Page 1


MALALTS DE FESTA Direcció Malalts de Festa. Acaba l’estiu i tornem amb mes ganes que mai a començar nova temporada a Malalts de Festa. L’eslògan d’aquest any no podia ser un altre que: Ja ho saps! Tres paraules que donen gran significat del que és Malalts de Festa avui per avui... “o ara com ara“ Festa, Espectacle, Ambient, Servei.. això i molt més és el que t’oferim setmana rere setmana a la teva discoteca favorita, així que... ja saps on està el millor ambient, ja saps on està la millor festa... i si encara no ho saps et convidem a descobrir-ho a partir Setembre com sempre amb totes les nostres novetats com nous cambrers, llums espectaculars, maquines gegants de confetti, un nou so espectacular a tota la sala, regals, web, facebook... La llista és inacabable... així que ja ho saps! A partir de setembre tots a Malalts de Festa, l’única discoteca de Catalunya que sempre t’ofereix la millor festa lligada amb el millor espectacle combinat sempre i es clar amb el millor ambient. Estem motivadíssims i amb mes força que mai, perquè aquest any torni a ser un altre any Malalts. Aquesta temporada 2012-2013 Ja ho saps! Malalts de Festa.

2

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


WWW.NEWMALALTS.COM

3


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Adrián Gordillo “El Mekos“ de Aída Malalts: La gent et coneix de la sèrie “Aida” però abans ja havies fet altres projectes. Quins? Adrián Gordillo: Vaig començar amb un curtmetratge que s’anomenava “ Sueños” el qual ens va donar premis com un “Goya” o “La espiga de oro”. Més tard vem començar a treballar en pel•lícules com “A golpes” (2005), “Vida y color” (2005) o “Arena en los bolsillos” (2006) i sense adonar-me ja estava fent el càsting d’ “Aída”. Malalts: També has participat en sèries com “La pecera de Eva” interpretant “El gorras”. Com va anar? Adrián Gordillo: Era un personatge entremaliat que m’agradava molt. Vaig gravar 5 temporades però la sèrie no va poguer continuar. Ara estic a tope amb “Aída”. Malalts: Quant es triga en gravar un capítol? Adrián Gordillo: Si tot va bé i no tenim cap problema, comencem el Dilluns amb els assajos i el divendres fem la gravació amb públic. Malalts: Com veus el cinema español, Adrián? Adrián Gordillo: Em sembla una maravella. Tot i les retallades crec que tirarà endevant ja que hi ha molta qualitat.

4

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Adrián Gordillo “El Mekos“ de Aída Malalts: Com és això de treballar de la mà d’actors consolidats al món de la televisió i que segurament hauràs vist en pel•lícules i sèries? Adrián Gordillo: És una maravella treballar amb gent com Carmen Machi, Pepe Villuela o Mariano Peña. És molt gratificant compartir feina amb gent coneguda però també amb gent que potser no ha tingut tants papers. Són molt bons actors i sobre tot grans persones. Malalts: Quins projectes futurs tens? Adrián Gordillo: Ara mateix estic concentrat en “ Aída” gravant cada día. Per a després de l’estiu mirarem a veure quins projectes surten.

WWW.NEWMALALTS.COM

5


6

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Jadel de “El Numero Uno“ Malalts: Parla’ns una mica de la teva vida. D’on ets i quina edat tens? D’on ve el nom de Jadel? Jadel: Jadel ve del meu nom Javi Delgado. Tinc 24 i visc a Tenerife. Porto 6 anys treballant en el món de la música i estic molt content perquè ara he tingut una molt bona oportunitat. Malalts: Explicans una mica la teva experiència musical? Jadel: Vaig començar fa anys amb un grup, feiem un estil molt llatí i quelcom d’ R&B. Més tard vaig estar en un altre grup amb uns amics treballant a Benidorm. Sobre tot adquirir molta experiència per si algún dia tingués l’oportunitat de participar en programes com “el número 1”. Malalts: Com t’assabentes de l’existència del càsting? Jadel: Un familiar em va comentar l’existència del càstings i vaig enviar un vídeo. Més endevant vaig fer un càsting presencial a Las Palmas on creía que no passaria de fase. Vaig passar molts nervis pero vaig estar entre els 100 primers, després 25…16...14 fins ara que som 9! Malalts: Com és l’experiència de compartir experiències amb un jurat tant important en el panorama musical? Jadel: Genial. Són molt bona gent i ens ajuden tot el que poden per millorar i ens aporten molta experiència.

8

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Jadel de “El Numero Uno“ Malalts: Quina és la teva situació actual al programa i quin és el teu estil de música? Jadel: Penso que tots són candidats a guanyar i hi ha molt nivell però si hagués de dir noms et diría Roko o Garson. Cadascú en el seu estil ho fa molt bé. Jo faig pop-llatí i R&B. També m’agraden cançons com “Without you” de David Guetta amb un estil més tirant a “House”. Mai havía fet coses així i és molt divertit. Malalts: Tal I com està el món de la música has estat molt atrevit en entrar a un programa i començar un nou projecte. Ets una persona valenta? Jadel: És difícil però no ho pots deixar d’intentar. No vull marxar d’aquí pensant qué hauría d’haver fet una cosa o una altra. S’ha de sembrar per a recollir. En moments complicats t’has de tornar a aixecar. Només així i amb molt de treball s’aconsegueix el que desitjes.

WWW.NEWMALALTS.COM

9


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Edu Cayuela de “El Numero Uno“ Malalts: A qué es dedicava Edu Cayuela abans d’entrar al programa “El número 1”? Edu Cayuela: Abans d’entrar al programa d’ Antena 3 feia gira pels diferents pobles de Catalunya amb una orquestra. Malalts: Com has arribat fins on ets ara? Edu Cayuela: Portava 7 anys presentant-me a concursos de talents musicals i mai havíen confiat en mi. Em vaig presentar per entrar a concursar a “El número 1” amb moltes ganes i sembla ser que aposten per un perfil de cantant i una mica show-man sobre l’escenari. Malalts: En el teu passat vas treballar com a animador en un hotel. Com va ser l’experiència? Edu Cayuela: Vaig estudiar animació turística a Girona i més tard treballar en un hotel com bé dius. Consisteix en dinamitzar l’estància dels hostes, jugant amb els nens, animant a la gent a sortir a ballar, entretenir, etc... Malalts: Amb quin estil de música et sents més còmode? Edu Cayuela: No hi ha cap estil el qual em caracteritzi. Tinc un estil “Cayuelista”, amb moments d’emotivitat, moments d’alegría, de donar canya i que la gent s’ho passi bé. Com veus arribo a tota mena d’estils.

12

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Edu Cayuela “El Numero Uno“ Malalts: Com és el jurat del programa? Edu Cayuela: Em feia respecte i una mica de por enfrentar-me a professionals de la talla nacional com Sergio Dalma, Ana Torroja, Miguel Bosé, David Bustamante, Natalia Jiménez o Mónica Naranjo, però són gent molt planera. Tenim una relació molt propera i encara que siguin durs amb nosaltres, després valores moltisim tots el consells que et donen. Malalts: Et veus a la final? Edu Cayuela: El que vull es arribar on la gent vol que arribi. Vull deixar el llistó ben alt perque als que vinguin per darrere no els hi sigui tan fàcil i els hi costi estar al nivell, per així fer un gran espectacle del programa. Si arribo a la final prometo donar-ho tot de mi i donar moltíssima canya.

WWW.NEWMALALTS.COM

13


14

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Hugo Pierna de “GH 12+1“ Malalts: Explica’ns la teva experiència a la casa de GH. Hugo: Ha estat una experiència única. Em sento molt afortunat de formar part d’una de les edicions que més audiència ha tingut. M’emporto bons moments y grans amistats. Malalts: Amb qui has tingut millor relació a la casa i amb qui pitjor? Hugo: He conegut grans persones com Alessandro, Pepe, María o Pipi que sé que seguirem en contacte durant molt de temps. Desgraciadament amb Dani no hem acabat d’entendre’ns però no pots agradar-li a tothom. Malalts: Com heu viscut a la casa la relació entre Alessandro i Noemí? Hugo: Crec que Alessandro és massa bo amb ella. Malalts: T’has quedat a les portes de la final. Com et sents? Hugo: He estat el temps que la gent ha cregut que havía d’estar. De fet, la final és d’aquí a 10 dies. Crec que he aguantat molt. Malalts: Qui es per tu el gran finalista? Hugo: Jo crec que Pepe i María. Alessandro també però penso que l’audiència es decantarà per Pepe o bé María.

16

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Hugo Pierna de “GH 12+1“ Malalts: Com es Mercedes Milà? Hugo: Es una gran presentadora. Viu de manera molt intensa el reality i crec que és un pilar fonamental en l’èxit durant tots aquests anys de Gran Hemano. Personalment m’ha recolzat sempre. Potser és perquè va a esquiar al meu poble, la Vall d’Aran. Malalts: Quins projectes tens a partir d’ara? Hugo: Viure el dia a dia. A l’agost en principi haig de tornar a treballar si no em surt res important, però m’agrada viure el present i no pensar en el futur. Gaudir de la vida i El que hagi de passar passarà.

WWW.NEWMALALTS.COM

17


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Andrea Malalts: Quant temps fa que treballes a Malalts? Andrea: Doncs ara ja farà ben bé un parell d’anys quan vaig entrar a formar part de l’equip de Malalts de Festa. Malalts: Què és el que més t’agrada de Malalts? Andrea: El bon ambient, i bon rotllo que tenim entre els companys de feina, perquè queda en evidència que junts formem una gran familia. Malalts: A part de treballar a Malalts què més fas durant la setmana? Andrea: Doncs durant la setmana estudio assessoria d’imatge i faig les hores de pràctiques que em pertoquen. Malalts: Quins hobbies tens? Andrea: Ara que estem a l’estiu m’encanta gaudir dels dies de platja, anar al cinema, al gimnàs i passar el major temps possible amb la meva familia i els meus amics. Malalts: Què busques en un home? Andrea: Que sigui divertit, carinyós i seriós. Que sàpiga ferme feliç i es deixi estimar. Que li agradi practicar esport, que sàpiga cuinar i que sigui una persona oberta i li agradi conèixer gent nova.

18

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


MALALTS DE FESTA Entrevista a: Andrea Malalts: Quins són els teus objectius en el futur? Andrea: Tenir una feina estable del que estic estudiant, formar una familia i viure tranquila la resta dels dies. Malalts: Dona’ns la teva opinió sobre la clientela de Malalts. Andrea: Crec que la clientela és molt bona perque és un ambient juvenil, divertit, amb ganes de passars’ho bé i de gaudir de la festa que donem tots els caps de setmana. Malalts: Perquè creus que Malalts omple tots els caps de setmana? Andrea: Perquè sempre oferim el millor ambient, amb la millor música i la millor festa de tota Catalunya.

WWW.NEWMALALTS.COM

19


20

WWW.MALALTSDEFESTA.COM


08 - Malalts Magazine  

La revista de la millor discoteca de Catalunya

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you