400 02 70 • www.rapidhs.se


Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

PRON´s CORNER Hej alla! En ny säsong är strax här och det kommer bli härligt att få komma igång igen! Jag börjar våren som vanligt med nybörjarkurser innan juniorträningar och andra kurser tar vid i början av maj. Jag ser fram emot detta på Mälarbadens GK i sommar. En verksamhet med mycket juniorer som spelar och har kul vid sidan av oss lite äldre spelare. En vuxen som kanske bjuder upp till ett 3 knack på puttinggreen ibland eller tar med sig några juniorer ut på banan för spel. Vi hade ett fantastiskt 2016 där junior verksamheten verkligen tog fart på klubben! Målet är att göra det ännu bättre 2017. Vi pratar här om nästa generation som ska ta över efter oss. Slutligen några andra punkter nedan som jag gärna vill trycka lite på innan start.

• GREPP: Se till så ni har bra grepp på klubborna när säsongen startar! Jag har bra pris samt snabb service till er. • UTRUSTNING: Välkomna till demodagar med Mizuno Golf, Zynk Golf i Maj månad. Medlemmar på Mälarbadens GK har alltid 10 % rabatt hos mig 2017.

5

Herrgolfen 2016 – 2017 Vi som sköter herrgolfen i Mbgk tackar alla deltagare för ett bra och trevligt 2016. Förra året spelades 677 rundor herrgolf, 2015 spelades 515 rundor. Av 40 (35) deltagare i A-klassen och 40 (36) deltagare i B-klassen. Till finalen anmälde sig 18 (18) st i A och 18 (14) st i B-klassen. Vi hopps att trenden med ökat deltagande förra säsongen håller i sig även i år. RESULTAT A-KLASSEN: 1:a Patrik Råneby, 2:a Magnus Fredriksson och 3:a Bengt Alpe. RESULTAT B-KLASSEN 1:a Lars Bergström, 2:a Sören Lindström och 3:a Johan Larsson. Säsongen 2017 startar vi upp onsdagen den 3:e maj med shotgunstart kl 17.00 följt av gemensam middag pris 150:- inklusive mat. Medlemmar i andra golfklubbar är välkomna att delta mot erläggande av tävlingsgreenfee 150:- samt ordinarie startavgift. Har du andra frågor eller funderingar runt herrgolfen kontakta Christer Öhnn 070-842 71 31 eller Sören Lindström 070-698 57 57 Varmt välkomna till herrgolfen i sommar önskar Christer, Sören, Rönnis och Bosse.

• UTBILDNING: Varför inte börja med några lektioner och få en bra start. Ex: Paket 3* 25 minuter 600 kr (1 lektion gratis). Se mer info på min hemsida om lektioner, kurser. • NYBÖRJARKURSER: 22-23/4 samt 6-7/5. Har aldrig varit enklare samt förmånligare att börja spela golf som nu. Kontakta gärna en kompis eller någon annan person som ni tycker ska börja spela.

Väl mött, mvh ANDERS JUHLIN www.andersjuhlingolf.com Tel: 0709 - 84 56 90

t e m m y g e t U Ni har väl sett det fina utegymmet som finns vid klubbhuset? Finansierat av Mälarbadens Villaägarförening. Kom och testa redskapen!

TÄTSKIKTSMATTOR – TAKDUKAR PLÅTSLAGERIARBETEN – TAKPANNOR

JULLES NYBÖRJARKURSER

GRÖNT KORT KURS INKL. MEDLEMSKAP 2017

2 dagars: 22-23 April och 6-7 Maj Senior 3000:Junior upp till 15 år 1800:Teoribok tillkommer 250:Inga uppspel eller teoriprov. Eleven börjar på handicap 54. Teorin via webben med hjälp av sin teoribok. Lån av klubbor, Träningsbollar, 2 st faddervarv på stora banan ingår.

En Pitch från Mälaren

Anmälan till receptionen på MBGK

Tel: 016-34 37 37 • Mejl: reception@malarbadensgk.se

Besök vår hemsida: www.takxperten.se Eskilstuna 016-51 71 70 • Västerås 021-18 50 95


6

Allt under ett tak! Hos oss på iCa Maxi i Eskilstuna hittar du det mesta. allt från livsmedel, manuell delikatess och bageri till kläder & skor, husgeråd, grilltillbehör. Dessutom finns ett fullsortimentsapotek, där du kan hämta ut recept och få rådgivning om medicin och hälsa.

FOTO: MATS BOUSSARD

Hela denna bilaga är en annon

Välkomna till vår fi klubbhus och sjök

Välkommen in för att hitta just dina favoriter!

Uttag

Välkommen alla dagar

7-23

Eskilstuna

Karl Hovbergsg. 32 • 016-15 87 00 www.maxieskilstuna.se

20 maj – Golfens dag i hela Sverige

RACE TO ESPANA – 29 JULI DELTÄVLING

Välkomna till Golfens dag på Mälarbadens GK 20 maj!

Race to Espana anordnar deltävlingar runt om i landet där ett lag från varje deltävling kvalificerar sig till final och väl i finalen vinner två lag en resa till Spanien inkl flyg, boende mm.

Vi kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Torshälla och Eskilstuna till Öppet hus 20 maj med prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö.

Tävlingen är en tvåmanna scramble, i år går finalen i Niitvälja GK i Estland. Det betyder att den som vinner deltävlingen på MbGk vinner en resa redan då. Utöver finalbijetten med resa till Tallinn så kryddas prisbordet med massa annat. Anmälan på www.golf.se

Välkommen till

Kvicksund tel: 016-35 4

Vi utför det mesta inom branschen: Ombyggnation av industribyggnader till kommersiellt bruk, industrientreprenader, specialfastighetsarbeten, lösvirkeshus, ombyggnader m.m.

Vi utför det mesta inom branschen med Kvalitet

När du låter klubborna vila lite, kanske det är dags att måla huset eller fixa till uteplatsen. Titta in till oss. 600 m2 med idéer och inspiration.

070-619 81 46

tommy@kpbygg.se

Kungsgatan 69, Eskilstuna 016-13 03 82 Mån–Fre 09.00–18.00 Lör 10.00–15.00 www.kungsgatan69.se


7

ns från Mälarbadens Golfklubb.

fina golfbana, krog! VI UTFÖR...

• Nybyggnation • Renovering • Ombyggnad • Tillbyggnad • Uterum • Våtrum Auk. för säkra våtrum

Gustafsvägen 2, Eskilstuna info@johnsonbygg.se – www.johnsonbygg.se

Hjärtgolfen 18 juni på Mälarbadens GK HJÄRTGOLFEN ÄR EN golftävling för kvinnor där det både spelas för den egna hälsan och för andras. Alla som deltar är med och skänker pengar via startavgiften till forskning om kvinnors hälsa. Hjärtgolfen spelas i år på flera banor runt om i Sverige. Spelformen är en partävling där 1:an och 2:an går till en slutfinal som i år spelas på Lundsbrunns GK den 20 augusti. Vinnarna i finalen får åka till Mallorca och delta i Prinsessan Birgittas Tournament på Santa Ponsa banan 6-9 september. Anmälan på www.golf.se

2,5 – 350 hk

47 85 | www.batsam.se

ÖPPET: Vard 10-18 Lörd 11-15

ETT KOMPLETT MÅLERI FÖRETAG! Tel: 016-12 03 35 070-690 88 19

Vi utför alla typer av elinstallationer i bostäder, kontor, industrilokaler samt affärslokaler. E-mail: stefan.elab@telia.com • Mobil: 070-668 77 22


8

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Vi hjälper dig med hela din ekonomi! Kom in till oss på kontoret i Eskilstuna eller boka ett rådgivningsmöte på 0771-365 365.

E SMA TT RTA VAL RE ! Lev livet lite grönare

MED ETT MODULHUS FRÅN SVERIGES LEDANDE SMÅHUSTILLVERKARE FÅR DU ALLTID LITE MER. MER TID TILL ANNAT.

www.alvsbyhus.se

Kontakta mig för mer information! Ali Boxner 016-14 07 00

Mått Johanssons väg 1A

Öppettider och vägbeskrivning hittar du på vår hemsida: www.blomsterlandet.se

JOUR DYGNET RUNT 0709-81 49 70

Hushållsnära tjänster! • Fönsterputsning • Veckostädning • Storstädning • Tvätt & Strykning • Företagsstädning

Välkommen till Blomsterlandet Eskilstuna

Pirjo

• Fukt & Vattenskador • Brand • Ventilation • Asbest • PCB • Olja • Klotter • Industrisanering • Miljöinventering Hemkraft, Klostergatan 5A, ESKILSTUNA Tel kontoret: 016-541 02 49 www.hemkraft.se

Patrik

TEL 016-51 66 10 • STAHREBOLAGET www.stahrebolaget.se


9

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Klubbkalendern Maj

Augusti

1 Mån Flaggtävling

2 Ons

Sörmlandsutbytet

2 Tis Damgolf start

5 lör

E:a Mästerskapet / Damer

3 Ons Herrgolf start

12 Lör

Kräftgolfen

7 Sön Kuriren-Cup

20 Sön

2-generationer

26 Lör

ICA Maxi

27 Sön

KM Damer 27 hål

13 Lör Äkta Makar

Notera

Veterangolfen

Måndag den 8 maj kl 09.00 startar Veterangolfen sin säsong. Damer och herrar, som under året blir 60 år eller mer är välkomna att deltaga.

Juni

3 Lör Vårflirten

September

17 Lör A-Optik

2 Lör

KM Herrar

18 Sön Hjärtgolfen / Damer

3 Sön

KM Herrar

23 Fre Midsommargolf

5 Tis

Hösttouren

16 Lör

Höststöten

23 Lör

Dam/Herr avslutning

Juli

1 Lör Gimlä Texas Scramble

Damgolfen

Damgolfen spelas även i år på tisdagar med start den 2 maj. Vi spelar ut mellan kl 16.45-18.00.

Herrgolfen

Herrgolfen startar onsdag den 3 maj, som tidigare med 9-håls slaggolf. Start mellan kl 16.30 -18.00.

Med reservation för eventuella ändringar

13 Tors Städdag

17 Mån Mälarbadsveckan 18 Tis Mälarbadsveckan 20 Tor Mälarbadsveckan

21 Fre

Mälarbadsveckan

29 Lör

Race to Spain

Mälarbadsveckan Måndag 17 juli - Fredag 21 juli MÅNDAG VÄRD Grant Thornton Singel, poängbogey TISDAG VÄRD More Golf Foursome, poängbogey TORSDAG VÄRD Sparbanken Rekarne Singel, slaggolf FREDAG VÄRD Krögaren Mixed greensome, poängbogey

Kom med båt!

För golfare med tillgång till båt är Mälarbadens golfklubb ett härligt alternativ. Gästbryggan ligger endast på puttingavstånd från första tee.

Erbjudande:

Samarbetspartners till Mälarbadens Golfklubb

Strömsholm: Fritt spel på vardagar, 100 kr på lör-sön och helgdagar Orresta: Halv greenfee vardagar Strand: Halv greenfee vardagar, http://www.strandgolf.se Fullerö GK: Halv greenfee vardagar Vallentuna GK: Fritt spel på vardagar max 5 bollar/vecka

Strömsholm – Orresta – Strand – Fullerö GK – Vallentuna GK På dessa klubbar spelar medlemmar som har fullt medlemskap i Mälarbadens Golfklubb. Se erbjudande.

Ovanstående erbjudande gäller för medlem med fullt medlemskap i respektive klubb. Grön PMS 355c Grå PMS 428c Guld PMS 874c Svart PMS Process Black

Mälarbadens Golfklubb Mälarbadens Golfklubb | August Stålbergs väg 13 | 644 36 Torshälla Telefon: 016-34 37 37 | E-post: reception@malarbadensgk.se www.malarbadensgk.se

Kontakotsas


10

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

FOTO: JÖRGEN CARLSON

FOTO: MATS BOUSSARD

Lördagen den 15:e april är det dags för en ny säsong här på Mälarbadens Sjökrog. Vi ser fram emot att få träffa alla våra gäster igen, både gamla och nya! Vi börjar säsongen med att ha öppet för lunch måndag till fredag 11.30-14.00 och på helgerna lite efter väder och vind. Från 1:a maj utökar vi öppettiderna ytterligare. Öppettiderna kommer naturligtvis att utökas i takt med att säsongen fortskrider. Vi vill passa på att hälsa vår nya kock Tony välkommen! Han har en gedigen bakgrund inom matlagning med influenser både från det skandinaviska- samt det asiatiska köket! Håll koll på sociala medier efter oss! Vi finns på Facebook – Mälarbadens Sjökrog, Instagram – malarbadenssjokrog samt vår hemsida www.mälarbadenssjökrog.se

FOTO: MATS BOUSSARD

Mälarbadens Sjökrog Här kommer vi att uppdatera gällande event, räkfrossor, grillkvällar, specialerbjudanden och annat kul. Vi kommer att servera välsmakande luncher med klassiska tillbehör på salladsbuffén, bröd, smör, lättöl/bubbelvatten och kaffe 95:- (gäller endast vardagar). På kvällarna utökar vi vår meny och naturligtvis serverar vi våra populära pizzor med fantastiska råvaror på även i år. Ambitionen är att Mälarbadens Sjökrog, förutom att det är en golfrestaurang även ska vara den mysiga och självklara kvarterskrogen där alla är välkomna!

Varmt välkomna! Mälarbadens Sjökrog

Hjärtligt välkomna önskar Carina Adolfsson med personal

malarbadenssjokrog

iva glas! s s e r g o r p ästa Europas b

r ett av Vi erbjude

Var med på

AOPTIKS GOLFTÄVLINGAR 2017! • LÖR 17/6 MÄLARBADENS GOLFKLUBB • SÖN 16/7 TORSHÄLLA GOLFKLUBB

Tävla om Aoptiks bästa progressiva glas. Aoptik golfanpassar dina glasögon

= SE BÄTTRE UT!

AOPTIK SPONSRAR: Torshälla GK, Mälarbadens GK,

Hagge GK och Eskilstuna GK. Fråga i butiken efter din medlemsrabatt!

Eskilstuna Fristadstorget 6 016-12 60 60 Månd-fred 9-18, lör 10-15

trygghet • service • kvalité

www.aoptikeskilstuna.se


11

Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

Rulla säkert ute på vägarna i sommar. Nya sommardäck ger kortare bromssträcka och mindre utsläpp. Var rädd om både dig och miljön!

På okq8.se hittar du hela vårt däck- & fälgsortiment.

Kumho HS 51

699:-

195/65-15V Continental Premium Contact 5

1109:205/55-16V

Hyr en rolig bil. (Samma pris som en tråkig.) Sixt rent a car Eskilstuna 016-3160300 Västerås 021-4440500 Örebro 019-101150

OKQ8 Fröslunda, tel 016-42 24 58. okq8.se Priserna gäller 2017 exkl. montering. Lokala avvikelser kan förekomma.

Mer än bara Spabad!

Vårt måleri målar ert hus. Boka nu medan tid finns kvar!

M-Bilar Group

Fargbolaget.nu • 016-35 57 50 Eskilstunavägen 30

DIN BLOMSTERBUTIK I MÄLARBADEN!

Ni hittar mig vid 1:ans Green

NU ÄVEN

BÅTFÄRGER

Jag säljer blommor, inredning, smycken och kläder. Jag binder för glädje & sorg till humana priser ÖPPET ONS-FRE 14-18

August Stålbergsväg 18, Mälarbaden | Tel. 070-677 55 31 | webbshop.brudblomman.se

Kungsgatan 87 • 632 21 Eskilstuna • Tel 016-51 41 95


Hela denna bilaga är en annons från Mälarbadens Golfklubb.

VARNING! Ett oönskat program riktat mot främst företag sprider sig som löpande eld. Skydda dig mot Ransomware som krypterar dina filer! Öka din trygghet med backup & verktyg som fungerar.

LOGISTIKCENTER MED TRANSPORTER OCH LAGER NYBYVÄGEN 20 • 644 31 TORSHÄLLA TEL 016 - 12 02 80 FAX 016-14 53 62 info@berglundsakeri.se • www.berglundsakeri.se

ETABLERAT 1918

WäsbyMagasin &Stall

I Mälarbaden

Office IT-Partner Eskilstuna Telefon: 016-403 00 90 www.officeitpartner.se/eskilstuna

KONFERENS & SPORTHOTELLET i Eskilstuna med många möjligheter som inte kostar...! • Konferensrum för upp till 150 personer • Sporthall som kan göras om till kongresshall, mässhall, festlokal m.m för upp till 1000 personer • Konferenspaket • Friskvårdsupplägg • Relaxavdelning med bubbelpool och bastu STF-VANDRARHEM

FYRSTJÄRNIG CAMPING

STUGBY

TRESTJÄRNIGT HOTELL

Tel 016-51 30 80 Fax 016-51 30 86 FRI PARKERING

Rosells väg, Torshälla | 0709 - 84 14 36 | www.wasbymagasin.se

Se våra beg. bilar på www.serranderbil.se

Mått Johanssons väg 40 E:a Tel 016-10 81 90 www.serranderbil.se

Vi bjuder på lokalhyra och femkamp när du bokar festen för 101000 pers. hos oss! FESTMENYER MED TEMAN:

Italienskt, franskt, tyroler, amerikanskt, 60-tal, grekiskt, mexikanskt & thailändskt

STF Vandrarhem

Eskilstuna Hotellförening

E-post info@vilstasporthotell.se • www.vilstasporthotell.se

Gör som många

Köp en KIA du också

TIPS TILL ALLA FESTFIXARE

Skaffa ett resmål för livet!

Välkommen år att besöka v ! butik

Kungsgatan 72 Eskilstuna • Telefon: 016-14 20 22 www.erikstedt.se

PRODUKTION: REKLAMATELJÉN TRYCK: EKTAB 2017 Reservation för felskrivning, prishöjning och slutförsäljning.

Lämnar du dörren olåst?

Mälarbadens Golfklubb 2017  

Klubbtidning som utkommer en gång om året som bilaga i Eskilstuna kuriren.

Mälarbadens Golfklubb 2017  

Klubbtidning som utkommer en gång om året som bilaga i Eskilstuna kuriren.

Advertisement